رفتن به مطلب

مشکل در login ویندوز 7

sargazim
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من روی کامپیوترم ویندوز 7 نصب کردم، اما وقتی که بیشتر از یک کاربر برای اون تعریف می کنم، بهنگام بالا اومدن سیستم، قبل از هر چیز پیغامی مبنی بر غلط بودن username یا password میده و کاربرای غیر از administrator من رو نشون نمیده و برای login کردن به اون user ها باید switch user رو بزنم، بعد اسم user مورد نظر و پسوردش رو خودم وارد کنم! برای حل این مشکل چکاری میتونم انجام بدم؟!

مشکل دیگه من اینه که هر وقت ویندوز 7 روی سیستمم نصب میکنم، سیستمم restart یا shut down نمیشه و در یک صفحه سورمه ای گیر میکنه که باید دستی کامپیوتر رو خاموش کنم!

ممنون میشم در موارد بالا منو راهنمایی کنید..

لینک به دیدگاه

من نمیدونم مشکلات شما رو درست درک میکنم یا خیر اما

1- اگه منظورتون از مشکل اول اینه که نمیتونید با administrator لوگین کنید و در واقع یوزر administrator رو موقع لوگین نمیبینید دلیلش اینه که غیر فعاله اگه ویندوز 7 شما مثل مال من ultimate باشه کار زیر رو انجام بدید ( اگر ویندوزتون home premium هست که نمیشه با ادمین لاگین کرد چون غیر فعاله به طور کامل )

1- روی استارت منو کلیک کرده و در قسمت search program and files بنویسید gpedit.msc و اجراش کنید

2-در صفحه باز شده از قسمت سمت چپ روی computer configuration کلیک کنید

3- حالا از منویی که در وسط صفحه مشاهده میکنید به ترتیب به شاخه های زیر برید :

windows settings >> security settings >> local policies >> security options

4- بعد از انجام مراحل بالا لیستی می آید شما گزینه Accounts: administrator account status ( که احتمالا اولین مورد در لیست هست ) رو پیدا کرده و روش کلیک کن در صفحه باز شده disable فعاله که شما این disable رو به enable تغییر بدهو در نهایت تغییرات رو با اعمال apply و ok ذخیره کن و یه دور کامپیوترت رو ریست کن بعد که خواستی لوگین کنی میبینی administrator هم هست

نکته اضافی : اگر میخواهید نام اکانت administrator رو به دلخواه تغییر دهید میتوانید مراحل 1 تا 3 رو مجدد انجام و از لیست گزینه مربوط Accounts : rename administrator account رو پیدا و کلیک کرده و در صفحه باز شده هر چی میخواید به جای administrator بنویسید تا بعد از ذخیره سازی تغییرات و راه اندازی مجدد سیستم اکانت administrator با نام دلخواهتون مشخص بشه

با استفاده از روش بالا میتونید تغییراتی هم روی اکانت guest ایجاد کنید

اگر هم با ارور یوزر / پسورد مواجهید با دقت بیشتری وارد کنید یا مججد وارد user accounts در کنترل پنل بشید و تغییرات ( یوزرنیم/پسورد) رو روی اکانتهایی که ساختید اعمال کنید یا از اول اکانت تعریف کنید

در غیر اینصورت نظر خاصی ندارم...

ایشاا... درست بشه

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

مورد بعدی اینکه من چنین مشکلی داشتم ولی با این تفاوت که موقع شات داون یا ریست همه چی روی صفحه آخر شات دان قفل میکرد البته کاملا سیستم قفل نمیشد ... صفحه من سیاه یا خاکستری نمیشد اما در نهایت مجبور بود سیستم رو سخت افزاری شات داون یا ریست کنم .

