رفتن به مطلب

خریدار لایسنس hot****shield !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام . 

دوستان کسی لایسنس  اینو داره ؟ کرک هاش تو نت هست ولی همه شناسایی میشه و bandwidth limit داره روزی 700 مگ بیشتر نمیزاره استفاده بشه !!!!!!!!

اگر کسی داره یا میتونه برام بخره سریع بیاد PV!!!!!!!!!!!!!!

لینک به دیدگاه

سلام به نظرخرید نکنید اگر کسی هم داشته باشد خیلی مصرف ترافیک دارد خیلی از سایتها هستند که دیوار شکن دارند بسیار هم عالی هستند  از اونها استفاده کنید

لینک به دیدگاه

نه هات اسپات فوق العادست ...

اصلا چیزای دیگه نمی تون حتی باهاش مقایسه بشن . 

من چیزای دیگه دارم عالی هم هستن اما مثل این پرسرعت نیستن ...

لینک به دیدگاه

جدیدترین ورژن opera رو بگیرین ... داخلش یک v**p^^n داره که هم پهناباند بینهایت میده هم سرعتش خیلی عالیه !!! مفت و مجانی هم هست

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، NO_TIME_FOR_RELOADING گفته است :

جدیدترین ورژن opera رو بگیرین ... داخلش یک v**p^^n داره که هم پهناباند بینهایت میده هم سرعتش خیلی عالیه !!! مفت و مجانی هم هست

منظورتون نصب add on هست ؟ تو حالت عادی که چنین چیزی نیست ..

من تمام شبکه شخصی انتقال داده های کروم رو دارم اما هیچی هات اسپات نشده تاحالا به خصوص یوتیوب که با کیفیت fhd می بینم 

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، Union J گفته است :

منظورتون نصب add on هست ؟ تو حالت عادی که چنین چیزی نیست ..

من تمام شبکه شخصی انتقال داده های کروم رو دارم اما هیچی هات اسپات نشده تاحالا به خصوص یوتیوب که با کیفیت fhd می بینم 

ربطی به add on نداره و از اول رو خود مرورگر هست (بقول معروف بصورت built-in هست)... در ضمن من opera رو گفتم نه کروم ...  شما برو جدیدترین نسخه اپرا رو بگیر و از setting -> privacy and security اول تیک enable v**p&&n رو بزن بعد یک گزینه در جای نوار آدرس اظافه میشه از اونجا میتونی به چنتا سرور که خودش داره وصل شی !!!

لینک به دیدگاه

میدونم اپرا منظورتون بود اما کروم خیلی بیشتر از این حرفا داره در هر صورت مرسی . 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Union J گفته است :

میدونم اپرا منظورتون بود اما کروم خیلی بیشتر از این حرفا داره در هر صورت مرسی . 

به دلایل مشکلاتش کسی براتون خرید نمیکنه. بهتره خودتون بخرید که هزینه اش بالاست.

لینک به دیدگاه

فعلا که غیر فعاله به صورت موقت ...

خوب حالا که شما انقدر تعریف می کنی چجوری سایت باز می کنه ؟ خیلی از شبکه شخصی انتقال داده ها که رو کروم نصب میشه یوتیوب رو ماکسیمم رو 480p پخش می کنه رو 720 به سختی می تونه بیاره تازه با نت 16 مگ و پینگ 100 . 

اینی هم که تو اپرا integrate دشده مال surfeasy هست که فک نکنم خیلی خوب باشه اخه من انتظارم در حد هات اسپات هست وگرنه همینا واسه صفحه باز کردن و چیزای بد دیدن کافیه . xD

ویرایش شده توسط Union J
لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، Union J گفته است :

فعلا که غیر فعاله به صورت موقت ...

خوب حالا که شما انقدر تعریف می کنی چجوری سایت باز می کنه ؟ خیلی از شبکه شخصی انتقال داده ها که رو کروم نصب میشه یوتیوب رو ماکسیمم رو 480p پخش می کنه رو 720 به سختی می تونه بیاره تازه با نت 16 مگ و پینگ 100 . 

اینی هم که تو اپرا integrate دشده مال surfeasy هست که فک نکنم خیلی خوب باشه اخه من انتظارم در حد هات اسپات هست وگرنه همینا واسه صفحه باز کردن و چیزای بد دیدن کافیه . xD

دوست عزیز اگر تنها مورد شما یوتیوب و تماشای فیلم هست که خب میتونید از سایت مثل Cloudfile.co استفاده کنید و لینک ویدئو یوتوب مدنظر قرار بدید با هر کیفیت مدنظر دانلود کنید....

اگرفارق این مورد هست که دیگر هیچ

لینک به دیدگاه

من همونی که رو اپرا integ شده بود رو نصب کردم رو کروم فوق العاده بد بود اصلا که به هیچ سروری کانکت نمیشه چون سروراش فیل هست باید مثل با هات اسپات اول کامکت شم تا وصل شه کلا شبکه شخصی انتقال داده های روی مروگر جالب نیستن مگه واسه کارای ساده . 

لینک به دیدگاه

درستش کردم اول وصل شدم به هات اسپات بعد به اون وای سرعتش عالیه ولی دو تا ایراد داره یکی اینکه محدودیت 500 مگی داره و یکی اینکه سروراش فیل هست باید قبلش به یه چیزی وصل شد که اصلا دیگه معنی پیدا نمی کنه . 

منتظرم اپرا میمونم تا درست شه .

رو اپرا هم فیل هست باید قبلش به هات اسپات وصل شم ولی اپرا دیگه محدودیت حجم نداره ...حیف که سروراش فیل هست لعنت به اینا که مثل چی فیل کردن همه چیو  

ویرایش شده توسط Union J
لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، farshid0018 گفته است :

دوست عزیز اگر تنها مورد شما یوتیوب و تماشای فیلم هست که خب میتونید از سایت مثل Cloudfile.co استفاده کنید و لینک ویدئو یوتوب مدنظر قرار بدید با هر کیفیت مدنظر دانلود کنید....

اگرفارق این مورد هست که دیگر هیچ

هه هه لول باشه .

لینک به دیدگاه

من ک  ریو می گیرم، ماهی 4 تومان، سرعتش معمولا یک و نیم "مگابایت" در ثانیه ست، یعنی حداکثر پهنای باندی که من دارم

یعنی می شه اینجوری گفت که انگار اصلا از هیچ قند شکنی  استفاده نکردی و فیلی هم در کار نیست

یعنی سرعتش انقدر خوبه، یوتیوب هم به راحتی 1080 رو لود می کنه

سرچ ساده بزنی فروشگاه های متعددی در این مورد پیدا می کنی، 

لینک به دیدگاه

کریو پینگ رو میبره بالا ...

من پینگم 100 هست با اروپا که با کری قطعا خراب میشه ...

سرعتت چنده ؟ اصلا کلا خیلی تمایل دارم لایسنس هات اسپات رو بخرم اصلا مهم نیست چقدر خیلی کیفیتش عالیه ادم حال می کنه که این اسکلا این همه فیل کردن هات اسپات درجا رد می کنه بدون حتی تغییر پینگ . 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...