رفتن به مطلب

بنظر شما کدام کارت گرافیک برای من مناسب تر است ؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود مجدد

با عرض پوزش برای ارسال تاپیکی مجدد در باب خرید سیستم 

خدمت دستان عرض کنم با راهنمایی های فوق العاده کاربردی چند تن از عزیزان فروم بنده تونستم سیستم خوبی رو جمع و جور کنم

فقط برای گرافیکم به شدت دودل هستم هنوز خواستم با بیان نیازم نظر شما اساتید رو بپرسم

سیستم الان بنده مشخصات فوق العاده قدیمی رم 2 و گرافیک 1  AMD سافایر 4350 اچ دی هست و یه سی پی یو 2 هسته ای X2 245

به شدت سیستم دیگه کم آورده و کشش نداره و البته منم استفاده چندانی ازش نداشتم برای همین به فکر آپدیتم نبودم

ولی الان تصمیم گرفتم یه سیستم راحت ببندم که کارهای روزمره رو بدون کوچکترین لگ برام انجام بده تو فتوشاپ راحت باشم و اگر بتونم مثلا بازیا نهایتا تا 1 سال اینا دیگه رو هم رو FHD اجرا کنم برام کافیه انشالله تا 2 سال دیگه یه گرافیک پرچمدار بالاخره سر هم میکنم بگیرم

خلاصه اذیتتون نکنم استفاده من به این صورته و گیمر هم نمیتونم اصلا خودمو خطاب کنم فقط تفریحی اگر آخر شب 2 ساعت وقت بیارم بزنم یه بازی ای

حالا سیستم الانمم با مانیتورش که ال جی مدل L17552s هست نهایتا 400 بتونم بفروشم واسه همین اگه بتونم گرافیک مناسبمو پیدا کنم میتونم یه مانیتور حدود 550 اف اچ دی خوبم تهیه کنم

کارت گرافیک هایی که بینشون موندم و بستگی داره که قید جانبی های لذت بخش رو بزنم یا نزنم این ها هستند :

GTX 950

GTX 960 2GB

GTX 960 4GB

RX 470

RX 480 4GB

RX 480 8GB ( که متاسفانه لیون نیاورده )

GainWard GTX 1060 6GB (قیمت سنگینی داره )

سیستم پیشنهادی دوستان :

Cpu : I5 6500

Main : b150m-a Pro Aura

Hdd : seagate barracuda 1tb

ram : Ripjaws 2*4

Power : 550 Green UK

Case : Z2+ Hero

Vga : ??

خیلی مزاحم شدم معذرت

ویرایش شده توسط mehdi.agsi
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اینایی که در نظر دارید تفاوت قیمت زیادی دارن مثلا 950 با 1060 نزدیک 1 میلیون اختلاف قیمت دارن ، اگه حرفه ای بازی نمیکنی ، یه گرافیک 950 بصورت درست دو کافیه ، من خودم با 750ti همه بازی ها رو تو فول اچ دی بازی کردم بازیهای شاخ و البته کرک شده فقط تنظمیات اکثراً مدیوم  و High دیگه  بالاتر خطری ،  یا فریم رت 60 ندیدم

این تنظمیات تامب رایدر و فریم متوسط 30 که بهینس و لگی چیزی نداشتم

اگه بتونید 960 4 گیگ یا 380x بگیرید بصورت دست دو چه بهتر ولی بخوای واسه 2 سال اولترا بازی کنی 480 یا 1060 که 480 پیشنهاد میدم و یکی از دوستان مدل نیترو داره (اگه تموم نکرده باشه)

1.jpg2.jpg

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، StarKilleR گفته است :

اینایی که در نظر دارید تفاوت قیمت زیادی دارن مثلا 950 با 1060 نزدیک 1 میلیون اختلاف قیمت دارن ، اگه حرفه ای بازی نمیکنی ، یه گرافیک 950 بصورت درست دو کافیه ، من خودم با 750ti همه بازی ها رو تو فول اچ دی بازی کردم بازیهای شاخ و البته کرک شده فقط تنظمیات اکثراً مدیوم  و High دیگه  بالاتر خطری ،  یا فریم رت 60 ندیدم

این تنظمیات تامب رایدر و فریم متوسط 30 که بهینس و لگی چیزی نداشتم

اگه بتونید 960 4 گیگ یا 380x بگیرید بصورت دست دو چه بهتر ولی بخوای واسه 2 سال اولترا بازی کنی 480 یا 1060 که 480 پیشنهاد میدم و یکی از دوستان مدل نیترو داره (اگه تموم نکرده باشه)

1.jpg2.jpg

اتفاقا به دوستمون پخ ارسال کردم ببینم چی میشه

ظاهرا GTX 970  هم چندتایی تو فروم با قیمت هایی حدود 900 هست که خوبه

اگر تاپیک معتبری از 960 هایی که میفرمایید دارید برام بفرستید یلی ممنون میشم

950 خودم حس میکنم خیلی قدیمیه 2 گیگ

لینک به دیدگاه

چقدر می خواهید هزینه کنید کل بودجه تون و بودجه جدا برای گرافیکم بگید

اگر عجله ندارید دو روز صبر کنید من یه rx480 نیترو 8 گیگ سفارش دادم بیاد نصب میکنم و بهتون میگم چطوره

