رفتن به مطلب

ایجاد حداکثر امنیت برای فایل کتاب

Alirezakhodaei
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان....

یه پروژه کتاب داشتم که بعد مدت ها بی خوابی کشیدن تموم شده

حالا باید بدم انتشاراتی و انتشاراتی هم باید بین 10 تا 12 نفر از اساتید مربوط به موضوع بفرسته که نظر بدن.

من تو این موضوع به هیچ کس اعتماد ندارم چون به چشم دیدم چه مشکلاتی تو نشر کتاب میتونه رخ بده.

میخوام 10-12 تا فلش مموری بخرم که هر کدوم مخصوص یکنفر باشه (نمیخوام پرینت شده بدم)

حالا  راهنمائیم کنید لطفا که چطوری این فلش هارو دارای قفل امنیتی کنم بدونه اینکه طرف مقابل عذاب بکشه برای باز کردنش و حتی پسوورد هم نخواد

نمی خوام PDF باشه... اگه نرم افزاری باشه که خودش exe کنه بهتره. 

اینا ملاک اول منه:

قابل پرینت نباشه - PDF نباشه

فقط توی همون فلشی که ریختم بشه اجراش کرد و اگه فایل کپی بشه تو جاهای دیگه اجرا نشه.

پسوورد نخواد از طرف

اگه بشه جلوی اسکرین شات هم گرفت که عالیه

کسی برنامه ای میشناسه؟ رایگان یا پولی بودنش مهم نیست....اما بهترین رو میخوام. 

تا حالا نرم افزارهای Copy safe و Copy protect رو تست کردم اما کلی باگ داشتن....

لینک به دیدگاه

گيريم شما يه برنامه پيدا كردي همه كار هاي بالا رو برات انجام داد، بالاخره اون طرف از طريق مانيتور بايد كتاب شما رو مطالعه كنه ديگه؟ ايا نميتونه با يه دوربين خيلي ساده موبايل از صفحه مانيتور به راحتي عكس بگيره؟ تازه اين راحت ترين كاره هزار جور راه ديگه هست تمام ترفندهايي كه گفتي رو بشه دور زد..

نه خودت رو نه اون بندگان خدا رو اذيت نكن پرينت بگير جلد كن خيلي شيك مثل اقاها بده بهشون كسي كه بخواد سواستفاده كنه خيلي راحت ميكنه با اين كارا خودت رو اذيت ميكني.

لینک به دیدگاه

سلام

با خود ویندوز میتونی فلشو یکاریش کنی که فقط بشه فایلشو خوند ولی فک کنم بتونن از تو داسی چیزی فایلو کپی کنن .. امتحان نکردم.

برا اینکه نشه پرینت کرد هم تا جایی که دیدم فرمتای کتابای comic خیلیاش اینجوریه epub.* و یه سری فرمتای مشابه این قابلیت رو دارن که فقط یجوری باشن که بشه خوندشون از رو. با نرم افزاری مثل sumatrapdf  هم باز میشن.

شما میتونی فایلتو تبدیل کنی به فرمتی مشابه فرمت کتابای comic و نرم افزارشم بذاری کنارش براشون که کتابو باز کنن باهاش

چیزایی که گفتم در حد ایده بود. خودم تا بحال epub نساختم  و نمیدونم ساپورت فارسی داره یا نه. ولی کتاب comic دیدم که اصلا پرینت نمیشد. گفتم بگم بهت شاید راهکاری بود برای شخص شما.

لینک به دیدگاه

هر شما  هر کاری بکنی  راه واسه دور زدنش هست . جانب احتیاط رو رعایت کن .خیلی  سخت نگیر

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Ali Alborz گفته است :

گيريم شما يه برنامه پيدا كردي همه كار هاي بالا رو برات انجام داد، بالاخره اون طرف از طريق مانيتور بايد كتاب شما رو مطالعه كنه ديگه؟ ايا نميتونه با يه دوربين خيلي ساده موبايل از صفحه مانيتور به راحتي عكس بگيره؟ تازه اين راحت ترين كاره هزار جور راه ديگه هست تمام ترفندهايي كه گفتي رو بشه دور زد..

نه خودت رو نه اون بندگان خدا رو اذيت نكن پرينت بگير جلد كن خيلي شيك مثل اقاها بده بهشون كسي كه بخواد سواستفاده كنه خيلي راحت ميكنه با اين كارا خودت رو اذيت ميكني.

خب بحث 1 سری پرینت نیست که. 14-15 سری باید پرینت گرفته شه برای آدمای مختلف فرستاده شه. فکر نکنم خیلی کار عاقلانه ای باشه وقتی متنی هنوز منتشر نشده اینطوری پخش بشه .

لینک به دیدگاه

سلام

پیشنهاد میشه به جای این کارها از واترمارک استفاده کنین

همچنین هدر و فوتر اضافه کنین و اسم و نشان احتمالی خودتون رو درج کنین

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...