رفتن به مطلب

مقایسه گرافیک های rx480 . rx470. 1060

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان تا 1200 میتونم هزینه کنم بین چهار کارت زیر موندم

rx480   4گیگ یک میلیون و هشتادو پنج هزار

rx480  8 گیگ یک میلیون و صدو نود هزار تومان

rx470  4 گیگ نهصد و نود و پنج هزار

1060 هم Gainward  هم یک میلیون و دویست و بیست هزار تومان

سیستم فعلیم

i5 2500

vga 750ti

ram 16 ddr3

minbord: MSI B75A-G41 LGA 1155power 480 گرین

مانیتور denay 24 fullhd

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تو خرید 480 8 گیگ شک نکن ، اگه میخوای نسبت به پولی که پرداخت میکنی کارایی ببینی ، 1060 هم کارت خوبیه اگه با کارت های انویدیا راحتری میتونی 1060 بگیری

در کل با توجه به کارایی الانه این کارتها 480 8 گیگ پیشنهاد میدم

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، StarKilleR گفته است :

تو خرید 480 8 گیگ شک نکن ، اگه میخوای نسبت به پولی که پرداخت میکنی کارایی ببینی ، 1060 هم کارت خوبیه اگه با کارت های انویدیا راحتری میتونی 1060 بگیری

در کل با توجه به کارایی الانه این کارتها 480 8 گیگ پیشنهاد میدم

ازتون ممنونم که در بحث شرکت کردید

والا تا حالا گرافیک amd نداشتم اما کلا ادم منتقی هستم و الکی سنگ برندی رو به سینه نمیزنم حس کنم کارت های amd بهتره تو خریدشون شک نمیکنم میخواستم اول یه مقایسه از بچه ها بگیرم اگر 1060 کنار رفت بین سه مدل amd یکی از کارت ها رو بگیرم کل پولم یک میلیون و دویست و پنجاه هست اگر حس کنم اختلاف 470 و 480 زیاد نیست یه 470 و یه اس اس دی برمیدارم بستگی به نظرات دوستان داره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

480-8GB

1060-6GB

از هر برندی که ارزونتر بود بگیرید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در هم اکنون، nima19 گفته است :

ازتون ممنونم که در بحث شرکت کردید

والا تا حالا گرافیک amd نداشتم اما کلا ادم منتقی هستم و الکی سنگ برندی رو به سینه نمیزنم حس کنم کارت های amd بهتره تو خریدشون شک نمیکنم میخواستم اول یه مقایسه از بچه ها بگیرم اگر 1060 کنار رفت بین سه مدل amd یکی از کارت ها رو بگیرم کل پولم یک میلیون و دویست و پنجاه هست اگر حس کنم اختلاف 470 و 480 زیاد نیست یه 470 و یه اس اس دی برمیدارم بستگی به نظرات دوستان داره

بحث 1060 به کنار

راجب 470 و 480 ، اختلاف فریمی حدود 10 هستش و بازیهای الان مموری خور شدن بهتره واسه آینده نگری 8 گیگ بگیرید تا خدای ناکرده بعدا افسوس بخورید که واسه خاطر 200 تومن کارت پایینتری برداشتید ، اس اس دس هم بعدا میشه اضافه کرد اما واسه ارتقا از 470 به 480 8 گیگ بعداً ضرر زیادی متحمل میشید

لینک به دیدگاه

دوستان بحث همچنان داره خوشحال میشم نظر همه دوستان رو بشنوم

راستی سایت معتبری میشناسید برای خرید نسخه 8 گیگ 480

راستی پاور من میکشه این گرافیک ها رو یا خیر

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، nima19 گفته است :

فعلا 480 هم به خاطر قیمتش و هم بازدهی تو dx 12 و وولکن و 8 گیگ بودنش به صرفه تره ولی مصرفش بالاست. با پاورت میکشه ولی بهتره مول اومد دستت عوضش کنی.  حالا پاورت چه برندی هست؟

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Milad_Bm گفته است :

فعلا 480 هم به خاطر قیمتش و هم بازدهی تو dx 12 و وولکن و 8 گیگ بودنش به صرفه تره ولی مصرفش بالاست. با پاورت میکشه ولی بهتره مول اومد دستت عوضش کنی.  حالا پاورت چه برندی هست؟

480 گرین هست

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، nima19 گفته است :

برا گرافیک 480 پاور 500 وات پیشنهاد شده....

