رفتن به مطلب

نحوه روغنکاری فن های asus HD 7870

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود به همه دوستان عزیز و گرامی.:)

من یه کارت 7870 ایسوس دارم که فنهاش با دور 30% به بالا صدا می دن که نباید اینطور باشه. چون بالای 50% به بالا باید صداش دربیاد دیگه.¬¬

به نظرتون روغنکاری فنها تاثیری داره؟ اگه اینطوره لطفا روش صحیح و دقیقش رو بگین.

HD7870-DC2-2GD5

لینک به دیدگاه

روی فن دقیقا وسط، یک تق ظریف بزن.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، M@jid گفته است :

به نظر من اصلا روغن نزن خیلی زود خاک میشینه داخلش بدتر میشه

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

بله

وقتی روغن بزنی یه کم بعدش دوباره همون آش و همون کاسه !!!

در 9 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

روی فن دقیقا وسط، یک تق ظریف بزن.

استارتر گرامی این ظریف رو رعایت کن . !!!

لینک به دیدگاه

روغن فقط چند روز تاثیر داره،  بعدش بدتر می شه و دیگه اصلا نمی چرخه

اگه خودت دست فنی داری بازش کن یا ببر جایی که بازش کنه و اون میله اصلی فن و سوراخش رو تمیز کنه

اگه بلبرینگی باشه شاید مجبور بشی بلبرینگش رو عوض کنی، هرچند بلبرینگ به این زودی خراب نمی شه

اگه ضمانت داره بهتره خودت کاری نکنی و بفرستی خودشون سرویس یا تعمیر کنن، چون اگه بازش کنی یا حتی روغن بزنی ضمانت باطل می شه

اگرهم می دونی مشکل خیلی جدیه بهتره دوتا فن جدید(حتما بلبرینگی) بگیری چون فن ها معمولا بعد از این مرحله به زودی از کار میفتن

لینک به دیدگاه

به نظر منم روغن کاری کار درستی نیست

چون منم همین مشکل رو داشتم گفتم روغن بزنم بهتر میشه  چند روز خوب و بی صدا بود بعد گیرپاچ میکنه و صدا بدتر میشه

لینک به دیدگاه

بستگی به این داره که برای روانکاری دقیقا از چی استفاده کنید !

من پارافین مایع با گرید خوراکی رو بهتون توصیه میکنم (کاملا خالص ، بدون بو و کاملا شفاف)

خودم تاحالا زیاد از پارافین برای فن استفاده کردم ، مثلا برای فن هایی که 3 سال کامل تا الان روشن هستند و هنوز بدون مشکل دارن کار میکنند

استفاده از روغن های  عمومی که برای روانکاری استفاده میشه اشتباه هست ، پس از مدتی مشکل رو بدتر میکنند

ویرایش شده توسط rn4j1m1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

این پارافین مایع با گرید خوراکی  که میگید چی هست ؟ کجا گیر میاد ؟ قیمتش؟ عکسش ؟ و ....

با سپاس

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام

این پارافین مایع با گرید خوراکی  که میگید چی هست ؟ کجا گیر میاد ؟ قیمتش؟ عکسش ؟ و ....

با سپاس

فروشگاه های لوازم و مواد آزمایشگاهی ! توی برخی داروخونه ها هم ممکنه پیدا کنید

از کجاش عکس بذارم خوب ؟! یه مایع شفاف ، بدون رنگ ، بدون بو با Viscosity بیشتر از آب

لینک به دیدگاه

سلام

اینی که دوستان میگن روغنکاری کار رو بدتر می کنه ، نمی دونم درسته یا نه !!! چون من هر فنی رو که تا حالا باز کردم خودش به صورت فابریک روغن داره داخلش . پس احتمالا نوع روغنی که ما برای روانکاری استفاده می کنیم خوب نیست که بعد از مدتی فن به مشکل می خوره ، حتما بعد از یه مدت روغن خواصش رو از دست میده که اینجوری میشه ، پس به نظرم باید دنبال یه چیزی باشیم که با گذشت زمان کیفیتش مثل روز اول باشه

