رفتن به مطلب

فول ویندو کردن کیس Green X2 Jaguar

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

لطفا نظر خودت رو در مورد این فول ویندو بگین  .ممنون

20161017_233843.jpg

20161017_233758.jpg

اینم نمای کلی سیستم روی میز

20161017_234104.jpg

20161027_235839.jpg.9fed8f4561c5880b9f3227be7c034222.jpg

ویرایش شده توسط moein_id
لینک به دیدگاه

بسیار خوب 
مدینگ بی پایانه و همیشه جای کارکردن داره 

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، amin8speed گفته است :

بسیار خوب 
مدینگ بی پایانه و همیشه جای کارکردن داره 

ممنون البته این کار من که مادینگ نیست فقط یه فول ویندو سادست .البته مشکل کار اینجا بود که فن سی پی یو از کیس بیرون میزنه یک سانت و نمیشد یک پلکسی تخت خرید و پیچ کرد باید یه تیکه از پلکسی رو که با فن درگیر میشد رو مقعر میکردم .و سختیش همینجا بود که البته خوب شد. 

در این عکسها اصلا برامدگی اون تیکه از فن سی پی یو دیده نمیشه 

یه کمی با اون آینه مشکل دارم . راه بهتر و زیبا تری به جای آینه به ذهنتون نمیرسه؟

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، moein_id گفته است :

ممنون البته این کار من که مادینگ نیست فقط یه فول ویندو سادست .البته مشکل کار اینجا بود که فن سی پی یو از کیس بیرون میزنه یک سانت و نمیشد یک پلکسی تخت خرید و پیچ کرد باید یه تیکه از پلکسی رو که با فن درگیر میشد رو مقعر میکردم .و سختیش همینجا بود که البته خوب شد. 

در این عکسها اصلا برامدگی اون تیکه از فن سی پی یو دیده نمیشه 

یه کمی با اون آینه مشکل دارم . راه بهتر و زیبا تری به جای آینه به ذهنتون نمیرسه؟

دقیقا اصلا معلوم نیست
چیزی به ذهن من نمیرسه 
یکی میتونی در رو کلا یک سانت بیاری بیرون تر با واشر 
فقط همین به ذهنم میرسه 
اون کاتون بسیار جالب  بود

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قشنگه ، خسته نباشی

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، StarKilleR گفته است :

قشنگه ، خسته نباشی

ممنون . فقط کاش یه چیزی جز آینه برای فن های گرافیک پیدا میکردم. با این آینه حال نمیکنم اصلا 

کابل ریزر هم خیلی ریسکش برای یک گرافیگ 2500 زیاده 

لینک به دیدگاه

قشنگه ، خسته نباشی

ممنون . فقط کاش یه چیزی جز آینه برای فن های گرافیک پیدا میکردم. با این آینه حال نمیکنم اصلا 
کابل ریزر هم خیلی ریسکش برای یک گرافیگ 2500 زیاده 

بیشتر از فول ویندو کردنت از اون آینه خوشم اومد، ابتکار جالبیه! با گوشی که عکسا رو دیدم گفتم خدا این سه فن پایین چی رو خنک میکنن! که فهمیدم همون فن های گراف هستند، خلاصه کیسی قشنگی شده، مبارکت باشه.
لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، Alireza999 گفته است :

بیشتر از فول ویندو کردنت از اون آینه خوشم اومد، ابتکار جالبیه! با گوشی که عکسا رو دیدم گفتم خدا این سه فن پایین چی رو خنک میکنن! که فهمیدم همون فن های گراف هستند، خلاصه کیسی قشنگی شده، مبارکت باشه.

ها ها ها اره آینه خوب شده اتفاقا یکی از دوستام هم گفت بابو ۳ تا فن گذاشتی که چی بشه . 

ایدش مال خود خودم هم نیست روزی که خریدمش فروشنده مدام تبلیغ میکرد که چقدر خفنه و فن هاش هم ال ای دی ار جی بی داره و از این حرف ها . منم گفتم چه فایده این که رو به پایینه فن هاش دیده  نمیشه که همین موقع با یه پوس خند با یک لحن مسخره کننده ای گفت میخوای آینه بزار زیرش و زد زیر خنده 

همون لحظه با خودم گفتم راست میگه اینم میشه .هاهاها . ولی یادتون باشه یه اینه نازک ۲ میل با جنس خوب بخرید با اینکه من با خود اینه تو کیس مشکل دارم و جور نیست با ساختار الکترنیکی کیس ولی خوب حتما نازک و جنس خوب بخرید . اخه کلفت باشه لبه هاش دیده میشن و زشت میشه جنس ارزون هم بخرید شفاف نیستن و یه جوری کثیف به نظر میرسن .

