رفتن به مطلب

اینترنت ۴G ایران در جایگاه ۷۱ دنیا قرار گرفت .

ahmadsa
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

ایران رتبه هفتاد و یکم را از منظر سرعت دسترسی به شبکه نسل چهارم به دست آورده و بعد از کشورهایی چون پاکستان، کویت، اندونزی، فیلیپین، هند و عربستان سعودی قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات و ارتباطات  خبرگذاری تسنیم ، دو سال گذشته با اتمام انحصار چندین ساله پروانه رایتل در زمینه ارائه تکنولوژی 3G فضای ورود اپراتورهای دیگر به تکنولوژی‌های روز دنیا باز شد.

اپراتورهای اول و دوم ارتباطی در شهریور دو سال پیش مجوز ارائه آزمایشی خدمات نسل‌های بالاتر ارتباطی (3G و LTE) را به صورت هم‌زمان دریافت کردند و به مرور با رفع اختلالات شبکه‌شان وارد عرضه تجاری خدمات  این حوزه شدند.

اخیرا سایت اُپن‌سیگنال در گزارشی، لیستی از کشورهای با بالاترین سرعت اینترنت نسل چهار (LTE) را منتشر کرده است.

اپن‌‌سیگنال نقاط تحت پوشش شبکه‌های ارتباطی و رادیویی را تحلیل می‌کند و اخیرا نیز با جمع‌آوری 17 میلیارد داده از طریق نیم میلیون کاربر خود، گزارش جامعی از وضعیت کشورها ارائه کرده است.

براساس این گزارش، کره جنوبی دسترس‌پذیرترین کشور به اینترنت نسل چهارم است و توانسته 95.7 درصد از معیارهای مدنظر اپن‌سیگنال را به دست آورد.

با این حال بیشترین سرعت اتصال به شبکه نسل چهارم در اختیار سنگاپور است که میانگین دانلودی حدود 45.9Mbps دارد.

این سایت با اشاره به جمعیت برخی کشورها که ضریب نفوذ اینترنت نسل چهارم در آنها پایین است اما جمعیت زیادی دارند، گفته است که عاملی برای کاهش نرخ میانگین سرعت دسترسی به LTE شده است.

در حال حاضر و با تکیه بر این آمار، میانگین سرعت اینترنت نسل چهارم دنیا 17.4Mbps است.

نکته جالب این است که آمریکا با در اختیار داشتن میانگین سرعت 14Mbps زیر نرخ جهانی سرعت دسترسی به شبکه نسل چهارم قرار گرفته است.

همانطور که در نمودار مشخص است، ایران رتبه هفتاد و یکم را از منظر سرعت دسترسی به شبکه نسل چهارم به دست آورده و بعد از کشورهایی چون پاکستان، کویت، اندونزی، فیلیپین، هند و عربستان سعودی قرار گرفته است.

رتبه ایران از منظر دسترس‌پذیری به شبکه نسل چهارم نیز 73  شده است.

4G-LTE-speeds-and-availability-10.jpg.png

4G-LTE-speeds-and-availability-11.jpg.png

منبع:تسنیم

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

ایران تازه شروع کرده و میتونه بهتر هم بشه اما  ( این اما خیلی مهمه lol ) متاسفانه مشکلات اینترنت در ایران اساسیه و باید به طور اساسی حل بشه .

صرف این که یه 4G وارد بشه دردی رو دوا نمی کنه . چه فایده اگر قرار باشه قیمت هر گیگ دانلود 5 تومن یا بیشتر باشه ؟؟؟؟ وقتی مردم نمی تونن از پس هزینش بر بیان دیگه سرعت و کیفیت ( کیفیت اینترنت هم که زیر خط فقره !!! ) چه اهمیتی داره ؟؟؟

لینک به دیدگاه

فرق هست بین  ایران

و

ااااااییییییرررررااااااننننن.

ایران اولی سرعتش 4g 

ولی ایران دوم سرعتش 2g.

ویرایش شده توسط dmcmrk
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تو ایران فقط چند تا شهر سرعت درست حسابی دارن اونم نه همه جاش ، من خودم تبریز میرداماد میشینم آنتن فور جی 3 تا از 5 تا ، و سرعت در بهترین 2 الی 2.5 مگابایته !

اونم فقط ایرانسل ، همراه اول که اصلاً آنتن نت نداره ، رایتل هم 3 جی میده و هزینه هاش زیاده نمی صرفه واسه دانلود

لینک به دیدگاه

سرعت بالاشونو ن رو نخواستیم

الان چند هفتست که رو 2تا خط متفاوت که اینترنت دارم نویز داره و عملا نمیتونم از اینترنتم استفاده کنم

لینک به دیدگاه

جالب بود برام از نظر سرعت ظاهرا آمریکا باهامون فقط چند پله فاصله داره !

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، StarKilleR گفته است :

تو ایران فقط چند تا شهر سرعت درست حسابی دارن اونم نه همه جاش ، من خودم تبریز میرداماد میشینم آنتن فور جی 3 تا از 5 تا ، و سرعت در بهترین 2 الی 2.5 مگابایته !

اونم فقط ایرانسل ، همراه اول که اصلاً آنتن نت نداره ، رایتل هم 3 جی میده و هزینه هاش زیاده نمی صرفه واسه دانلود

کجای تبریز هستین من نقشه تبریز را دیدم اکثرا داشت . البته دو چیز نوشته .یکیش نوشته طرح توسعه. یکیش نوشته پوشش شبکه که هر کدومش باز دو تا پوشش داخلی و خارجی داره! من که نفهمیدم منظور این نقشه همراه اول چیه. ولی شهری من هستم اصلا بجز دو نقطه که نوشته طرح توسعه که فکر میکنم همون اینترنت همراه نوترینو باشه، بقیش یوخته!

این برای تهرانه:

http://www.mci.ir/notrino-coverage-map?city=tehran&type=planned

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، میثثم گفته است :

کجای تبریز هستین من نقشه تبریز را دیدم اکثرا داشت . البته دو چیز نوشته .یکیش نوشته طرح توسعه. یکیش نوشته پوشش شبکه که هر کدومش باز دو تا پوشش داخلی و خارجی داره! من که نفهمیدم منظور این نقشه همراه اول چیه. ولی شهری من هستم اصلا بجز دو نقطه که نوشته طرح توسعه که فکر میکنم همون اینترنت همراه نوترینو باشه، بقیش یوخته!

این برای تهرانه:

http://www.mci.ir/notrino-coverage-map?city=tehran&type=planned

میرداماد ، خونمون بغل اتوبانه اما متاسفانه پوشش نت همراه اول نداره ، ایرانسل هم نصفه آنتن داره اما 1.5 ساله ازش استفاده میکنم عالی نیست اما بهتر از adsl

لینک به دیدگاه

حالا باز رتبه 71 نسبت به سال های دیگه خیلی خوبه

یادمه زمانی که حتی 3g هم به صورت آنچنانی وارد نشده بود و انحصار رایتل بود اونموقع ها سرعت کلی اینترنت ایران تو دنیا 180-190 بود

البته الان چه فایده شهر ما حتی 3g هم نداره!!!!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...