من گریس نسوز آمریکایی رو پیشنهاد می کنم

ویرایش شده توسط mohsen6281
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
در در 1395/07/23, 13:04:00، mohsen6281 گفته است :

سلام

اینی که دوستان میگن روغنکاری کار رو بدتر می کنه ، نمی دونم درسته یا نه !!! چون من هر فنی رو که تا حالا باز کردم خودش به صورت فابریک روغن داره داخلش . پس احتمالا نوع روغنی که ما برای روانکاری استفاده می کنیم خوب نیست که بعد از مدتی فن به مشکل می خوره ، حتما بعد از یه مدت روغن خواصش رو از دست میده که اینجوری میشه ، پس به نظرم باید دنبال یه چیزی باشیم که با گذشت زمان کیفیتش مثل روز اول باشه

من گریس نسوز آمریکایی رو پیشنهاد می کنم

داداش گریس بزنیم تو فن؟ گریس سنگینه فکر نمیکنم فن دیگه به راحتی بچرخه 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز مطمعنن این کار نیاز به اسپری یا ماده خاصی داره. گریس نسوز استفاده اش جای دیگس برادر نسوز بودن گریس چه فرقی بحال فن میکنه.. گریس و زوغن نامناسب که بزنید علاوه بر اینکه احتمال داره بعد یه مدت خشک بشه و خاصیتش عوض بشه میتونه کلی گرد و خاک جزب کنه و کار رو از اول خرابتر بکنه

پیشنهاد میکنم یا کاملا فنی و با علم به قضیه کارتو انجام بده یا اصلن دست نزن چون به مراتب خرابتر میشه اگه ماده نامناسبی بزنی بهش

تو یوتیوب کانالای معتبر تعمیر قطعات  بگرد احتمالا جواب های فنی تری پیدا کنی

دوستان فنی هم هستن تو فروم انشالله کمکتون کنن

لینک به دیدگاه

سلام من از روغن ترمز برای فن استفاده کردم تا الان هم مشکلی پیش نیامد حداقل یک سال است داره کار می کند

برای ترزیق بهتر است از یک سرنگ استفاده کنی بعد که ترزیق کردی محل رو پاک کن و با چسب نواری محل رو بپوشان 

لینک به دیدگاه

روغن زدن فقط موقتی جواب می ده، 4 روز دیگه خاک می گیره و بدتر می شه

اگه کمی دست فنی داشته باشی تعویض بلبرینگ یا حتی کل فن زیاد سخت نیست

پشت فن یه برچسب داره، زیرش یه حلقه پلاستیکی کوچیک داره که سوزن بندازی در میاد

این واشر رو در بیاری پره ها بلافاصله در میاد. بلبرینگشم یه تکون بدی میاد بیرون

به هیچ نقطه ای فشار وارد نکن که زوری نیست.

واشر رو که سوزن بندازی زیرش ممکنه پرواز کنه بره خونه همسایه، یه جوری در بیار که نپره

CIMG7928.jpg

لینک به دیدگاه

سلام به مقدار خیلی کم روغن چرخ خیاطی بهش بزن بعد از اینکه روغن رو  زدی با انگشت دست یکم گریس بزن بهش و درپوشش رو بزار مطمئن باش مثل اولش میشه 

فقط روغن در حدی بزن که یکم چرب بشه 

لینک به دیدگاه

سلام

دوست من تا جایی که میدونم روغن مخصوص اینکار هست بری لوازم کامپیوتری بگی راهنماییت میکنن. یا میتونی از گریس مخصوص اینکار استفاده کنی. البته به مقدار کم به اندازه سر چوب کبریت. 

ویرایش شده توسط baltazar2
لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام 

دوستان من متوجه یه صدای از تو کیس کامپیوترم شدم  کیس باز کردم دیدیم گرافیکم یک فنش نمیچرخه درست میاد کار کنه زور میزنه خاموش کردم سیستم با دست چرخوندم دیدیم اصلا روون نیست نمیچرخه اما اون یکی فن گرافیک راحت میچرخه راهنمای میکنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...