رفتن به مطلب

نصب کولر وارورهای بایوس و تنظیمات

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

یه سیستم هست که کولرلیکوید دپکول 360 هست که پمپش 3 پین هست و فنهاش 4 پین

مادر برد asus x99 AII سوکتهای پمپ 4 پین هستن

وقتی سوکت پمپ رو به سوکت پمپ مادربرد و فنها به سوکت فن مادربرد سیستم ارور اسپید فن میده و بالا نمیاد و باید رفت به تنظیمات بایوس ، هرچی تنظیماتشو تغییر دادم ارور نمیره مگر اینکه جای سوکت پمپ و فن جابجا کنم اون.قت بالا میاد سیستم.

مشکل اینجاست که تو برنامه خود ایسوس برای مدیریت فنها، پمپ که فنها بهش ووصل هست قابل تنظیم نیست. یعنی میگه چیزی وصل نیست.

تو بایاس یا جای دیگه باید چه تغییری بدم که برطرف بشه این مشکل؟؟

هر سه فن کیس و cpu fan ( پمپ بهش وصل) قابل تنظیم هست ولی باقی خیر.

لینک به دیدگاه

تو توضیح خود بایوس نشته بود pwm برای فن 4 سیم هست و dc برای 3 سیم هر دو حالت امتحان کردم ولی نه اون مسئله جا بجایی سوکن فن و پمپ را حل کرد نه تو ویندوز قابل تغییر کرد.

یادم هست اول قابل تغییر بود.یکی از این قابلیتهای برنامه فعال کردم که نمیدونم کدوم بود تنظیم سوکت پمپ خارج از دسترس شد.

اونقدر متغییر داره تو تنطیماتبایوس  که آدم گیج میشه

ویرایش---------------------------------------------------------------------

مقدار زیادی متوجه شدم تنظیمات بایوس به چه شکله. تقریبا مشکلم برطرف شد.

ویرایش شده توسط MHMAX
لینک به دیدگاه

الان داشتم به مادر برد و جای سوکتها نگاه میکردم متوجه یه تفاوت با تصاویر سایت ایسوس شدم.

دیدم یه سوکت که تو تصاویر این برد تو سایت ایسوس هست و رو این برد نیست( یه سوکت 3 شاخ)!!!!!

به شکلی هم نیست که انگار کنده شده باشه!!!

دوستانی که ایسوس x99 AII دارن یه نگاه به محل سوکتهای فن و پمپ cpu بندازند ببینن این اختلافی که من میبینم شما هم میبینی؟؟!!!

لینک به دیدگاه

ممنون از پاسختون
دقیقا
این سه تا سوکت سر جاشون هستن

اون سوکت سه پایه که کنار سوکت مشکی ( سمت اسلاتهای رم)هست ، اون جاش خالیه!!!!

یه سوال دیگه اون 4 پین که برای برق هست که به رنگ آبی مشخص شده حتما باید وصل باشه؟؟ چون تو کابلهای پاورنبود وصل نکردم.

لینک به دیدگاه

ممنون از پاسختون

پس برای یه اورکلاک ساده فقط 8 پین کفایت میکنه؟

اون تفاوت سوکت فن  که پیشتر گفته بودم تو تمام مادربردهای دیگه هم که دیدم وجود نداره

یا تصویر برد سایت ایسوس از برد برای بازارغیر جهان سومی ساخته شده ویا اینکه بعدا تو تولید تمام بردهای این سرس حذف شده

چیز مهمی هم نیست گویا. فقط به چشم من امد.

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام دوستان

مشکلی که تو اول تاپیک مطرح کردم با غیر فعال کردن یه گزینه تو بایوس که  الان یادم نیست اسمش چی بود  حل شد. به این شکل که ارور فن نشون میده هنگام بوت ولی احتیاج نیست حتما وارد بایوس بشیم و بعد چند ثانیه میره و ویندوز بالا میاد.

