رفتن به مطلب

شاهکار جدید

omidsolo
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

عذر میخوام اگه مطرح شده، ولی فکر نکنم بخوام لیست کل شاهکارهای بوجود اومده در نسخه جدید رو بگردم!

جدا از اینکه در همچین آپدیتی که تیم فنی توانایی رفع اشکالات در مدت کوتاه رو نداره باید نسخه جدید تا زمان stable شدن در یک آدرس جدا بارگذاری بشه و بعد از stable شدن جایگزین بشه ولی این استانداردها واسه ما ایرانیها خیلی قابل درک نیستند!!!

تو مرورگر فایرفاکس بالا سمت چپ یه مشکلی هست، یه چیزایی اون پشت هستن که باس جلو باشن، ولی تقصیر کاربراست که در مقابل تغییر مقاومت میکنن!

ویرایش شده توسط omidsolo
لینک به دیدگاه

داداچ یه تاپیک زدی که فقط شاهکار معرفی کنی ؟

لینک به دیدگاه

البته در دفاع از تیم فنی لازم بذکر عزیزان توانایی رو دارند اما خب فعلا  سرشون شلوغ موارد دیگریست ...

همچون ورود و ثبت نام از طریق گوگل یا فیس بوک یا تویتر

و یا قرار دادن لوگو برای عزیزانی که با دستگاه های IOS یا مک وارد میشند

و خیلی موارد بسیار جزئی که زیاد بود یا نبودش احساس نمیشه ....

تغییرات در حدی بوده که دیگ خود جناب حسینی هم سری فروم نمی زنه :D:D

در مجموع امیدوارم عزیزان تلاششون هدف مند تر کنند تا مشکلات عزیزان و موارد دیگر که فاحش تر هست رفع بشه نه موارد بسیار جزئی

البته با تشکر که مورد Cover اضافه شد

ویرایش شده توسط farshid0018
توانایی ویرایش رو داشتم چون :D
لینک به دیدگاه

کاش دست کم تیم فنی پاسخ این پستها رو می‌دادند تا دامنه‌ی تاثیر انتقادها مشخص بشه.

لینک به دیدگاه

درود

چند نفر از دوستان این مشکل رو با فایرفاکس دارند؟

ورژن فایرفاکس؟ و... هم قید کنین.

لینک به دیدگاه

درود ویژه به دوست عزیزم سعید جان،

و بقیه دوستان خوب فروم...

خوب عزیزم واسه معرفی شاهکار تاپیک میزنن دیگه رپرتاژ که نمیدن!!!

ضمن اینکه کلیه موارد مطرح شده برای یک برنامه نویس نباید تا این حد طول بکشه، این رو میگم چون شغل اصلی و اولیه من از 2002 برنامه نویسی (تحت ویندوز) هست و میتونم با اطمینان بگم اصلا تیم قوی نیست!

خودم کارم ویندوزه، قبول، توی وب php/asp بیسواد! ولی تو تیم سابقم برنامه نویس تحت وب داشتم دیدم کار کردم، کسی که بشه اسمشو برنامه نویس گذاشت، باگ ریپورت های این فروم بچه بازین...

یه دیتا بیس ساختن و چار تا اپ و ماژول نصب کردن که طی چند دقیقه انجام میشه!

این مساله واسم مهم نبود، بخاطر علاقه ای که به فروم داشتم نوشتم که بدونن حیف بود!

و تمام توجیهاتی که شد بخاطر توجه نکردن به عرض من بود :: " در همچین آپدیتی که تیم فنی توانایی رفع اشکالات در مدت کوتاه رو نداره باید نسخه جدید تا زمان stable شدن در یک آدرس جدا بارگذاری بشه! و بعد از stable شدن جایگزین بشه"

* مطمئنا ورژن فایر فاکس و تمام برنامه های دیگه آخرین ورژن هستن.

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، omidsolo گفته است :

درود ویژه به دوست عزیزم سعید جان،

و بقیه دوستان خوب فروم...

خوب عزیزم واسه معرفی شاهکار تاپیک میزنن دیگه رپرتاژ که نمیدن!!!

ضمن اینکه کلیه موارد مطرح شده برای یک برنامه نویس نباید تا این حد طول بکشه، این رو میگم چون شغل اصلی و اولیه من از 2002 برنامه نویسی (تحت ویندوز) هست و میتونم با اطمینان بگم اصلا تیم قوی نیست!

