رفتن به مطلب

مشکل لگ در اکثر بازی ها

xperia2886
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان بنده در اکثر بازی ها با لگ مواجه میشم با این که من گرافیک هامو سوییج کردم و درایورم اپدیت کردم اما مشکلم حل نشد دوتا بازی gta v و black ops 3 به راحتی اجرا شدن اما بعضی از بازی های مثل  pes 2017 and mafia 3 بالگ مواجه هستم 

سیستم من 

LENOVO V310 

CPU CORI7 6500U

RAM 8 DDR4 

GPU  INTEL 5200 AND AMD R5 M430 2G

لینک به دیدگاه

خب مافیا 3 خیلی سنگینه و بد بهینه شده سیستم های بالاتر از اینم نکشیدن  pes 2017  رو نمیدونم چرا نکشید تنظیماتشو پایین تر بیارید شاید درست شد

لینک به دیدگاه

تو این عکس ببین همش good زده ی سوال دوم که واسم پیش اومده لپتاپ یکی از دوستام cori 7 4510u هست روی ماله اون ok میزنه 

اما ماله من 6500u i7 هست good میزنه علتش چیه؟

Capture.PNG

ویرایش شده توسط gaming 2016
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

شما دوست عزیز نباید صرفا از روی لیست اسمی قطعات بخای قدرت سخت افزار رو باهاشون بسنجی

و در جواب سوال دوم باید بگم 

اینکه روی یک سیستم نرم افزار ok رو نشون بده به این معنا هست که برای اجرای اون با حداقل تنظیمات سیستم مشکلی برنمیخوره

و اینکه good  باشه به این معناس که بازی با شرایط گرافیکی متوسط میتونه راحت اجرا بشه

لینک به دیدگاه

اینو ببین

و  توی پرفرمنس امتیازش 6 هست و 6500 i5 و i7   امتیازاشون 5.2 و 5.3 هست

توی تک هسته از 6500 بالاتر هست 

لینک به دیدگاه

دوست عزیزکلا لپ تاب برای بازی ضعیف هستش اونم با دو، سه ملیون پول بدی پاش بعدشم نتونی یه بازی رو راحت بازی کنی به نظرم پی سی بهتره یا که باید یه لپ تاب بهتری بگیرید مافیا 3 که خیلی بازی سنگینی هستش منظورم از بهینه نبوده بد بازی هست من خودم الان با 660تی ای نمیتونم خوب فریم بگیرم پی اس هم که بازی سنگینی نیستش به نظرم یه ویندوز عوض کنی با یه خالی کردن هارد سیستم سبک بشه بتونی بازی رو راحت اجرا کنی 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اولین نکته اینکه که ویندوزتون چی هست!؟

اگه ویندوز 10 دارین چون استفاده از دایرکت ایکس 12 توش عادیه ممکنه بازی های با dx 11  و پایینتر اون ماکزیمم فریم رو نداشته باشن

اگه ویندوز 7 دارین بازی های dx 11 روش به خوبی اجرا میشه

نکته مهم بعدی اینه که حتما تنظیمات پاور ستینگ رو روی حالت High Performance بذارین برای بازی و البته حتما هنگام بازی لپ تاپ رو به برق بزنین چون با باتری از ماکزیمم توانش استفاده نمیشه

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

خیلی جالب بود واسم کارت گرافیک amd رو وقتی غیرفعال می کنم از اینتل استفاده میکنم بازی لگ کمتری داره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آیا لپ تاپ رو همراه با شارژر استفاده میکنید در حین بازی یا بدون اتصال شارژر ؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز چند مورد هستش برنامه های دایرکت ایکس و ویژوال ها رو نصب کنید این گزینه  High Performance  رو دقت کنید و اینکه لپ تاپ لنوو حتما باید به برق وصل باشه وگرنه با باتری کلا لگ رو دارید 

لینک به دیدگاه

همه برنامه های مورد نیاز رو نصب کردم

بله این کار ها رو انجام داد فایده نداشت

Capture.JPG

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، gaming 2016 گفته است :

خیلی جالب بود واسم کارت گرافیک amd رو وقتی غیرفعال می کنم از اینتل استفاده میکنم بازی لگ کمتری داره

مشکل از ویندوز هست !

رو لپ تاپی که گرافیک انویدا داشت درایورش جدیدش نصب نمیشد باید نسخه پایه اش که سازگار ویندوزش بود استفاده میکردم

windows 10 enterprise  که در پک آخریش redstone میگن نصبش کن تمام مشکل ها حل میشه 

ویرایش شده توسط alireza3dshadow
لینک به دیدگاه

ویندوز 10 نسخه جدید منتشر شده redstone v2 دانلود و نصبش میکنم

بهتون خبر میدم.

خدا کنه درست شه 

لینک به دیدگاه

سلام مشکل از ویندوز نیست اخرین ورژن ویندوز 10 نصب کردم فایده نداشت

کارت گرافیک رو اپدیت کردم یکم بهتر شده ولی بازم حل نشد!

لینک به دیدگاه

• 3 سال بعد...
در در 13 آذر 1395 در 11:57، EHSANRF گفته است :

دوست عزیز اولین نکته اینکه که ویندوزتون چی هست!؟

اگه ویندوز 10 دارین چون استفاده از دایرکت ایکس 12 توش عادیه ممکنه بازی های با dx 11  و پایینتر اون ماکزیمم فریم رو نداشته باشن

اگه ویندوز 7 دارین بازی های dx 11 روش به خوبی اجرا میشه

نکته مهم بعدی اینه که حتما تنظیمات پاور ستینگ رو روی حالت High Performance بذارین برای بازی و البته حتما هنگام بازی لپ تاپ رو به برق بزنین چون با باتری از ماکزیمم توانش استفاده نمیشه

سلام. من وقتی تو شارژ بازی میکنم اصلا لگ نداره و بازی روان هست. ولی وقتی از شارژ میکشم بازی لگ پیدا میکنه.

نمیشه باتری یا گرافیکو طوری تنظیم کرد تا وقتی هم توی شارژ نیست، بازی روان اجرا بشه؟

لینک به دیدگاه

در در 23 دی 1395 در 13:16، xperia2886 گفته است :

تو شارژ بازی می کنم فایده نداره بازم لگ

در 3 ساعت قبل، Abolfazl_Zarei گفته است :

سلام. من وقتی تو شارژ بازی میکنم اصلا لگ نداره و بازی روان هست. ولی وقتی از شارژ میکشم بازی لگ پیدا میکنه.

نمیشه باتری یا گرافیکو طوری تنظیم کرد تا وقتی هم توی شارژ نیست، بازی روان اجرا بشه؟

بعد از جدا کردن شارژر، از قسمت Power Plan گزینه‌ی High Performance رو انتخاب و تست کنین

همچنین توی تنظیمات کارت گرافیک چک کنین که روی Power Saver یا همچین گزینه‌ای نباشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...