رفتن به مطلب

کی میتونه این معما رو حل کنه؟

میلاد بهرامن
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 14 ساعت قبل، +Wise+ گفته است :

1. 8*12=96

2. طناب ها را روی هم گذاشته و یک مربع بسازید یا طناب ها را روی هم گذاشته، یک بار روی هم تا کنید تا طول آن ها نصف شوند، سپس نصف طول طناب را دوباره نصف کنید تا یک چهارم طول طناب مشخص باشد.

یکی از گوشه های مربه را آتش بزنید، 3 ضلع سوخت، 45 دقیقه شده است.

یک چهارم طول طناب را از پیش مشخص و جدا کرده ایم، هر وقت سر دیگر طناب ها را آتش زدیم و با نقطه ی مورد نظر رسید، 45 دقیقه شده است.

به کمک هندسه، بی شمار روش به عنوان پاسخ به این پرسش وجود دارند.

Untitled.png

عزیز جان بعضی وقتا ما جوابی که می دیم به ظاهر درسته اما جهان شمول نیست . ینی جواب حالت کلی نیست بلکه جواب یه حالت خاص هست . جواب شما تنها در یک حالت خاص و سوختن یکنواخت و با سرعت ثابت طناب درسته . اما صورت سوال فقط تضمین میده طناب ها اگه یه طرفش رو روشن کنیم یه ساعت طول میکشه بسوزه و طولشون یکسانه همین. اصلا  تو صورت سوال حرفی در مورد سوختن با سرعت یکسان و ثابت  زده شده ؟ نمیشه که ما فرض جدید به سوال اضافه کنیم یا با زور بخوایم بگیم نه این سرعت ثابت سوختن رو باید تو سوال باشه تا جواب من صد در صد درست باشه . اینطوری که نمیشه .

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

• ارسال 54
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 2 ساعت قبل، saeed110 گفته است :

عزیز جان خودمون اما این آخه چه کاریه ( □ + □ + □ + □ + □ = 30 ) ، خودت جای 5 تا عدد گذاشتی بعد درباره ی رقم صحبت می کنی ! ?

1-

عزیز در مورد دنباله. عدد اول و دوم رو در هم ضرب می کنیم و باز با عدد اول جمع می کنیم که میشه :

1+4=5
2+5=12
3+6=21
4+7=32
5+8=45
6+9=60
7+10=77
8+11=96

2-

اول یه طناب رو از یه طرف میسوزونیم اون یکی رو از دو طرفش . بعد که طنابی که از دو طرف روشن کرده بودیم تماما سوخت اونی که یه طرفش رو روشن کرده بودیم رو اون یکی طرفش رو هم آتش می زنیم . کلا اینطوری 45 دقیقه میشه .

جای پنج رقم گذاشتم نه 5 عدد :)))))

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Milad_Bm گفته است :

96 شد

در ۱ ساعت قبل، saeed110 گفته است :

1-عزیز در مورد دنباله. عدد اول و دوم رو در هم ضرب می کنیم و باز با عدد اول جمع می کنیم که میشه 96

درود. بله جواب 96 هست.

این دنباله یک تست IQ بود که یه چند وقتی مورد بحث شده بود. بعضی استدلال می کردن که الگو به این صورت باید باشه که عدد جواب جمع قبلی باید به جمع بعدی اضافه بشه. مثلاً برای جمع سوم میشه 21=6+3+12 و باز برای جمع بعدی میشه 11+8+21 که در این صورت باید جواب 40 بشه. اما اشتباه این افراد این بود که اگر همون دنباله رو ادامه بدی در نهایت دوباره جواب همون 96 میشه. (من ادامه نمیدم چون توضیحش طولانی میشه :D)

در ۱ ساعت قبل، saeed110 گفته است :

2-اول یه طناب رو از یه طرف میسوزونیم اون یکی رو از دو طرفش . بعد که طنابی که از دو طرف روشن کرده بودیم تماما سوخت اونی که یه طرفش رو روشن کرده بودیم رو اون یکی طرفش رو هم آتش می زنیم . کلا اینطوری 45 دقیقه میشه .

این هم که کاملاً صحیحه.

----------------------------------------------------------------------

یک معمای دیگه که مال بچه های 5 ساله بوده اما من اشتباه حلش کردم   :

Flowers Problem.jpg

به جای علامت سوال چه عددی باید باشه؟

لینک به دیدگاه

در 49 دقیقه قبل، Milad_Bm گفته است :

جای پنج رقم گذاشتم نه 5 عدد :)))))

داداش جان شوخی می کنی ؟!

