رفتن به مطلب

مشکل با رم جدید

mohammad.asm
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان من تازه عضو شدم نمیدونم جای سوالم اینجاست یا نه ببخشید

من رم جدید خریدم موقع  روشن کردن سیستم تصویر بالا نمیاد تا تنظیمات رم انجام بدم همه اسلاتها رو هم تکی وجفتی تست کردم مشکل حل نشد در ضمن قطعات سالمه چون با رم قبلیم بالا میاد

مشخصات سیستم:

cpu:AMD 8120 FX

m.b: MSI 870 A-G54 FX

رم قبلی: ADATA ddr3   1333  CL9   4GB

رم جدید: G.skill Ripjaws x  ddr3  1600   CL7  (2*4GB)

در ضمن موقع روشن کردن با رم جدید چراغ ال ای دی اورکلاک دیال روشن میشه 

لینک به دیدگاه

باطري مادربرد رو براي ٥ دقيقه در بياريد دوباره بگذاريد بايوس ريست بشه..

ویرایش شده توسط Ali Alborz
لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، Ali Alborz گفته است :

باطري مادربرد رو براي ٥ دقيقه در بياريد دوباره بگذاريد بايوس ريست بشه..

رم های جدید روی مادربرد باشه باطری رو بردارم ؟ تنظیمات بایوس از بین نره چون من تا حالا این کارو نکردم 

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، mohammad.asm گفته است :

رم های جدید روی مادربرد باشه باطری رو بردارم ؟ تنظیمات بایوس از بین نره چون من تا حالا این کارو نکردم 

از بين كه نميره بر ميگرده به حالت پيش فرضش، احتمالا در بايوس به صورت دستي چيزي رو تغيير داديد كه فقط با رم قبليتون قادر به بوت شدن هست، باطري رو در بياريد بدون رم كابل پاور هم جدا كرده باشيد حتما، بعد از ٥ دقيقه باطري و كابل رو وصل كنيد و با رم جديد سيستم رو روشن كنيد به احتمال زياد بايد اوكي بشه.. 

لینک به دیدگاه

دوستان کمک چرا به جز آقا علی هیچکس راهنمایی نمیکنه

لینک به دیدگاه

سلام

اگه رم ی که خریدی سالم باشه : احتمالا باس رم جدید با مادر برد شما همخوانی نداره....

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

سلام

اگه رم ی که خریدی سالم باشه : احتمالا باس رم جدید با مادر برد شما همخوانی نداره....

سلام توی سایت G.skiil مادربرد های که ساپورت میکنن رو زده اون پایینی رو نگاه کنید مادربرد منه

yyyyyyyyyyyyyyy.png

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما بایوس مادربورد رو ریست کنید درست میشه . باطری رو همونطور که گفتن در بیارید ، اگر مادربورد شما کلید ClrCmos داره ، اون رو بزنید تا ریست بشه . اگر جامپر داره ، از اون طریق اقدام کنید . تو دفترچه مادربورد توضیح داده . اگر نداره هیچ کدوم رو ، باطری رو در بیارید ، قطب مثبت و منفی جای باری رو با یک پیچ گوشتی به هم اتصال بدید به مدت 3 ثانیه . دقت کنید که سیستم به برق نباشه . بعد باطری رو جا بزنید . اگر مشکل حل نشد ، یا رم مشکل داره ، یا اینکه با مادربورد سازگاری نداره .

لینک به دیدگاه

در در 1395/06/15, 08:27:45، mohammad.asm گفته است :

دوستان کمک چرا به جز آقا علی هیچکس راهنمایی نمیکنه

عزیز رم 1600 رو در حالت oc  اورکلاک نوشته ثاپورت میکنه شما  میتونیدگزینه xmp رو از داخل تنظیمات بایوس فعال کنید.

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، ahmadsa گفته است :

عزیز رم 1600 رو در حالت oc  اورکلاک نوشته ثاپورت میکنه شما  میتونیدگزینه xmp رو از داخل تنظیمات بایوس فعال کنید.

گزینه xmp روی مادربردهای اینتل وجود داره مادربرد من ای ام دی هست نمیدونم مادربرد را چطوری oc کنم موندم؟!!!!

لینک به دیدگاه

حواسم نبود شرمنده ببینید این دو گزینه رو داره اگر داره به صورت دستی وارد کنید مقادیررو

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، ahmadsa گفته است :

حواسم نبود شرمنده ببینید این دو گزینه رو داره اگر داره به صورت دستی وارد کنید مقادیرروf981e6024a78ebf28bd11677d8b33b3f-650-80.jpg

اقا این عکسی که گذاشتی رو من نتونستم ببینم فایل مشکل داره دوباره میشه آپلودش کنی 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، mohammad.asm گفته است :

اقا این عکسی که گذاشتی رو من نتونستم ببینم فایل مشکل داره دوباره میشه آپلودش کنی 

6d4o_f981e6024a78ebf28bd11677d8b33b3f-65

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، ahmadsa گفته است :

6d4o_f981e6024a78ebf28bd11677d8b33b3f-65

این گزینه ها رو که گفتین نگاه کردم توی تنظیمات نبود یک عکس از بایوس میزارم امیدوارم کمک کنه مشکل حل بشه در ضمن وقتی رم جدید روی سیستم اصلا تصویر ندارم که بخوام وارد تنظیمات بایوس بشم مثل موقعی میشه که رم روی سیستم نباشه بخوای روشنش کنی 

bbbbbbb.jpg

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Hamed گفته است :

