رفتن به مطلب

مشکل با دوال چنل رم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر دوستان و اهالی فن.

بنده دو عدد رم  trident x 4gig جی‌اسکیل دارم. تا حالا به صورت دوال چنل مشکلی نداشتن. کیس رو عوض کردم و البته رم‌هارو در نیاوردم حین کار. الان سیستم با دوال چنل بالا نمیاد و فقط تکی میتونم ران کنم سیستم رو. دوستان مشکل از کجاست؟ ممنون میشم از راهنماییتون. یه واترکولر نصب کردم. سوکت 1150، cpu 4690k هست. اینو برای اطلاع می‌گم که شاید بعضی بگن از سمت cpu ممکنه باشه. 

ممکنه فشار روی خارهای مادربورد باشه؟ دو اسلاتی که مشخص کردم کار نمیکنن الان. مادربوردم هم همینه... Asrock z 87 oc formula

567858.jpg

ویرایش شده توسط fararash
لینک به دیدگاه

احتمالا مشکل از خار های مادربرد باشه زیاد هست چراکه عموما مشکل در اسلات های رم و یا عدم ساپورت بصورت دوال چنل بدلیل کج یا شکسته شدن خار در سوکت هست

در صورت نصب رم روی اسلات های اولی و دومی روی LED مادربرد چه اعدادی یا حروفی نمایش داده میشه؟

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، farshid0018 گفته است :

احتمالا مشکل از خار های مادربرد باشه زیاد هست چراکه عموما مشکل در اسلات های رم و یا عدم ساپورت بصورت دوال چنل بدلیل کج یا شکسته شدن خار در سوکت هست

در صورت نصب رم روی اسلات های اولی و دومی روی LED مادربرد چه اعدادی یا حروفی نمایش داده میشه؟

دقیقا درسته .

به احتمال زیاد مشکل از همین جاست

cpu رو خراج کنید و به سوکت با دقت نگاه کنید .

ببینید اثری از خم شدگی میبینید یا نه .

لینک به دیدگاه

سلام. والا این عکس خارهای مادربورده.. بدون هیچ‌گونه مشکلی.. حداقل ظاهرا...

photo_2016-10-04_14-13-09.jpg

لینک به دیدگاه

ptnd_desk.jpg

نمی دونم تصویر این گونه نشون میده یا خیر اما ظاهرا این پین ها کمی کج شدند اندکی بررسی کنید ممنون میشم

لینک به دیدگاه

خواهش می‌کنم...

این هم خدمت شما یه عکس بهتر..

00011.jpg

لینک به دیدگاه

کف cpu رو چک کنید و دوباره بزارید سرجاش و تست کنید .

اگر مشکل همچنان وجود داشته باشه یا cpu مشکل داره یا مین .

در هرصورت کار چندانی نمیشه کرد بهتره باهاش بسازید !!!

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، fararash گفته است :

خواهش می‌کنم...

این هم خدمت شما یه عکس بهتر..

بله گویا مشکلی نیست حداقل در این قسمت

توضیحات رو عزیزان دادند و این بار زیر پردازنده رو تست کنید و مطمن بشید که سالم اند در صورت وجود مشکل تست کنید ببیند رم ها روی دو اسلات دیگر ایا بصورت تکی و دوال چنل کار میکنند یا خیر....

لینک به دیدگاه

خواهش می‌کنم...

والا زیر پردازنده چک شد. اونم مشکلی نداره.. و از طرفی تک‌تک رم‌ها با تک‌تک اسلات‌ها تست شد و متاسفانه اون دوتا اسلاتی که گفتم انگار غیرفعال شدن.. 

البته من زیاد نیازی به اون‌ها هم ندارم و با 8 گیگ رم کارم راه میوفته. ولی دوست دارم آسیبی ندیده باشه مادربورد یا cpu...

در کل بسیار سپاسگزارم از شما عزیزان بابت پاسخ‌گویی و لطفتون.

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، fararash گفته است :

خواهش می‌کنم...

والا زیر پردازنده چک شد. اونم مشکلی نداره.. و از طرفی تک‌تک رم‌ها با تک‌تک اسلات‌ها تست شد و متاسفانه اون دوتا اسلاتی که گفتم انگار غیرفعال شدن.. 

البته من زیاد نیازی به اون‌ها هم ندارم و با 8 گیگ رم کارم راه میوفته. ولی دوست دارم آسیبی ندیده باشه مادربورد یا cpu...

در کل بسیار سپاسگزارم از شما عزیزان بابت پاسخ‌گویی و لطفتون.

بله در این صورت اگر تنها دو اسلات اولی از کار افتاده باشند احتمالا مشکل از سمت مادربرد هست اگرچه جای نگرانی هم نیست چراکه در هر صورت بدلیل عدم ساپورت سری های 1150 بصورت quad channel نیازی به هر 4 اسلات بصورت همزمان نیست و برای فروش هم مشکلی نخواهید داشت

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

مشکل 99 درصد از خارهای مادربرد هست

با ذره بین و به دقت نگاه کنین

ترجیحا یه کاغذ نازک بین خارها رد کنین ببینین به جایی گیر نمیکنه، اگه گیر کرد معلوم میشه...

این تجربه رو بارها داشتم...

لینک به دیدگاه

در در 1395/09/04, 01:09:14، EHSANRF گفته است :

مشکل 99 درصد از خارهای مادربرد هست

با ذره بین و به دقت نگاه کنین

ترجیحا یه کاغذ نازک بین خارها رد کنین ببینین به جایی گیر نمیکنه، اگه گیر کرد معلوم میشه...

این تجربه رو بارها داشتم...

ممنون و سپاس‌گزارم. حتماً اگه لازم بشه، راه‌کار شما رو امتحان می‌کنم. فعلاً دارم با 8 گیگ روی دو اسلات تخته‌گاز می‌رم :))) 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...