خودم کارم ویندوزه، قبول، توی وب php/asp بیسواد! ولی تو تیم سابقم برنامه نویس تحت وب داشتم دیدم کار کردم، کسی که بشه اسمشو برنامه نویس گذاشت، باگ ریپورت های این فروم بچه بازین...

یه دیتا بیس ساختن و چار تا اپ و ماژول نصب کردن که طی چند دقیقه انجام میشه!

این مساله واسم مهم نبود، بخاطر علاقه ای که به فروم داشتم نوشتم که بدونن حیف بود!

و تمام توجیهاتی که شد بخاطر توجه نکردن به عرض من بود :: " در همچین آپدیتی که تیم فنی توانایی رفع اشکالات در مدت کوتاه رو نداره باید نسخه جدید تا زمان stable شدن در یک آدرس جدا بارگذاری بشه! و بعد از stable شدن جایگزین بشه"

* مطمئنا ورژن فایر فاکس و تمام برنامه های دیگه آخرین ورژن هستن.

دوست عزیز این انجمن ساز هزاران سایت دارن الان استفاده میکنن، از خود سایت سازنده گرفته تا خیلی از سایتهای معتبره دیگه، این باگهای کوچیک رفع میشه، صبر پیشه کنین، و با دادن این تاپیکها بحث های الکی ایجاد نکنین، من الان این انجمن رو حداقل رو 5 تا سیستم چک کردم موردی نداره، فایرفاکستونو حذف و دوباره نصب کنین.

لینک به دیدگاه

عزیزم، رو 2 تا سیستم مختلف تست کردم وجود داره، ویندوزم clean install هست، اریجینال هست، تمام نرم افزارهام اخرین ورژن هست، اون اسکرین شات رو با photoshop طراحی نکردم!!! و عذر میخوام که بحث الکی ایجاد کردم و وقت ارزشمندمو برای نوشتن چیزی تلف کردم که فکر کردم شاید ندونید و براتون مهم باشه! وگرنه برای من چه اهمیتی داره که چقدر اینجا باگ داشته باشه!!! تو 14 سال گذشته اینجا تنها فروم فارسی بود که راحت بودم توش!!! باز هم اگه قوانین نقض شدن میتونین کل تاپیک یا حتی حساب کاربری رو حذف کنین اگه دوس داشتین...

ویرایش شده توسط omidsolo
لینک به دیدگاه

بله منم این مشکل رو با فایرفاکس دارم ..به قول دوستان بهتر بود بصورت موقت داخل یه آدرس دیگه بارگزاری میشد و بعداز رفع باگ های موجود جای آدرس اصلی قرار میگرفت ..فروم قبلی قسمت پایینش که آخرید خرید و فروش ها و موضوعات دیگه قرار داشت یه چیز دیگه بود ...اگه دست من بود میگفتم برگردیم به فروم قبلی

لینک به دیدگاه

برای من با کروم هم گاهی وقتها همین طوره. یک بار که صفحه رفرش بشه درست می شه. 

به نظرم ایرادهای مهمتری وجود داره که بهشون اشاره شده و نشانه ای از این که تیم فنی در صدد رفع شون باشه نمی بینم.

لینک به دیدگاه

پیشنهاد می‌کنم تیم فنی یا مدیریتی در تاپیکهای مربوط به شکل جدید انجمن حضور داشته باشند. به نظر می‌آد برای دیدگاه‌های کاربران ارزشی قایل نیستند یا هستند ولی توان برآوردن انتظارها رو ندارند.

LionSSh_A1-.JPG

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ببخشید من نگرفتم مشکل چی هست ؟ مشخصات کاربری اینا معلوم نیست افتاده پشت جستجو ؟

واسه که تا حالا خوشبختانه مشکلی نبوده ، یه نکته ای دوستان : وقتی با نسخه ای از هر نرم افزار مشکلی ندارید آپدیت نکنید بیشتر وقتها بعضی مشکلات با آپدیت به نسخه جدیدتر به وجود میاد ، میخواستم واترفاکس آپدیت کنم دیدم باز حروف انگلیسی فونت بد میاره ، پاک کردم برگشت زدم به نسخه قبل ، یا با دانلود منیجر ، وقتی صف بندی میکردم همش ارور میداد و ... من از واتر فاکس 48 استفاده میکنم

الان فروم به دلیل بعضی مشکلات ، بیشتر کاربران فعال سر نمیزنن ، خیلی سوت و کور شده ، قبلاً تو هر ساعت آخرین ارسال ها جاشون عوض میشد اما الان یه روز هم میگزره فرق زیادی نمیکنه !

