رفتن به مطلب

بررسی کیبورد Microsoft Sidewinder X6

hamed_1989
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام به همه دوستان

خود هدفم از ایجاد این تاپیک بررسی مختصر این محصول و آشنایی دوستان با این محصول هست.

ابتدا ماجرای خرید این کیبورد رو براتون توضیح بدم. امروز برای خرید این موس (Microsoft Natural Wireless Laser Mouse 6000) رفته بودم و قصد خرید این موس رو داشتم(چون مدتی هست هنگام کار با موس معمولی مچ دستم درد میگیره و تقریبا میشه گفت این موس موقع کار وزن رو از روی مچ دست بر میداره و اون روی سمت داخلی کف دست منتقل میکنه) که بعد از خرید این موس چشم افتاد به این کیبورد که قبلا توی سایت ماکروسافت دیده بودم و قیمتش هم 79.95 دلار هست و از فروشنده از روی کنجکاوی پرسیدم که قیمت چند هست و گفت 61 تومن اول شک کردم چون این کیبورد جزو سری های گیمینگه و من قبلا حدود 85 قیمت داشتم.

بالاخره دوباره قیمت رو پرسیدم و گفت 61 تومن اینجا بود که به خاطر این قیمت خوب وسوسه شدم و یکی من خریدم و یکی دیگه هم دوستم خرید.

چون حدود 7 سالی بود که کیبورد رو عوض نکرده بودم و قیمت هم به نظرم مناسب بود خریدم.

کیبورد هم یک سال گارانتی تعویض شرکت زیگورات هست.

حالا قصد دارم یه مختصر توضیحی راجب تجربه خودم از این کیبورد بدم.

اول از همه راجب بسته بندیش و قوطیش توضیح میدم.

کیبورد کلا دارای بسته بندی محکم و شیکی هست و بعد از باز کردن برچسب قوطی با خود کیبورد و دفترچه و سی دی این کیبورد روبرو میشید.

post-2913-015412800 1302810033_thumb.jpgpost-2913-044672900 1302810074_thumb.jpgpost-2913-064558500 1302810092_thumb.jpg

بعد با خود کیبورد مواجه میشیم که وزنش حدود1.5 کیلو و ابعادش 51 در 23 سانت هست.

این کیبورد کلا 6 تا ویزگی کلی داره که اونها رو براتون به طور کلی بیان میکنم.

ویژگی ها

1.کیپد قابل تغیر مکان

2.دارای دو رنگ جهت نور پس زمینه کیبورد

3.دوازده تا کلید برای برنامه ریزی

4.سه تا حالت برنامه ریزی شده پیش فرض

5.کنترل کروز

6.دکمه record بازی

gm_swx6_productfeatures.jpg

بعد از وصل کدن کیبورد به PC ویندوز به صورت کامل اون رو میشناسه ولی برای پشتیبانی کامل و استفاده کامل از تمام مزیت های کیبورد بهتره که برنامه کیبورد رو نصب کنید که من پیشنهاد میکنم از سایت خود ماکروسافت آخرین ورژن برنامه رو بر اساس سیستم عامل خودتون دانلود کنید.

بعد از نصب برنامه هم میتونید اون 12 کلید رو بر اساس نیاز خودتون برنامه ریزی کنید.البته به صورت پیش فرض 3 تا حالت داره که حالت اول به صورت استاندارد و حالت 2 و3 برای بازی هست ولی در صورت نیاز میتونید اونها رو بر اساس نیاز خودتون تغییر بدین.

post-2913-078500300 1302810167_thumb.jpgpost-2913-007427600 1302810185_thumb.jpg

کیبورد کیفیت ساخت خوب و حساسیت خوبی در هنگام فشردن دکمه داره و کلا کیبورد خوش دستی هست و یکی از مزایای اون قابل تغییر بودن محل کیپد بر اساس نیاز کاربر هست ولی به نظر شخصی خودم یکی از معایب کیبوردی با این همه امکانات بی بهره بودن از فناوری بی سیم هست و ساخت محصولی اینچنینی با سیم.

بشخصه چند سالی هست که از محصولات ماکروسافت استفاده میکنم و همیشه از کیفیت و قیمت محولاتش راضی بودم و در کلام آخر این کیبورد رو به دوستانی که قصد خرید یک کیبورد خوب و مناسب برای بازی دارن رو پیشنهاد میکنم.

با تشکر از همه دوستان امیدوارم اگه کمی و کاستی در نوشته هست ایجانب رو به بزرگی خودتون ببخشید.

ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...