بیخیال بابا

ضمنا این تعریف رو هم از خودت در اوردی 

"""مثلا 34 یه عدده . در حالی که از دوتا رقم تشکیل شده که 30 و 4 هست. اون دو رقمی ها هم مثلا 11 از رقم 1 و رقم 10 تشکیل شده. """

عزیز جان عدد 34 از دو رقم 3 و 4 تشکیل شده ، این تعریف که عدد 34 از رقم 30 و 4 تشکیل شده دیگه از کجا دراوردی 

اینم فرق بین عدد و  رقم که از این لینک اوردم.

فرق رقم وعدد

-         ریاضی دانان مقررنمودندکه ازصفرتا نه را رقم بنامندکه تعداد آن ها ده تا می باشد.

-         باکنارهم قراردادن رقم ها،اعدادرا می نویسیم.

-         وقتی ازدانش آموزی می خواهیم بنویسدهشت او این طورمی نویسید(8) یعنی عدد نوشته است وبرای نوشتن آن ازرقم استفاده نموده است.

-         وقتی ازدانش آموزی می خواهیم بنویسد پنجاه وهشت او این طورمی نویسید(58) یعنی عدد نوشته است وبرای نوشتن آن ازرقم 5 و8 یا 8 و5 استفاده نموده است.

-         8 درمورد اوّل خودش عدد هم است ولی درعدد58 به عنوان رقم می باشد.

-         عدد 77 ،عددی است دورقمی که دوبارازرقم 7 استفاده شده است.

داداش جان کلا سوالت کلک و اشتباهه ، زورکی که نمیشه یه کار کرد ملت نتونن جواب بدن. به نظرت جوان مردانه هستش. پس رسم جوانمردی کجا رفته 

طوری شده زورکی می خوان ملت اشتباه جواب بدن  . عزیز شوخی بودا به دل نگیری . کلی خندیدم. مهم اینه شاد شدیم 

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

سلام میلاد جان ، اگر دوباره خواستی معما بزاری ، لطفا مسئله بزار چون باحال تره ، ممنون ،

در 9 دقیقه قبل، Trickster گفته است :

درود. بله جواب 96 هست.

این دنباله یک تست IQ بود که یه چند وقتی مورد بحث شده بود. بعضی استدلال می کردن که الگو به این صورت باید باشه که عدد جواب جمع قبلی باید به جمع بعدی اضافه بشه. مثلاً برای جمع سوم میشه 21=6+3+12 و باز برای جمع بعدی میشه 11+8+21 که در این صورت باید جواب 40 بشه. اما اشتباه این افراد این بود که اگر همون دنباله رو ادامه بدی در نهایت دوباره جواب همون 96 میشه. (من ادامه نمیدم چون توضیحش طولانی میشه :D)

این هم که کاملاً صحیحه. ?

یک معمای دیگه که مال بچه های 5 ساله بوده اما من اشتباه حلش کردم  :

Flowers Problem.jpg

101؟

لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، Daniel110 گفته است :

101؟

نه، اشتباهه!

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Trickster گفته است :

نه، اشتباهه! ?

اگر 3 تا گل قرمز میشن 6 ، پس هر کدوم باید بشن 20 ، 
پس گل قرمز : 20

اگر یک گل قرمز 20 هست ، پس دوتا گل آبی در کنار هم میشن 10 ، پس یک گل آبی میشه 10 تقسیم بردو مساوی 5
پس هر گل آبی 5

5 منهای دوتا گل زرد شده : 3 ، پس دوتا گل زدر 2 میشن پس یک گل زرد میشه 1،
پس هر گل زرد هم میشه 1

با توجه به اینکه اگر در مسئله ای ضرب و تقسیم بود ، باید اون رو زود تر از جمع یا تفریق انجام بدیم ، عبارت زیر میشه :
"(20 * 5) + 1 "
که میشه 100 +1 در آخر 101 ، مشکلش چیه؟

لینک به دیدگاه

این مسئله چند سالی هست ذهن منو مشغول کرده:

یکی بهم ده تومن قرض داد.رفتم مغازه تو راه گمش کردم.
دوباره از یکی دیگه 5تومن قرض کردم الان 15 تومن بدهکارم
رفتم با 5تومنه شارژ 2تومنی خریدم بهم 3تومن پس دادن
این ۳ تومن رو دادم به اولی که دیگه 7تومن بدهکارش باشم،
ازون طرف هم 5تومن بدهکار دومی ام میشن 7+5=12تومن
با شارژی که دستمه میشن 14تومن!
پس اون هزاری کجا رفته؟؟

کسی میتونه نزدیک بشه به جواب؟

بدون اینکه صورت مسئله رو تغییر بدید.

