رفتن به مطلب

خرید سیستم با 700 تومان-مشاوره فوری

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.خوشحالم که امشب با این سایت آشنا شدم.فردا قصد خرید یک سیسم را دار.

کاربرد خانگی و همچنین گاهی بازی .حداقل بازی فوتبال رو با بهترین کیفیت بشه بازی کرد چون فقط بازی فوتبال رو انجام میدم.

حدود 700 همراه با کیس و مانیتور و کیبورد و ... یعنی کامل

لینک به دیدگاه

AMD یا Intel براتون فرقی میکنه ؟؟ با AMD میشه سیستم بهتری بست !

ترجیح میدید مانتیور چند اینچی باشه و چه رزولوشنی داشته باشه ؟

------------------

یک نصیحت دوستانه بهتون میکنم اینه که الان سیستم نگیرید.. این بهبهه زمانیکه بدترین موقع برای خرید سیستم هست. چون اولا جنس تو بازار کم میشه و بار نمیاد دومندش چون خیلی جاها تق و لق بازه قیمت ها اصلا قابل کنترل نیست و قیمت گذاری کاملا دل بخواهی هست و به صورت قیمت همکار نخواهد بود. کلا قیمت قطعات بسیار کاذب میشه و الکی گرون !! تازه الان همه با عیدیهاشون میان سیستم بیگرن دیگه بدتر هم میشه و میشه میز پذیرایی برای فروشنده ها که قیمتها رو بالا میکشن !

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

ASRock 870iCafe 95

AMD Athlon II X2 250 60

apacer 2x2gb 1333 50

50 H.D.D SAMSUNG 500gb F3 HD502HJ

Gainward GTS 450 1GB 155

DVDRW lite-on 24x 25

LED 19" SAMSUNG BX1975+ 170

GREEN MD 121 30

Power Green GP530A-EU 65

kb & mouse a4tech 20

speaker 30

total 750

البته اگه فقط فوتبال میخواید بازی کنید گرافیک رو gts 430 هم میتونید بگیرید که 60 تومن ارزونتر میشه

لینک به دیدگاه

من قم هستم.به نظرتون کامپیوتری که قبل عید 700 بوده الان چند شده؟

چون کامپیوتر ندارم عجله دارم اگه اینطور که شما میگید فردا به بازار میرم.

سیستم ترجیحا amd باشه .مانیتور هم زیر 200و هر چی بزرگتر و نازکتر و خوشکلتر باشه بهتره.مارک ایسوز چطوره؟

میگم گیمر حرفه ای نیستم همون فوتبال رو با بالاترین کیفیت پخش کنه کافیه.ea sport رو میگم.

سیستم آقای حامدی سی پی یو خیلی ضعیف نیست؟

ویرایش شده توسط samirnasri
لینک به دیدگاه

سالار جان هر چه بود گفت مخصوصا موقع خریدن که الان و موقع نوروزه اشتباهه....عیدی و گرونی و .... با این بودجه AMD بهتر جواب میده.... VGA هم کمتر از 450 نگیر....

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به گفته دوستمون سالار عزیز الان موقع خوبی برای خرید سیستم نیست شما اگه تا موقع امتحانات مدارس صبر کنی خیلی بهتره قیمتها هم منطقی تر میشه و اگر هم خیلی عجله داری حداقل صبر کن تعطیلات تموم بشه بعد از تعطیلات اقدام به خرید کنید8-}

لینک به دیدگاه

میشه بگید سیستمی که 700 تومان بوده الان چنده؟فکر نکنم که بتونم تا آخر 13 صبر کنم. امتحانات مدارس رو هم نمیدونم چه زمانی هست8-} بچه ندارم.یعنی بیشتر از 100 قیمتش بالا رفته ؟

لینک به دیدگاه

نمیشه دقیق گفت چقدر افزایش قیمت خواهی داشت !! همه قطعات کمابیش 10-15% افزایش قیمت خواهند داشت یا حتی بیشتر . اگر قطعه کمیاب باشه تا 30-50% هم مثل اب خوردن روش میکشن چون تا 17-18 فروردین از بار جدید خبری نیست. شما اصلا با قیمتهای قبل عید مقایسه نکن دوست عزیز. شما باید خودت به بازر سر بزنی چک کنی .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

میشه بگید سیستمی که 700 تومان بوده الان چنده؟فکر نکنم که بتونم تا آخر 13 صبر کنم. امتحانات مدارس رو هم نمیدونم چه زمانی هست8-} بچه ندارم.یعنی بیشتر از 100 قیمتش بالا رفته ؟

بحث قیمت نیست حالا ممکنه مثلا در کل سیستم 50 تا70 تومن تفاوت کنه بحث اینه ممکنه شما قطعات مورد نظرتون به سختی پیدا کنید وقتی هم پیدا کنید ممکنه با یک قیمت کذایی بهتون بفروشن

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون اما داداشم یه دوس داره که توی کار لب تاب هست و اونم اشنا واسه کامپیوتر داره.گفت که از 4 به بعد جنسا میاد تو بازار.

