رفتن به مطلب

راهنمایی : SLI تو سری 1000 آری یا خیر ؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود دوستان

من تقریبا یه مدت مجیجی هست دارم دنبال کارت گرافیک میگردم البته پولم آماده نیست اما تا زمان جور شدن مایه دارم سرچ میکنم (بودجه مد نظرم 3500 هست)

تقریبا توی برندها به نظر اکثر سایت ها زوتک خیلی خوفه قیمتشم توی ایران خوبه اما برند EVGA هم عالیه قیمتشم خوبه

قیمت دقیق از کارتهای xtreme گیگا تو سری 1000 پیدا نکردم برای همین تقریبا تو کارایی برابر اسوس و MSI میدونم البته تو محصولات هم رده

سرچ هم که کردم تقریبا این سه تا برند برابر هم هستن با تفاوت های یکی دو تا فریم که برام مهم نیست

دلیل گرونی ASUS باعث شد که در پایین ترین رده قرار بگیره و اصلا منطقی نیست خریدش اما کسی که عاشق باشه میخره 

برای همین دو تا برند مورد نظرم رو بررسی کردم  اولا EVGA بعدشم زوتک

محصولات 1080 و 1070 رو با هم مقایسه کردم برای مانیتورم 1440p 144hz که بازم 1070 مناسب هست

چون احتمالا در آینده رندر هم داشته باشم تصمیم گرفتم 1070 رو بگیرم و در صورت نیاز SLI  کنم .چون میخوام گیم بازی کنم نمیدونم آیا این کار

تو این نسل منطقی هست برا گیم یا نه تقریبا یه دو سه سالی هست از گیم پی سی عقب هستم شکم سیر بازی نکردم 

دوستانی که تجربه ای در این زمینه دارن لطفا راهنمایی کنن ممنون. 

بیشتر تجربه های شخصی مد نظرم هست

pic_disp (1).jpgpic_disp.jpg

البته برای کاری که میخوام بکنم منطقی ترش خرید 980TI دسته دو هست هم افت قیمتیش رو کرده هم توانایش بالاست. حیف پولم جور نیست تو فروم Gold Edition های اسوس همیجوری ازآسمون دارن نازل میشن

وقتی ما بخوایم بخریم دونه ای پیدا نمیشه 

لینک به دیدگاه

دقیقا منم سه 4 ساله بازی نکردم، از لارا کرافت و نید فور اسپید ران به بعد. جی تی ای 5 هم که انقدر کرش کرد ......

اما طی تحقیقاتی که من داشتم، ظاهرا یک 1080 بهتر از اس ال آی 1070 بود. 

کلا تو یوتیوب اکثرا می گفتن یک کارت قوی بهتر از دو کارت متوسطه

سری 1080 هم در حالت عادی حداکثر 2 فریم بین مارک های مختلف اختلاف وجود داشت، همه حتی مدل های مرجع هم تا حدود 2150 اورکلاک می شن

فقط زوتک امپ اکستریم خودش بدون اور تا 2050 بالا می رفت ولی با اورکردن از 2080 به بالا کرش می کرد !

یعنی قوی ترین کارت بازار عملا قابل اور شدن نیست !

لینک به دیدگاه

درود. چیزی که تو این نسل مشخصه. نسل هشت منظورمه بازیا هیچ جوره با دوال جی پی یو درس کار نمیکنن.سینگل جی پی یو منطقی تره و پرفورمنس بهتری میده. دوال جی پی یو دردسرای خاص خودشو داره مثل مدیریت دما - پاور بالا میخواد - جاگیرتره به نسبت یک جی پی یو و ...

لینک به دیدگاه

به نظر بنده بهترین خرید برای شما 1070 هست. 980ti  تکنولوژیش قدیمی تره وگرنه تو قدرتش شکی نیس که باز در هر صورت از 1070 ضعیفتره.

لینک به دیدگاه

اگه پولت فعلا آماده نیست پس 3 ماه صبر کن تا 1080ti عرضه بشه و AMD هم سرنوشت وگا رو مشخص کنه 

اگه وگا موفق بشه با توجه به موفقیت 480 و 470 احتمالش زیاده 

انویدیا مجبور میشه قیمت 1070 و 1080 کاهش بده 

میتونی افزایش بودجه بدی 1080ti بخری 

یا 1070 یا وگا 

به نظر من بهتره فعلا یک 1070 بخری یک سال دیگه که سری 2000 انویدیا اومد بفروش 2070 بخر که 2  برابر قدرتمندتر از 1070 

لینک به دیدگاه

بهتره کلا دور sli رو خط بکشید .

