رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد rx 480(لطفا کمک کنید )

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان لیونی  الان بنده نزدیک ۶ ماهه کارت گرافیک ندارم یعنی کارت gtx 950 خودم فروختم  به امید اینکه کارت rx 480 بخریم .

حالا همه در جریان هستید که وضعیت بازار ایران در مورد کارت rx 480  به چه صورت هست و فعلا تنها کارت موجود از سری rx 480 در بازار کارت سافایر NITRO+ RX 480 8GB هست .

حالا از دوستانی که کارت سافایر از این مدل و مدل rx 470 رو خریداری کردن و یا دوستانی که در مورد کیفیت کارت های این برند اطلاعی دارند ممنون میشم بنده رو در این مورد راهنمایی کنند که این کارت رو بخرم یا باز هم صبر کنم تا کارت برندهای دیگه مثل msi و یا asus موجود بشه که هنوز مشخص نیست چه زمانی این اتفاق بیافته و قطعا قیمت بالاتری هم از کارت سافایر خواهد داشت .

ویرایش شده توسط KingSaeed
لینک به دیدگاه

درود

اگر مد نظر شما کارت 480 باشه مدلی رو تهیه کنید که بجای یک عدد 6 پین pci-e یک 8 پین داشته باشه تا جریان مورد نیاز کارت از مادربرد کشیده نشه

هر چند مشکلی نیست تو این کارت اما ویرایش 8 پین خور سفارشی بهتره چون کارت تحت استرس بیش از حد باشه مرز 150 وات رو رد میکنه

کارت 470 یکی از بهترین ها از هر لحاظ هست چون مصرف کمتری نسبت به 480 داره (طبیعتا قدرت مقداری کمتره) و "در نبود 480 با در گاه اتصال برق 8 پین"  انتخاب ایده ال برای شماست

فرقی هم نداره چه برندی بخرید تجربه نشون داده سافایر قیمت بهتری داره و تفاوت خاصی با رقبا نداره بنظر مدل نیترو 480 کانکتور 8 پین میخوره و مناسبه

ویرایش شده توسط Trevor
لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، Trevor گفته است :

درود

اگر مد نظر شما کارت 480 باشه مدلی رو تهیه کنید که بجای یک عدد 6 پین pci-e یک 8 پین داشته باشه تا جریان مورد نیاز کارت از مادربرد کشیده نشه

هر چند مشکلی نیست تو این کارت اما ویرایش 8 پین خور سفارشی بهتره چون کارت تحت استرس بیش از حد باشه مرز 150 وات رو رد میکنه

کارت 470 یکی از بهترین ها از هر لحاظ هست چون مصرف کمتری نسبت به 480 داره (طبیعتا قدرت مقداری کمتره) و "در نبود 480 با در گاه اتصال برق 8 پین"  انتخاب ایده ال برای شماست

فرقی هم نداره چه برندی بخرید تجربه نشون داده سافایر قیمت بهتری داره و تفاوت خاصی با رقبا نداره بنظر مدل نیترو 480 کانکتور 8 پین میخوره و مناسبه

پس بنظرتون منتظر کارت های msi و asus نمونم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سافایر یکی از شرکای اصلی ای ام دی هستش تو کیفیت این برند شک نکنید ، فقط شنیدم مصرف این کارت نسبت به مدلهای مشابه یکمی بالاست

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، StarKilleR گفته است :

سافایر یکی از شرکای اصلی ای ام دی هستش تو کیفیت این برند شک نکنید ، فقط شنیدم مصرف این کارت نسبت به مدلهای مشابه یکمی بالاست

اینو میدونم فقط میترسم بعد از خرید از لحاظ کارایی نسبت به برند های دیگه پایینتر باشه

لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، KingSaeed گفته است :

اینو میدونم فقط میترسم بعد از خرید از لحاظ کارایی نسبت به برند های دیگه پایینتر باشه

تفاوت بسیار ناچیزه

نیترو پلاس بسیار خوبه .

لینک به دیدگاه

آریا کامپیوتر his رو آورده 1.400 با یکسال گارانتی عقیق رایانه البته قیافه کارت مثل مرغابی تاکسی درمی  شده هست

یکسال گارانتی هم کمه ایسوس اگر بیاد با این اوضاع بعیده زیره 1.5 قیمت بزنند

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Core_i6 گفته است :

راستی cpu تون چیه؟ عملکرد کارت های amd چندان جالب نیست در i3 و fx.

