رفتن به مطلب

مظر شما برای خرید RX470

mamad pars
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان گل .

من قصد خرید کارت گرافیک 970 داشتم اما با چند تا از دوستانم صحبت کردم گفتن اکر 970 بگیری دست مثلا 900 تا 5 ماه دیگ افت زیادی میکنه چون RX470 هس حالا اینارو بی خیال .

من چند تا بنچمارک گرفتم از 970 و RX470 و RX480 و حالا نظر شما خوبان رو میخام ک بدونم کدومو بگیرم بهتره الان RX470 NITRO قیمتش 990 هس .
01f523a2bb30027d3e897951b3443261.jpg
و حالا میبینیم که 470 در دایرایکس 12 از 970 سریع تر عمل کرده

p>

5f86a6438f3931fce692f768fca9c4f7.jpg

1a33482784a42cd9ae23f04f766b45ac.jpg

حالا دوستان توجه کنین ک 470 در بازی TOMB RIDER از 970 قوی تر واقع شده

1395873c03566d8019d7d5fa73774cb9.jpg

و حالا در بازی Far cry primal که 470 با اختلاف کم با 970 هس و اینکه 480 از 970 قوی تر واقع شده

بریم سراغ 1060 و 970 و 480

d2fa169f728b7edfed8d2dab26edb1ab.jpg

در بازی the witcher 3 هم که 970 ضعیف تر از 480 عمل کرد .

8c297de07a6fd6a64de55d82a7bafaff.jpg

و الان واقعا جای تعجب داره !!![emoji15] [emoji15] که 480 حتی از 1060 هم قوی تر واقع شده در بازی batman

دوستان گل نظرتون رو بگید ... 470 بخرم ؟ 970 بخرم ؟ یا 2 ماه صبر کنم مدل های بهتر 480 بیاد اگر مناسب بود اونو بخرم ؟

ممنون

31b683d5085b2a22beb5de9bae01e595.jpg
و در آخر نظر سایت و برتری های 2 کارت نسبت به هم .
لینک به دیدگاه

دو ماه صبر کن rx 480 4gb بگیر 

البته مدل کاستوم بهترین کار همینه

یا الان Rx 470 رو بگیر

لینک به دیدگاه

دو ماه صبر کن rx 480 4gb بگیر 

البته مدل کاستوم بهترین کار همینه

یا الان Rx 470 رو بگیر

به نظر شما تا 2 ماه دیگ مثلا مدل ایسوس یا msi 470 میاد و اینکه قیمتش از nitro بالا تره میره یا پایین تر ؟

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

لینک به دیدگاه

داداش اینارو بیخیال  عنوانو چی نوشتی فکر کنم باید ویرایش  کنی

داداش منم میخوام صبر کنم قیمت کارتها بیاد پایین یه سر به فروشگاه لیون بزن اول که 1060 اومد قیمتش تقریبا  1.600  بود اما  الان با  اومدن مدل های دیگه قیمتش به 1.300 رسید

بستن یه کارت جدید تر بهتره

970 شاید تو بازی های قدیمی خوب باشه اما از این به بعد دیگه از این خبرا نیست چون بازیهای جدید با کارتهای جدید پورت میشن. عین 770 که تو بعضی بازیها حتی به اندازه 960 فریم نمیگیره

قیمت این کارت ها بعد مدتی خیلی پایین میاد اونوخته که به خودت میگی من چرا 800 دادم یه 970 خریدم در حالی که میتونستم یه 480 بخرم

لینک به دیدگاه

داداش اینارو بیخیال  عنوانو چی نوشتی فکر کنم باید ویرایش  کنی

داداش منم میخوام صبر کنم قیمت کارتها بیاد پایین یه سر به فروشگاه لیون بزن اول که 1060 اومد قیمتش تقریبا  1.600  بود اما  الان با  اومدن مدل های دیگه قیمتش به 1.300 رسید

بستن یه کارت جدید تر بهتره

970 شاید تو بازی های قدیمی خوب باشه اما از این به بعد دیگه از این خبرا نیست چون بازیهای جدید با کارتهای جدید پورت میشن. عین 770 که تو بعضی بازیها حتی به اندازه 960 فریم نمیگیره

قیمت این کارت ها بعد مدتی خیلی پایین میاد اونوخته که به خودت میگی من چرا 800 دادم یه 970 خریدم در حالی که میتونستم یه 480 بخرم

سلام .
دمت گرم داداش از راهنماییت . حرفت کاملا درسته ولی خدا کنه تا چند وقت دیگ قیمتا بیاد پایین .