لینک به دیدگاه

در در 1395/09/06, 18:32:36، Daniel110 گفته است :

مشکلش چیه؟

مشکلش اینه شما هم مثل من بی دقتی :D بیشتر دقت کن داداش...

در در 1395/09/06, 18:39:51، Nezami گفته است :

یکی بهم ده تومن قرض داد.رفتم مغازه تو راه گمش کردم. دوباره از یکی دیگه 5تومن قرض کردم الان 15 تومن بدهکارم. رفتم با 5تومنه شارژ 2تومنی خریدم بهم 3تومن پس دادن. این ۳ تومن رو دادم به اولی که دیگه 7تومن بدهکارش باشم، ازون طرف هم 5تومن بدهکار دومی ام میشن 7+5=12تومن. با شارژی که دستمه میشن 14تومن!
پس اون هزاری کجا رفته؟؟ کسی میتونه نزدیک بشه به جواب؟ بدون اینکه صورت مسئله رو تغییر بدید.

اشتباه در جمع کردن پول شارژ با 12 تومان باقیمانده هست که در واقع باید کم بشه. شما وقتی 3 تومان به نفر اول میدید، میشه فرض کرد که در ابتدا 7 تومان ازش قرض کردید. حالا 7+5 میشه 12 تومان که 2 تومانش رو شارژ خریدی و 10 تومان هم بدهی شماست که گم کردید.

ویرایش شده توسط Trickster
لینک به دیدگاه

مبلغ بدهی:  10+5=15

حالا 2 تومن شارژ دیگه چه صیغه ای هست؟

ولی معمای باحالی بود با خانواده مطرح کردم. اول نگفتم معما هست خودم را مثال زدم که از 2 نفر اعضا خانواده پول قرض گرفتم  علاوه بر اینکه جواب درست ندادن و گمراه اون 2 تومن شدن حالا می خوان 5 تومن و 10 تومن واقعی از من بگیرن 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Trickster گفته است :

درود. بله جواب 96 هست.

این هم که کاملاً صحیحه. ?

یک معمای دیگه که مال بچه های 5 ساله بوده اما من اشتباه حلش کردم  :

Flowers Problem.jpg

داداش جان گل آبی تو آخرین معادله یه گلبرگش کمتره .گل قرمز از معادله اول جوابش 20 میشه . گل آبی با 5 گلبرگ از معادله دو 5 در میاد مقدارش. گل زد هم 1 میشه . گل آبی با چهارگلبرگ هم ارزشش یدونه کمتره و بجای 5 4 میشه . جواب نهایی با این تفاسیر میشه 81 یک .

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

داداش جان گل آبی تو آخرین معادله یه گلبرگش کمتره .گل قرمز از معادله اول جوابش 20 میشه . گل آبی با 5 گلبرگ از معادله دو 5 در میاد مقدارش. به جای 5 مقدار 4 در نظر گرفت.  گل زد هم 1 میشه . گل آبی با چهارگلبرگ هم ارزشش یدونه کمتره و بجای 4 ، 5 میشه . جواب نهایی با این تفاسیر میشه 81 یک .

یعنی چی !
پس باید از شاخه و اون برگ هم مقداری کم بشه !

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Nezami گفته است :

یکی بهم ده تومن قرض داد.رفتم مغازه تو راه گمش کردم.
دوباره از یکی دیگه 5تومن قرض کردم الان 15 تومن بدهکارم
رفتم با 5تومنه شارژ 2تومنی خریدم بهم 3تومن پس دادن
این ۳ تومن رو دادم به اولی که دیگه 7تومن بدهکارش باشم،
ازون طرف هم 5تومن بدهکار دومی ام میشن 7+5=12تومن
با شارژی که دستمه میشن 14تومن!
پس اون هزاری کجا رفته؟؟

کسی میتونه نزدیک بشه به جواب؟

بدون اینکه صورت مسئله رو تغییر بدید.

شما شارژ 2 تومنی رو که دارید رو بدهکار هستید .

در واقع شارژ 2 تومنی رو از 5 تومن پول دوم خریدید اما دوباره دارید حساب می کنید . ( یک بار توی 7+5 و یه بار آخر مسئله ) در واقع شما شارژ 2 تومنی رو دوبار حساب کردید !!!

در عوض این کار شما اون 3 تومن رو حساب نمی کنید !!! حاصل تفاوت 2+2 که میشه 4 با 3 تومن میشه 1 تومن که ته محاسبات کم میاد !

میشه این طور گفت .

من 12 تومن بدهکارم که برای خرید یه شارژ 2 تومنی هزینه کردم از این 12 تومن  2 تومنش برای شارژ ( در نظر میگیریم که شارژ مثل پول می مونه )  پس 10 تومن بدهکارم که میشه همون 10 تومنی که گم کردم !!!

