رفتن به مطلب

مقایسه گرافیک های rx480 . rx470. 1060

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام

آقا ما که چیزی نگفتیم دوست عزیز هر دو شون خوبن ^_^^_^

ما فقط گفتیم مصرف برقش زیادی زیاده این مدل سافایر حالا چرا شو نمیدونم دیگه

من خودم عشق AMD هستم والا

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، mrg66 گفته است :

امتیاز 21500 توسط کارت Sapphire NITRO+ RX 480 8GB GDDR5  - فرکانس هسته : 1400 - فرکانس مموری : 2250 (9000 ) بدون دادن هیچ گونه ولتاژی

1060 گیگا با نهایت اورش شد 19500 و 2000 امتیاز اختلاف......

6969696.jpg

اووو کارت 71 درجه گرمه ولی سرعت فن لودش روی 45 درصده به نظر میاد برای کارت خطرناک باشه اگه سرعت  فن بالا نره در این دما

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، mrtash گفته است :

اووو کارت 71 درجه گرمه ولی سرعت فن لودش روی 45 درصده به نظر میاد برای کارت خطرناک باشه اگه سرعت  فن بالا نره در این دما

عزیز 71 درجه که دما حساب نمیشه اونم برا کارت اور شده.....

دمای نرمال کارت 68 تا 72 هست.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، mrg66 گفته است :

عزیز 71 درجه که دما حساب نمیشه اونم برا کارت اور شده.....

دمای نرمال کارت 68 تا 72 هست.

الان شما بدون اینکه وارد گیم بشین دما کارتتون 72 درجه است ؟  اگه اینطور باشه و بدون هیچ لودی بر روی کارت گرافیک این دما نرمال یک کارت باشه این کارت داغی به حساب میاد

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام

آقا ما که چیزی نگفتیم دوست عزیز هر دو شون خوبن ^_^^_^

ما فقط گفتیم مصرف برقش زیادی زیاده این مدل سافایر حالا چرا شو نمیدونم دیگه

من خودم عشق AMD هستم والا

ولی واقعا پیشرف خوبی در زمینه مصرف برق داشته نسبت به سری قبل. الان با یه پاور 500 وات این کارت آماده بازیه...

نسبت به انویدیا مصرف بیشتر هست.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، mrtash گفته است :

الان شما بدون اینکه وارد گیم بشین دما کارتتون 72 درجه است ؟  اگه اینطور باشه و بدون هیچ لودی بر روی کارت گرافیک این دما نرمال یک کارت باشه این کارت داغی به حساب میاد

عزیز دل دمای کارت در حالت معمولی رو 30 - 40 درجه هست. اون 71 درجه تو فشار سنگین تست بدست اومده. در حالت عادی که 71 نمیشه.

تو تست فشاری که به کارت میاد از تو گیم بیشتره.

لینک به دیدگاه

عزیز دل دمای کارت در حالت معمولی رو 30 - 40 درجه هست. اون 71 درجه تو فشار سنگین تست بدست اومده. در حالت عادی که 71 نمیشه.

تو تست فشاری که به کارت میاد از تو گیم بیشتره.

درسته خب منظور من اینه اگه کارت روی این دما قراره گرفته 71 چرا کارت گرافیک شما به صورت  هوشمندانه سرعت دور فن رو بالا نبرده و لود فن روی 45 درصده 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، mrtash گفته است :

درسته خب منظور من اینه اگه کارت روی این دما قراره گرفته 71 چرا کارت گرافیک شما به صورت  هوشمندانه سرعت دور فن رو بالا نبرده و لود فن روی 45 درصده 

بخاطر اینه خودم دستی رو 45 تنظیم کردم.

لینک به دیدگاه

بخاطر اینه خودم دستی رو 45 تنظیم کردم.

چرا برای اینکه کارت بسوزه  . در این صورت دمای کارت نرمال و خوبه با تشکر از شما دوست گرامی.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، mrtash گفته است :

چرا برای اینکه کارت بسوزه ? . در این صورت دمای کارت نرمال و خوبه با تشکر از شما دوست گرامی.

در حالت تست اور دور فن ثابت باشه بهتره و پایدار تره.

لینک به دیدگاه

دوستان بین 1060 که لیون داره 1220 و کارت 8 گیگ rx480 کدوم رو انتخاب کنم نظرتون رو بگید با 1060 دیگه تغییر ی در پاور نمیدم اما با rx480باید پاورم عوض کنم

کلا این 1060 چطوره

http://lioncomputer.ir/product/9235/کارت+گرافیک+گینوارد+GTX+1060/

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، nima19 گفته است :

دوستان بین 1060 که لیون داره 1220 و کارت 8 گیگ rx480 کدوم رو انتخاب کنم نظرتون رو بگید با 1060 دیگه تغییر ی در پاور نمیدم اما با rx480باید پاورم عوض کنم

کلا این 1060 چطوره

1240 + 20 ارسال میشه 1260 ت . از 1190 کم کنی میشه 70 هزار تومن. خوب شما اون پاورتو میتونی بفروشی و با این 70 ت و 30-40 ت بیشتر دادن صاحب 480 و یه پاور نو بشی.