انتخاب هوشمندانه برای شما 1070 هستش .

اگر بتونید تا عرضه 1080ti و گرافیک های قدرت مند وگا صبر کنید هم بد نیست .

از اونجایی که پول شما الان آماده نیست بهتره کلا فکرش رو نکنید تا وقتی بودجه آماده بشه .

اگر مدام بهش فکر کنید تشنه تر میشید .

معماری وگا که ای ام دی به زودی عرضه می کنه بر پایه مموری های پرسرعت HBM2 هست و پرفرومنسی بسیار بیشتر از DDR5 ارائه میده . صبر کردن تا عرضه این کارتها برای شما که میخوایهد حدود 3.5 هزینه کنید عاقلانه هستش مخصوصا که پولتون آماده نیست و تا لانچ این این گرافیک ها زمان زیادی باقی نمونده .

راستی مشخصات دقیق سیستمتون رو هم ذکر کنید .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

بهتره کلا دور sli رو خط بکشید .

انتخاب هوشمندانه برای شما 1070 هستش .

اگر بتونید تا عرضه 1080ti و گرافیک های قدرت مند وگا صبر کنید هم بد نیست .

از اونجایی که پول شما الان آماده نیست بهتره کلا فکرش رو نکنید تا وقتی بودجه آماده بشه .

اگر مدام بهش فکر کنید تشنه تر میشید .

معماری وگا که ای ام دی به زودی عرضه می کنه بر پایه مموری های پرسرعت HBM2 هست و پرفرومنسی بسیار بیشتر از DDR5 ارائه میده . صبر کردن تا عرضه این کارتها برای شما که میخوایهد حدود 3.5 هزینه کنید عاقلانه هستش مخصوصا که پولتون آماده نیست و تا لانچ این این گرافیک ها زمان زیادی باقی نمونده .

راستی مشخصات دقیق سیستمتون رو هم ذکر کنید .

موافقم ، 1080ti و وگا عرضه بشه ، قیمت اینا هم کاهش پیدا میکنه و دستتون تو انتخاب بازتر میشه ، دوری 900 ، 980 تا 2800 هم قیمت خورده بود اما با ورود 980ti به 2200 کاهش پیدا کرد

اگه الان قصد خرید دارید 1070 بهترین گزینست ، و بعداً در صورت تمایل با کارت قویتر تعویض میشه

فعلا اونجوری که اس ال آی جا نیوفتاده و هزینش بیشتر از بازده هستش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوستان

دور AMD نمیتونم برم چون مانیتورم G-SYNC داره! (مشخصات سیستم تو پروفایلم هست)

اما فکر کنم نهایتا بتونم یکماه صبر کنم! اگر پول جور نشه اگه بشه کلا نمیتونم صبر کنم

اما سوال اصلی من این هست : من در صورت نیاز میخوام SLI کنم برای رندر فقط! اما میترسم که اگر این کار رو بکنم دیگه نتونم با کیفیت یک دونه کارت 1070 بازی کنم و تو بازی ها برام مشکل ساز بشه

در صورتی که تو گیم با دو تا کارت تونستم به کیفیت یک کارت بازی کنم و بدون مشکل برام کافی هست. البته یه کششی هم به SLI دارم 

در 11 ساعت قبل، StarKilleR گفته است :

در 13 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

در 14 ساعت قبل، ghost of sparta گفته است :

در 16 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

ممنون بابت راهنمایی هاتون عزیزان 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

واقعا نمی دونم چرا اکثرا با sli مشکل دارن

بیشتر مشکلات sli با تنظیمات در برنامه inspector براحتی حل میشن

بخصوص توی سری 1000 مشکلات خیلی کمتره

اکثر بازی ها هم سازگاری دارن الان ( برعکس چیزی که دوستان فکر می کنن) یک تعداد انگشت شماری بازی بودن که اوایل لانچ مشکل داشتن حتی با پاسکال ایکس هم کسی نمی تونست راحت بازی کنه

ولی خوب مشکلی هم وجود نداره هر زمانی که یک بازی سازگاری نداشته باشه براحتی با 2 تا کلیک می تونی sli رو غیر فعال کنی بازی رو با یک کارت اجرا کنی

