رفتن به مطلب

غیر فعال کردن گزینه NVIDIA Telemetry Spooks Privacy-sensitive Users

ahmadsa
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

Over the past few versions of NVIDIA GeForce drivers, the company has been bundling a telemetry tool that is enabled by default, auto-runs on Windows startup by default, and doesn't appear in the list of things you can choose not to install, when doing a custom-installation with NVIDIA GeForce driver installers. Very little is known about this new Telemetry component. For all we know, it could be a means for NVIDIA to collect crash-reports that help it improve its drivers down the line. Not everyone is convinced with this explanation.

Spanning across three separate startup tasks (a bit much for a crash reporter?), Telemetry is allegedly a means for NVIDIA to send data "back and forth." Users that are the privacy equivalent of germ-freaks might see this as a means for NVIDIA to spy on its users, for a plethora of data, such as usage patterns, etc. MajorGeeks posted a brief tutorial on how to disable Telemetry (and other bloatware included in NVIDIA drivers), using Sysinternals, but you can use Task Manager, msconfig, or Registry Editor to disable these as well.
 این گزینه به طور پیش فرض فعال شده هست ودر هنگام اجرای ویندوز به طور خودکار اجرا میشود و هنگام نصب درایور قابل انتخاب نیست،  nvidia اعلام کرده که از این ابزار برای جمع اوری گزارش های  مثل کرش  کردن درایورو بهبود درایورهای خود استفاده میکند که هر شخصی با این توضیح متقاعد نمیشود.

انویدیا  اعلام کرده بود این ابزار برای ارسال یک گذارش کرش از داده های قدیمی و جدید استفاده میکند اما درتصویر 3 وظیفه جداگانه تله متری در زمان راه اندازی ویندوز فعال هستند ،درواقع تله متری 3عمل یا وظیفه جداگانه را انجام میدهد  ( این 3 وظیفه برای ارسال یک گذارش مقداری زیاد نیست؟)کاربران معتقدند nvdia ممکن است از این ابزار برای جاسوسی اطلاعات انها استفاده کند.major geeks اموزش مختصری در مورد نحوه غیر فعال کردن این مورد ارائه کرده است .پس از اعمال تغییرات سیستم رو ریستارت کنید.

c5ea32b6f5b6.jpg

اگر ترجمه دقیق نبود شرمنده.

منبع:tecpowerup

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

جالبه انودیا همه این کارها رو میکنه از چشم متعصبانش موردی نداری و در هر صورت ممکن باز هم این amd هست که کلاه کاربرانشو بر میداره:D

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، hd5870 گفته است :

جالبه انودیا همه این کارها رو میکنه از چشم متعصبانش موردی نداری و در هر صورت ممکن باز هم این amd هست که کلاه کاربرانشو بر میداره:D

شما که انقدر مطلعی میشه توضیح بدید انویدیا دقیقا چه اطلاعاتی رو جاسوسی کرده؟  اطلاعات آیا بی ربط بوده به عملکرد درایور؟

با عرضه ی هر درایور کلی ایراد و باگ کارت گرافیک های قدیمی و جدید با نرم افزار های مختلف در ویندوزهای مختلف حل میشه.
پیشنهادتون چیه به مهندسین انویدیا برای شناسایی ریشه ی این باگها؟

ویرایش شده توسط Core_i6
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 24 دقیقه قبل، Core_i6 گفته است :

شما که انقدر مطلعی میشه توضیح بدید انویدیا دقیقا چه اطلاعاتی رو جاسوسی کرده؟  اطلاعات آیا بی ربط بوده به عملکرد درایور؟

با عرضه ی هر درایور کلی ایراد و باگ کارت گرافیک های قدیمی و جدید با نرم افزار های مختلف در ویندوزهای مختلف حل میشه.
پیشنهادتون چیه به مهندسین انویدیا برای شناسایی ریشه ی این باگها؟

درود

بنده اطلاعی ندارم چه اطلاعاتی !!! فقط طبق گفته همه سایتهایی که از این قضیه مطلع شدن گفتن که اون تله متری که همراه با درایور خودکار نصب میشه شما هیچگونه دخالتی نمیتونی درش انجام بدی 

این بخشی که خودش نصب میشه بدون اطلاع کاربرش هست و وقتی درایور نصب میشه اطلاعلت کاربران رو میفرسته واسه انودیا خوب این یعنی چی ؟وقتی بدون اطلاع شما اطلاعاتت بره به دست انودیا برسه میشه جاسوسی غیر از اینه بگید؟!! این بخش نه باگ هست نه ربطی به کارایی کارتهای گرافیک داره فقط جهت تبادل اطلاعات بین کاربران و انودیاست که البته کارابرا بدون اطلاع هستند و انودیا خودش مخفیانه خبر داره