با این موضوع مشکلی نبود ولی چون من دانلود شبانه رو میزارم و برای کامپیوتر میگم سر فلان ساعت خاموش بشه نمیشد و چک که میکردم میدیدم همینجوری روی صفحه آخر ( shutdown... ) مونده و خودم باید سخت افزاری شات داون کنم

کارهای زیادی کردم اما در نهایت مجبور به نصب مجدد ویندوز شدم که کاملا بر طرف شد

ایشاا... با کشیدن کمترین درد سر مشکلتون رفع شه

ویرایش شده توسط amirsss
لینک به دیدگاه

من نمیدونم مشکلات شما رو درست درک میکنم یا خیر اما

1- اگه منظورتون از مشکل اول اینه که نمیتونید با administrator لوگین کنید و در واقع یوزر administrator رو موقع لوگین نمیبینید دلیلش اینه که غیر فعاله اگه ویندوز 7 شما مثل مال من ultimate باشه کار زیر رو انجام بدید ( اگر ویندوزتون home premium هست که نمیشه با ادمین لاگین کرد چون غیر فعاله به طور کامل )

1- روی استارت منو کلیک کرده و در قسمت search program and files بنویسید gpedit.msc و اجراش کنید

4- بعد از انجام مراحل بالا لیستی می آید شما گزینه Accounts: administrator account status ( که احتمالا اولین مورد در لیست هست ) رو پیدا کرده و روش کلیک کن در صفحه باز شده disable فعاله که شما این disable رو به enable تغییر بدهو در نهایت تغییرات رو با اعمال apply و ok ذخیره کن و یه دور کامپیوترت رو ریست کن بعد که خواستی لوگین کنی میبینی administrator هم هست

نکته اضافی : اگر میخواهید نام اکانت administrator رو به دلخواه تغییر دهید میتوانید مراحل 1 تا 3 رو مجدد انجام و از لیست گزینه مربوط Accounts : rename administrator account رو پیدا و کلیک کرده و در صفحه باز شده هر چی میخواید به جای administrator بنویسید تا بعد از ذخیره سازی تغییرات و راه اندازی مجدد سیستم اکانت administrator با نام دلخواهتون مشخص بشه

با استفاده از روش بالا میتونید تغییراتی هم روی اکانت guest ایجاد کنید

اگر هم با ارور یوزر / پسورد مواجهید با دقت بیشتری وارد کنید یا مججد وارد user accounts در کنترل پنل بشید و تغییرات ( یوزرنیم/پسورد) رو روی اکانتهایی که ساختید اعمال کنید یا از اول اکانت تعریف کنید

در غیر اینصورت نظر خاصی ندارم...

ایشاا... درست بشه

از توضیحاتتون ممنون، اما من با اصل لوگین کردن مشکلی ندارم و با تآیید خطای username و password اولیه میتونم با administrator لوگین کنم! اما مشکلم این هست که اگر بخوام از طریق کاربرهای دیگه لوگین کنم، اسامی کاربرای دیگه ویندوز دیده نمیشه! و من مجبورم other user رو انتخاب کنم و خودم اسم user account مربوطه رو بهمراه پسوردش وارد کنم! نهایتا لوگین صورت میگیره، اما می خوام که این مشکل رو رفع کنم! تو local policy هم گشتم، اما گزینه ی مناسبی برای رفع این مشکل پیدا نکردم!

مورد بعدی اینکه من چنین مشکلی داشتم ولی با این تفاوت که موقع شات داون یا ریست همه چی روی صفحه آخر شات دان قفل میکرد البته کاملا سیستم قفل نمیشد ... صفحه من سیاه یا خاکستری نمیشد اما در نهایت مجبور بود سیستم رو سخت افزاری شات داون یا ریست کنم .

با این موضوع مشکلی نبود ولی چون من دانلود شبانه رو میزارم و برای کامپیوتر میگم سر فلان ساعت خاموش بشه نمیشد و چک که میکردم میدیدم همینجوری روی صفحه آخر ( shutdown... ) مونده و خودم باید سخت افزاری شات داون کنم

کارهای زیادی کردم اما در نهایت مجبور به نصب مجدد ویندوز شدم که کاملا بر طرف شد

ایشاا... با کشیدن کمترین درد سر مشکلتون رفع شه

من چندین بار ویندوز 7 رو نصب کردم و با XP عوض کردم، اما متاسفانه هر بار با نصب ویندوز 7 به این مشکل shut down دستی یا سخت افزاری برخوردم!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آپشن های زیادی هست که باعث میشه تمام یوزر ها تو صفحه logon نشون داده نشه اولیش و معمول ترینش این هست:

با یوزر ادمین وارد بشید :

[-X

;)

و این گزینه رو Enable کنید:

Interactive logon: Do not display last user name

اگر مشکل حل نشد بگید تا مراحل بعدی رو چک کنیم.

