رفتن به مطلب

ایا این پاور ارزش خرید داره؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان

میخوام یه پاور بخرم تو سایتا یه گشتی زدم یه پاور خورد به چشمم  میخواستم نظرتونت بپرسم ایا ارزش خرید داره یا نه اخه اولین باری بود ان مدل به چشمم میخورد اسم مارکش Raidmax RX بود کسی تا حالا ازش داشته؟ ارزش خرید داره؟ اینم مشخصاتشhttp://kimiaonline.com/Product/20582/power-raidmax-rx-535ap-s/پاور-ریدمکس-rx-535ap-s

اینو بخرم یا برم پاور های مارک دیگه مثل گرین یا کولر مستر بگیرم؟؟ممنون میشم راهنماییی کنید.موفق باشید

ویرایش شده توسط zammaz
لینک به دیدگاه

رایدمکس جنس متفرقه یا با کمی خوشبینی بهتر از اون هست

پاوری که انتخاب کردین طوری که نشون داده استاندارد برنز داره و تقریبا بین 400 تا 450 هست

ولی با این هزینه میتونین از برندهای مطرح استفاده کنین

من باشم این برند رو برای تجهیزات حرفه ای یا حتی میان رده استفاده نمیکنم

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

رایدمکس جنس متفرقه یا با کمی خوشبینی بهتر از اون هست

پاوری که انتخاب کردین طوری که نشون داده استاندارد برنز داره و تقریبا بین 400 تا 450 هست

ولی با این هزینه میتونین از برندهای مطرح استفاده کنین

من باشم این برند رو برای تجهیزات حرفه ای یا حتی میان رده استفاده نمیکنم

داداش رید مکس جنس متفرقه هست؟؟!!!

آقا یا کلا" راهنمایی نکن یا اگر میکنی درست راهنمایی کن

یک چیزی بگو بگنجه

برندی که شما اطلاعاتی ازش نداری خب مسلما" برای شما متفرقه هست

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، Mr.Ekaba گفته است :

داداش رید مکس جنس متفرقه هست؟؟!!!

آقا یا کلا" راهنمایی نکن یا اگر میکنی درست راهنمایی کن

یک چیزی بگو بگنجه

برندی که شما اطلاعاتی ازش نداری خب مسلما" برای شما متفرقه هست

سلام داداش

" یا با کمی خوشبینی بهتر از اون " این مورد رو مطالعه نفرمودین

رایدمکس برند محبوب و مطرحی نیست ولی برندی مثل پرفکت و ... هم نیست

نه میشه گفت برند خوبیه و نه برند بدی

به هر حال بزرگان صنعت پاور توی فروم هستن و میان راهنمایی میدن

ممنون از تذکرتون

" به دوست عزیزمون توصیه میکنم از برندهای کورسیر، کولرمستر، EVGA و نهایتا در صورت نبود برندهای دیگه از گرین استفاده کنن"

بنده صرفا با بازکردن و مشاهده برد و خازن ها و طراحی و ... نسبت به بقیه برندها این نظر رو دادم، امیدوارم عفو بفرمائید

ویرایش شده توسط EHSANRF
لینک به دیدگاه

ریدمکس معمولا پاورای خوبی میزنه نقد یکسریشون توی سایت johnny guru هست میتونی بری چک کنی...

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

سلام داداش

" یا با کمی خوشبینی بهتر از اون " این مورد رو مطالعه نفرمودین

رایدمکس برند محبوب و مطرحی نیست ولی برندی مثل پرفکت و ... هم نیست

نه میشه گفت برند خوبیه و نه برند بدی

به هر حال بزرگان صنعت پاور توی فروم هستن و میان راهنمایی میدن

ممنون از تذکرتون

" به دوست عزیزمون توصیه میکنم از برندهای کورسیر، کولرمستر، EVGA و نهایتا در صورت نبود برندهای دیگه از گرین استفاده کنن"

بنده صرفا با بازکردن و مشاهده برد و خازن ها و طراحی و ... نسبت به بقیه برندها این نظر رو دادم، امیدوارم عفو بفرمائید

اول سلام خدمت تمامی دوستان.همینطور سلام به دوست عزیزمون.ممنون از راهنمایتون.اینجوری که شما گفتین وات خروجی اصلیلش نهایتا نسبت به استانداردهایی که داره 450 تا هست کلا از خریدش پشیمون شدم.انشالله یه مدل دیگه میگیرم.فقط میخواستم ببینم امکانش هست برا خرید مدل بهتر پاور بعد بهتون پ خ بدم بگین کدوم پاور بهتره بخرم؟تشکر از شما و همگی دوستان