مدل سافایر یه  8 پین پاور نیاز داره.

5e31217f-1cc9-4ede-8289-96a0a44ef855.jpg

لینک به دیدگاه

با 6 پین کارش راه نمی افته اگر نه یه پاور ارزون هم پیشنهاد بدید

لینک به دیدگاه

پاور شما یه جورایی لب مرز به حساب میاد .

بهتره عوضش کنید .

لینک به دیدگاه

میخواستم بدونم چند سال میشه با کارت 1060 و 480 گیم بازی کرد بر روی آلترا های با تشکر و احترام 

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، mrtash گفته است :

میخواستم بدونم چند سال میشه با کارت 1060 و 480 گیم بازی کرد بر روی آلترا های با تشکر و احترام 

به نظرم برا 1060 قیمت 1.350 و 1400 ارزش نداره. چون 480 و 1060 تقریبا تو یه رده هستند... ولی نمیدونم چرا کارتای amd تو dx12 بهتر فریم میگیره تا nvidia

در هر صورت 4 سال جواب میده. البته بازم بستگی داره تو چه فریمی بازی کنی. الان این کاراتا تو فول اچ دی و تنظیمات بالا بالای 60 فریم میدند و استاندارد نمایش بازی 30 فریمه....

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 6 دقیقه قبل، mrg66 گفته است :

به نظرم برا 1060 قیمت 1.350 و 1400 ارزش نداره. چون 480 و 1060 تقریبا تو یه رده هستند... ولی نمیدونم چرا کارتای amd تو dx12 بهتر فریم میگیره تا nvidia

در هر صورت 4 سال جواب میده. البته بازم بستگی داره تو چه فریمی بازی کنی. الان این کاراتا تو فول اچ دی و تنظیمات بالا بالای 60 فریم میدند و استاندارد نمایش بازی 30 فریمه....

با سلام

1060 با قیمت 1300 تا 1400 هیچگونه توجیه منطقی برای خرید نداره دوست گرامی این رو همه می دونن

ولی دوستمون(استارتر ) نظرشون روی برند گینوارد مدل 6 گیگ هست که بسیار خوش قیمت هست با توجه به وضعیت  بازار داخلی

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، mrg66 گفته است :

با تشکر از شما دوست گرامی فقط یک سوال پیش میاد اگه کارت 480 بتونه تا چهار سال گیم رو بر روی الترا های ساپورت کنه پس دلیلی اصلی خرید کارت های 1070 و 1080 برای گیمرها فقط بازی کردن در رزولیشن های  بالا تر مانند 2k و 4k با نرخ فرم 60 میتونه باشه ؟ همچنین من شک دارم بشه بازی های روز رو بر روی کارت گرافیک 480 تا 4 سال با تنظیمات الترا های بر روی 60 فریم اجرا  کرد. و همانطور که شما فرمودین زیر سی فریم در بازیها به چشم نمیاد و کمتر از سی فریم است که میشه کند شدن بازی رو متوجه شد.

من الان قسمت فروشگاه لیون کامپیوتر رو برای خرید کارت مدل rx480 8 g  بررسی کردم و این مدل موجود نبود شاید به این خاطر که این مدل 8gig مشکلاتی داره چون میگفتن مدل مرجع این کارت گرافیک رو فعلا نخرید تا مدل جدید تر مشکلاتش برطرف بشه و فکر میکنم به این خاطره که هنوز لیون مدل 8 گیگش رو برای فروش نذاشته.

ویرایش شده توسط mrtash
لینک به دیدگاه

در 42 دقیقه قبل، mrtash گفته است :

با تشکر از شما دوست گرامی فقط یک سوال پیش میاد اگه کارت 480 بتونه تا چهار سال گیم رو بر روی الترا های ساپورت کنه پس دلیلی اصلی خرید کارت های 1070 و 1080 برای گیمرها فقط بازی کردن در رزولیشن های  بالا تر مانند 2k و 4k با نرخ فرم 60 میتونه باشه ؟ همچنین من شک دارم بشه بازی های روز رو بر روی کارت گرافیک 480 تا 4 سال با تنظیمات الترا های بر روی 60 فریم اجرا  کرد. و همانطور که شما فرمودین زیر سی فریم در بازیها به چشم نمیاد و کمتر از سی فریم است که میشه کند شدن بازی رو متوجه شد.

