رفتن به مطلب

فروش کارت GTX 580 Asus Direct Cu ii

RMVB
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در در 1395/09/07, 19:19:25، hosseinskandari گفته است :

دوستان مدیر بهتره یه فکری برا نیو یوزرای سایت بکنن.. خیلیاشون   متوجه اصول و قوانین سایت که نیستن هیچ... اصول اخلاقی رو هم درک نمیکنن..

یا میان تاپیکو خراب میکنن یا تاپیک فروش الکی میزنن یا ...

لطفا عکس از کارت خودتون بذارید به همراه نام کاربری، اسم انجمن و تاریخ.

ممنون

لینک به دیدگاه

در در 1395/09/07, 19:19:25، hosseinskandari گفته است :

دوستان مدیر بهتره یه فکری برا نیو یوزرای سایت بکنن.. خیلیاشون   متوجه اصول و قوانین سایت که نیستن هیچ... اصول اخلاقی رو هم درک نمیکنن..

یا میان تاپیکو خراب میکنن یا تاپیک فروش الکی میزنن یا ...

ببخشید باعث ایجاد مزاحمت در تاپیک.

ولی شما که از این حرف کاربر شکوه کردید

در در 1395/09/07, 18:34:06، HESAMI گفته است :

تازه فن هاشم میچرخن ممکنه باد بزنه یکی سرما بخوره.

به نظرم 200 بیشتر نمی ارزه :))

ایشون کاملا حرف حق زدن. منظورشون کنایه به کاربری بود که گفت چون مصرفش بالاست، و تو هر کیس جا نمیشه من 350 خریدارم.

خوب این بهونه ست و این ایراده شما رو مال مردم میذاری؟ دخترتون چون چاقه و زیاد غذا می خوره من 100 سکه بیشتر مهریه قبول نمی کنم!

من خودم زیاد به اینکه هرکی می تونه هر قیمتی رو محصولش بذاره موافق نیستم. چرا که من خودم داشتم به کارت گرافیک به قیمت مناسب می خریدم که یهو یه تاپیک گرون تری که  200 بالا قیمت می گفت باعث شد استارتر به اون استناد کنه و بگه از فروش منصرف شده.

ولی این دلیل نمی شه بیای الکی رو جنس مردم عیب بذاری که. اگه پیشنهاد قیمت پایینتر داری پ.خ بده بگو انقدر نمی ارزه من نصفش رو خریدارم.

با قیمت 400 تومن شما می تونی GT740 آکبند بگیری دوست عزیز. بله الان GTX950 آکبند 600 تومنه و دسته دومش با احتساب 30 درصد میشه 400 ولی این بالقوه ست نه بالفعل. کو فروشنده ش؟ مثل این میمونه که بگی الان 1080 دسته دوم 2100 می ارزه. اول باید فروشنده ش وجود داشته باشه.

برای بعضی ها ابهت و قیافه کارت هم ملاکه. خودم حاضر نیستم به هیچ وجه کارت 1060 رو به GTX 980 ترجیح بدم. چون قیافش شبیه کارت های 500 تومنی نسل قبله. مگه چند تا مدل که 1.500 قیمتشونه خوب آدم 1070 میگیره یهو...

این کارت هم معلوم الحاله دوستان. همش هم به حافظه و ... نگاه نکنید. من به شخصه بهتر بودن 560TI با حافظه یک گیگ رو نسبت به 750TI دو گیگ دیدم. همه چی به بروز بودن و حافظه و ... نیست. کسی که تا حالا کارت های GT و ... داشته و مانیتور FullHD نداره 100 ها گیم خوب هست که می تونه با این کارت گرافیک با بهترین تنظیمات و فریم بازی کنه.

ببخشید بابت طولانی بودن عرض بنده.

امیدوارم استارتر محترم کارت رو به قیمت خوبی بفروشه...

لینک به دیدگاه

مرسی از توضیحات دوستان

کارت به قیمت همون 400 فروخته شد به کاربر aliskj

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...