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، mamad pars گفته است :

سلام .
دمت گرم داداش از راهنماییت . حرفت کاملا درسته ولی خدا کنه تا چند وقت دیگ قیمتا بیاد پایین .

خواهش میکنم

واقعیتش منم میدونم بدون کارت گرافیک بودن چقدر سخته هر روز داره بازی های جدید میاد اما ما باید بشنیم منتظر باشیم قیمت کارتها بیاد پایین

اما راهی نیست واقعیتش خودم که رفتم بازی های قدیمی که با گرافیک سی پیو هم میشه بازی کرد خودمو سرگرم میکنم

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم

واقعیتش منم میدونم بدون کارت گرافیک بودن چقدر سخته هر روز داره بازی های جدید میاد اما ما باید بشنیم منتظر باشیم قیمت کارتها بیاد پایین

اما راهی نیست واقعیتش خودم که رفتم بازی های قدیمی که با گرافیک سی پیو هم میشه بازی کرد خودمو سرگرم میکنم

اره دادا واقعا خیلییییی سخته بدون گراف ... حالا من شانس اووردم سیپیوم قویه و گرافیک نسبتا خوبی میده 6500 هس ک گراف 530 میده منم با بازی های سبک مثل ایورو تراک 2 یا جنگ های صلیبی 2 سر گرمم ...
یه چیز بگم باورت نمیشه چند روز پیش زدم gta v نصب شد و زدم رفت تو بازی و اجرا شد ... درسته کفیتش متوسط ولی بازم از هیچی بهره ولی من ترسیدم گفتم نزنه cpu رو بسوزونه فشار بیاد بهش دیگ نرفتم توش .[emoji1] [emoji1]

لینک به دیدگاه

واییی پسر راس میگی قیمت msi 1060 رسیده به 1390 ایشالا هر وقت به 1250 یا 1300 برسه خودم میخرمش[emoji3][emoji3][emoji3]

لینک به دیدگاه

اره دادا واقعا خیلییییی سخته بدون گراف ... حالا من شانس اووردم سیپیوم قویه و گرافیک نسبتا خوبی میده 6500 هس ک گراف 530 میده منم با بازی های سبک مثل ایورو تراک 2 یا جنگ های صلیبی 2 سر گرمم ...
یه چیز بگم باورت نمیشه چند روز پیش زدم gta v نصب شد و زدم رفت تو بازی و اجرا شد ... درسته کفیتش متوسط ولی بازم از هیچی بهره ولی من ترسیدم گفتم نزنه cpu رو بسوزونه فشار بیاد بهش دیگ نرفتم توش .emoji1.pngemoji1.png

فکر نکنم مشکلی برای سی پیو پیش بیاد چون اینتل هم از شرکتهایی هست که گرافیک میزنه و خیلیا دارن فقط از سی  پیو برای بازی کردن استفاده میکنند اما شما وقتی وارد بازی میشی دما و سایر مواردو  ببین مشکلی نیست میشه بازی کرد

لینک به دیدگاه

فکر نکنم مشکلی برای سی پیو پیش بیاد چون اینتل هم از شرکتهایی هست که گرافیک میزنه و خیلیا دارن فقط از سی  پیو برای بازی کردن استفاده میکنند اما شما وقتی وارد بازی میشی دما و سایر مواردو  ببین مشکلی نیست میشه بازی کرد

چجوری دمای cpu رو بیینم ؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، mamad pars گفته است :