ولی جز آینه و کابل ریزر چیزی به فکرتون رسید به منم بگید ممنون میشم

لینک به دیدگاه

سلام

خسته نباشید میگم قشنگ شده در مورد آینه هم ایده خوبیه ولی اگر میخاین که آینه با کلیت کیس همخوانی بهتری داشته باشه دوستمون amin8speed یک psu cover  درست کرده قشنگ شده میتونید شما هم برای پاورتون یک کاور درست کنید و تو قسمت بالاییش اینه به بکار ببرید

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، maximal10 گفته است :

سلام

خسته نباشید میگم قشنگ شده در مورد آینه هم ایده خوبیه ولی اگر میخاین که آینه با کلیت کیس همخوانی بهتری داشته باشه دوستمون amin8speed یک psu cover  درست کرده قشنگ شده میتونید شما هم برای پاورتون یک کاور درست کنید و تو قسمت بالاییش اینه به بکار ببرید

ممنون لینکی دارین؟

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، moein_id گفته است :

ممنون لینکی دارین؟

از کاربر amin8speed که تو همین تاپیک نظر دادن بپرسید فکر کنم لینکشو حذف کرده من نتونستم پیدا کنم

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، maximal10 گفته است :

از کاربر amin8speed که تو همین تاپیک نظر دادن بپرسید فکر کنم لینکشو حذف کرده من نتونستم پیدا کنم

ممنون ولی فکر کنم منظورتون رو فهمیدم. کل اون تیکه پایین کیس که زیر اینه و پاور و هارد رو شامل میشه رو با پلکسی تو یک جعبه مانند قرار بدم؟

اینو زیاد تو مادینگ های pcm دیدم .ولی تو تهویه کیس و داغ شدن هارد و پاور  تاثیر نداره؟ باعث به هم خوردن سیستم چرخش هوا نمیشه؟ اخه فن جلو کیس دقیقا پایین و زیر همین اینه قرار داره جریان هوایی که ایجاد میکنه

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، moein_id گفته است :

ممنون ولی فکر کنم منظورتون رو فهمیدم. کل اون تیکه پایین کیس که زیر اینه و پاور و هارد رو شامل میشه رو با پلکسی تو یک جعبه مانند قرار بدم؟

اینو زیاد تو مادینگ های pcm دیدم .ولی تو تهویه کیس و داغ شدن هارد و پاور  تاثیر نداره؟ باعث به هم خوردن سیستم چرخش هوا نمیشه؟ اخه فن جلو کیس دقیقا پایین و زیر همین اینه قرار داره جریان هوایی که ایجاد میکنه

الان تو قسمت پایین چندان حرارتی تولید  نمیشه در ضمن کاور بسته نیست و اجازه حرکت هوا رو میده الان کیس ها جدید خودشون هم روی پاور، کاور دارن مثل green z4 . تو گوگل هم سرچ کنی psu cover چیزای جالبی هست

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، maximal10 گفته است :

الان تو قسمت پایین چندان حرارتی تولید  نمیشه در ضمن کاور بسته نیست و اجازه حرکت هوا رو میده الان کیس ها جدید خودشون هم روی پاور، کاور دارن مثل green z4 . تو گوگل هم سرچ کنی psu cover چیزای جالبی هست

اره چندتا سرچ کردم بد نبودن . ممنون ایدتون رو با من به اشتراک گذاشتید

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ahmadsa گفته است :

سلام

ایده تون جالب بود.

به نظر من به جای آینه میتونید از ورق استیل نازک با ضخامت کم استفاده کنید که  در بعضی لوازم  استفاده شده مثل آینه هست ، فقط خم کردنش مهمه که محل خم 90 درجه دربیاد و زیبایی خودش رو داشته باشه و این که به کیستون میاد یا نه، میتونید با همین ورق همونطور که دوستان گفتن کاور پاور رو هم بسازید ولی فکر کنم این ورق استیل سخت پیدا بشه .مثلا اینجا رو ببینید از اون ورق استیل استفاده شده  اونقدر صیغلی هست که تصویر خودتون داخلش دیده میشه .مدل استیل رو ببینید :

http://tanorfrosh.persianblog.ir/post/2

ممنون که اهمیت میدین و نظز میدین . جدا از سخت پیداشدنش و یا خم کردنش خطر اتصال کوتاه با قطعات پیش نمیاد>؟

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در 1395/07/27, 23:42:03، maximal10 گفته است :

سلام

به پیشنهاد شما عمل کردم و یک کاور درست کردم. ببینید خوب شده؟ 

20161027_235839.jpg

لینک به دیدگاه

ممنون البته بعدن باید برای اون تیکه هارد هم یه فکری بکنم 

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، moein_id گفته است :

به پیشنهاد شما عمل کردم و یک کاور درست کردم. ببینید خوب شده؟ 

20161027_235839.jpg

سلام اره به نظر من خیلی خوب شده. جعبه کارت گرافیکیه؟

لینک به دیدگاه

آفرین به این سلیقه.

اون آینه فوق العاده است، تصویرش آدمو به اشتباه میندازه انگار  یه گرافیگم از اونور وصله.

?

?

خیلی وقت بود  تنها تو تصورم استفاده از آینه رو توی کیس فرضش میکردم. الان که کیس شما رو دیدم واقعا" خوشم اومد. کارتون حرف نداره.

و الحق گیگابایت گرافیک هاش خوشکله، بخصوص نسل قبلش.

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...