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، hd5870 گفته است :

درود

بنده اطلاعی ندارم چه اطلاعاتی !!! فقط طبق گفته همه سایتهایی که از این قضیه مطلع شدن گفتن که اون تله متری که همراه با درایور خودکار نصب میشه شما هیچگونه دخالتی نمیتونی درش انجام بدی 

این بخشی که خودش نصب میشه بدون اطلاع کاربرش هست و وقتی درایور نصب میشه اطلاعلت کاربران رو میفرسته واسه انودیا خوب این یعنی چی ؟وقتی بدون اطلاع شما اطلاعاتت بره به دست انودیا برسه میشه جاسوسی غیر از اینه بگید؟!! این بخش نه باگ هست نه ربطی به کارایی کارتهای گرافیک داره فقط جهت تبادل اطلاعات بین کاربران و انودیاست که البته کارابرا بدون اطلاع هستند و انودیا خودش مخفیانه خبر داره

خب بازم جواب سوالم رو ندادید!

وقتی میگید "اطلاعات" کاربران رو میفرسته، چه اطلاعاتی از کاربران منظورتونه که اینقدر بهتون برخورده از این اقدام انویدیا؟
آیا اطلاعات سایتایی که بازدید کردم رو میفرسته؟ آیا اسناد مهم داخل هاردم رو میفرسته؟ آیا شماره تلفن رفقام رو میفرسته؟ پست های فیسبوق رو میفرسته؟ چه اطلاعاتی؟

ربطی به باگ نداره؟! خوبه تو همونجا نوشته موقع کرش کردن هم این اطلاعات جمع آوری و فرستاده میشه؟ پس کرش کردن درایور ربطی به عملکرد کارت گرافیک نداره طبق نظر شما!!

شما چون اطلاع ندارید چقدر سخته ایزوله کردن یک باگ و مشکل در سیستم ها و نرم افزارهای بزرگ (به علاوه ی  بی نهایت ترکیب سخت افزاری و نرم افزاری مشتری های انویدیا) ، اومدید الکی بزرگش کردید.

بله هر وقت اطلاعات بی ربط جمع آوری کرد اونوقت من هم شاکی میشم.

لینک به دیدگاه

بدون اطلاع کاربر از داخل سیستمش اطلاعاتی رو برای سرورهاش ارسال می کرده .

اگر این جاسوسی نیست چیه ؟؟؟؟

شاید من نخوام انویدیا از نحوه عملکرد کارت  و درایوری که نصب کردم اطلاع داشته باشه .

این در صورتیه که بپذیریم انویدیا صرفا همین چیزها رو از سیستم آدم کش بره !!! که با توجه به دروغ گویی های انویدیا(  نمونش 3.5 گیگ بودن 970  ) اعتماد به انویدیا اصلا درست نیست !!!

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Core_i6 گفته است :

وقتی میگید "اطلاعات" کاربران رو میفرسته، چه اطلاعاتی از کاربران منظورتونه که اینقدر بهتون برخورده از این اقدام انویدیا؟
آیا اطلاعات سایتایی که بازدید کردم رو میفرسته؟ آیا اسناد مهم داخل هاردم رو میفرسته؟ آیا شماره تلفن رفقام رو میفرسته؟ پست های فیسبوق رو میفرسته؟ چه اطلاعاتی؟

ربطی به باگ نداره؟! خوبه تو همونجا نوشته موقع کرش کردن هم این اطلاعات جمع آوری و فرستاده میشه؟ پس کرش کردن درایور ربطی به عملکرد کارت گرافیک نداره طبق نظر شما!!

شما چون اطلاع ندارید چقدر سخته ایزوله کردن یک باگ و مشکل در سیستم ها و نرم افزارهای بزرگ (به علاوه ی  بی نهایت ترکیب سخت افزاری و نرم افزاری مشتری های انویدیا) ، اومدید الکی بزرگش کردید.

هر اطلاعاتی رو که بدون اجازه کاربر برای سرورهاش بفرسته جاسوسی محسوب میشه .

حتی اگر همون باگ ها باشه

اگر ریگی به کفشش نبود از کاربر اجازه می گرفت . این هم مثل 3.5 گیگ بودن 970 هست که گندش در اومده اما طبق معمول برای طرفدارهاش مهم نیست !!!