این نمایش ارور رومخمه. تا الان فقط تونستم با جابه جایی جای سوکت فن با پمپ این صفحه ارور حذف کنم.ولی با این کار با هر تنظیمی که برای پمپ و فنهای دیگه بکنم چه DC چه   pwm ویا Auto کنترول درستی روی دور پمپ نمیتونم داشته باشم.

تو بایاس برا پمپ که سه پین هست PWM تنظیم میکنم، تو ویندوز نمودارشو تنظیم میکنم ولی تغییری نمیکنه و فقط ظاهر قضیه pwm هست. تو حالت DC هم دور از 60% پایینتر نمیاد و مقدارش تو بایاش قابل تغییر نیست.

اون صفحه ارور با وجود ارور میشه حذف کرد؟؟

f.JPG

(توضیح که ارور RAID برطرف کردم)

الان این ارور میاد با این تفاوت که احتیاج نیست حتما F1 بزنم برای رفتن به بایاس.

ویرایش شده توسط MHMAX
لینک به دیدگاه

درود دوست ارجمند

بر اساس آنچه چند مورد از طریق مشکلات دوستان دیده‌ام این مشکل در برخورد کولرهای مایع دیپکول با مادربوردهای ایسوس پیش می‌آد. خودم مدتی برای مادربورد z97deluxe  درگیرش بودم و راهی نیافتم.

لینک به دیدگاه

مرسی از پاسختون
گویا باید سخت افزاری وارد عمل بشم و مدار کنترولر خودم درست کنم.
دوستان کسی الکترونیک بلد هست که بتونه کمک کنه ویا قبلا کار مشابه انجام داده باشه؟؟ چون حوصله خوندن مقالات الکترونیک ندارم.

این تصویر تو سایت اورکلاک .نت یکی از کاربرا ساخته برای تبدیل فن 2 پین به چهارپین برای همخوانی با دستگاه مانیتورینگش ساخته که همه چیزشم توضیح داده.

http://www.overclock.net/t/1474470/ocn-aquaero-owners-club/50

900x900px-LL-0dbc81db_P2176377.jpeg

مشکل اینجاست که این 2 پین هست و تبدیل به 4 پین کرده. اگر سه پین بود عین همینو اجرا میکردم.

دوستان متخصص الکترونیک لطفا دریابید

ویرایش شده توسط MHMAX
لینک به دیدگاه

مرسی از پاسختون
گویا باید سخت افزاری وارد عمل بشم و مدار کنترولر خودم درست کنم.
دوستان کسی الکترونیک بلد هست که بتونه کمک کنه ویا قبلا کار مشابه انجام داده باشه؟؟ چون حوصله خوندن مقالات الکترونیک ندارم.
این تصویر تو سایت اورکلاک .نت یکی از کاربرا ساخته برای تبدیل فن 2 پین به چهارپین برای همخوانی با دستگاه مانیتورینگش ساخته که همه چیزشم توضیح داده.
http://www.overclock.net/t/1474470/ocn-aquaero-owners-club/50
900x900px-LL-0dbc81db_P2176377.jpeg
مشکل اینجاست که این 2 پین هست و تبدیل به 4 پین کرده. اگر سه پین بود عین همینو اجرا میکردم.
دوستان متخصص الکترونیک لطفا دریابید

خب سه پین سیم مشکی(منفی یا زمین)قرمز(مثبت) و زرد( سیکنال نمایش سرعت فن) هست. شما سیم زرد فن خودت رو استفاده نکن . میشه ۲پین

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

بله اینم  یه راهشه که دوسیم کنم بعد همین الگو و قطعاتو استفاده کنم.

نمیدونم ،شاید این قطعات با اون مداری که سیم زرد ازش امده بیرون تداخل داشته باشه.(خیلی خیلی کم از الکترونیک سر در میارم) شاید حرفم اشتباه باشه.

اگر به نتیجه ایی نرسیدم این راه امتحان میکنم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...