رفتن به مطلب

تعویض هارد لپ تاب

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 14 ساعت قبل، USER1 گفته است :

مطموئن هستید که 4 تا 4 گیگ با 1600 مشکلی پیش نمیاره و به راحتی روی 1333 کار میکندد؟

فقط DDR3 یا  DDR3L  هم میشه؟

DDR3L رو نمیدونم لپتاپتون ساپورت میکنه یا نه، اما DDR3 اوکیه...

در 12 ساعت قبل، USER1 گفته است :

میدونم که 8 کافیه ، اما برای الان

گفتم شاید در سال های اینده  دیگه 8 هم اونجور جواب نمیده  و دیگه برای خرید هم دیر باشه

پس چرا الان روی اکثر لپ تاب های 5 الی 6 میلیون تومنی حدود 12 الی 16 گیگ رم نصبه

اونا برای چی؟

ضمنا چون با ماشین مجازی (ویندوز xp) کار می کنم یکم سرعت به خاطر رم کم می اید. الان  از 4 گیگ حدود 2 گیگ رو به وینودوز مجازی دادم

اون لپتاپ 5-6 میلیونی قدرت CPU و GPUش بیشتر از مال شماست.
شما قبل از اینکه رمتون بخواد باتل نک شه، CPU  و GPUتون باتل نک شدن. (حتی تو حالت ویرچوالیزیشن)

در 13 ساعت قبل، farshid0018 گفته است :

رم های DDR3L که مدنظر هستند برای سری 1151 هستند و پردازنده های Skylake اگرچه خود رم ها قابلیت کار با ولتاژ های بالا تر رو هم دارند اما بشخصه در کل خرید این سری رم هارو پیشنهاد نمی کنم

در خصوص نوع و نحوه بستن رم ها خرید 2 عدد رم و در کل استفاده از 4 عدد رم زیاد پیشنهاد نمیشه با توجه به این که از یک برند و یک سری نیستند

در اخر پیشنهاد میشه کلا دو تا 8 گیگ بصورت پک تهیه کنید  اضافه کنید مناسب هست

خیر.الان لپتاپ من 4700HQ هست و رماش DDR3L هست.

در 12 ساعت قبل، USER1 گفته است :

منظورتون این است که  دو تا بسته بخرم که توی هر بسته 2 تا 4 گیگ هستش و 4 تا 4 گیگ ببندم

یا اینکه یک بسته ی شامل دو تا 4 گیگ بخرم  و قبلی ها رو کنار بزارم و بجای ان ها 2 تا 4 گیگ ببندم

یا اینکه یک بسته ی شامل دو تا 8 گیگ بخرم  و قبلی ها رو کنار بزارم و بجای ان ها 2 تا 8 گیگ ببندم

فکر کنم هر اسلات بیش از 4 تا جوال نمیده ها

با توجه به نوشته سایت ایسوس:

DDR3 1333 MHz SDRAM, 4 x SO-DIMM socket for expansion up to 16 G SDRAM (Quad Core), 2 x SO-DIMM socket for expansion up to 8 G SDRAM (Dual Core) 

فکر کنم 16 گیگ رو 4*4 ساپورت کنه.

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، engmrmz گفته است :

خیر.الان لپتاپ من 4700HQ هست و رماش DDR3L هست.

DDR3 1333 MHz SDRAM, 4 x SO-DIMM socket for expansion up to 16 G SDRAM (Quad Core), 2 x SO-DIMM socket for expansion up to 8 G SDRAM (Dual Core) 

در 13 ساعت قبل، farshid0018 گفته است :

رم های DDR3L که مدنظر هستند برای سری 1151 هستند و پردازنده های Skylake اگرچه خود رم ها قابلیت کار با ولتاژ های بالا تر رو هم دارند اما بشخصه در کل خرید این سری رم هارو پیشنهاد نمی کنم

در خصوص نوع و نحوه بستن رم ها خرید 2 عدد رم و در کل استفاده از 4 عدد رم زیاد پیشنهاد نمیشه با توجه به این که از یک برند و یک سری نیستند

در اخر پیشنهاد میشه کلا دو تا 8 گیگ بصورت پک تهیه کنید  اضافه کنید مناسب هست

صحبت شما صحیح هست اما منظور بنده  دلیل معرفی سری DDR3L هست که برای مادربرد های سری 1151 هست که ماژول های رم DDR3 دارند اما بعدش توضیح دادم خود رم ها قابلیت کار با ولتاژ های بالاتر  یا همون ولتاژ معمولی DDR3 دارند اما نظر شخصی بنده این هست مناسب نیست این رم ها در کنار رم های معمولی استفاده بشند بدلیل اختلاف ولتاژ

چون رم های DDR3L قابلیت کار با ولتاژ بالاتر رو دارند اما رم های معمولی قابلیت کار با ولتاژ پایین تر رو خیر

برای همین پیدا کردن نقطعه اشتراک برای ولتاژ کاری برای رم ها توسط مادربرد برای هماهنگی و بالا امدن سیستم سخت هست

همچون موردی که جناب  بهمنیان اشاره کردند و با رم های معمولی گاها سیستم بالا میامد

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، USER1 گفته است :

دوست من - بنده قبلا هم گفتم بهترین کار مراجعه به بخش تعمیرات لیون کامپیوتر هستش - تجربیات بنده و دیگر دوستان هم ممکنه مفید باشه اما قطعی نیست ! 