اون مدل 1060 معمولی ترین و پایه ترینه. اما 480 سافایر از هر جهت بهتره. فردا فروشش هم راحت تره از گینوارد...

----------------

دیگه صاحب اختیار شما هستید. من چون خودم دارم 480 استفاده میکنم دارم بهت میگم.....

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، nima19 گفته است :

کلا این 1060 چطوره

حتی اگر 1060 هم میگیرید بهتره پاور رو عوض کنید.

فقط توان پاور مهم نیست . هر پاوری پس از یه مدت کار کردن با افت قدرت رو به رو میشه

اگر پاور مشکلی پیدا کنه امنیت کل سیستم در خطر می افته

480 بخر ، فایده ببر :D

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

راستی یادم رفت بگم سافایر بک پلایت داره اون نداره . سافایر دو تا بایوس قابل تنظیم داره . نور RGB هم داره و باکلاس تره و گارانتی الماس داره بهتر از سریره.

8 گیگ رم هم داره....

لینک به دیدگاه

این تست 3D MARK 11 رو نگاه کن . نهایت اور 1060 گیگا و 480 سافایر هست . گیگا شده 19100 و سافایر 21500 یعنی 2400 امتیاز سافایر قویتره و 12 درصد میشه تو این تست.

3333333333333.jpg

ویرایش شده توسط mrg66
لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، nima19 گفته است :

کلا این 1060 چطوره

اگر بین این دو کارت موندید حتما ۴۸۰ رو انتخاب کنید

لینک به دیدگاه

دوستان یه پاور ارزون هم بهم معرفی کنید ممنونم از همگی البته بازهم نظری باشه در نظر گرفته میشه

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، nima19 گفته است :

دوستان یه پاور ارزون هم بهم معرفی کنید ممنونم از همگی البته بازهم نظری باشه در نظر گرفته میشه

پاور ارزون بدرد سیستم گیمینگ نمی خوره

البته قرار نیست شما 1 تومن خرج پاور کنید اما نباید هم یه پاور با توان فیک روی سیستم بندازید .

یه 530 وات گرین بگیرید .

موفق باشید .

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

دوستان هم تاکید کردن. بنظر خرید 480 اونم این مدل که بهترینش هست معقول تر از گینوارد 1060 ه. فردا بخوای بفروشیش با این برند باید کلی اذیت شی و تفسیر و تعبیر بیاری که آقا گینواردم خوبه.

لینک به دیدگاه

والا الان کلا تو 470 و 480 موندم دویست  تومن اختلاف قیمت کم نیست برای 5 الی 6 فریم موندم کدوم رو بردارم اگر 470 بردارم شاید تعویض پاورم نخواد در کل 400 ارزون تر میشینه

نمیدونم بعدا هم این اختلاف فریم همین 6 فریم میمونه یا نه

لینک به دیدگاه

والا الان کلا تو 470 و 480 موندم دویست  تومن اختلاف قیمت کم نیست برای 5 الی 6 فریم موندم کدوم رو بردارم اگر 470 بردارم شاید تعویض پاورم نخواد در کل 400 ارزون تر میشینه

نمیدونم بعدا هم این اختلاف فریم همین 6 فریم میمونه یا نه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 10 ساعت قبل، nima19 گفته است :

هیچ کدوم ، کولر مستر که داغونه خروجی واقعی 384 وات ! از پاور خودت ضعیف تره (حتما به شاخه 12 ولت دقت بشه تا ضرر نکنی)

پاور کمتر از این نگیر http://lioncomputer.ir/product/7674/پاور+گرین+580+وات++GP580A-ES/

یا اگه میتونی بیشتر هزینه کنی  http://lioncomputer.ir/product/8826/پاور+ای+وی+جی+ای+EVGA+600W/

خروجی 580 وات که یکمی دستت تو ارتقا آینده بازتره

در کل 580 گرین کافیه و استاندارد مصرف انژری بهتری داره ، پاور خودت اگه نو بود شاید میشد روش حساب کرد اما لب مرزی میشد

گفته های دوستان راجب انتخاب گرافیک هم تایید میشه

در 11 ساعت قبل، mrg66 گفته است :

1240 + 20 ارسال میشه 1260 ت . از 1190 کم کنی میشه 70 هزار تومن. خوب شما اون پاورتو میتونی بفروشی و با این 70 ت و 30-40 ت بیشتر دادن صاحب 480 و یه پاور نو بشی.

اون مدل 1060 معمولی ترین و پایه ترینه. اما 480 سافایر از هر جهت بهتره. فردا فروشش هم راحت تره از گینوارد...

----------------

دیگه صاحب اختیار شما هستید. من چون خودم دارم 480 استفاده میکنم دارم بهت میگم.....

:)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...