منم تا اونوقت میخام یه سیستم انتخاب کنم.اگه همون سیستم و یا چیز نزدیک به او رو با قیمت مناسب داشتن میخرم و اگه نشدن مجبورم روزها رو بشمارم.

حالا سیستمی که دوستمون انتخاب کردن نظرتون چیه؟خوبه؟

ویرایش شده توسط samirnasri
لینک به دیدگاه

بعضی شرکتها ممکنه از انبار بیارن ولی من منظورم مادربردهای جدید و سری ها جدیدتر هست که باید وارد بشن . البته بحث قیمتها فرقی نمیکنه ! دیگه تصمیم نهایی با خودتونه و بهتر میدونید ^^

سیستم دوستمون خوبه فقط من یک تغییر کوچیک توش میدم. وقتی بودجه محدوده لازم نیست مادبررد زیاد هزینه صرفش بشه.

ASRock 770iCafe 75

AMD Athlon II X3 445 88

apacer 2x2gb 1333 50

50 H.D.D SAMSUNG 500gb F3 HD502HJ

Gainward GTS 450 1GB 155

DVDRW lite-on 24x 25

LED 19" SAMSUNG BX1975+ 170

GREEN MD 121 30

Power Green GP530A-EU 65

kb & mouse a4tech 20

speaker 30

------------------------------------------

757

ماذربرد رو یک مدل پایننتر برداشتم ولی عوضش پردازنده 3 هسته ای است و برای بازی فوتبال کاملا کفایت میکنه و برای اون رنج قیمت رقیب نداره.

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

یه سوال امشب رفتم بازار چند جا گشتم

پردازنده سه هسته ای نداشتن و به جاش یه فاکتور گرفتم فنوم 555 که قیمتش با جهار هسته ای 635 در یک حد هست. به نظر کدوم بهتره؟

بعد به جای مادربرد آزراک یک مدل الایت ic780 رو معرفی کرده بود. نظر شما در مورد این مدل چیه؟

لینک به دیدگاه

چهار هسته ای 635 بدون شک انتخاب بهتری هست. شما ممکنه بتونی دو هسته دیگر 555 رو انلاک کنی ولی 50%-50% هست و اصلا اطمینانی بهش نیست ! اگر انلاک نشه میمونی با یک 2 هسته ای که به ضررت میشه !

همون طور که گفتم الان قطعات کمیاب شدند و به سختی پیدا میشوند. برند الایت برند متوسطی هست و اصلا در سطح اسراک نیست. بازم میگم صبر کنید . با کمبود جنس ممکنه مجبور بشید جنس بی کیفیت بگیرید. تا 14 صبر کنید احتمال بسیار زیاد لیون اسراک تو انبار داره و میتونید از همین لیون بگیرید. فقط با جناب حسینی یک تماس بگیرید تا براتون چک کنند.

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

یه سوال امشب رفتم بازار چند جا گشتم

پردازنده سه هسته ای نداشتن و به جاش یه فاکتور گرفتم فنوم 555 که قیمتش با جهار هسته ای 635 در یک حد هست. به نظر کدوم بهتره؟

بعد به جای مادربرد آزراک یک مدل الایت ic780 رو معرفی کرده بود. نظر شما در مورد این مدل چیه؟

سلام

دوست عزیز سعی کن از بازار قم هیچی نخری (چون خودم تو بازار گشتم میدونم چه جور فروشنده هایی داره)

صبر کن آقای حسینی بیان از ایشون بگیر

لینک به دیدگاه

یعنی برام پست میشه ؟هزینه پست خیلی در میاد؟

کیس و پاور و مانیتور ورایتر و هارد رو تو قم با قیمت مناسب میتونید پیدا کنید(اگر خواستید براتون میگیرم) باقی قطعات رو میتونید از آقای حسینی بگیرید که هزینه ارسالش زیاد نمیشه چون سنگیناش همیناست

البته با باربری فکر نکنم هزینش زیاد بشه

ویرایش شده توسط hamedy12
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...