رفتن به مطلب

مشکل در اجرای بازی Mafia III

Rog1990
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

Titan X (pascal) هم توی بازی Need For Speed Rivals   فریم 30 بیشتر نمیده  - احتمالا با اپدیت درست شه تا جایی که شنیدم روی 30 قفله

این بنچمار باید عجیب یا قیف باشه 

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

سلام. دوست عزیز شما برو از سایت معتبر بگیرش نه از شاتلند مثلا برو از p30 بگیرش یا از u torrent بگیریش دیگه مطمعا باش سالمه اگه میخوای ضرر نکنی برو از برون دی وی دی شو بگیر بهتره تا دانلودش کنی از حجمت بره 

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

سلام.من بازیو خریداریکردم که ۵دیسک داره.دیسک اولو که میزارم تاپادت۴۳نصب میشه بعد پیغام میده دیکس بعدی رو بزار دیسک ۲روکه نیزارم بایدتاپارت۸۴نصب شه ولی تا۶۳ که نصب میشه ازنصب خارج میشه ویه ارور میده مثل not spondigو quicksfvخواهش میکنم راهنمای کنید

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، M.j.f.9037 گفته است :

سلام.من بازیو خریداریکردم که ۵دیسک داره.دیسک اولو که میزارم تاپادت۴۳نصب میشه بعد پیغام میده دیکس بعدی رو بزار دیسک ۲روکه نیزارم بایدتاپارت۸۴نصب شه ولی تا۶۳ که نصب میشه ازنصب خارج میشه ویه ارور میده مثل not spondigو quicksfvخواهش میکنم راهنمای کنید

سلام. شما یه کاری کن که مطمئن بشی دیسگ هات سالم هستن. مثلا میتونی فایلهای داخل دیسک ها رو تو یه فولدر کپی کنی. همه رو یکجا. هر کدوم از دیسک ها کپی نشد مشکل داره و باید عوضشون کنی. اگر با سلامت کامل کپی شدن میتونی از همون مسیری که فایلها رو ریختی نصب رو شروع کنی و قطعا به همچین مشکلی برنمی خوری

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Negrasombra گفته است :

سلام. شما یه کاری کن که مطمئن بشی دیسگ هات سالم هستن. مثلا میتونی فایلهای داخل دیسک ها رو تو یه فولدر کپی کنی. همه رو یکجا. هر کدوم از دیسک ها کپی نشد مشکل داره و باید عوضشون کنی. اگر با سلامت کامل کپی شدن میتونی از همون مسیری که فایلها رو ریختی نصب رو شروع کنی و قطعا به همچین مشکلی برنمی خوری

من تمام فایل هارو کپی کردم تو هارد وازاونجا نصب کردم نصب انجام شد ولی دوباره آخرکار یه اتوران بازمیشه واسه نصب روnextمیزنم واسه نصب یه فایل۱۰۶مگ دانلود میشه اما آخر کار ارور میده

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، sajad-tnt گفته است :

اونا پیش نیازها هستن که باید تیکش رو از داخل setup بردارید

بعد اینترنت رو قطع بفرمائید و همچنین آنتی ویروس و دیفندر ویندوز را غیرفعال کنید 

یعنی اگه نصب نشن مهم نیستن؟

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، sajad-tnt گفته است :

اونا پیش نیازها هستن که باید تیکش رو از داخل setup بردارید

بعد اینترنت رو قطع بفرمائید و همچنین آنتی ویروس و دیفندر ویندوز را غیرفعال کنید 

یعنی اگه نصب نشن مهم نیستن؟

لینک به دیدگاه

بچه ها بیزحمت اگه میتونید یکیتون یه شماره بده توتلگرام سوالمو بپرسم راجب اشکالم که بتونم بهش عکس بدم بتونه بیشتر راهنمایی کنه

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، M.j.f.9037 گفته است :

من تمام فایل هارو کپی کردم تو هارد وازاونجا نصب کردم نصب انجام شد ولی دوباره آخرکار یه اتوران بازمیشه واسه نصب روnextمیزنم واسه نصب یه فایل۱۰۶مگ دانلود میشه اما آخر کار ارور میده

کاش بتونی از این ارورها و مراحلی که میگی یه عکسی هم قرار بدی تا بهتر و بیشتر بتونیم کمکت کنیم.  معمولا نسخه های فشرده مثل فیت گرل این جور اداها رو درمیارن...

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Negrasombra گفته است :

کاش بتونی از این ارورها و مراحلی که میگی یه عکسی هم قرار بدی تا بهتر و بیشتر بتونیم کمکت کنیم.  معمولا نسخه های فشرده مثل فیت گرل این جور اداها رو درمیارن...

داداش میخوام بفورستم ولی نمیشه اگه میتونی آیدی بده بیام تل.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...