من الان قسمت فروشگاه لیون کامپیوتر رو برای خرید کارت مدل rx480 8 g  بررسی کردم و این مدل موجود نبود شاید به این خاطر که این مدل 8gig مشکلاتی داره چون میگفتن مدل مرجع این کارت گرافیک رو فعلا نخرید تا مدل جدید تر مشکلاتش برطرف بشه و فکر میکنم به این خاطره که هنوز لیون مدل 8 گیگش رو برای فروش نذاشته.

نه عزیز هیچ مشکلی نداره . ما خودمون 50 تا با گارانتی الماس وارد کردیم. همه تو چند روز فروش رفت. البته 30 تا واسه شرکت خودمون بود و فقط 20 تا رو دادیم بیرون.

اینم لینک و فقط موجودیم 2 تا هست. اینایی که الان وارد شدند کد 01 هست با مموری سامسونگ و کلاکش 1342 هست و مموری 2000  - احتمالا سری بعد کد 07 وارد میشه و هسته 1306 و مموری هاینکس میشه.

http://forum.persiantools.com/threads/فروش-sapphire-nitro-rx-480-8gb-gddr5-گارانتی-الماس-قیمت-عالی.827811/

لینک به دیدگاه

اینم ماله خودم هست و تو این پارت گرفتم. به نظرم طبق تجربه ام اسیک این سری که وارد کردیم بالای 80 باشه... البته این نظره....

111111111111111111.jpg

لینک به دیدگاه

در 55 دقیقه قبل، mrtash گفته است :

مشکلات 480 فقط در نمونه های رفرنس بود و با یه آپدیت درایور رفع شد .

در نمونه های غیر مرجع اصلا و ابدا چنین خبری نیست .

این که لیون چنین کارتی رو نیاورده به وارد کننده و موجودی این کارت و مسائلی از این دست مربوط میشه ( مسائل مالی نه فنی )

اما در مورد خرید 1070 و 1080

بله این دو کارت بیشتر در رزولیشن های بالاتر از فول اچ دی مهم هستند .

ضمنن فریم 60 برای اجرای درست بعضی از بازی ها لازمه .

به طور مثال برای اجرا بتفیلد هارد لاین در 60 فریم ( که لازمه سبک این بازی هست ) مجبور شدند که رزولیشن رو در کنسول ها قربانی کنن وگرنه بازی بتل رو مثل خیلی از بازیهای دیگه روی 30 فریم و 1080 اجرا می کردند !!!

یک نکته مهم

برای داشتن یک گرافیک تا چند سال آینده به هیچ وجه هزینه نکنید .

اگر رزولیشن شما 1080 باشه شما میتونید یه 1080 بخرید با قیمت 3 تومن و تا چند سال باهاش کار کنید اما کار بهتر اینه که یه 480 بخرید با قیمت 1.1 و تا یکی دو سال راحت باشید هر وقت هم که 480 در اجرای بازی ها کم آورد  1 تومن دیگه از اون 1.9 تومنی رو که در خرید 480 صرفه جویی کردید روی پول حاصل از فروش 480 خودتون بیزارید و یه 580 یا 680 بیخرید و تا 2 سال  دیگه راحت باشید و دوباره پس از یکی دو سال با هزینه ای معادل 1 تومن کارت خودتون رو ارتقا بدید !

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، mrg66 گفته است :

9999.jpg

با تشکر از شما لطفا از کارتتون هم عکس بزارید با تشکر و احترام .

