رفتن به مطلب

راهنمایی در خرید رم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام و خسته نباشید 

دوستان من قصد خرید رم  برای سی پی یو 6700K  و مادربورد asus-z170A  دارم . با توجه به اینکه در خال حاضر این سیستم را برای محاسبات سنگین نیاز دارم رم G.SKILL TridentZ 32GB (2x16GB) 3200 CL16 Dual Channel Desktop RAM  یا مدل G.SKILL TridentZ 32GB (2x16GB) 3000 CL14 Dual Channel Desktop RAM  مد نظرمه ولی سوالم اینه که فرکانس  3000 یا 3200 با توجه به کلاک 16 یا 14 خیلی در سرعت محاسبات تاثیر گذار هستند یا اگر رم مثلا با فرکانس 2400 و کلاک 16 هم بخرم خیلی تفاوتی با هم نداره (ارزش داره جهت فرکانس بالاتر هزینه ی بیشتر کرد یا نه ! ) ؟ همچنین اورکلاک کردن رم ها چقدر در سرعت تاثیر گذار هستند ؟

با تشکر از همه دوستان 

ویرایش شده توسط HamN3r
لینک به دیدگاه

سلام،

سرعت رم ها چندان تاثیری بر سرعت محاسبات ندارند. با نرم افزارهای شرکت های Autodesk، Ansys و 3DS بررسی کرده ام. عامل ایجاد کننده ی محدودیت و تاثیر گذار در سرعت محاسبات، سرعت تبادل اطلاعات بین پردازنده، رم و انتقال آن به حافظه های ذخیره سازی است. که در این میان بیشترین تاثیر مربوط به سرعت خواندن و نوشتن حافظه های ذخیره سازی است.

برای افزایش سرعت پردازش محاسبات، توصیه می کنم از SSD ها و در صورت نیاز به تبادل اطلاعات بالا، از ترکیب بندی RAID 0-01-5-10 استفاده کنید.

علاوه بر این، رم های دو کانال معمولی و خوب  با سرعت 2400MHz به راحتی تا 3200MHz اورکلاک می شوند. اورکلاک رم ها با مادربورد های Z170 آسان تر از اورکلاک آن ها با استفاده از مادربوردهای X99 است.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...