سیستم رو تازه بستم 

Cpu: i5 6600

Ram: corsair 16 g 3200

هستش مشکلی از اون جهت ندارم

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، babakkh گفته است :

آریا کامپیوتر his رو آورده 1.400 با یکسال گارانتی عقیق رایانه البته قیافه کارت مثل مرغابی تاکسی درمی  شده هست

یکسال گارانتی هم کمه ایسوس اگر بیاد با این اوضاع بعیده زیره 1.5 قیمت بزنند

اتفاقاً امروز اونو دیدم تصمیم گرفتم دیگه منتظر نمونم و سافیر رو بگیرم

انگار آجیل چارشنبه است کارت مشکی طرحش طلایی فن آبی خار طراحی رو _ا ی ی ده 

قیمت فضایی با این حساب و وضعیت قیمت گذاری امسال ایسوس قیمتش میشه حداقل ۱۶۰۰

لینک به دیدگاه

سلام. فقط یه موردی که داره اینه که بنظرم صدای فن های سافایر نسبت به نمونه های ایسوس و msi بیشتره.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Redwolf10 گفته است :

نظره شخصی ها: اگه قراره 1500 هزینه کنید! 1070 بگیرید یا 1060?

نه دیگه حداکثر ۱۲۰۰ نه بیشتر

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، mehdysms گفته است :

سلام. فقط یه موردی که داره اینه که بنظرم صدای فن های سافایر نسبت به نمونه های ایسوس و msi بیشتره.

چقد مثلا خیلی اذیت میکنه یعنی

لینک به دیدگاه

فکر کنم داخل یوتیوب می تونید کلیپ های نویز کارت در سرعت های مختلف رو ببینید.

لینک به دیدگاه

برادر شما که میخواید 1200 خرج کنید. استخاره نکنید تو کار خیر. 480 نیترو از بهترین های این مدل هست. msi و asus هم بیان از این ارزونتر بعیده بشن. این کارت هم نهایت زورش همین 480 نیترو هست که میبینید. بنظرم دلتون رو خوش و امیدوار به مدلای آینده نکنید و نیترو رو بخرین و لذت ببرید. 1400 هم اصلن و ابدا نمیارزه 480 حالا هر مدلی.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

سافایر نیتروی 8 گیگی ک لیون اورده جز قوی ترین های 480 هست . من دارمش و صدای فنش هم به نظرم ازار دهنده نیس . یکم فقط داغ میکرد که با اپدیت اخری ک دانلود کردم درست شد 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ara8h گفته است :

سافایر نیتروی 8 گیگی ک لیون اورده جز قوی ترین های 480 هست . من دارمش و صدای فنش هم به نظرم ازار دهنده نیس . یکم فقط داغ میکرد که با اپدیت اخری ک دانلود کردم درست شد 

یعنی الان مشکلی نداره

تو بازی دماش تا چند درجه بالا میره

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، KingSaeed گفته است :

چقد مثلا خیلی اذیت میکنه یعنی

اگه کیس بغل دستت باشه ، یکم از صداش احساس ناراحتی بهت دست میده ولی اگه هدست بذاری نمیشنوی. ظاهر کارت هم بنظرم خیلی ساده هست و هیچ ابهتی نداره ? با این حال کارایی کارت خیلی مهم تر از ظاهرشه و بنظرم این کارت در حد قیمت خودش کارایی داره.

صدای کارت وقتی ناراحت کننده هست که دما به 75 برسه و اگه کیس تهویه خوبی داشته باشه ، فکر نکنم مشکلی باشه. الان کیس من دوتا فن ورودی داره و یه فن خروجی که قصد دارم یکی دو فن اضافه کنم انشاالله این مشکل صدا  هم تا حدودی برطرف بشه.

کارت من همین 480 نیترو هست ولی  پسر خالم مدل 470 نیترو داره تو کیسی با تهویه عالی ولی از صدای کارت ناراحته و میگه صدای جاروبرقی میده ولی مال من که بنظرم به این بلندی نیست صداش که بگم صدای جاروبرقیه و تا جاروبرقی خیلی فاصله داره. شاید کارت 480 هیتسینک بهتری داره.

ویرایش شده توسط mehdysms
لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، mehdysms گفته است :

اگه کیس بغل دستت باشه ، یکم از صداش احساس ناراحتی بهت دست میده ولی اگه هدست بذاری نمیشنوی. ظاهر کارت هم بنظرم خیلی ساده هست و هیچ ابهتی نداره ? با این حال کارایی کارت خیلی مهم تر از ظاهرشه و بنظرم این کارت در حد قیمت خودش کارایی داره.

صدای کارت وقتی ناراحت کننده هست که دما به 75 برسه و اگه کیس تهویه خوبی داشته باشه ، فکر نکنم مشکلی باشه. الان کیس من دوتا فن ورودی داره و یه فن خروجی که قصد دارم یکی دو فن اضافه کنم انشاالله این مشکل صدا  هم تا حدودی برطرف بشه.