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، farshid0018 گفته است :

خیر منظور رم های فعلی رو بفروشید

سپس اقدام به خریدیک پک جدید بصورت 8*2 برای 16 یا 4*2 برای 8 گیگ بکنید تا مشکلی از نظر هماهنگی رم ها نداشته باشید

مطمئن هستید که لپ تاب من 2 تا 8 گیگ ساپورت میکنه؟

ویرایش شده توسط USER1
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، USER1 گفته است :

مطمئن هستید که لپ تاب من 2 تا 8 گیگ ساپورت میکنه؟

براساس توضیحات سایت سازنده در صورتی که پردازنده از سری core i7 و چهار هسته ایی باشه توانایی ارتقا به 16 رو خواهید داشت

لینک به دیدگاه

لپ تاب خودم هارد 500 گیگ با 7200 دور هستش که ایراد پیدا کرده

صدای هارد به گوش میسره و هنگ هایی هم می کنه

و نیت ارتقا و تعمییراتش رو دارم

در مورد رم چطور؟

در مورد تعمیر هارد خودت در خدمتم با دستگاه پیشرفته

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، farshid0018 گفته است :

براساس توضیحات سایت سازنده در صورتی که پردازنده از سری core i7 و چهار هسته ایی باشه توانایی ارتقا به 16 رو خواهید داشت

فکر کنم که توانایی ارتقا به 16 به صورت 4 تا 4  گیگ باشه نه 2 تا 8گیگ

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، USER1 گفته است :

فکر کنم که توانایی ارتقا به 16 به صورت 4 تا 4  گیگ باشه نه 2 تا 8گیگ

بله درسته

اما موردی که بنده زدم مثال بود جهت موردی که خودتون ذکر کرده بودید برای تهیه 2 عدد رم دیگر که پیشنهاد شده بود بصورت پک تهیه بشه تا از نظر مشخصات یکی باشند

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، farshid0018 گفته است :

بله درسته

اما موردی که بنده زدم مثال بود جهت موردی که خودتون ذکر کرده بودید برای تهیه 2 عدد رم دیگر که پیشنهاد شده بود بصورت پک تهیه بشه تا از نظر مشخصات یکی باشند

هارد رو که ssd evo 512 

سامسونگ میگیرم

رم رو  چه مدلی پیشنهاد میدید؟

لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، USER1 گفته است :

هارد رو که ssd evo 512 

سامسونگ میگیرم

رم رو  چه مدلی پیشنهاد میدید؟

مدل های زیادی هست با قیمت های مختلف اما هم چون این مدل ...http://meghdadit.com/product/45623/kingston-pc3-4gb-ddr3-1600mhz-12800-sodimm-laptop-memory/رم-لپ-تاپ-کینگ-استون-4-گیگابایت-با-فرکانس-1600-مگاهرتز/

تنها در انتخاب مدنظر داشته باشید SO-DIMM

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، farshid0018 گفته است :

مدل های زیادی هست با قیمت های مختلف اما هم چون این مدل ...http://meghdadit.com/product/45623/kingston-pc3-4gb-ddr3-1600mhz-12800-sodimm-laptop-memory/رم-لپ-تاپ-کینگ-استون-4-گیگابایت-با-فرکانس-1600-مگاهرتز/

تنها در انتخاب مدنظر داشته باشید SO-DIMM

منظور از so dimm چیه؟

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام

بافر خیلی روی سرعت هارد تاثیر داره؟

یعنی 8 مگابایت نسبت به 32

بافر خیلی موثر تر است یا PRM؟

ویرایش شده توسط USER1
لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، USER1 گفته است :

سلام

بافر خیلی روی سرعت هارد تاثیر داره؟

یعنی 8 مگابایت نسبت به 32

بافر خیلی موثر تر است با PRM؟

درود

برای لبتاپ هارد 7200rpm سبب افزایش گرما و مصرف باتری می شه. هارددیسکهای جدید عمدتا  32 یا 64 مگابایت بافر دارند و موردی که به  8 گیگ  اشاره شده،احتمالا sshd هست. به هر حال برای افزایش محسوس در کارایی به فکر ssd باش و به بافر و دور هارد دیسک اهمیت نده.

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...
در در 1395/07/12, 22:49:25، iman90 گفته است :

این 4 تا عکس هم یادم رفت بود

1111.png

22222.png

3333333.png

در در 1395/07/12, 21:09:49، iman90 گفته است :

اینا کافیه

111.png

112.png

سلام به همه دوستان

طبق تصاویر پیوست شده رم ها  DDR3 1333  pc3-10700 هستش

فرق مدل بالا با مدل DDR3 1333  pc3-10600  در چیه؟

ایرادی داره  اگه به جای رم های   DDR3 1333  pc3-10700   از  2 تا 4 گیگ با مشخصات 10600  استفاده کنم؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...