رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید گرافیک

Recommended Posts

سلام خدمت گیمرای عزیز

بنده قصد خرید nitro RX480 رو دارم کسانی که این کارت رو دارن برامون یه توضیحی بدن که کارت توی گیم ها در FHD 60 FPS چطور خودشو نشون داده؟

ارزش داره بخرم و بعد ها CF هم کنم ؟

اول قصد خرید 1070 داشتم چون مانیتورم 60 htz و FHD زیاد فکر نکم بالای 60 نیازم شه. مرسی راهنمایی 

لینک به دیدگاه

یعنی انقدر بده تاج خورشید؟

لینک به دیدگاه

ماشالاه به اعضا 

لینک به دیدگاه

480 برای فول اچ دی کاملا کافی هستش و نیازی ۱۰۷۰ نخواهی داشت.

لینک به دیدگاه

سلام . 
به نظرم اگر بعدا می خواهید یک مانیتور 4کی یا کواداچ دی بخرید ، اولش 1070 بخرین که بعدا ضرر نکنین ، 
اما اگر پاسختون خیر است ، 480 بسه،
فقط توجه کنید که رفرنس نباشه

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، miladnuranii گفته است :

480 برای فول اچ دی کاملا کافی هستش و نیازی ۱۰۷۰ نخواهی داشت.

مرسی 

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، Daniel110 گفته است :

سلام . 
به نظرم اگر بعدا می خواهید یک مانیتور 4کی یا کواداچ دی بخرید ، اولش 1070 بخرین که بعدا ضرر نکنین ، 
اما اگر پاسختون خیر است ، 480 بسه،
فقط توجه کنید که رفرنس نباشه

4کی نه همین FHD - 60 فریم رو میده توی بیشتر گیم ها؟رو نهایت گرافیک؟ حالا AA رو روی FXAA یا SMAA ؟ شما تست کردین یا اشناها کسی داشته ؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، shadow07 گفته است :

4کی نه همین FHD - 60 فریم رو میده توی بیشتر گیم ها؟رو نهایت گرافیک؟ حالا AA رو روی FXAA یا SMAA ؟ شما تست کردین یا اشناها کسی داشته ؟

آره بسه ، ولی یه نکته دیگه ، شما که می خواین پول 480 بدین ، چرا 1060 نمی خرین ؟

لینک به دیدگاه

خرید 1070 در حال حاضر منطقی نیست با وجود معرفی وگا تو دو سه ماه آینده قیمتش  افت خواهد داشت. در مورد 480  یا 1060 هم انتخاب واقعا سخته و باید خودتون سبک سنگین کنید.

لینک به دیدگاه

به جز چندتا عنوان انگشت شمار(توی همون عنوان ها هم فاصله خیلی کم هستش) در بقیه موارد 1060 کارت بهتریه (بسته به مدل و کلاک کارت) اما در کل از فکر دو کارت باید بیاید بیرون چون نه تنها ارزش نداره بلکه صرفه هم نداره شما اگه دو تا RX 480 رو کراس کنید تازه به پای 1080 می رسه..و اگر چه آپشن ارزون تری هستش باید اینو در نظر بگیرید که مصرف فوقالعاده بالا میره به علاوه دفع حرارت تولید شده از دو کارت هم به یه کیس بزرگ با Airflow مناسب نیاز داره.مشکلات ساپورت از 2 GPU هم برای بازی ها و باگ های احتمالی هم هست که اونم بحثش جداست.بین 1060 و RX 480 هم باید مدل با مدل بگردید و بازی هایی رو هم که بازی می کنید در نظر بگیرید.

پیشنهاد می دم این بررسی رو بخونید.

https://www.techpowerup.com/reviews/AMD/RX_480_CrossFire/

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

درود

به چیزی که بازی میکنید خیلی ربط داره، مثلا اگر تو فاز بازی های افلاین هستین و میخاین تا مدت زیاد(2سال) کارت رو نگه دارین 480 بهتره. ولی اگر انلاین بازی میکنید تو خرید 1060 شک نکنید، چون بازی های انلاین بی طرف هستن و 1060 خیلی بهتره.

در مورد 1070 هم این مدل های دور بر 1800 بنظرم اوکی هستن و ارزش خرید دارن. در نظر داشته باشید که هر ساله کارت های جدیدی میان و بازار میان رده رو هدف میگیرن، مثال(1060/480) یا پارسال(960/380x) خوب این کارت ها نسبت به قیمتی که دارن فقط برای همون سال جوابگو هستن و شما نمیتونی سال بعدش که بازی جدید اومد با تنظیمات بالا فریم مناسب رو بگیری.....

اینا تجربه چند ساله من از بازار و کارت های میان رده اس (چون انلاین بازی میکنم باید تو اینا بچرخم) [emoji5]️[emoji5]️[emoji5]️[emoji5]️

Sent from my HUAWEI MATE 8

لینک به دیدگاه

بنظرمن بجای رفتن دنبال 1080و1070و...

بخاطر چنتا فریم بالا پایین،بهتره همون 480تهیه کنیدو بفکر پشتیبانی کارتتون در تکنولوزیهای جدید آینده باشید.

480

بطور حتم تا حداقل دوسال آینده توفول اچدی 60فریم بهت میده.

و از پشتیبانی بهتری برخوردارخواهدبود...

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

480 هشت گیگ!!!

یا 470 چهار گیگ!!!

به نظر من رو خرید اولی شک نکن مخصوصا مدل نیترو سافایر

درسته 1060 الان از 480 قویتره ولی مطمعن باش یه سال دیگه شرایط 480 خیلی خیلی بهتر از 1060 خواهد بود.

راستشو بخای 480 دست دو تمیز با گارانتی تهیه کن تا قیمتشم بصرفه. وگرنه نه 480 قیمتش خوبه مه 1060 نه 1070. نسبت به هم دیگه قیمت 480 واقعا بصرفه تره نسبت به 1060.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

بتونی 390 یا 390 ایکس دست دو هم گیر بیاری کاملا بصرفست به نظر من.

لینک به دیدگاه

اقا من نفهمیدم  بالا خره به صورت کلی کدوم بهتره و خریدش توصیه میشه بدونه جانب داری؟

لینک به دیدگاه

اگه میخواین مانیتورتونو نگه دارین، همین 480 مدل نیترو گزینه خیلی خوبیه

اگه قصد ارتقا به 4K دارین کارت 1070 یا بهتر گزینه ی بهتریه

این نظر شخصیه ولی من به خاطر پشتیبانی بهتر 480 از Vulkan و DirectX 12 اونو به 1060 3 یا 6 گیگ ترجیح میدم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...