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

بدون اطلاع کاربر از داخل سیستمش اطلاعاتی رو برای سرورهاش ارسال می کرده .

اگر این جاسوسی نیست چیه ؟؟؟؟

شاید من نخوام انویدیا از نحوه عملکرد کارت  و درایوری که نصب کردم اطلاع داشته باشه .

این در صورتیه که بپذیریم انویدیا صرفا همین چیزها رو از سیستم آدم کش بره !!! که با توجه به دروغ گویی های انویدیا(  نمونش 3.5 گیگ بودن 970  ) اعتماد به انویدیا اصلا درست نیست !!!

باید از amd یاد بگیره. هر هزار سال یکبار فلان باگ درایورش رو برطرف کنه.

ضمنا خوشبختانه این مشکل شما دو نفر نیست. مشکل صاحبان کارتهای انویدیاست. پس انقدر شلوغش نکنید.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Core_i6 گفته است :

باید از amd یاد بگیره. هر هزار سال یکبار فلان باگ درایورش رو برطرف کنه.

ضمنا خوشبختانه این مشکل شما دو نفر نیست. مشکل صاحبان کارتهای انویدیاست. پس انقدر شلوغش نکنید.

توجیه پشت توجیه

ای ام دی هر کاری می کنه به مشتری هاش احترام میزاره و به حریم شخصیشون رو رعایت می کنه .

اما در موردصاحبان کارتهای انویدیا .

اولا که بنده چند روزی میشه کارت 610 رو برای سیستم مغازه بستم ( اصلا شما از کجا فهمیدید که بنده کارت انویدیا ندارم رو نمی دونم من مغاز کامپیوتری دارم و به خاطر شغلم همیشه از کارتهای انویدیا و ای ام دی دارم )

ثانیا چه ربطی داره ؟؟؟ یعنی چون کارت انویدیا نداریم حق حرف زدن نداریم ؟؟؟

ثالثا ما میگیم تا مردم آگاه بشن .زکات علم نشر آن است

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، big VULTURE گفته است :

توجیه پشت توجیه

ای ام دی هر کاری می کنه به مشتری هاش احترام میزاره و به حریم شخصیشون رو رعایت می کنه .

اما در موردصاحبان کارتهای انویدیا .

اولا که بنده چند روزی میشه کارت 610 رو برای سیستم مغازه بستم ( اصلا شما از کجا فهمیدید که بنده کارت انویدیا ندارم رو نمی دونم من مغاز کامپیوتری دارم و به خاطر شغلم همیشه از کارتهای انویدیا و ای ام دی دارم )

ثانیا چه ربطی داره ؟؟؟ یعنی چون کارت انویدیا نداریم حق حرف زدن نداریم ؟؟؟

ثالثا ما میگیم تا مردم آگاه بشن .زکات علم نشر آن است

پس پیشنهاد میکنم سریع کارتتون رو نابود کنید قبل از ریختن ماموران انویدیا.

معمولا اون چیزی که فن بوی amd در مورد انویدیا میگه اسمش دانش نیست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، Core_i6 گفته است :

داداش منظور از اطلاعات من نمیدونم چه اطلاعاتی هر چیزی که به دردشون بخوره میبره شما میخوای خاطر جمع بشی با انودیا تماس بگیر بگو کدوم اطلاعات واست از همه مهمتره !!!!

در ضمن نمیدونم چه تعصبیه از شما  همه فهمیدن داره یواشکی دزدی میکنه حالا لو رفته شما ناراحت شدی !!!!خود سایتهای خارجی همه تایید کردن داره اطلاعات شخصی کاربرانشو میدزده اون وقت شما به من میگی بهت بر خورده و اصلا هم برات مهم نیست چون یکی از عشاق انودیایی !!!!

من اگه amdهمچین کاری بکنه تو سایتش میرم هر چی از دهنم دربیاد بارشون میکنم 

شما هم متعصب انودیایی داداش نوش جونت برو تویه سایتش تشویقی بفرست واسشون نامه تبریک بده بگو از این کار شما طرفداری amd سخت ناراحتن چرا باعث ازار فن های amdشدین

ویرایش شده توسط hd5870
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Core_i6 گفته است :

پس پیشنهاد میکنم سریع کارتتون رو نابود کنید قبل از ریختن ماموران انویدیا.

معمولا اون چیزی که فن بوی amd در مورد انویدیا میگه اسمش دانش نیست.

دیگه حرفی ندارم

موفق باشید دوست خوبم .

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...