لینک به دیدگاه

ببینید شما اول باید مشخصات سیستم رو اعلام کنید و نوع کارایی و اینکه سیستم چند ساعت در طول روز روشن هست

بعد نسبت به گفته ها وات دستگاه مد نظر قرار داده بشه

بعد برند دستگاه/سرتیفیکیت 80 پلاس دستگاه / استانداردها و فیوچرهای ایمنی دستگاه / ماژولار بودن یا نبودن پاور

ولی در کل برند ریدمکس در ایران شناخته شده و فراگیر نیست و گارانتی کننده هم زحمت چاپ کارت گارانتی نداده و میگه 2 سال از زمان فاکتور شدن که اینطوری شما جنس رو بارها میتونی گارانتی کنی پس گارانتی این شرکت در حاله ای از ابهام هست

پس بهتر هست سمتش نروید

نظر من به ترتیب : EVGA

Cooler Master

Corsair

Green

البته که این نظر شخصی بنده هست

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، zammaz گفته است :

اول سلام خدمت تمامی دوستان.همینطور سلام به دوست عزیزمون.ممنون از راهنمایتون.اینجوری که شما گفتین وات خروجی اصلیلش نهایتا نسبت به استانداردهایی که داره 450 تا هست کلا از خریدش پشیمون شدم.انشالله یه مدل دیگه میگیرم.فقط میخواستم ببینم امکانش هست برا خرید مدل بهتر پاور بعد بهتون پ خ بدم بگین کدوم پاور بهتره بخرم؟تشکر از شما و همگی دوستان

سلام مجدد/ خواهش میکنم، وظیفه بود

نیاز به پیام خصوصی نیست، همینجا درج کنین یا بنده یا دوستانی که مطمئنا از بنده واردتر و با سابقه تر هستن پاسخ خواهند داد

فقط حتما قطعات تون و احیانا، اگه قصد آپدیت سخت افزاری در آینده دارین رو هم لطف کنین

لینک به دیدگاه

اگر fsp hexa+ 500w موجود بود این پاور عملا تو در و دیوار بود

رید مکس پاور بدی نیست ولی در سطح حرفه ای نیست

متاسفانه برند fsp که خیلیا نمیشناسن از گرین هم بمراتب بهتر جواب داده و اخیرا مدت کوتاهی در بازار یافت میشد

در صورت پیدا کردن مدل 500 تا 600 وات این پاور بخرید ارزش در برابر قیمتش عالیه اگرم نبود زیر گرین نگیرید کولر مستر و کرس ایر بگیرید

لینک به دیدگاه

باسلام خدمت تمامی دوستان وتشکر از همگی.بزارید من مشخصات کامل سیستممو بگم شما بگین من چه پاوری وبا چه میزان وات خروجی بگیرم  بهتره؟؟

مادربرد:asus p8 h61 usb 3 که یه مادر برد معمولی محسوب میشه و فقط یه دونه 4 پین سی پی یو میخواد و یه دونه 24 پین

سی پی یو :core i5 3570

رم:یه دونه 4 گیگ و یه دونه 8گیگ جمعا 12 گیگ

هارد یه دونه 500 گیگ 7200 دور

گرافیک: gigabyte amd r9 380 gaming که یه دونه سوکت برق 8 پین نیاز داره(داخل سایت سازنده گرافیک پاور پیشنهادی 500 وات مشخص کرده)

یه دونه دی وی دی رایتر هم رو سیستمه

در مورد ارتقاع هم فعلا که هر چی داشتیم خرج شد نهایتا اگه بتونم 1 دونه هارد یک ترابایت بهش اضاف کنم همینو بس

حالا  با این مشخصات و اوصاف بنظرتون چی بگیرم.بودجه حال حاضرمم 210 هزار تومنه برا پاور

ممنون از دوستان

لینک به دیدگاه

پاور 550 برای شما کافی و حتی آینده نگرانه هست برای رم و هارد و ... اضافه ( البته 550 ریل)

چون بیشتر مصرف برق رو کارت گرافیک تون داره

یکی از موارد زیر رو میتونین تهیه کنین ( از خود لیون)

Corsair VS550
EVGA 600B

GREEN GP550A-UK

البته باز هم دست خودتون هست میتونین حتی 500 یا 650 وردارین ولی توصیه بنده اینه 550 الی 600 وردارین

ویرایش شده توسط EHSANRF
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...