کیس که بغل گوشمه و هدست نمیتونم استفاده کنم

کیسم یه فن ورودی داره یدونه خروجی بالاش هم ۲ تا فن  واتر کولر گرین

در کل شما راضی هستید از خریدتون

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، KingSaeed گفته است :

کیس که بغل گوشمه و هدست نمیتونم استفاده کنم

کیسم یه فن ورودی داره یدونه خروجی بالاش هم ۲ تا فن  واتر کولر گرین

در کل شما راضی هستید از خریدتون

بنظرم حالا که بالای یک میلیون هزینه کردم ، بهتر بود یه GTX 1070 میخریدم چون بودجه ش رو هم داشتم ولی گفتم هزینه های الکی نکنم. در کل به این نتیجه رسیدم که یا یه کارت رده بالا باید خرید و آتیش به مالت بزنی ، یا هم اینکه بازی های سنگین رو بذاری کنار و به همون کانتر و اینا سرگرم بشی.

این نکته رو هم ذکر کنم که بخاطر اینکه بازی ها رو سعی دارم رو تنظیمات اولترا بازی کنم و در رزولیشن 2560x1080 اجرا میکنم ، نمیتونم با این کارت شصت فریم بگیرم. اگه شما میخواین تو Full HD بازی کنید ، بنظرم بتونید 60 فریم تو تنظیمات اولترا بگیرید که کاملاً قانع کننده هست.

یه نکته رو که بهش رسیدم اینه که بی صدا بودن خیلی اهمیت داره. تمرکز آدم روی بازی بیشتر میشه و بیشتر لذت میبره. بخصوص اگه تمایل دارید صداهای ریز مثل صدای باد یا قطرات آب  و ... رو با اسپیکر بشنوید ، بدون اینکه مجبور باشید صدای اسپیکر رو زیاد کنید.

با این حال اگه بتونم مشکل صدا رو برطرف کنم ، فکر میکنم از خریدم راضی باشم. همچنین جا داره اینم بگم که صدای این کارت نسبت به کارت قبلیم که سافایر r9 280x toxic بود خیلی کمتره.

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، mehdysms گفته است :

بنظرم حالا که بالای یک میلیون هزینه کردم ، بهتر بود یه GTX 1070 میخریدم چون بودجه ش رو هم داشتم ولی گفتم هزینه های الکی نکنم. در کل به این نتیجه رسیدم که یا یه کارت رده بالا باید خرید و آتیش به مالت بزنی ، یا هم اینکه بازی های سنگین رو بذاری کنار و به همون کانتر و اینا سرگرم بشی.

این نکته رو هم ذکر کنم که بخاطر اینکه بازی ها رو سعی دارم رو تنظیمات اولترا بازی کنم و در رزولیشن 2560x1080 اجرا میکنم ، نمیتونم با این کارت شصت فریم بگیرم. اگه شما میخواین تو Full HD بازی کنید ، بنظرم بتونید 60 فریم تو تنظیمات اولترا بگیرید که کاملاً قانع کننده هست.

یه نکته رو که بهش رسیدم اینه که بی صدا بودن خیلی اهمیت داره. تمرکز آدم روی بازی بیشتر میشه و بیشتر لذت میبره. بخصوص اگه تمایل دارید صداهای ریز مثل صدای باد یا قطرات آب  و ... رو با اسپیکر بشنوید ، بدون اینکه مجبور باشید صدای اسپیکر رو زیاد کنید.

با این حال اگه بتونم مشکل صدا رو برطرف کنم ، فکر میکنم از خریدم راضی باشم. همچنین جا داره اینم بگم که صدای این کارت نسبت به کارت قبلیم که سافایر r9 280x toxic بود خیلی کمتره.

از لحاظ صدا بنظرتون ۴۷۰ ایسوس بگیرم بهتر نیست

چون حدود ۱۰ درصد از این ضعیفتره

لینک به دیدگاه

به نظر من اگه میتونی کارتی بگیر که فقط موقع لود سنگین فن هارو روشن میکنه مثلا  MSI GTX 1060 Gaming X Twin Frozr VI اینجوری تو 80درصد مواقع هیچ صدایی از کارتت نمیاد.
هزینه نسبت به  470 زیاده ولی  حدودا 20درصد بیشتر فریم میگیری.

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، Shahabb گفته است :

به نظر من اگه میتونی کارتی بگیر که فقط موقع لود سنگین فن هارو روشن میکنه مثلا  MSI GTX 1060 Gaming X Twin Frozr VI اینجوری تو 80درصد مواقع هیچ صدایی از کارتت نمیاد.
هزینه نسبت به  470 زیاده ولی  حدودا 20درصد بیشتر فریم میگیری.

بودجه کافی برای اینکار ندارم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...