رفتن به مطلب

مشکل unable to open client print control ! کمک کنید

sisaco
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. دوستان ویندوز رو نصب کردم . تحت برنامه هر کاری میکنم پرینت بگیرم همچین اروری میده ! نمیدونم چیکارش کنم. سایت های خارجی هم خوندم درست متوجه نشدم. کسی هست بدونه مشکل کجاست و بتونه راهنمایی کنه ؟

ویرایش شده توسط sisaco
لینک به دیدگاه

این نکته رو اضافه کنم. پرینتر خیلی راحت پرینت معمولی میگیره از خروجی ووردو پی دی اف. ولی از خروجی نرم افزار پرینت نمیگیره ! نرم افزار هم نرم افزاره جامع اداره پست هستش. اگر کسی این مشکل رو داشته اعلام کنه

لینک به دیدگاه

یعنی این همه ادم تاجحالا با همچین موردی برخورد نداشته ؟؟؟ فقط بلدید هر روز بازی بیاد برید کارت گرافیک بگیرید بزنید سیستم مخصوص بازی ؟؟

لینک به دیدگاه

متاسفانه در ضمینه های تخصصی چه ماشین الات اداری و چه تعمیرات مدارات کسی وجود نداره.
مدل دقیق پرینتر رو بگو ببینم کاری از دستم برمیاد ؟

فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

علی جان HP Laserjet Pro 400

توی سامانه پست وقتی میخوای پرینت بگیری . روی گزینه چاپ مشخصات که میزنی ارور میده. گفتن اینترنت ایکسپلورر 8 باید باشه . وقتی اونو هم انتخاب میکنی کرش میکنه کله IE

نمیدونم چشه. ولی وقتی فایل رو کلا ببری روی پی دی اف یا وورد راحت پرینت میگیره . انگار صفحه درخواست رو نمیفرسته به پرینتر

لینک به دیدگاه

درود 

برخی از سامانه های اداری نیاز به نصب سیلورلایت دارند. احتمالا این سامانه هم همین طوره.

لطفا اگر نتیجه گرفتی درتاپیک اعلام کن.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

ویندوز چی هست ؟
۳۲؟۶۴؟

فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk

سروره یا نه ؟
سیستمت تو شبکه lan قرار داره ؟ یا نه ؟
اگه سیستمت تو شبکست شاید دسترسیت به پرینتر Denny شده !

کاش یکم بیشتر و واضح تر توضیح بدی حقیقتا من درست متوجه نشدم !
لینک به دیدگاه

ویندوز 7 نصب کردم. ولی خب نمیشناخت. الان باز Xp ریختم. مورد دقیقا اینجاست :

توی ویندوز ایکس پی اولین بار که گزینه چاپ رو میزنم. بالای نوار ایکسپلورر یک گزینه ای میاد که ACtivX مربوط به SQl server 2008 میخواد. روش Allow to instal میزنی . و بعد فعال میشه و پرینت میگیره .

ولی توی ویندوز 7 توی اون صفحه که میرم همچین چیزی نمیاد برام. ضمنا پرینت نمیگیره و این ارور رو میده ! حالا این SQl سرور ها بخوام دانلود کنم 3 گیگابایته ! ولی نمیدونم چجوری روی ویندوز ایکس پی راحت چند لحظه ای نصب میشه !

لینک به دیدگاه

سلام عزیز

مشکل شما رو که نداشتم اما با نرم افزار اسکنر مشکل داشتم که در 7 کار نمیکرد شبیه ساز xp رو در 7 نصب کردم و از طریق  شبیه سازمشکل رفع شد.http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/f33/آموزش-نحوه-نصب-و-استفاده-از-xp-mode-در-ويندوز-7-a-29617/

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...