رفتن به مطلب

لپتاپ گیمینگ ALIENWARE18 غول بازی

Recommended Posts

تصچ۰دوستان یه مختصر توضیح میدم بقیش رو از روو عکسها مشاهد بفرمایید.اولا که دستگاه فقط بابت بدهی فروخته میشود و در این شرایط قطعا به دلیل احتیاج مالی و فروش فوری قیمت پایینتری پیشنهاد میشود

دوستان این دستگاه دارای دو عدد کارت قدرتمند R9 290X هستش که بازیها رو مثل ادامس میجود حافظه کارتها هشت گیگ میباشد از نوع DDR5.من خودم اکثر مواقع یکی از کارتهارو خاموش میکنم چون که با یک کارت به اسانی و با نرخ فریم بالا اجرا میشود و اکثر مواقع نیاز به دو عدد کارت احساس نمیشه.شما میتونید اتوماتیک کنید که هر وقت احتیاج باشه دستگاه جفت کارتهارو سوییچ میکنه و یک گرافیک انبرد هم داره که شما میتونید دو کارت گرافیک اصلی و مجزا رو خاموش کنید و همه کارها به جز بازی را در حالت خاموش بودن دو کارت به راحتی جواب میدهد

کوله اورجینال alienware18 که به صورت جدا از امریکا تهیه شده همراه با ویندوز اورجینال و کد ویندوز که زیر لپتاپ حک شده و بقیه اقلام تقدیم به خریدار میگردد.

دوستان این دستگاه  کلیه بدنه از فیبر کربن ساخته شده که با هیچ یک از لپتاپ هایی که دیدید قابل قیاس نیست و حس لوکس بودن فوران میکند.روی بدنه و پشت دستگاه جمعا از دوازده ال ای دی پر شده که بوسیله نرم افزار قابل شخصی سازی میباشد.صفحه کلید هم به هر رنگی که بخواید در میاد و صفحه تاچ هم با سلیقه شما به هر رنگی که طالب باشید عوض میشه

دوستان دستگاه بدون کوچکترین خط یا خش میباشد و هیچ گونه کثیفی و زدگی ندارد حتی در زیر دستگاه.دوستان نود ونه درصد از لپتاپ ها  قابلیت ارتقا ندارند ولی این دستگاه مثل یک کامپیوتر قابلیت ارتقا دارد البته این دستگاه حداقل تا پنج سال نیازی به ارتقا نخواهد داشت به دلیل قدرت فوق تصور دو کارت گرافیک.

دوستان خیلی از قابلیتها رو نمیشه نوشت و تا همینجا هم دستم خسته شد که اگر از نزدیک ببینید و کار گنید یکی یکی اشنا میشید

و در اخر باز هم تکرار میکنم این دستگاه فقط و فقط بخاطر نیاز شدید به پول نقد فروخته میشود و قیمت نازل و ارزنده یعنی ۶/۰۰۰/۰۰۰ معادل شش میلیون تومان به صورت کاملا مقطوع و بدون هزار تومن تخفیف تقدیم میشود.دوستان  تاکید میکنم که حتی یک هزار تومن هم تخفیف ندارد ارزش این دستگاه به تنهایی و بدون کوله که من جدا به قیمت تقریبا هشت هزار تومن پول به کوله دادم و بدون کوله ارزش واقعیش بالای ده میلیون تومانه که برای خودم تا رسید اینجا چیزی حدود دوارده میلیون اب خورد.دوستان فقط و فقط از طریق تلگرام به این شماره پیام دهید فقط تلگرام اگر خریدار هستید پی ام بدید و بازم میگم یک هزار تومن هم تخفیف ندارد و در اخر هر کس این برند رو میشناسه پی ام بده و اگر این برند رو نمیشناسید بهتر لنوو بخرید .یا علی۲۰۱۶۱۱۱۸_۱۴۴۹۵۴.png

۲۰۱۶۱۰۱۶_۲۲۰۳۱۷.jpg

۲۰۱۶۱۱۱۸_۱۴۵۳۰۶.jpg

۲۰۱۶۱۱۱۸_۱۵۰۰۴۰.jpg

۲۰۱۶۱۰۱۶_۲۲۰۳۰۰.jpg

۲۰۱۶۱۱۱۸_۱۴۵۶۲۳.jpg

۲۰۱۶۱۰۱۶_۲۲۰۳۵۰.jpg

۲۰۱۶۱۱۱۸_۱۴۵۳۴۳.jpg

۲۰۱۶۱۱۱۸_۱۴۵۷۲۲.jpg

۲۰۱۶۱۱۱۸_۱۴۵۹۲۲.jpg

۲۰۱۶۱۱۱۸_۱۴۵۴۱۳.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...