رفتن به مطلب

خرید نوتبوک با پردازنده ی i7 و گرافیک قوی

Recommended Posts

درود

برای یکی از دوستان که با نرم افزارهای مدلسازی مثل 3dmax و autocad کار می کنه نیاز به نوتبوک با پردازنده و گرافیک قوی دارم.  پردازنده اینتل سری 4 و جدیدتر core i7  ترجیحا HQ. رم دست کم تا 16 گیگ قابل ارتقا باشه. سلامت ظاهری و باطنی  و نسبت به قیمت نوی بازار صرفه ی خرید داشته باشه. گارانتی دار البته بهتره. تعمیری و دارای نمایشگر براق نباشه.

مهلت آزمون کمینه 48 ساعت می خوام و برای کاربران کم امتیاز از سیستم واسطه استفاده می کنیم.

هر کسی داره در تاپیک یا پیام مشخصات دقیق و قیمت بده.

سپاس

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

سلام . HP ZBOOK 15 

مشخصات : CPU CORE I7 4800MQ

RAM 16 GB DDR3 1600  - دارای 2 اسلات خالی برای ارتقا به 32 گیگ 

SSHD 750 SEAGATE

NVIDIA QUADRO 1100M 2GB GDDR5 UP TO 10GB

LED FHD DREAMCOLOR مات و باز شدن تا 180 درجه 

دارای نور پس زمینه کیبرد - 3 عدد پورت USB 3.0 - دارای مودم سیمکارت داخلی برای اتصال به اینترنت 3G - بدنه تمام فلزی و روکش آلومینیوم برس خورده  - 48 ساعت مهلت تست تعویض دستگاه

اگه عکس خواستید توی تلگرام می فرستم . 09337759359 سید مجتبی حسینی 

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در 1395/07/14, 14:47:47، asus strix گفته است :

سلام . HP ZBOOK 15 

مشخصات : CPU CORE I7 4800MQ

RAM 16 GB DDR3 1600  - دارای 2 اسلات خالی برای ارتقا به 32 گیگ 

SSHD 750 SEAGATE

NVIDIA QUADRO 1100M 2GB GDDR5 UP TO 10GB

LED FHD DREAMCOLOR مات و باز شدن تا 180 درجه 

دارای نور پس زمینه کیبرد - 3 عدد پورت USB 3.0 - دارای مودم سیمکارت داخلی برای اتصال به اینترنت 3G - بدنه تمام فلزی و روکش آلومینیوم برس خورده  - 48 ساعت مهلت تست تعویض دستگاه

اگه عکس خواستید توی تلگرام می فرستم . 09337759359 سید مجتبی حسینی 

سلام بیزحمت قیمت رو برا من پ خ کنید

تشکرازشما و اجازه استارتر

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، abbas89 گفته است :

درود دوست گرامی

من همه‌ی شرایط فروشنده رو پذیرفتم، اما در نهایت گفت منصرف شده. 

لینک به دیدگاه

با عرض سلام . دستگاه مذکور فروخته شده .

علت انصراف بنده این بود که آقای بهنمیان گفتند شما اعتبار نداری ، یا با سیستم واسطه معامله کنیم یا اینکه اول ارسال بعدش واریز . خب من دیدم دستگاه رو توی مغازه ام خیلی راحت می فروشم این همه هم مشغولیت فکری برای من ( از نظر سالم رسیدن دستگاه و تست شدن و ... ) نداره . در کل من با این شرایط حال نکردم وگرنه آقای بهمنیان اعتبارش توی این فروم خیلی بالاست و نیاز به تعریف ندارن . 

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، asus strix گفته است :

با عرض سلام . دستگاه مذکور فروخته شده .

علت انصراف بنده این بود که آقای بهنمیان گفتند شما اعتبار نداری ، یا با سیستم واسطه معامله کنیم یا اینکه اول ارسال بعدش واریز . خب من دیدم دستگاه رو توی مغازه ام خیلی راحت می فروشم این همه هم مشغولیت فکری برای من ( از نظر سالم رسیدن دستگاه و تست شدن و ... ) نداره . در کل من با این شرایط حال نکردم وگرنه آقای بهمنیان اعتبارش توی این فروم خیلی بالاست و نیاز به تعریف ندارن . 

درود دوست گرامی

من هرگز پیشنهاد ارسال پیش از واریز ندادم و به ندرت چنین می کنم. جمله ی "اعتبار نداری" رو هم به کار نبردم. دقیقا نوشتم "اعتمادسازی به چه شکل خواهد بود"  پیشنهاد سیستم واسطه رو دادم که نپذیرفتی و خودت یکی از دوستان معتبر همشهریت رو معرفی کردی که اون تحویل بگیره و برام بفرسته. من پذیرفتم و چند ساعت بعد اعلام کردی به دلایل شخصی منصرف شده ای. من هم مشکلی نداشتم و اون پست رو در پاسخ دوستی نوشتم، چون به هر حال مشخص بود که به داد و ستد غیر حضوری علاقه مند نیستی.

حالا که بحثش پیش آمد بهتر می بود این مساله رو در آغاز عنوان می کردی، چون برای معامله ی غیر حضوری نیاز به اعتمادسازی هست، خاصه برای مبالغ بالا. پست اول تاپیک هم به اعتمادسازی اشاره شده بود.

با احترام

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

سلام

مشخصات لپ تاپ در حدنو خدمت آقا سعید پیام خصوصی شد

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، athlon64 گفته است :

سلام

مشخصات لپ تاپ در حدنو خدمت آقا سعید پیام خصوصی شد

سپاس

قرار برای خرید گذاشته شد.

لینک به دیدگاه

نوتبوک ایسوس g552vw با وضعیت و قیمت مناسب از دوست گرامی آقا جواد athlon64 خریده شد.

سپاس

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...