یه چیز بگم باورت نمیشه چند روز پیش زدم gta v نصب شد و زدم رفت تو بازی و اجرا شد ... درسته کفیتش متوسط ولی بازم از هیچی بهره ولی من ترسیدم گفتم نزنه cpu رو بسوزونه فشار بیاد بهش دیگ نرفتم توش .emoji1.pngemoji1.png

عجب منم 6500 دارم تا 3.8 هم بوست می کنه فرکانسش بازه میشه راحت تا 4.1 اورکلاکش کرد ولی واقعا جی تی ای وی رو اجرا کرد؟؟؟ چند فریم گرفتی رو مینیموم؟؟ یوروتراک رو چند فریم گرفتی؟ اگر فیفا 17 و پس 2017 رو تنظیمات high خوب فریم بده که دیگه قشنگ تا سه چهار ماه بی نیاز میشی از گرافیک. 

لینک به دیدگاه

خوب نرم افزارشو بگیر نصب کن

از بچه های لیون بپرس تا نرم افزار های تست مثل

برات لینکشو بدن  Futuremark 3DMark

ویرایش شده توسط ابوالفضل.گنجی
لینک به دیدگاه

Futuremark 3DMark

عجب منم 6500 دارم تا 3.8 هم بوست می کنه فرکانسش بازه میشه راحت تا 4.1 اورکلاکش کرد ولی واقعا جی تی ای وی رو اجرا کرد؟؟؟ چند فریم گرفتی رو مینیموم؟؟ یوروتراک رو چند فریم گرفتی؟ اگر فیفا 17 و پس 2017 رو تنظیمات high خوب فریم بده که دیگه قشنگ تا سه چهار ماه بی نیاز میشی از گرافیک. 

چشم دوستان الا فریم میگیرم تو gta v ببینم چجوریاس ... تا 10 دیقه دیگ خبر میدم ..

لینک به دیدگاه

برات لینکشو بدن  Futuremark 3DMark

خوب برگشتم ... 30 فریم قفل کرده بود فک کنم تتظیمات گرافیک مدیوم 826ef4e5948185efdd76b07eb7e68e1b.jpg

لینک به دیدگاه

ce0e6f3f9f0874aba818c581e8fd9b14.jpg
اینم تو بازی ایورو تراک ک تونستم 37 تا 40 فریم بگیرم

لینک به دیدگاه

خوب برگشتم ... 30 فریم قفل کرده بود فک کنم تتظیمات گرافیک مدیوم 826ef4e5948185efdd76b07eb7e68e1b.jpg

داداش دیگه چی میخوای برو حال کن دیگهB|:D

لینک به دیدگاه

اخه میدونی بدبختی چیه ؟ میزنی بره تو تنظیمات بازی ارور میده و میگه شما شناسایی شدی بدون گرافیک داری بازی میکنی ..

لینک به دیدگاه

اخه میدونی بدبختی چیه ؟ میزنی بره تو تنظیمات بازی ارور میده و میگه شما شناسایی شدی بدون گرافیک داری بازی میکنی ..

ها این چی میگه O.o

نگیرنت به خاطر نقص قوانین :D

اما بدور از شوخی ارور خود بازی میده یا کامپیوتر

برو توتنظیمات گرافیک سی پیو ببین مشکل از اونجا نیست اخه تا حالا برای من از این ارورا نداده

لینک به دیدگاه

خود بنده تا چند ماه با HD530 پردازنده 6100 سر میکردم البته من خودم زیاد بازی سنگین انجام نمی دم بیشتر Call of duty یا BF یا گاها GTA  و Godfather اما بشخصه من یکی راضی بودم با توجه به این که هزینه ایی برای این گرافیک پرداخت نکرده بودم

اگرچه برخری انتظار کارایی در حد 960 دارند از این گرافیک که واقعا نابجاست

تو مناسب بودن 970 شکی نیست برای خرید دست دومش اما متاسفانه عزیزان فکر میکنند چون خودشون به قیمت های 1.500 یا 1.200 خریدن باید قیمتی در حدود 1 تومن بفروشند و هرچقدر هم که توضیح داده میشه در خصوص این که این کارت به این قیمت ارزش نداره یا میشه با اندکی هزینه بیشتر 390 تهیه کرد و یا 480 خرید با این قیمت اما  قبول نمی کنند و حرف حرف خودشون هست