البته منم الان 750ti دارم که گرافیکم برسه اینو میخوام بفروشم انصافا تو هیچ بازی حتی بتل یک هم سر شکسته ام نکرد و با توجه به قیمتش خوب بود اگه میخواهید هزینه رو یک میلیون بکنید صبر کنید کارت جدید رو تست کنم

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، nima19 گفته است :

چقدر می خواهید هزینه کنید کل بودجه تون و بودجه جدا برای گرافیکم بگید

اگر عجله ندارید دو روز صبر کنید من یه rx480 نیترو 8 گیگ سفارش دادم بیاد نصب میکنم و بهتون میگم چطوره

البته منم الان 750ti دارم که گرافیکم برسه اینو میخوام بفروشم انصافا تو هیچ بازی حتی بتل یک هم سر شکسته ام نکرد و با توجه به قیمتش خوب بود اگه میخواهید هزینه رو یک میلیون بکنید صبر کنید کارت جدید رو تست کنم

داداش گلم سلام

خیر عجله ای نیست آدم ناشی هستم و صبر مهمترین فاکتور برام شده :دی

والا هزینه خب بستگی داره که فعلا قید مانیتور رو بزنم یا نه کارت بگیرم همراه مانیتور ! چون اس اس دی رو هم بخاطر بعضی از قطعات که گرونتر شد فعلا حذف کردم

نهایت 1200 هزینه کنم و ایده آل هم برام تا 900 هست

نو و دست دوم رو هم نمیدونم چیکار کنم اگر دست دوم بخرم دیگه گارانتی یک ماهه لیون شامل کیسم نمیشه فقط

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 11 ساعت قبل، mehdi.agsi گفته است :

تاپیک که نه ، اما اگه تصمیم قطعی گرفتید که کدوم کارتو میخواین ، تاپیک خرید بزنید هر کی فروشنده بود خودش پیام میده

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Milad_Bm گفته است :

480 4G نظر من هست

یعنی 100 تومن ارزش داره 8 گیگشو نخرم  بجاش کل کیس رو لیون برام با گارانتی یک ماهه اسمبل کنه ؟

در 6 ساعت قبل، StarKilleR گفته است :

تاپیک که نه ، اما اگه تصمیم قطعی گرفتید که کدوم کارتو میخواین ، تاپیک خرید بزنید هر کی فروشنده بود خودش پیام میده

درست میفرمایید

گرافیک دست دو بنظر شما خریدش منطقیه ؟ بازدهی رو داره ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 25 دقیقه قبل، mehdi.agsi گفته است :

یعنی 100 تومن ارزش داره 8 گیگشو نخرم  بجاش کل کیس رو لیون برام با گارانتی یک ماهه اسمبل کنه ؟

درست میفرمایید

گرافیک دست دو بنظر شما خریدش منطقیه ؟ بازدهی رو داره ؟

اگه میخوای یه سال دیگه کارت های اند بگیری به نظرم 950 هم کارتو راه میندازه ، از ادم مطمئن بگیر یا حداقل مهلت تست بگیر + گارانتی داشته باشه

لینک به دیدگاه

100 هزار اضافه ارزش 2 گیگ هم داره چه برسه چهار گیگ

Sent from my E6533 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، mehdi.agsi گفته است :

ارزش واقعی 970 حدود 800 تومنه .

پیشنهاد می کنم کارت 380 بگیرید به صورت دسته 2

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

ارزش واقعی 970 حدود 800 تومنه .

پیشنهاد می کنم کارت 380 بگیرید به صورت دسته 2

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگه در خرید کمی شک داری خوب کارتو نخر و فقط به لیون بگو سیستمم برات اسمبل کنند میشه با گرافیک سی پیو مدتی سر کرد

و هم میتونی یه کارت دست دوم تهیه کنی

البته نه در رنج قیمتی بالا مثلا 950 یا 270x تهیه کن که فعلا کارتو راه میندازه بعدا میتونه اینو بفروشی و وقتی کارت گرافیک مدنظرتو پیدا کردی خرید کنی

لینک به دیدگاه

والا نمیدونم یکی از دوستان همین فروم RX 480 8GB داره قیمتش هم خوبه دوست عزیزمون : http://forum.lioncomputer.ir/index.php?/profile/20774-pezhvak/

طی این پست :

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?/topic/65361-خریدار-gtx-1060-6gb-یا-rx-480/&do=findComment&comment=802103

لینک به دیدگاه

قیمت که خوبه اما دوستان این دست اون دست میکنند بعد می فهمند که دیر شده....

ویرایش شده توسط mrg66
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...