رفتن به مطلب

جدال AMD HD6990 و NVIDIA GTX590

اشتراک گذاری

55 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. برنده این جدال کدامیک خواهد بود؟

• AMD HD6990
      33
    • NVIDIA GTX590
      22

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با این اوصاف متاسفانه هیچ کدام از این دو کارت مناسب برای استفاده نیستند ( 6990 به دلیل صدای وحشتناک فن!! و 590 به دلیل مدار تغذیه ضعیف) گذشته از این با این روند رو به نزول بازی های PC تا وقتی xbox 360 و ps3 وجود دارند دیگه نیاز چندانی هم به همچین قدرت گرافیکی احساس نمیشه!! چون اکثریت بازی های جدید ابتدا برای این کنسول ها ساخته میشن بعد به صورت port برای pc هم عرضه میشن که به هیچ وجه تطابقی با قدرت زیاد این کارت ها ندارند @};-

لینک به دیدگاه

بله خیلی از کمپانیها بازی سازی برای PC از این مسئله کانورت کردن بازیها از کنسول ها گله دارند. واقعا سخت افزار این کسنول ها بازیهای PC رو محدود میکنه. من همین چند وقت پیش Kill Zone 3 رو گررفته رو PS3 بازی کنم. انتظار یک گرافیک خیلی خدا رو داشتم ولی بعد رفتن تو بازی متوجه شدم تو همین یک سال اینقدر بازهای PC پیشرفت کرده که استانداردهای من رو به شدت بالا برده و KZ3 به نظر من یک بازی خیلی عادی اومد. حالا بر عکس همین مسئله هم بازیکنهای حرفه ای PC رو ازار میده . البته باز جای شکرش باقیه که هر چند وقت یک بازی بازیهای خوب برای PC در میاد ولی این مسئله کانورت کردن از کنسول به PC ازار دهندست !

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

دوستان از الان در مورد gtx590 اینطور فکر نکنید هنوز که به بازار نیومده دومآ قابلیت فیزیک و3D vision در کارت انویدیا خودش برابری میکنه با کل شرکت ATI مثالی در این مورد عرض میکنم شما اگه بخوایید قابلیت سه بعدی بودن رو در کارتهای انویدیا به کار بگیرید واستون خیلی ارزون تموم میشه ولی در کارتهای ای تی آی باید اولا مانیتوری تهییه کنید که پورت اچ تی ام آی 1.4a رو ساپورت کنه دوما نیاز به عینک مخصوص خودشو داره و سوما کیفیت کارتهای انودیا در 3D خیلی بیشتر از رقیبش هست میتونید با یه جستجوی ساده تو اینترنت خودتون ببینید

با تشکر

لینک به دیدگاه

دوستان از الان در مورد gtx590 اینطور فکر نکنید هنوز که به بازار نیومده دومآ قابلیت فیزیک و3D vision در کارت انویدیا خودش برابری میکنه با کل شرکت ATI مثالی در این مورد عرض میکنم شما اگه بخوایید قابلیت سه بعدی بودن رو در کارتهای انویدیا به کار بگیرید واستون خیلی ارزون تموم میشه ولی در کارتهای ای تی آی باید اولا مانیتوری تهییه کنید که پورت اچ تی ام آی 1.4a رو ساپورت کنه دوما نیاز به عینک مخصوص خودشو داره و سوما کیفیت کارتهای انودیا در 3D خیلی بیشتر از رقیبش هست میتونید با یه جستجوی ساده تو اینترنت خودتون ببینید

با تشکر

نه عزیز من کی همچین حرفی زده من خودم الان مانیتور زالمان دارم با کارت ati عیت هلو 3d میزنه ...در ضمن 3dvision از shutter glass استفاده میکنه ولی مانیتور من streoscopic هست و مشکل تاریکی در عینک انویدیا رو نداره

بعدشم این انویدیاست که مشکل عینک داره

واسه ayi فقط کافیه یه نرم افزار tridef بگیری بری حال کنی اونم میشه 35 تومن به پول ما

الان مثلا این گل پسر رو ببین داشت 3d میزد :-? :rolleyes:

IMG_0003_resize.jpg

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

عزیز من یعنی AMD انقدر کوچیک شده که شما فقط physx و 3d vision انویدیا رو با کل این شرکت یکی میکنی !

هیچکدوم از این دو قابلیت اونقدر کلیدی نیستن که بخوان یکی رو مجاب به خرید و یا از خرید منصرف کنن !

physx که فقط 4-5 تا بازی از این قابلیت بطور کامل پشتیبانی میکنن که از این 4-5 تا هم 2 تا بازی جدید هستن پس حداقل در حال حاضر این قابلیت زیاد به کار نمیاد !

3d هم قابلیتی هست که فقط تعداد کمی از افراد از اون استفاده میکنن و هنوز به اونصورت جا نیوفتاده که شما بخوای قدرت یه شرکت یا حتی یه کارت رو متکی به اون بدونی !

به هیچ عنوان سلایق شخصی نباید باعث بشه که ما یه شرکت رو خراب کنیم !!!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...