دوست عزیز شما بایوس مادربورد رو ریست کنید درست میشه . باطری رو همونطور که گفتن در بیارید ، اگر مادربورد شما کلید ClrCmos داره ، اون رو بزنید تا ریست بشه . اگر جامپر داره ، از اون طریق اقدام کنید . تو دفترچه مادربورد توضیح داده . اگر نداره هیچ کدوم رو ، باطری رو در بیارید ، قطب مثبت و منفی جای باری رو با یک پیچ گوشتی به هم اتصال بدید به مدت 3 ثانیه . دقت کنید که سیستم به برق نباشه . بعد باطری رو جا بزنید . اگر مشکل حل نشد ، یا رم مشکل داره ، یا اینکه با مادربورد سازگاری نداره .

دفترچه رو نگاه کردم مثل اینکه جامپر داره طریقه استفادش  متوجه نشدم میشه لطف کنین یه توضیحی بدین اگر جامپر داشته باشه می تونم ازش استفاده نکنم و بجاش باتری رو در بیارم؟ اینم توضیح دفترچه

gggggggggggg.PNG

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، mohammad.asm گفته است :

اقا حامد دقیق گفتند،برای clearcmosبعد از قطع کامل برق ازپاور وخاموش کردن سیستم جامپررو از روی اولی ودومی برداشته و روی دومی وسومی میگذاری سپس سیستم رو روشن میکنید .بعد دوباره بعد از خاموش کردن به محل قبلی که اولی و دومی بودبرمیگردونی.

در داخل دفترچه  هم در مورد اون چراغ و اورکلاک مادربرد تون گفته شده مراحل هم عنوان شده عکس رو میگذارم دوستان راهنمایی کنند. من پیشنهاد میکنم چنانچه اطلاعی نداریداز دو کلید زیر استفاده نکنید،  ببینید مادربردتون این دو کلید رو داره یا نه. از دو کلید زیر میتونیدبرای اورکلاک استفاده کنید.

aaaaa.jpg

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، ahmadsa گفته است :

اقا حامد دقیق گفتند،برای clearcmosبعد از قطع کامل برق ازپاور وخاموش کردن سیستم جامپررو از روی اولی ودومی برداشته و روی دومی وسومی میگذاری سپس سیستم رو روشن میکنید .بعد دوباره بعد از خاموش کردن به محل قبلی که اولی و دومی بودبرمیگردونی.

در داخل دفترچه  هم در مورد اون چراغ و اورکلاک مادربرد تون گفته شده مراحل هم عنوان شده عکس رو میگذارم دوستان راهنمایی کنند. من پیشنهاد میکنم چنانچه اطلاعی نداریداز دو کلید زیر استفاده نکنید،  ببینید مادربردتون این دو کلید رو داره یا نه. از دو کلید زیر میتونیدبرای اورکلاک استفاده کنید.

aaaaa.jpg

این دو کلید روی مادربردم هست اصلا وقتی رم جدید رو روش نصب میکنم چراغش  روشن میشه ببینین: 

44444.PNG

لینک به دیدگاه

بایوس رو  ریست کردم ولی باز مشکل حل نشد . وقتی رم جدید رو روی سیستم میزارم چراغ دکمه اورکلاک رو مادربرد روشن میشه و تصور نمیده به مانیتور  

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، mohammad.asm گفته است :

بایوس رو  ریست کردم ولی باز مشکل حل نشد . وقتی رم جدید رو روی سیستم میزارم چراغ دکمه اورکلاک رو مادربرد روشن میشه و تصور نمیده به مانیتور  

با استفاده از رم های قدیمی ایا همچنان مشکل روشن شدن چرااغ دکمه اورکلاک رو دارید؟

با استفاده از Oc dal knob میتونید مقادر اورکلاک FSB رو کم یا زیاد کنید و تست کنید البته خیلی تغییر زیاد و بسرعت ندید

البته در صورت امکان ابتدا رم هارو روی  یک سیستم دیگر چک کنید تا از سلامت رم ها 100% مطمن بشید

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، farshid0018 گفته است :

با استفاده از رم های قدیمی ایا همچنان مشکل روشن شدن چرااغ دکمه اورکلاک رو دارید؟

با استفاده از Oc dal knob میتونید مقادر اورکلاک FSB رو کم یا زیاد کنید و تست کنید البته خیلی تغییر زیاد و بسرعت ندید

البته در صورت امکان ابتدا رم هارو روی  یک سیستم دیگر چک کنید تا از سلامت رم ها 100% مطمن بشید

نه وقتی با رمهای قدیمی  سیستمو روشن میکنم چراغ دکمه اورکلاک خاموشه و سیستم بدون مشکل بالا میاد 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، mohammad.asm گفته است :

نه وقتی با رمهای قدیمی  سیستمو روشن میکنم چراغ دکمه اورکلاک خاموشه و سیستم بدون مشکل بالا میاد 

با استفاده از توضیحات بالا پس سعی کنید مقدار FSB رو تغییر بدید بصورت اندک و نتیجه ببینید

قبل از اون هم رم هارو حتما روی سیستم دیگری تست کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...