رفتن به مطلب

خاموش شدن سیستم

afshin.mp
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

باسلام خدمت دوستان

من به تازگی حدودا 1ماه گذشته یک سیستم اسمبل کردم، مشکلی که ایجاد شده، خاموش شدن سیستم هست.

در واقع طی دو هفته گذشته سیستم یک دفعه خاموش شد.  اول فکر میکردم مشکل از پاور باشه بررسی هایی که انجام دادم رندر گرفتن با سیستم بود و استفاده زیاد و روشن بودم. سیستم خاموش نشد.

امروز که دوباره سیستم خاموش شد، در وضعیت نصب برنامه 3ds max و حالت وب گردی بودم، متوجه شدم سرعت اینترنت اکسپلور پایین امد بطوری که نشانه گر موس به کندی حرکت میکرد و نصب برنامه هنگ کرد!

من از مادربرد ایسوس استفاده میکنم برنامه al suite را چک کردم دمای cpu حدود 89 بود و سرعت فن 0 بود!!! و صدای فن بالا رفت. و به طور ناگهانی سیستم خاموش شد!

فن سی پی یو cooler master 240 m

پاور antec 1300 platinum

سری قبل، قبل از خاموش شدن سیستم ، سرعت سیستم پایین آمد و بعد خاموش شد.

ممنون میشم راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، afshin.mp گفته است :

باسلام خدمت دوستان

من به تازگی حدودا 1ماه گذشته یک سیستم اسمبل کردم، مشکلی که ایجاد شده، خاموش شدن سیستم هست.

در واقع طی دو هفته گذشته سیستم یک دفعه خاموش شد.  اول فکر میکردم مشکل از پاور باشه بررسی هایی که انجام دادم رندر گرفتن با سیستم بود و استفاده زیاد و روشن بودم. سیستم خاموش نشد.

امروز که دوباره سیستم خاموش شد، در وضعیت نصب برنامه 3ds max و حالت وب گردی بودم، متوجه شدم سرعت اینترنت اکسپلور پایین امد بطوری که نشانه گر موس به کندی حرکت میکرد و نصب برنامه هنگ کرد!

من از مادربرد ایسوس استفاده میکنم برنامه al suite را چک کردم دمای cpu حدود 89 بود و سرعت فن 0 بود!!! و صدای فن بالا رفت. و به طور ناگهانی سیستم خاموش شد!

فن سی پی یو cooler master 240 m

پاور antec 1300 platinum

سری قبل، قبل از خاموش شدن سیستم ، سرعت سیستم پایین آمد و بعد خاموش شد.

ممنون میشم راهنمایی کنید

ممنون میشم مشخصات دقیق سیستم رو ذکر کنید

و این که در صورت امکان از اتصال صحیح و مناسب واترکول مطمن بشید

لینک به دیدگاه

ممنون از شما

cpu 6950x

ram tridentz 64 3000 4x16

ssd Samsung 950 pro

vga giga 1080 exterme

واتر کولینگ مطمئن هستم چون من با سیستم هم رندر گرفتم و هم بنچ مارک

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، afshin.mp گفته است :

ممنون از شما

cpu 6950x

ram tridentz 64 3000 4x16

ssd Samsung 950 pro

vga giga 1080 exterme

واتر کولینگ مطمئن هستم چون من با سیستم هم رندر گرفتم و هم بنچ مارک

مدل مادربرد رو ذکر نکردید

در صورت امکان در حالت عادی دمای پردازنده رو چک کنید

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، farshid0018 گفته است :

مدل مادربرد رو ذکر نکردید

در صورت امکان در حالت عادی دمای پردازنده رو چک کنید

rampage v edition 10

در حالت عادی 35-36 c

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، afshin.mp گفته است :

rampage v edition 10

در حالت عادی 35-36 c

ظاهرا گویا مشکل از نحوه نصب واتر کول و دمای پردازنده نیست

اگرچه در صورت قدیمی بودن پاور پیشنهاد میشه با پاور دیگری تست کنید

مادربرد دارای Q-code هست عدد یا حرف نشون داده شده روی LED نگاه کنید و احتمالا داخل دفترچه لیست Q-code موجود هست و تطبیق بدید

فارق از این مورد پیشنهاد میشه نصبت به تست واترکول روی مادربرد دیگری اقدام کنید تا از سلامتش مطمن بشید چراکه گویا طبق گفته تون گاها فن ها از حرکت وایمیستن و دور فن 0 هست

