رفتن به مطلب

درخواست كمك - مشكل در ويندوز

اشتراک گذاری

Recommended Posts

كامپيوترم قبل از بالا اومدن ويندوز يه خطاي عجيب ميده.

"you may be a victim of software counterfeiting"

خواهش ميكنم كمكم كنيد

لینک به دیدگاه

با سلام

این پیغام بدین معنی است که ویندوز شما genuine یا اصلی نیست. البته این یک مشکل کلی برای تمام کاربرانی است که ویندوز اصلی با کد valid خریداری نکرده اند. تقریبا 99 درصد کاربران در ایران را شامل می شود. عموما مشکل خاصی ایجاد نمی کند مگر در موارد خاص. البته برای حذف این پیغام راه هایی وجود دارد . در صورت نیاز توضیحات تکمیلی خواهم داد.

لینک به دیدگاه

یادم باشه از این به بعد کسی رو راهنمایی نکم چون منفی میدهند :) Oh%20Go%20On.gif ;)

لینک به دیدگاه

سلام.مرسي از پاسختون.من تازه عضو شدم نميدونم چطوري بهتون منفي دادم؟!!!!;)?

لینک به دیدگاه

يه ارور ديگه هم ميده.ممكنه راهنماييم كنين؟

" c:\docume~1/dear_u~1/locals~1/temp/sdkd.exe

the NTVDM cpu has encountered an illegal instruction

لینک به دیدگاه

سمت چپ پایین در هر پست دو دایره به رنگ سبز و قرمز است . در صورتیکه اطلاعات ارائه شده از سمت کاربر، بسیار کاربردی و مناسب باشد یک امتیاز مثبت و در صورتیکه شامل اطلاعات اشتباه یا گمراه کننده و یا توهین باشد ، از منفی استفاده می شود.

در صورتیکه اطلاعات مفید باشد ولی ارزش خیلی بالا نداشته باشد، از تشکر استفاده می شود. ;)

لینک به دیدگاه

من دقیقاً مشکل رو نمیدونم بهرحا مکسل عزیز میتونه بهتر راهنمایی کنه اما فکر کنم با استفده از کرک مناسب ویندوز 7 این مشکل قائدتاً برطرف شه ( کرک ویندوز 7 اگه ویندوزت 7 باشه ) ..

ویرایش : در ضمن آیا اگر ویندوز 7 هست سرویس پک 1 هست یا نسخه اکتبر 2009 ؟

ویرایش شده توسط amirsss
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در مورد پیغام :

you may be a victim of software counterfeiting"

همونطور که دوستمون اشاره کردن بخاطر این هست که ویندوز با سریال تقلبی نصب شده، راه حل اینکه کرک یا لودر نسخه ویندوزتون رو نصب کنید یا اینکه یه نسخه ارجینال خریداری کنید.

در مورد پیغام :

یه نرم افزار قدیمی که فایل 16 بیتی داره رو سیستمتون هست که این مشکل رو ایجاد کرده البته فایلی رو که آدرس دادید به ویروس هست

میتونید از یه انتی ویروس بروز استفاده کنید و یا فایل رو حذف کنید.

لینک به دیدگاه

يه ارور ديگه هم ميده.ممكنه راهنماييم كنين؟

" c:\docume~1/dear_u~1/locals~1/temp/sdkd.exe

نسخه ویندوز چی هست؟ seven یا xp

سوال بعدی این هست که مشکل در چه زمانی ایجاد شده است. آیا پس از مشکل Genuine به این صورت شده است؟

لینک به دیدگاه

سلام

اگر براتون مقدوره ویندوز رو مجدد نصب کنید و یا اینکه ترجیحا از ویندوز هایی استفاده کنید که از قبل active و به اصطلاح نیازی به کرک کردن نداشته باشند.

سعی کنید از نسخه های بروز ویندوز استفاده کنید منظورم این نسیت که شما ویندوز رو آپدیت کنید .

منظورم اینکه که ترجیحا از نسخه های release شده جدید که در اینترنت منتشر می شود استفاده کنید.

لینک به دیدگاه

شما اگر ویندوز جدید fresh بریزید ، بهتر نتیجه میگیرید.

در ایتدا ویندوز را عوض کنید . سپس آنتی ویروس kaspersky را از اینترنت دانلود و بصورت trial نصب کنید. پس از نصب آنتی ویروس آن را آپدیت بکنید. و در نهایت یکبار تمامی پارتیشن های هارد را با آنتی ویروس چک کنید.

به این ترتیب هم مشکل ویندوز شما حل می شود و هم ویروس های احتمالی پاک می گردد.

:-?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه بتونید با انتی ویروس G-DATA سیستمتون رو چک کنید بهتره این انتی ویروس از موسسه تست وارزیابی انتی ویروسها مقام قویترین انتی ویروس 2010 رو به خودش اختصاص داده نسبت به کسپرسکی سریعتر هست و قدرت تشخیص بالایی داره مخصوصا در پیدا کردن تروجان ها من خودم یک بار سیستممو بااین انتی ویروس چک کردم عالی هست :-?

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...