10.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دورد دوستان

یه چند و قت پیش به آقای حسینی پیام دادم بابت یه سری مسائل سایت که ایشون جواب دادن و گفتن کارهای زیادی و تغییرات زیادی قراره اتفاق بیفته

به نظرم اگر دوستان با همین چیزی که داریم فعلا بسازیم که خدایی من که باهاش مشکل ندارم البته الان سرم شلوغ شده کمتر میام اما مشکلی توش ندارم

تا تیم لیون یه خورده سرشون خلوت تر بشه 

پیشنهاد من اینه اگر جایی از فروم مشکل داره  و خیلی اذیت میکنه و جاهای دیگه حلش کردن بگردن پیدا کنن و به تیم گزارش بدن و راه حل رو هم ارسال کنن این طوری زودتر به نتیجه میرسیم

فدای بی صبری همتون

بوس بوس

لینک به دیدگاه

بله متاسفانه سعید جان! بخشی به اسم معرفی مشکلات فروم ساخته میشه و وقتی معرفی میکنی میگن بحث الکی ایجاد نکنید! یه مقدار ناراحت کننده است! من مدتی بعنوان beta tester با چند شرکت چند ملیتی کار کردم و بخاطر معرفی اشکالات و خطاهای طراحی نرم افزار پول میگرفتم! معمولا در  خارج از مرز پرگهر ما از ریپورت کردن باگ ها و مشکلات خوشحال میشن و استقبال میکنن، خیلی سادست دلیلش، به بهتر شدن محصول یا سرویسشون کمک میکنه! ولی اینجا اینجوری میشه دیگه! بالاخره مدتی رو تو این فروم بودیم و قدرت اینجا در کاربران حرفه ای و ثابتش مثل شما و سایر اساتید هست!

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، StarKilleR گفته است :

یه نکته ای دوستان : وقتی با نسخه ای از هر نرم افزار مشکلی ندارید آپدیت نکنید بیشتر وقتها بعضی مشکلات با آپدیت به نسخه جدیدتر به وجود میاد

هیچ برنامه نویسی این رو تایید نمیکنه! :)

این کار از نظر امنیتی حداقل خطرناک هست...

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، omidsolo گفته است :

هیچ برنامه نویسی این رو تایید نمیکنه! :)

این کار از نظر امنیتی حداقل خطرناک هست...

عزیز همه متوجه شدن برنامه نویس هستین. اینکه نسخه های جدید مشکل میاره یه امر عادیه و اصولا با هات فیکس برطرف میشن و غیر عادی نیس!

لینک به دیدگاه

ولی خدایی نسخه قبلی فروم خیلی بهتر بود !!! من اصلا خیلی از بچه هارو خیلی وقته ندیدم !!! البته منکر امکانات بسیار خوب این نسخه نمیشم دست تیم فنی و لیون کامپیوتر هم درد نکنه

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، فرـشاد گفته است :

ولی خدایی نسخه قبلی فروم خیلی بهتر بود !!! من اصلا خیلی از بچه هارو خیلی وقته ندیدم !!! البته منکر امکانات بسیار خوب این نسخه نمیشم دست تیم فنی و لیون کامپیوتر هم درد نکنه

دقیقا نبود خیلی از عزیزان به شدت احساس میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هنوز این مرتب سازی بر اساس تاریخ رو مخه !!!!!!!!!! این همه ادم میگن اینجوری بهتره اما کو گوش شنوا !

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

عزیز همه متوجه شدن برنامه نویس هستین. اینکه نسخه های جدید مشکل میاره یه امر عادیه و اصولا با هات فیکس برطرف میشن و غیر عادی نیس!

یه جک به جکاتون اضافه شد!!!

ختم تاپیک...

لینک به دیدگاه

این مورد برای من وجود نداره

از فایر فکس نسخه 48 استفاده می کنم و الان دارم به نسخه جدید تر ( گمونم 49.0.1 ) آپدیتش می کنم .