در عین حال هم پیشنهاد میشه بایوس مادربرد رو به ورژن  1003 ارتقا بدید برای بالاتر بدن استیبل بودن سیستم و بهبود وضعیت حجم رم ها

https://www.asus.com/us/Motherboards/ROG-RAMPAGE-V-EDITION-10/HelpDesk_Download/

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، farshid0018 گفته است :

ظاهرا گویا مشکل از نحوه نصب واتر کول و دمای پردازنده نیست

اگرچه در صورت قدیمی بودن پاور پیشنهاد میشه با پاور دیگری تست کنید

مادربرد دارای Q-code هست عدد یا حرف نشون داده شده روی LED نگاه کنید و احتمالا داخل دفترچه لیست Q-code موجود هست و تطبیق بدید

فارق از این مورد پیشنهاد میشه نصبت به تست واترکول روی مادربرد دیگری اقدام کنید تا از سلامتش مطمن بشید چراکه گویا طبق گفته تون گاها فن ها از حرکت وایمیستن و دور فن 0 هست

در عین حال هم پیشنهاد میشه بایوس مادربرد رو به ورژن  1003 ارتقا بدید برای بالاتر بدن استیبل بودن سیستم و بهبود وضعیت حجم رم ها

https://www.asus.com/us/Motherboards/ROG-RAMPAGE-V-EDITION-10/HelpDesk_Download/

ممنون از شما

والا q-code عددی نشان نمی دهید aa هست.

بایوس را آپدیت کردم

لینک به دیدگاه

AA به معنی نرمال بودن سیستم هست

ایا بعد از اپدیت هم همچنان مشکل پابرجاست؟؟؟

در این صورت پیشنهاد میشه از سلامت کامل واترکول مطمن بشید ابتدا

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، farshid0018 گفته است :

AA به معنی نرمال بودن سیستم هست

ایا بعد از اپدیت هم همچنان مشکل پابرجاست؟؟؟

در این صورت پیشنهاد میشه از سلامت کامل واترکول مطمن بشید ابتدا

ممنون از شما

فقط ممکنه از دیگر سخت افزار ها باشد

واقعیت جدیدا در زمان رند گیری با صفحه آبی مواجه میشوم!

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، afshin.mp گفته است :

ممنون از شما

فقط ممکنه از دیگر سخت افزار ها باشد

واقعیت جدیدا در زمان رند گیری با صفحه آبی مواجه میشوم!

در موقع رندرینگ دمای پردازنده رو نگاه کنید و برای بررسی ارور ابی چه متنی اخرش مینویسه؟؟؟

برای اسکن ارور هم میتونید از این نرم افزار استفاده کنید

BlueScreenView

در خصوص دیگر قطعات طبق گفته خودتون گویا پاور تست کردید روی سیستم دیگری و مطمن هستید درسته؟؟؟چون ابتدا در خصوص پاور توضیح دادید

برای تست دیگر قطعات همچون رم هم میتونید از Memtest86 استفاده کنید و برای هارد از HDtune و با MSI afterburn هم میتونید دمای گرفیک رو زیر نظر داشته باشید

در مجموع باید تک تک قطعات تست بشه و با ازمون خطا مشکل رو پیدا کرد

نظر شخصی خودم یا از پاور هست یا از واترکول چراکه پاور  و خنک کننده در زمانی که سیستم زیر فشار میره نقش اصلی دارند و در عین حال هم خودتون از صفر بودن دور فن واتر کول صحبت هم کرده بودید

لینک به دیدگاه

درود

Open hardware monitor یا hardware info بنصب و دمای پردازنده و رم و ssd رو بپا. ببین زمانی که رایانه زیر فشار هست و ناگهان خاموش می شه دمای هیچ یک غیر عادی هست یانه.

من با سامسونگ 950 مشکل مشابهی داشتم که به گرم شدنش مربوط بود و با گذاشتن یک فن ده سانتی روبروش بهتر شده.

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، afshin.mp گفته است :

والا با ارور های زیر هستش

0x000000c5

0x000000d1

0x0000001e

ارور هایی که لیست کردید تمام ارتباط داره با درایو ها و وسایلی که به سیستم وصل هستند

http://www.tomshardware.com/answers/id-2354628/bsod-0x0000001e-error.html
https://support.microsoft.com/en-us/kb/302971

پیشنهاد میشه با Slimdrivers تمام درایو هارو به اخرین نسخه ارتقا بدید و همینطور به سایت مادربرد برید و اخرین ورژن تمام درایو هارو نصب کنید

سپس اقدام به نصب دوباره ویندوز کنید و در مرحله اولیه گزینه Repair بزنید تا در صورت مشکل از سیستم عامل ریپر بشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...