منکه کلا طرفدار sli هستم و منتظرم واتر بلاک کارت گرافیک ام عرضه جهانی بشه برم تو نخش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، m!dn!ght گفته است :

واقعا نمی دونم چرا اکثرا با sli مشکل دارن

بیشتر مشکلات sli با تنظیمات در برنامه inspector براحتی حل میشن

بخصوص توی سری 1000 مشکلات خیلی کمتره

اکثر بازی ها هم سازگاری دارن الان ( برعکس چیزی که دوستان فکر می کنن) یک تعداد انگشت شماری بازی بودن که اوایل لانچ مشکل داشتن حتی با پاسکال ایکس هم کسی نمی تونست راحت بازی کنه

ولی خوب مشکلی هم وجود نداره هر زمانی که یک بازی سازگاری نداشته باشه براحتی با 2 تا کلیک می تونی sli رو غیر فعال کنی بازی رو با یک کارت اجرا کنی

منکه کلا طرفدار sli هستم و منتظرم واتر بلاک کارت گرافیک ام عرضه جهانی بشه برم تو نخش ?

درود داش یونس

مدتهاست تو این فکرم چرا تو اکثر فروم های ایرانی از SLI دوری میکنن اما تو فروم ها اکثرا سیستم هاشون SLI هست.

اگر کلیدی باشه غیر فعال بشه که محشره 

زیبایی سیستم SLI بودنشه

واتربلاک گرافیک ؟؟؟ مگر گرافیکتون GIGABYTE GTX 1080 Xtreme Gaming Water cooling نبود نکنه باز عوض شده!!!! 

ممنون از راهنماییت عزیز  

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 11 دقیقه قبل، Uranium گفته است :

درود داش یونس

مدتهاست تو این فکرم چرا تو اکثر فروم های ایرانی از SLI دوری میکنن اما تو فروم ها اکثرا سیستم هاشون SLI هست.

اگر کلیدی باشه غیر فعال بشه که محشره ?

زیبایی سیستم SLI بودنشه

واتربلاک گرافیک ؟؟؟ مگر گرافیکتون GIGABYTE GTX 1080 Xtreme Gaming Water cooling نبود نکنه باز عوض شده!!!! ?

ممنون از راهنماییت عزیز ? 

sli براحتی از توی کنترل پنل غیر فعال میشه 2 تا کلیک :D از این نظر هیچ مشکلی نیست 

خودمم بازی هایی که مشکل داشتن با sli همین کار رو می کردم

گرافیک همونه اما چون می خوام کل قطعات از مادربرد و cpu و رم هارو ببرم زیر واتر  برای گرافیک هم دنبال واتر بلاک مجزام :D

اینجام ی سر بزن

به نظر من بیشترین مشکلی کاربران ایرانی با sli دارن به این دلیل هست که توقع دارن به محض نصب همه چی پرفکت کار کنه

یا مثلا مانیتور 60 فریم دارن ولی فریم رو محدود نمی کنن کلی مشکلات tearing این چیزا پیدا می کنن 

یه تاپیک مفصل توی OC3D هست در مورد استفاده بهینه از sli خیلی خوبه حتما ببینش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 14 دقیقه قبل، m!dn!ght گفته است :

sli براحتی از توی کنترل پنل غیر فعال میشه 2 تا کلیک :D از این نظر هیچ مشکلی نیست 

خودمم بازی هایی که مشکل داشتن با sli همین کار رو می کردم

گرافیک همونه اما چون می خوام کل قطعات از مادربرد و cpu و رم هارو ببرم زیر واتر  برای گرافیک هم دنبال واتر بلاک مجزام :D

اینجام ی سر بزن

به نظر من بیشترین مشکلی کاربران ایرانی با sli دارن به این دلیل هست که توقع دارن به محض نصب همه چی پرفکت کار کنه

یا مثلا مانیتور 60 فریم دارن ولی فریم رو محدود نمی کنن کلی مشکلات tearing این چیزا پیدا می کنن 

یه تاپیک مفصل توی OC3D هست در مورد استفاده بهینه از sli خیلی خوبه حتما ببینش

اخ قلبم 

استخونهای پام به درد اومد 

پس انشالله خبری در راه هست .... آقا به شدت منتظریم

بازم ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...