رفتن به مطلب

مشکل گرافیک لپ تاپ x550c

ali hidden
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام و خسته نباشید.عزیزان لپ تا x550c ایسوس از ان یکی از دوستانم هست که مشکل گرافیک داره.وقتی میخواد بازی رو اجرا کنه مقداری از بازی هم اجرا میشه که یکدفعه هنگ می کنه و این پیغام رو میده:

DIRECT X(عنوان ارور)

Directx function device- createbuffer(&dxdesc, &resourceData,&buffer->m_buffer)faild with DXGL_ERROR_DEVICE_REMOVED
از طریق کنترل پنل انویدیا تنظیمات گرافیکی رو روی انویدیا ست کردم،بازی ها رو راست کلیک و با انویدیا اجرا میکنم ولی باز هم ارور میده

و یه سوال دیگه اینکه توی بخش پنل انویدیا مانیتور روی گرافیک اینتل ست شده و وقتی روی انویدیا ست میکنم تغییری نمی کنه و روی اینل میمونه.

و مورد اخر اینکه در بخش DISPLAY ADAPTER PROPERTISE اینتل رو شناسایی کرده نه انویدیا.

راهنمایی بفرمایید ممنون میشم

لینک به دیدگاه

با عرض سلام و خسته نباشید.عزیزان لپ تا x550c ایسوس از ان یکی از دوستانم هست که مشکل گرافیک داره.وقتی میخواد بازی رو اجرا کنه مقداری از بازی هم اجرا میشه که یکدفعه هنگ می کنه و این پیغام رو میده:

DIRECT X(عنوان ارور)

Directx function device- createbuffer(&dxdesc, &resourceData,&buffer->m_buffer)faild with DXGL_ERROR_DEVICE_REMOVED

از طریق کنترل پنل انویدیا تنظیمات گرافیکی رو روی انویدیا ست کردم،بازی ها رو راست کلیک و با انویدیا اجرا میکنم ولی باز هم ارور میده

و یه سوال دیگه اینکه توی بخش پنل انویدیا مانیتور روی گرافیک اینتل ست شده و وقتی روی انویدیا ست میکنم تغییری نمی کنه و روی اینل میمونه.

و مورد اخر اینکه در بخش DISPLAY ADAPTER PROPERTISE اینتل رو شناسایی کرده نه انویدیا.

راهنمایی بفرمایید ممنون میشم

درود.

فایل های dll مربوط به دایرکت ایکس مشکل پیدا کردن یا اصلا نصب نیستن.

باید نرم افزار directX رو از اینترنت بگیری و نصب کنی .

http://www.topinearth.com/Content/Fa/1678/دانلود-جدیدترین-نسخه-دایرکت-ایکس-Directx-ورژن-های-9-و-10-و-11-برای-اجرای-بازی-های-سه-بعدی-در-ویندوز

فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، alibahman47 گفته است :

درود.

فایل های dll مربوط به دایرکت ایکس مشکل پیدا کردن یا اصلا نصب نیستن.

باید نرم افزار directX رو از اینترنت بگیری و نصب کنی .

http://www.topinearth.com/Content/Fa/1678/دانلود-جدیدترین-نسخه-دایرکت-ایکس-Directx-ورژن-های-9-و-10-و-11-برای-اجرای-بازی-های-سه-بعدی-در-ویندوز

ممنونم دوست عزیز ولی جواب نداد این روش

لینک به دیدگاه

از dll fixer که برات گذاشتم استفاده کن.
بعد هم ورژن های جدید یعنی 12 direct X رو از وب دانلود کن.

لینک به دیدگاه

در 47 دقیقه قبل، alibahman47 گفته است :

از dll fixer که برات گذاشتم استفاده کن.
بعد هم ورژن های جدید یعنی direct X رو از وب دانلود کن.

انجام دادم دوست عزیز ولی فایده ای نداره و همچنان همین ارور رو میده

لینک به دیدگاه

سلام من چند روز است که لپ تاپ خریدم . رم 8 گرافیک 4 سی پی یو 7 و چند بازی که بازی میکنم مشکلام اینه وقتی لپ تاپ به شارژه تو بازی خیلی ریب میزنه و ولی از شارژ میکنم گرافیک بازی حتی اخر هم میزارم ریب  نمیزنه . و ویندوزم 10 هستش و لپ تاپم acer میخواستم بدونم این مشکل همه لپ تاپ ها هست یا فقط واسه مدل لپ تاپ منه یا باید از تنظیمات کاری کنیم تا این مشکل برطرف بشه خواهش میکنم منو راهنمایی کنید و زودتر جواب مرا دهید ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...