رفتن به مطلب

راهنمایی جهت خرید یک گیم پد خاص ...

Darksiren.s
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من قصد خرید این دسته رو دارم :

https://janebi.com/product/156395

از یکی از دوستان و کاربران همین فروم که خریده بودش پرسیدم میگفت من هم این رو دارم هم ps4  و هم xone و جالبه میگفت کیفیت بسیار خوبه و قابل رقابت با اون دو تا

حالا یه سوال برام پیش میاد اینکه با برنامه x360ce میشه این دسته رو شناساند یا نه

و یه سوال دیگه اینکه کسی با این نرم افزار کار کرده آیا؟

چون شنیدم برای دسته ps4 هم استفاده میشه .... نحوه کار با نرم افزار یه جا خوندم نوشته بود باید بریزیمش توی پوشه بازی ... اگر اینطوری مشکلی برای بازی های اشتراکی پیش نمیاره

من این دسته رو برای بازی فیفا 17 میخوام که اشتراکی بازیش می کنم

توضیح اضافه : لطفا پیشنهاد خرید دسته ps4  یا  xone رو ندید چون پول خریدش رو ندارم و اگر هم داشتم اینقدر نمیخواستم هزینه کنم ....الان هم یک دسته x360 دارم که ازش خسته شدم و میخوام بفروشمش

پیشاپیش از نظرات ارزشمندتون ممنونم

لینک به دیدگاه

درود

والا من این دسته رو  از نزدیک ندیدم ولی دسته های متفرقه دیگه شبیه به همینو دوستام داشتن و با برنامه راحت به بازی شناسونده میشد! مشکلی نداشت! ولی یه سری بازیها مثل بازیهای استور مایکرو نمیشه استفاده کرد! در ضمن طرح این دسته هم مشابه دسته x360 هستش ! چرا میخواید بفروشید و اینو بخرید؟ 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Alien87 گفته است :

درود

والا من این دسته رو  از نزدیک ندیدم ولی دسته های متفرقه دیگه شبیه به همینو دوستام داشتن و با برنامه راحت به بازی شناسونده میشد! مشکلی نداشت! ولی یه سری بازیها مثل بازیهای استور مایکرو نمیشه استفاده کرد! در ضمن طرح این دسته هم مشابه دسته x360 هستش ! چرا میخواید بفروشید و اینو بخرید؟ 

دسته خودم عمره خودشو کرده دیگه موقع عوض کردنشه ....

به دنبال یه دسته خاص هستم به خاطر همین میخوام اینو بخرم ...چون از موقعی که دیدمش شیفته اش شدم.... چند تا کلیپ ازش دیدم واقعا خیلی زیباست

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

سلام

میتونید از دسته های برند razer هم دیدن کنید
wild cat برای xbox one

و rajiu برای ps4 که علاوه بر کنسول میشه به PC هم متصل کردشون
شاید در نگاه اول قیمت دسته ها براتون عجیب باشه اما توی عمل و تجربه بهتون اثبات میشه که این هزینه ارزشش رو داره من خودم sabetooth برای xbox 360 رو دارم و هنوز که هنوزه راضی ام

لینک به دیدگاه

و برای استفاده از این گیم پد ها نیازی به نرم افزار نیست

برند هایی مثل ریزر یا لاجیتک یا استیل نیازی به نرم افزار جانبی ندارن

اگر از دسته دیگه ای استفاده می کنید این نرم افزار ها میتونن خوب باشن

Controller-USB_Network_Joystick

TocaEdit-Xbox360-Controller-Emulator

Xpadder 2015

اون دسته شیایومی رو هم که در نظر دارین برای گوشی های اندرویدی طراحی شده ولی قابل استفاده برای گجت های دیگه ای هم هست

ویرایش شده توسط Mehrdad EVO14
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...