رفتن به مطلب

بلند شدن صدای ویز ویز آرام هر چند دقیقه از کیس

sorooshfm
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان خسته نباشید من یک مشکل دارم اونم اینه که هر چند دقیقه یکبار صدای ویز ویز آرومی از کیس در میاد مشکلی از سیم ها و فن ها نیست گرد و خاک هم نداره سیستم صدای هارد هم نیست گیج شدم نمیدونم چیه

لینک به دیدگاه

احتمال داره از پاور باشه .

سیستم مشکل دیگه ای نداره ؟؟؟

لینک به دیدگاه

خیر جناب البته پردازنده اسکای لیک i5 6600 دارم که با اینکه درصد لودش 1 تا 10 درصده بطور میانگین ولی روی سرعتش رو آخر قفل شده یعنی بین 3.7 تا 3.9 گیگاهرتزه پایینتر نمیاد تو پروسس هم نگاه کردم چیزی تحت فشار قرارش نداده ممکنه صدا از فن پردازنده باشه؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، sorooshfm گفته است :

دوستان خسته نباشید من یک مشکل دارم اونم اینه که هر چند دقیقه یکبار صدای ویز ویز آرومی از کیس در میاد مشکلی از سیم ها و فن ها نیست گرد و خاک هم نداره سیستم صدای هارد هم نیست گیج شدم نمیدونم چیه

امکان داره ازکارت گرافیک هم باشه لینک

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، sorooshfm گفته است :

خیر جناب البته پردازنده اسکای لیک i5 6600 دارم که با اینکه درصد لودش 1 تا 10 درصده بطور میانگین ولی روی سرعتش رو آخر قفل شده یعنی بین 3.7 تا 3.9 گیگاهرتزه پایینتر نمیاد تو پروسس هم نگاه کردم چیزی تحت فشار قرارش نداده ممکنه صدا از فن پردازنده باشه؟

جسارتا داداش با نزدیک کردن گوشتون و چرخوندن سرتون میتونید منبعو پیدا کنید. اگه نشد میتونید لااقل قطعاتی که شک دارید بهشونو یکی یکی از مدار خارج کنید و تست کنید ببینید صدا بازم میاد یا نه

منتهی قطعاتی که کویل دارن و سیم پیچ حالا میخواد پاور باشه یا هرچی احتمال ویز ویز دارن. هارد هم که سالاره ویز ویزه .. اول از همه هارد که البته چکشم خیلی راحته و فرمودید از هارد نیس صدا

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، sorooshfm گفته است :

فن پردازنده تابع دمای پردازنده هستش .

وقتی دما بالا میره فن هم سریع تر می چرخه .

در مورد فرکانس :

نباید روی این میزان قفل شده باشه .

بایوس رو آپ کنید .

همه برنامه های اضافی رو ببندید و اجازه بدید مدتی بی کار باشه ببینید بازم فرکانس بالا هست یا نه .

لینک به دیدگاه

عزیز اون ربطی نداره به لود سی پی یو اون دلیلش فعال بودن حالت High Performance توی پاور اپشن ویندوز هست

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، sorooshfm گفته است :

سلام،

جریان سیالات در حالت کلی در دو مقوله ی جریان مداوم(Steady State) و جریان گذرا(Transient) جای می گیرند. ممکن است نحوه ی قرارگیری فن های کیس شما به گونه ای باشند که باعث ایجاد جریانی گذرا و در پی آن ایجاد آشفتگی سیال(هوا) و ایجاد ارتعاش هارمونیک(Harmonic Vibration) یا ارتعاش تصادفی(Random Vibration)، اجزا نسبتا صلب داخل کیس به خصوص جداره های کیس یا بلوک خنک کننده ی CPU می شوند.

برای آگاهی از این که عامل ایجاد کننده ی صدا مربوط به موارد گفته شده است یا نه، در کناری کیس را باز کنید و رایانه را در این حالت استفاده کنید، اگر صدا کمتر شد و یا دیگر صدایی نشنیدید، عامل ایجاد کننده ی آن جریان هوای نامناسب درونی کیس است. اگر صدا همچنان شنیده می شد و بلندی آن نیز بیشتر شد، عامل ایجاد کننده ی آن ربطی به جریان هوای داخل کیس ندارد. با این حال ممکن است ارتعاش ایجاد شده به هنگام گردش فن ها نیز باعثی ایجاد پدیده ی تشدید(Resonance) در قطعات صلب رایانه شوند. برای اطلاع از آن، در محدوده های گوناگون سرعت فن با باز گذاشتن در کناری کیس به صدای بلوک خنک کننده گوش کنید.

اگر عامل ایجاد کننده ی صدای در روال بالا پیدا نشد، صدای ایجاد شده توسط دیگر قطعات رایانه از جمله منبع تغذیه، کارت گرافیک، دیسک سخت یا مدار تغذیه ی مادربورد است. صدای آن ها را بررسی کرده و پیچ های شل شده ی قطعات داخلی رایانه را سفت تر و پیچ های به شدت سفت شده را اندکی شل تر بکنید.

لینک به دیدگاه

دوستان مشکل پیدا شد البته خیلی عجیب و کمیابه گفتم بگم شاید شما باز راه حلی به ذهنتون رسید بعد از کلی جست و جو در اینترنت به این نکته پی بردم که با غیر فعال کردن گزینه speedstep پردازنده اینتل ( وظیفه اش تنظیم فرکانس و لتاز با هدف بهینه سازی انرژی)  در بایوس مادربرد صدای ویز ویز برطرف شد ولی در عوضش سی پی یو با تمام توانش کار میکنه و اینطوری هم مصرف برق بالا میره و هم عمر پردازنده کم میشه دوستان راه حلی ندارن؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...