اما در مجموع نظر شخصی بنده این هست که 470 کارت بسیار خوبی هست و ارزش خرید بالایی داره اما نه با قیمت کنونی چرا که با اندکی هزینه 480 میشه تهیه کرد

اما در خصوص 1060 هم گزینه مناسبی هست برای عزیزانی که تقریبا کاسه صبرشون لب ریز شده از صبر کردند با توجه به قیمت های G1

970 هم گزینه خوبی هست اما اگر به قیمت منصفانه شخصی پیدا کنه

گزینه 480 هست که بهترین و مناسب ترین پرفرمنس رو ارائه میکنه در ازای پولی که براش داده میشه اما باید اندکی صبر کردن تا نسخه های کاستوم وارد بشند و قیمت ها متعادل بشه در عین حال هم قیمت 470 و 1060 هم متعادل تر شده
در مجموع میشه گفت اکنون زیاد زمان مناسبی برای خرید نیست و بهتر اندکی صبر کنید

لینک به دیدگاه

470 مدل nitro+ oc گرونه بزار مدل های دیگه بیان. کلا هم الان خیلی گرونه بزار چند ماه دیگه

لینک به دیدگاه

خود بنده تا چند ماه با HD530 پردازنده 6100 سر میکردم البته من خودم زیاد بازی سنگین انجام نمی دم بیشتر Call of duty یا BF یا گاها GTA  و Godfather اما بشخصه من یکی راضی بودم با توجه به این که هزینه ایی برای این گرافیک پرداخت نکرده بودم

اگرچه برخری انتظار کارایی در حد 960 دارند از این گرافیک که واقعا نابجاست

تو مناسب بودن 970 شکی نیست برای خرید دست دومش اما متاسفانه عزیزان فکر میکنند چون خودشون به قیمت های 1.500 یا 1.200 خریدن باید قیمتی در حدود 1 تومن بفروشند و هرچقدر هم که توضیح داده میشه در خصوص این که این کارت به این قیمت ارزش نداره یا میشه با اندکی هزینه بیشتر 390 تهیه کرد و یا 480 خرید با این قیمت اما  قبول نمی کنند و حرف حرف خودشون هست

اما در مجموع نظر شخصی بنده این هست که 470 کارت بسیار خوبی هست و ارزش خرید بالایی داره اما نه با قیمت کنونی چرا که با اندکی هزینه 480 میشه تهیه کرد

اما در خصوص 1060 هم گزینه مناسبی هست برای عزیزانی که تقریبا کاسه صبرشون لب ریز شده از صبر کردند با توجه به قیمت های G1

970 هم گزینه خوبی هست اما اگر به قیمت منصفانه شخصی پیدا کنه

گزینه 480 هست که بهترین و مناسب ترین پرفرمنس رو ارائه میکنه در ازای پولی که براش داده میشه اما باید اندکی صبر کردن تا نسخه های کاستوم وارد بشند و قیمت ها متعادل بشه در عین حال هم قیمت 470 و 1060 هم متعادل تر شده
در مجموع میشه گفت اکنون زیاد زمان مناسبی برای خرید نیست و بهتر اندکی صبر کنید

سلام .
ممنون داداش واقعا حرفت درست و بجاست ممنون ک شرکت کردید ..اگر دیده باشی 1060msi و zotak رسیدن به قیمت 1390 که از 1600 g1 خیلی بهتره ایشالا قیمت هر کدوم بیشتر افت کرد میخریم.

لینک به دیدگاه

470 مدل nitro+ oc گرونه بزار مدل های دیگه بیان. کلا هم الان خیلی گرونه بزار چند ماه دیگه

سلام . بله دقیقا همینطوره من قیمت رلاری این نیترو رو با براندای دیگ تو آمازون مقایسه کردم بیشتر بود از بقیه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...