رفتن به مطلب

مشكل در كارت گرافيك

@lirez@
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام

من این بازی رو خودم بازی کردم و الان هم بازی می کنم بعضی وقتها ، مشکل ندارم /

روی یه سیستم دیگه که ماله برادرم هست اجرا شده بدون مشکل این مشخصات سیستم هست :

Cpu : Intel E8400 c2d @3

Ram : 3GB 800

VGA : GF 1GB DDR2 8600

راستی اینم بگم شاید این پکی که دوستمون گرفته مثل پکی هست که OPS را دادند بیرون از 2 دی وی دی اومد تا 4 دی وی دی ( برا من 2 دی وی دی کار نکرد ولی واسه دوستم مثل آب راه افتاد )

به نسخه بازی نگاه کن بعد برو ببین برا این نسخه اصلاحیه اومده یا نه ( همون پیشنهادی که دوستمون amirsss دادن )/

اگه همراه پک نرم افزار خاصی داره که باید نصب بشه، نصبش کن ( مثل Half Life Orange که با هزار مصیبت پیدا کردم ولی مشکل گرافیکی داشت بعد از وارد شدن به محیط بازی ( نه در منو ) بازی کند میشد و فریم فریم میرفت جلو ؛ آخر سر یکی از بچه ها گفت یه فایل 2 مگی داره روی دی وی دی 2 اون رو نصب کن ، گشتم نبود تا ابنکه از خودش گرفتم نصب کردم حل شد ، حالا چی کردش رو نمی دونم ( فکر کنم باگ مربوط به گرافیک بود ماله خود بازی ) )

توی یه سیستم شبیه ماله خودت اجرا کردی ببینی ؟

انشاال.. مشکلت حل بشه 8-}

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

خواهش میکنم.

ولی دوست من منظور من از دوهسته ؛ دو هسته فیزیکی است. سی ئی یو شما دارای یک هسته ی فیزیکی بوده و تنها خاصیت multi threading را ساپورت می کند. این خاصیت باعث شده که از یک هسته فیزیکی دوthread ایجاد کرده و مشغول عمل پردازش شود.

این خاصیت به علاوه در ویندوز در قسمت task manager و در قسمت Performance دو نمودار نشان دهد. شما لطفا با استفاده از نرم افزار cpuz یک تصویر از مشخصات سی پی یو خود قرار دهید. وقتی که این نرم افزار را اجرا می کند در گوشه سمت راست پایین تعداد هسته ی فیزیکی و تعداد thread ها نمایش داده می شود.

حق با شماست. CPU ضعيفه, بقيه ي گيمهارو هم اذيت ميكنه. از سرعت سيستمم زياد راضي نيستم, بعد يكي دو ساعت سرعتش به طرز محسوسي مياد پايين

لینک به دیدگاه

ممنون از راهنمايياتون 8-}

مشكلمو پيدا كردم...

خیلی خوشحالم مشکلتون حل شد

میشه بدونم مشکل دقیقاً از چی بود و چطوری رفع شد ؟

اگه به من بگید کمک خوبی به من کردید و اطلاعات من هم زیادتر میکنید

مرسی

لینک به دیدگاه

خیلی خوشحالم مشکلتون حل شد

میشه بدونم مشکل دقیقاً از چی بود و چطوری رفع شد ؟

اگه به من بگید کمک خوبی به من کردید و اطلاعات من هم زیادتر میکنید

مرسی

مشكل از CPU بود, با ي نفر مشورت كردم گفت مين بردهاي EliteGroup كه درجه دوم-سوم هستند, بيشتر به درد AMD ميخورن تا Intel, اينتلي كه من دارم ضعيفه, (linux عزيز هم گفت, با CPU-Z هم نگاه كردم) پس با اين همه نبايد توقع داشته باشم نتيجه مطلوب از گرافيكمو بگيرم.در نتيجه بايد CPU عوض كنم. @};-

......................................................................................

از همه دوستاني كه براي حل مشكلم وقت گذاشتن بسيار ممنونم 8-}

ویرایش شده توسط @lirez@
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...