رفتن به مطلب

مشکل کارت صدای اکسترنال Creative Sound Blaster Surround 5.1 Pro SBX

.AriaN.
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز
دیروز یه کارت صدای اکسترنال مدل Creative Sound Blaster Surround 5.1 Pro SBX USB خریدم، کارت صدا رو وصل کردم به لپ تاپ درایور هایی که تو CD داخل جعبه بود نصب کردم، بعد جدیدترین درایور هاشو هم از سایت Creative دانلود کردم اونارو هم نصب کردم.
مشکلی که دارم اینکه صدا مثلا 1 ثانیه میاد بعد 5 6 ثانیه نمیاد دوباره به همین وضع ادامه پیدا میکنه ( تاخیر بسیار شدید )
فروم های خارجی گشتم به چنین مشکلی که بقیه گزارش کرده باشن بر نخوردم.
مدل لپتاپ : MSI CX480
عکس از Playback از قسمت Sound : عکس
ویندوز : Windows 10 Enterprise

دوستان راه حلی برای حل مشکل دارند ؟

ویرایش شده توسط .AriaN.
لینک به دیدگاه

سلام
دوست عزیز شما یه زحمتی بکشین این کارها رو انجام بدین ببینید تاثیری داره یا نه
1- تو قسمت playback که عکسش رو گذاشتین اون دو قسمتی که تیک نخورده رو disable کنین
2- اگر موثر نبود کارت رو به یه پورت usb دیگه لپتاپتون وصل کنین(حتی الامکان کارت رو  به پورت usb 2 وصل کنین )
3- درایوری که تو خود cd همراه کارت هستش معمولا قدیمی تر از درایورهای داخل سایت کریتیو هست و چون شما هر دو درایور رو نصب کردین احتمال تداخل درایورها هم هستش
اگر مراحل بالا جواب نداد به نظرم تعویض ویندوز و نصب درایوری هستش که از سایت گرفتین که جدیدتره.

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، 005 گفته است :

سلام
1- تو قسمت playback که عکسش رو گذاشتین اون دو قسمتی که تیک نخورده رو disable کنین
2- اگر موثر نبود کارت رو به یه پورت usb دیگه لپتاپتون وصل کنین(حتی الامکان کارت رو  به پورت usb 2 وصل کنین )
3- درایوری که تو خود cd همراه کارت هستش معمولا قدیمی تر از درایورهای داخل سایت کریتیو هست و چون شما هر دو درایور رو نصب کردین احتمال تداخل درایورها هم هستش
اگر مراحل بالا جواب نداد به نظرم تعویض ویندوز و نصب درایوری هستش که از سایت گرفتین که جدیدتره.

دوست عزیز گزینه 1 رو انجام دادم قبلا تاثیری نداشت.

دو تا پورت USB 2.0 و یک پورت USB 3.0 دارم که تست کردم فقط روی پورت USB 3.0 کار میکنه !

اول درایور هایی که تو CD بود رو نصب کردم که دیدم این مشکل وجود داره، با Uninstaller درایور هارو پاک کردم و نسخه های جدید رو دانلود و نصب کردم که بازم مشکل پابرجا بود.

بغیر تعویض ویندوز راه حل دیگه پیشنهاد بدید ؟

لینک به دیدگاه

جالبه قبلا چند مدل از این کارتها رو داشتم که روی usb 3 قطع و وصل میشدن اما روی usb2 درست کار میکردن.(که احتمالا بخاطر اپدیت نبودن درایور usb3 مادربردم بود)
عرض کنم خدمتتون من مدلهای زیادی از کارتهای کریتیو رو تست کردم (اینترنال و اکسترنال) و بزرگترین مشکلی که باهاشون داشتم همین تداخل درایورهاشون بود
مثلا الان کارت تیتانیوم رو سیستمم نصبه بعد این کارت رو  از سیستم جدا میکنم و کارت اکسترنالی مثل کارت شما رو وصل میکنم
بعد از نصب درایورش  کارت بخوبی کار میکنه اما دکمه ولوم روی کارت  کار نمیکنه و با همون برنامه های Uninstaller تمام برنامه های مربوط به کریتیو رو از روی سیستم پاک میکنم و مجددا نصب میکنم
اما باز هم مشکل پابرجاست و فقط با نصب مجدد ویندوز حل میشه.(حداقل من تابحال راه حلی جز نصب ویندوز براش پیدا نکردم)
به نظر من مشکل شما هم 99 درصد علتش تداخل درایورهاست.(البته اگر خود کارت سالم باشه)