به نظر من از جمله روی مخ ترین موارد در نسخه جدید فروم اینهاست : مرتب سازی بر اساس امتیاز هست .  حذف شدن قسمتی که تاپیک های مشابه رو از طریق برچسب ها نشون میداد . قاطی بودن آخرین موضوعات بخش بازارچه با سایر موضوعات که اصلا جالب نیست !!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوستان یخورده رعایت کنید دیگه،  اصلا تیم برنامه نویسی بیسواد یا با سواد شرکت اپل نیست که دم به دقیقه اپ بده بیرون بابا اینام رفیقاتونن هموطناتونن دارن مجانی براتون یه فروم درست میکنن یکی اومد یه تشکر بکنه بگه خسته نباشید، اینهمه وقت گذاشتن مشکلات مختلف رو رفع کردن ، برا شما 1 دقیقه طول میکشه رفع این مشکلات افرین به شما بگم لیون برات جایزه بدن سریعترین ایراد پیدا کن و برطرف کن تو گینس اصلا، انها توانشون در همین حد هست بجای اینکه برید هی تاپیک بزنید ، مشکلاتتون رو تو همون تاپیک مربوطه بگید اینا با توجه به مسائلی که هست و اینایی که مطرح می کنین بترتیب و کم کم رفع میشن ... تیم لیون هم نگفته که فروم الان هیچ مشکلی نداره که زشته بخدا یخورده تحمل کنید، مایکروسافتم بعد 4 سال کار روی ویندوز 8 تازه تونسته تو 10 یه ویندوز بده بیرون اخرشم خیلیا مشکل دارن و ساز مخالف می زنن... خلاصه که مشکلاتتون رو تو تاپیک مربوطه بگید شاید ناخواسته حین رفع مشکلی یه مشکلی بوجود بیاد و متوجه نشده باشن بالاخره ادمه و خطا ی انسانی درست نیست اینهمه انتقاد و کوبیدن...!

این هم که میگید بتا بتا بتا اخه عزیزمن شما خودت میری تو فروم بتا کار کنی فروم بدون مشکل اصلی رو ول کنی...؟؟؟؟

خب وقتی فروم بتا باشه کنارش فروم اصلی قبلی خب کسی نمیره تو فروم بتا فعالیت کنه که مشکلاتش معلوم بشه و در نتیجه فقط هزینه اضافه رو دست لیون میمونه و همه میگن فروم اصلی خوبه و بتا کلا نیومده محو میشد میرفت... در حالی که اپدیت فروم و بروز بودن فروم از اهمیت بالایی برخوردار هست چون فروم قبلی رو نمیشد یکسری امکانات بهش اضافه کرد و یا دست و پا گیر داشت میشد که این قالب جدید خیلی مناسبتر هست ! -_-

................................

پ.ن: راستی اینم بگم که این قالب جدید تو edge خیلی عالی کار میکنه من با فروم قبلی اصلا نمی تونستم توedge کار کنم و باگ های اعصاب خورد کنی داشت...!

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

من اینجا اصلا کاره ای نیستم و بود و نبودم هیچ فرقی نمیکنه

ولی منی که که تو فروم قبلی هر 1 ساعت یکبار فروم و پست هارو چک میکردم تو این فروم جدید کارم شده هر 3-4 روز یک بار چک کردن انجمن!بی احترامی نشه به کادر فنی من همینجا ازشون تشکر هم میکنم بابت زحماتشون ولی (از نظر من) به طرز عجیب و غریبی  گیچ کننده و خسته کننده و خلاصه گنگ هستش

اینو گفتم که شاید دلیل نیومدن خیلی دیگه از دوستان و خلوت شدن انجمن این باشه!

انجمن همسایه هم یکی دوسال پیش تغییر قالب و ظاهر داد اما  نتیجش چی شد؟ یه انجمن پویا و زیبا تر!

امیدوارم مدیریت یه فکری کنه

لینک به دیدگاه

درود دوستان عزیزم

مرسی از همه شما عزیزان

از بس تاپیکهای مختلفی وجود داره متاسفانه معلوم نیست کدوم رو باید بررسی کرد .

به همین دلیل در تاپیک زیر یک تاپیک جامع ایجاد شده که از دوستان میخوام کمک کنن تا مسائل نهایی این ورژن رو رفع کنیم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...