در مورد مشکل دوم اول تمام درایور هاتون رو بروز کنید از بایوس تا مادر برد تا اگر مشکل حل نشد با هم چک کنیم.

لینک به دیدگاه

آپشن های زیادی هست که باعث میشه تمام یوزر ها تو صفحه logon نشون داده نشه اولیش و معمول ترینش این هست:

[-X

;)

و این گزینه رو Enable کنید:

Interactive logon: Do not display last user name

اگر مشکل حل نشد بگید تا مراحل بعدی رو چک کنیم.

مراحل بالا رو انجام دادم اما تغییری حاصل نشد!

در مورد مشکل دوم اول تمام درایور هاتون رو بروز کنید از بایوس تا مادر برد تا اگر مشکل حل نشد با هم چک کنیم.

چطور باید درایوهامو update کنم!؟ چون داخل متن error صفحه آبی هم همین پیشنهاد رو میده..

خطای صفحه آبی بعد از shut down رو اینجا میذارم:

A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.

If this is the first time you’ve seen this stop error screen, restart your computer, if this screen appears again, follow these steps:

Check to be sure you have adequate disk space. If a driver is identified in the stop message, disable the driver or check with the manufacturer for driver updates. Try changing video adaptors.

Check with your hardware vender for any BIOS updates. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use Safe Mode to remove or disable components, restart your computer, press F8 to select advanced startup options and then select Safe Mode.

.

.

.

Collecting data for crash dump…

Initializing disk for crash dump…

Beginning dump of physical memory.

Dumping physical memory to disk: 100

Physical memory dump complete.

Contact you system admin or technical support group for further assistance.

بعد از اینکه کامپیوترم رو دوباره بعد از shut down سخت افزاری روشن می کنم پیغام خطای زیر رو دریافت می کنم:

xyub0yyj3mrjj6oex5dx.jpg

و داخل problem details موارد زیر رو بیان کرده:

Problem Signature:
Problem Event Name: Blue Screen
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.48
Local ID: 1065
Additional Information about the problem:
BCCode: 1000007e
BCP1: C0000005
BCP2: 8DD40A20
BCP3: 8A24AC0
BCP4: 8A2466A0
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\031811-23953-01.dmp
C:\Users\Administrator\AppData\Local\Temp\WER-56171-0.sysdata.xml
Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409
If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

ویرایش شده توسط sargazim
لینک به دیدگاه

در مورد اون پیغام صفحه آبی لینکهای زیر میتونه کمکتون کنه

لینک 1

لینک 2

ویرایش شده توسط amirsss
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کلید Windows+R رو بزنید بعد تایپ کنید : regedit و enter و برنامه رجیستری ادیتور که باز شد برید به این آدرس:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList

روی “ProfileList” راست کلیک کنید و اکسپورت کنید تا اگر مشکلی پیش اومد بتونیم به حالت اول برگردیم.

تمام کلید ها و پوشه هایی رو که عبارت S-1-x-xx رو دارن و این سه تا آپشن رو ندارن رو پاک کنید :

“Flags” - “ProfileImagePath” - “State”

ری استارت کنید.

برای آپدیت باید به سایت سازنده قطعات مراجعه کنید و آخرین نسخه درایور قطعاتتون رو دانلود کنید و از روی توضیحاتشون آپدیت کنید.

==============================

اگر تو آدرسی که بالا گفتم یه پوشه با اسم:

.DEFAULT

بود اون پوشه رو هم پاک کن.

ویرایش شده توسط Unforgiven
لینک به دیدگاه

کلید Windows+R رو بزنید بعد تایپ کنید : regedit و enter و برنامه رجیستری ادیتور که باز شد برید به این آدرس:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList

روی “ProfileList” راست کلیک کنید و اکسپورت کنید تا اگر مشکلی پیش اومد بتونیم به حالت اول برگردیم.