ویرایش شده توسط 005
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، 005 گفته است :

سلام

ویرایش شده توسط .AriaN.
لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، 005 گفته است :

جالبه قبلا چند مدل از این کارتها رو داشتم که روی usb 3 قطع و وصل میشدن اما روی usb2 درست کار میکردن.(که احتمالا بخاطر اپدیت نبودن درایور usb3 مادربردم بود)
عرض کنم خدمتتون من مدلهای زیادی از کارتهای کریتیو رو تست کردم (اینترنال و اکسترنال) و بزرگترین مشکلی که باهاشون داشتم همین تداخل درایورهاشون بود
مثلا الان کارت تیتانیوم رو سیستمم نصبه بعد این کارت رو  از سیستم جدا میکنم و کارت اکسترنالی مثل کارت شما رو وصل میکنم
بعد از نصب درایورش  کارت بخوبی کار میکنه اما دکمه ولوم روی کارت  کار نمیکنه و با همون برنامه های Uninstaller تمام برنامه های مربوط به کریتیو رو از روی سیستم پاک میکنم و مجددا نصب میکنم
اما باز هم مشکل پابرجاست و فقط با نصب مجدد ویندوز حل میشه.(حداقل من تابحال راه حلی جز نصب ویندوز براش پیدا نکردم)
به نظر من مشکل شما هم 99 درصد علتش تداخل درایورهاست.(البته اگر خود کارت سالم باشه)

ممنون بابت پاسخگویی

دقیقا نمیدونم مشکل از چیه، ولی بالاخره باید با یکی از درایور ها کار کنه دیگه ! والا دلمون خوش بود که از Creative یکی از بهترین تولید کننده های کارت صدا هستش ولی فکر نمی کردم به این مشکلات بر بخورم، اگه این کارت صدا با این قیمتش اینجوری عمل کنه چه انتظاری باید از کارت صدای 45 تومانی داشت ؟!

جالب تر از اون دکمه ولوم هم کار نمیکنه ! مثلا از ویندوز صدارو گذاشتم رو 100 درصد و وقتی سعی می کنم صدا رو با کارت صدا کم و زیاد کنم عمل نمیکنه !

بعید هم میدونم مشکل از خود کارت صدا باشه، متاسفانه تعویض ویندوز هم برام مقدور نیست

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم
بابت کیفیت کارت صداهای کریتیو خیالتون راحت باشه مشکل شما هم  99 درصدنرم افزاریه
فقط یک سوال:درایوری که شما از cd همراه کارت نصب کردین درایور ویندوز 10 بود؟

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، 005 گفته است :

خواهش میکنم
بابت کیفیت کارت صداهای کریتیو خیالتون راحت باشه مشکل شما هم  99 درصدنرم افزاریه
فقط یک سوال:درایوری که شما از cd همراه کارت نصب کردین درایور ویندوز 10 بود؟

چیزی درباره ویندوز هایی که درایور داخل CD بود، ذکر نشده بود ولی تأکید کرده بود که حتما درایور ها نصب بشن و من هم بخاطر اون نصب کردم. تمام فروم های خارجی رو چک کردم ولی راه حلی پیدا نکردم، دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم.

لینک به دیدگاه

سلام 

بنده هم همین کارت رو دارم thx این مشکل رو نداشتم اما یک مشکل دیگه داشتم هرچی درایور دیدم نصب کردم روی دو تا سیستم هم امتحان کردم حل نشد

مشکل من این هست که خروجی اپتیکال اگه دالبی دیجیتال باشه کم و زیاد کردن صدا هیچ تاثیری نداره و همیشه روی حداکثر هست مگه اینکه پلیر رو کم و زیاد کنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...