رفتن به مطلب

این سیستم چطوره

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام   من این سیستم رو بستم البته هنوز برام نیومده ولی انشالله دو سه روز اینده میاد برام   مشخصاتش اینه

Asus H170 Pro Gaming

Intel core i5 6600

Ram : GSkill Ripjaws 2*8 16 gb   2400

HDD : Western digital 1 tb blue

SSD : Samsung evo 850  250 GB

Cooling : Cooler Master Seidon 120v plus liquid Cpu Cooler

Case : DeepCool Dukase V2

فعلا هم بدون گرافیک گرفتم چون  فاکتور نهایی خیلی بیشتر میشد   حالا میخوام بدونم این سیستم کاملا مناسبه؟ قطعات باهم مچ و هماهنگ هستن البته به نظر میاد هماهنگن ولی خب خواستم مطمئن بشم و اینکه نظرتون در مورد کیسی که انتخاب کردم چیه از ظاهرش خوشم اومد گرفتم آیا کیس خوبیه؟

و اینکه ایا فعلا این سیستم تا یه چند ماه بدون گرافیک خوب کار میکنه؟ سرعت در چ حده؟ اون کولینگه کارکردش چطوره مناسبه؟ زود خراب نمیشه؟

در انتخاب مانیتور هم موندم بین این دو تا کدومو بخرم

lg full hd 23mp65hq ips

ASUS VX239H Monitor

ویرایش شده توسط moein2017
لینک به دیدگاه

سیستم خوبیه - فقط پاور رو طوری میخریدید که بعدا برای اضافه کردن گرافیک به مشکل نخورین 

لینک به دیدگاه

در کل سیستم خیلی خوبی هست. فقط پاور چند وات و چه برندی ؟ کیس هم خوبه و مشکلی نداره . در مورد کولر هم این که کاملا مناسب و حتی کمی بیشتر از مناسب هست . مانیتور هم vx239  بگیرید .

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، MamadMedusa گفته است :

در کل سیستم خیلی خوبی هست. فقط پاور چند وات و چه برندی ؟ کیس هم خوبه و مشکلی نداره . در مورد کولر هم این که کاملا مناسب و حتی کمی بیشتر از مناسب هست . مانیتور هم vx239  بگیرید .

پاور رو گفتم گرین باشه  ولی چند واتش رو نمیدونم چون گفتم پاور رو خود دوستم انتخاب کنه و بهترین رو بزاره  و اینکه  در مورد مانیتور ک گفتید vx239h ایا این مانیتور از لحاظ کیفیت تصویر خوبه؟ وضوح و رنگها  چون شنیدم رنگها توی این مانیتور مصنوعی هستن و بی روح   گرچه ظاهرشو میپسندم ولی کیفیتشو نمیدونم واقعا چطوره

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، moein2017 گفته است :

پاور رو گفتم گرین باشه  ولی چند واتش رو نمیدونم چون گفتم پاور رو خود دوستم انتخاب کنه و بهترین رو بزاره  و اینکه  در مورد مانیتور ک گفتید vx239h ایا این مانیتور از لحاظ کیفیت تصویر خوبه؟ وضوح و رنگها  چون شنیدم رنگها توی این مانیتور مصنوعی هستن و بی روح   گرچه ظاهرشو میپسندم ولی کیفیتشو نمیدونم واقعا چطوره

پاور رو من 650 یا اگر میخواید خیالتون کاملا راحت باشه 750 وات پیشنهاد میدم. مانیتور مناسبی هست  و حداقل از اون الجی که گفتید بهتره .

لینک به دیدگاه

توضیحات رو عزیزان دادند در خصوص مانیتور هم سری 23MP65HQ  مدنظر هم گویا بدلیل قدیمی بودن دیگر نیست و سری 23MP67HQ  جایگزینش شده

در اخر بنده هم سری vx239h  پیشنهاد میدم

اگرچه در خصوص پاور ایکاش سری EVGA انتخاب میکردید اما در مجموع گرین هم متناسب هست

لینک به دیدگاه

ببخشید میخواستم بدونم روی این سیستم بازیهای روز با چ تنظیماتی اجرا میشن بدون هیچ لگ زدنی و

برای مثال GTA V  و Rise Of tomb raider

ویرایش شده توسط moein2017
لینک به دیدگاه

در در 1395/07/08, 18:52:40، moein2017 گفته است :

ببخشید میخواستم بدونم روی این سیستم بازیهای روز با چ تنظیماتی اجرا میشن بدون هیچ لگ زدنی و

برای مثال GTA V  و Rise Of tomb raider

با گرافیک 970 یا 480 یا 1060 میتونید روی وری های بازی کنید بالای 60 فریم

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، golpesar گفته است :

با گرافیک 970 یا 480 یا 1060 میتونید روی وری های بازی کنید بالای 60 فریم

گرافیک من حدود 2 ماه دیگه در نظرم هست ک nvidia 1070 g1 gaming رو بگیرم

لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، moein2017 گفته است :

گرافیک من حدود 2 ماه دیگه در نظرم هست ک nvidia 1070 g1 gaming رو بگیرم

یه پاور 600 وات کافی هست.

http://lioncomputer.ir/product/7567/پاور+کولر+مستر+600+وات+B600/

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...