تمام کلید ها و پوشه هایی رو که عبارت S-1-x-xx رو دارن و این سه تا آپشن رو ندارن رو پاک کنید :

“Flags” - “ProfileImagePath” - “State”

ری استارت کنید.

برای آپدیت باید به سایت سازنده قطعات مراجعه کنید و آخرین نسخه درایور قطعاتتون رو دانلود کنید و از روی توضیحاتشون آپدیت کنید.

==============================

اگر تو آدرسی که بالا گفتم یه پوشه با اسم:

.DEFAULT

بود اون پوشه رو هم پاک کن.

به مسیری که گفتید رفتم اما همه پوشه های با پسوند S-1-x-xx اون سه تا option رو داشتن و پوشه ای با نام .DEFAULT هم وجود نداشت!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به این آدرس برید:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\winlogon

و این آپشن رو :

Autoadminlogon

اگر مقدار 1 داره به صفر تغییر بدید و یک بار LogOff کنید و LogOn کنید. و مشکل رو برسی کنید اگر مشکل پابرجا بود:

احتمال خرابکاری رو سیستمتون هست یعنی توسط یک یوزر و یا نرم افزار قبلا این کار انجام شده توصیه میکنم:

از اطلاعات یوزر ها بک آپ بردارید.

اکانت تمام یوزر ها رو حذف کنید ( از ویندوز و قسمت یوزر منیجمنت).

به آدرس رجیستری که تو پستهای قبلی اشاره کردم برید..

احتمالا چند تا پوشه با اسم

s-1-5-21-xxxxxx

دارید که اگر دقت کنید توی آپشن "ProfileImagePath" اسم یوزر دارن .

همه اون پوشه ها رو بجز یوزر ادمین که باهاش وارد شدید رو حذف کنید یعنی هرچی s-1-5-21 که بعدش یک سری عدد داره که من با xxxxxx اشاره کردم.

LogOff کنید و LogOn کنید.

یوزر اکانت هایی رو که میخواهید دوباره ایجاد کنید

LogOff کنید و LogOn کنید. و نتیجه رو ببینید چی هست.====

.یوز ها رو توی یک گروه تعریف کنید مثلا:

Home Users group

ویرایش شده توسط Unforgiven
لینک به دیدگاه

به این آدرس برید:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\winlogon

و این آپشن رو :

Autoadminlogon

اگر مقدار 1 داره به صفر تغییر بدید و یک بار LogOff کنید و LogOn کنید.

این کار رو انجام دادم، دیگه حتی برای administrator هم باید نام کاربری وارد می کردم!

به آدرس رجیستری که تو پستهای قبلی اشاره کردم برید..

احتمالا چند تا پوشه با اسم

s-1-5-21-xxxxxx

دارید که اگر دقت کنید توی آپشن "ProfileImagePath" اسم یوزر دارن .

همه اون پوشه ها رو بجز یوزر ادمین که باهاش وارد شدید رو حذف کنید یعنی هرچی s-1-5-21 که بعدش یک سری عدد داره که من با xxxxxx اشاره کردم.

داخل شاخه ProfileList فقط یک پوشه با نام s-1-5-21-xxxxxx هست که فایل ProfileImagePath اون مربوط به administrator هست!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
داخل شاخه ProfileList فقط یک پوشه با نام s-1-5-21-xxxxxx هست که فایل ProfileImagePath اون مربوط به administrator هست!

بعد از حذف یوزر ها ؟

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

سلام

این قسمت رو هم یه نگاه بنداز:

Local Computer Policy > Computer Configuration > Administrative Templates > System > Logon

کلیه گزینه ها باید در حالت Not Configured باشن. اینجا رو هم یه چک کن ببین چجوریه.

همچنین برو به

Control Panel > Credential Manager

در اینجا یکسری User&Pass واسه لاگین کردن به جاهای مختلف ذخیره میشه، بعید میدونم مشکل از اینجا باشه اما چک کردنش بی ضرره.

اگه چیزی اینجا هست روش کلیک کن و گزینه Remove from vault رو بزن

ویرایش شده توسط ping127
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...