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Daniel110 گفته است :

یعنی چی !
پس باید از شاخه و اون برگ هم مقداری کم بشه !

گل آبی تو معادله آخر 4 تا گل برگ داره . نباید با گل 5 برگ تفاوت داشته باشه به نظرت ؟  بیشتر این سوالا دقتی هست نه هوشی . منم فکر می کردم 101 میشه اما وقتی دیدم گفت جواب شما اشتباهه یکم دقت کردم دیدم گل آبی تو سطر آخر فرق داره با گل های آبی دیگه . دیگه اگه خوشت نیومد از سوال بهت حق میدم .

لینک به دیدگاه

81 ؟

ویرایش شده توسط Milad_Bm
لینک به دیدگاه

در در 1395/09/05, 16:27:17، Milad_Bm گفته است :

معما
 (1،3،5،7،9،11،13،15)
 پنج رقم از این اعداد را جمع کنید تا به جواب 30 برسید .
 □ + □ + □ + □ + □ = 30
 تکرار اعداد هم مشکلی ندارد .
 این یکی از معماهایی هست که واقعا سخته ! کسی میتونه حلش کنه ؟

معما یکم قدیمیه ولی باحاله. جواب هم داره و خودم میدونم چیه گفتم بزارم اینجا بینم کیا باهوشن :))

اقا اینکه نمیشه اصا پنج تا عدد فرد خخخ هیچ وقت زوج نمیشه

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، amirff1 گفته است :

اقا اینکه نمیشه اصا پنج تا عدد فرد خخخ هیچ وقت زوج نمیشه

اره درسته ولی ببین من نوشتم عدد؟

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

داداش جان گل آبی تو آخرین معادله یه گلبرگش کمتره .گل قرمز از معادله اول جوابش 20 میشه . گل آبی با 5 گلبرگ از معادله دو 5 در میاد مقدارش. گل زد هم 1 میشه . گل آبی با چهارگلبرگ هم ارزشش یدونه کمتره و بجای 5 4 میشه . جواب نهایی با این تفاسیر میشه 81 یک .

درسته. 81 میشه.

در 19 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

دیگه اگه خوشت نیومد از سوال بهت حق میدم . ?

در 2 دقیقه قبل، Milad_Bm گفته است :

102؟

نه عزیز، 81 میشه... دوستمون یک پست بالاتر از پست شما جواب دادن

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Trickster گفته است :

درسته. 81 میشه.

?

نه عزیز، 81 میشه... دوستمون یک پست بالاتر از پست شما جواب دادن ?

اگه دقت کنی قبل از این که کامنت ایشون رو بخونم و شما این پست رو بزاری خودم فهمیدم 81 میشه همون موقع هم ویرایش کردم. انقدرا هم خنگ نیستم. :)) فقط اون کامنت که نوشته بود اخریه 4 تا برگ داره رو خودنم 20 ضرب در 4 به اضافه 1

لینک به دیدگاه

تمامی مسائل حل شد ، یکی یه مسئله باحال بزاره!

لینک به دیدگاه

خودم مسئله بزارم ، 

چطور امکان داره که عبارت زیر ا فقط یک خط صاف درست در بیاد ؟

شرایط :
1. نمی توان روی مساوی خط کشید.

Capture.PNG

لینک به دیدگاه

دوستان به نظرم این سوال خوبه . کلک هم نیست با واژه ها هم بازی نکرده مثلا بخواد ببینه سطح ادبیات یا قوه بینایی بچه ها چقدره  خودتون فکر کنید ببینید می تونید جواب بدید یا نه . سوال خوبیه. اونجا رو هم که قرمز کردم دقت کنید.

12 تا گوی داريم که همه ی آنها شبيه به هم هستند اما يکی از آنها تقلبی است .مشکل اينجاست که نمی دانيم گوی تقلبی سبک تر از بقيه ی گوی هاست و يا سنگين تر از بقيه . می خواهيم با 3 باراستفاده از يک ترازوی 2 کفه ای هم گوی تقلبی را پيدا کنيم و هم بفهميم که سبک تر است يا سنگين تر. به چه روشی اين کار را انجام دهيم.

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، Daniel110 گفته است :

خودم مسئله بزارم ، 

چطور امکان داره که عبارت زیر ا فقط یک خط صاف درست در بیاد ؟

شرایط :
1. نمی توان روی مساوی خط کشید.

Capture.PNG

داداش ببین این کاری که کردم قبوله ؟

Untitled1125.jpg

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

داداش ببین این کاری که کردم قبوله ؟

Untitled1125.jpg

ایول

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...