لینک به دیدگاه

با تشکر از استارتر محترم

بنده هم قصد خرید کارت rx 480 8g رو دارم و توصیم به شما خرید 480 8g هست بدون شک و تردید

اما تنها کارت کاستوم موجود تو ایران اونم دست یکی از بچه های pt هست برند سافایر هستش که با توجه به بررسی سایت های خارجی نسبت به برندهای asus و msi مصرف و دمای بالایی داره ولی قیمتش با توجه به وضعیت بازار بی دروپیکر ایران نسبت به سایر کارت ها باز بهتره

اما امروز بنده با تحقیقی که کردم متوجه شدم نمایندگی های asus و msi هیچگونه اطلاعی حتی راجب وجود کارت rx 480 ندارند (msi اعلام کرده که بار جدیدشون از گمرک ترخیص نمیشه معلوم هم نیست این کارت رو دارند یا نه)پس بنابر این فکر نمیکنم به این زودی شاهد حضور کارت rx 480 8g با برند های مذکور توی بازار باشیم (همه هم میدونیم منظورشون از عدم عرضه چیه)

حال از دوستان ممنون میشم راهنمایی های خودشون رو از بنده و سایر دوستان که خواهان خرید rx 480 8g هستند دریغ نفرمایند

اولاً نظرتون راجب برند سافایر مخصوصا کارت rx 480 چیه

ثانیا با توجه به اینکه بنده نزدیک چهار پنج ماه میشه بدون کارت هستم ارزش داره منتظر ورود کارت سایر برندها بمونم (حدود یکی دو ماه) یا همین سافایر رو خریداری کنم ‌چون تو بازار از هرکی پرسیدم خیلی  به خرید از این برند توصیه نکردن

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، KingSaeed گفته است :

با تشکر از استارتر محترم

بنده هم قصد خرید کارت rx 480 8g رو دارم و توصیم به شما خرید 480 8g هست بدون شک و تردید

اما تنها کارت کاستوم موجود تو ایران اونم دست یکی از بچه های pt هست برند سافایر هستش که با توجه به بررسی سایت های خارجی نسبت به برندهای asus و msi مصرف و دمای بالایی داره ولی قیمتش با توجه به وضعیت بازار بی دروپیکر ایران نسبت به سایر کارت ها باز بهتره

اما امروز بنده با تحقیقی که کردم متوجه شدم نمایندگی های asus و msi هیچگونه اطلاعی حتی راجب وجود کارت rx 480 ندارند (msi اعلام کرده که بار جدیدشون از گمرک ترخیص نمیشه معلوم هم نیست این کارت رو دارند یا نه)پس بنابر این فکر نمیکنم به این زودی شاهد حضور کارت rx 480 8g با برند های مذکور توی بازار باشیم (همه هم میدونیم منظورشون از عدم عرضه چیه)?

حال از دوستان ممنون میشم راهنمایی های خودشون رو از بنده و سایر دوستان که خواهان خرید rx 480 8g هستند دریغ نفرمایند?

اولاً نظرتون راجب برند سافایر مخصوصا کارت rx 480 چیه

ثانیا با توجه به اینکه بنده نزدیک چهار پنج ماه میشه بدون کارت هستم ارزش داره منتظر ورود کارت سایر برندها بمونم (حدود یکی دو ماه) یا همین سافایر رو خریداری کنم ‌چون تو بازار از هرکی پرسیدم خیلی  به خرید از این برند توصیه نکردن

کی گفته سافایر دماش بیشتره. الان یه تست میزارم دماشو نگاه کن... 1060 نهایت زورشو بزنه به این نمی رسه ....

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، mrtash گفته است :

رو الترا حداکثر 2 سال جوابگو هستش اما تا 4 سال براحتی میشه ازش کار کشید و تنظمیات  پایین آورد

پاور هم 500 وات ریل به بالا توصیه میشه مصرف کارت هم حدود 170 واته

لینک به دیدگاه

ممنون میشم دمای کارت رو توی فول لود اعلام کنید

قصد خرید دارم ولی دو دل موندم چون پول کارت رو به سختی جور کردم میترسم بعدا از خریدم پشیمون بشم

ویرایش شده توسط KingSaeed
لینک به دیدگاه

امتیاز 21500 توسط کارت Sapphire NITRO+ RX 480 8GB GDDR5  - فرکانس هسته : 1400 - فرکانس مموری : 2250 (9000 ) بدون دادن هیچ گونه ولتاژی - حداکثر دما 71 درجه

1060 گیگا با نهایت اورش شد 19500 و 2000 امتیاز اختلاف......

6969696.jpg

ویرایش شده توسط mrg66
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...