رفتن به مطلب

Recommended Posts

ملاک شما برای  جمع آوری یک  سیستم گیمینگ چیست

لینک به دیدگاه

با سلام گراف ١٠٨٠[emoji57]
والسّلام

Sent from my iPhone using Tapatalk

لینک به دیدگاه

برای مین.

سلام. من جوانب رو در نظر میگیرم. مثلا کارت شبکه و کارت صدای خوب برای بازی انلاین که دو فاکتور مهم هستن.

ظاهر. چون کیسم مود شده هست ظاهر واسم مهمه.

چیپ. کلا از چیپ هایی مثل h81 یا h61 خوشم نمیاد :))

برای cpu

Cpu اگه اور نمیکنین اصلا لازم نیست سری k بردارید. واسه full hd یه 4670 یا 6500 حد اقل لازمه.

یه کولر حد اقل 40 تومنی با حد اقل 2 هیت پایپ واسه بازی های cpu خور و سنگین.

برای گرافیک 

مصرف

کارت کم مصرف با امپر نه چندان بالا که به پاور خیلی فشار نیاره خصوصا برای پاور های نه چندان قوی.

دمای کارت که به نظرم یه کارت با حد اقل دو فن باشه بهتره. واسه من که ظاهر مهمه اگه back plate داشته باشه بهتره. نداشته باشه هم با پلکسی درست میکنم براش. اگه طولش هم بزرگ تر باشه بهتره چون دفع حرارتش راحت تر و دماش کمتره.

واسه full hd حد اقل 960 لازمه البته بدون انتی فیلتر یا حد اقل روی 2x

برای رم

به نظر من اگه ssd داشته باشین رم 2133 یا 2400 کافیه. باس 2400 به صرفه تره چون قیمتش تغریبا با 2133 یکیه. Cl و تاخیر رم هم مهمه مخصوصا واسه گرافیک انبورد. رم 8 گیگ حد اقل رمیه که باید روش حساب باز کنید.

واسه گرافیک انبورد باس و تاخیر مهمه. از همه مهم تر باید دوتا رم داشته باشد چون تو کارایی گرافیک انبورد یه رم کارایی رو خیلی کم میکنه.

برای پاور

پاور خوب جای بحث زیاد داره و خیلی استاد نیستم ولی خوب یه چیزای میگم کارت راه بیوفته.

اول وقتی مصرف سیستم رو حساب میکنین باید پاور مثلا 50 و تو وات های بالا تا 100 وات بیشتر از مصرف بخرین چون راندمان پاور ها 100 درصد نیست.

میزان امپر تو شاخه 12 مثلا 30 به بالا بهتره خصوصا برای کارت های پر مصرف.

خروجی تو شاخه 12 ولت هم مهمه.

تک ریل بودن مهمه.

استاندارد های محافظتی که وارد بحث نمیشم.

موس و پد و کیبورد

موس اپتیکال بهتر از لیزریه چون رو هر سطحی جواب میده و دقتش بالا تره. من x7 747h یا سری های بلودی رو پیشنهاد میدم.

پد باید نرم و لیز باشه. در عوض سنسیویتی یا همون سرعت موس از تو بازی رو کم کنین که خطا موقع شلیک و aim گرفتن کم بشه. Dpi موس رو هم تا اخر ببرید بالا.

پد رو سری بلادی b 070 با بالا رو پیشنهاد میدم یا سری های گرین که لیون هم داره. پد x7 هم خوبه.

کی بورد هم صلیغه ایه.

فقط کی بورد و موس اگه با سیم باشه بهتره چون بیسیم ممکنه پارازیت بیوفته.

هدست

خیلی حساس نشید. من سری بلادی رو پیشنهاد میدم که لیون هم داره. اگه خیلی حرفه ای لازم دارید نهایت یه 200 300 تومنی کافیه.

کیس

سعی کنین یه کیس حد اقل مید تاور با قصمتی که فن خروجی هوا داره تهیه کنین که تو تهویه هوا مشکلی پیش نیاد.

هارد

ترجیحا ssd یا یه هارد wd blue حتما 7200rpm

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزيز
دوستمون جناب ميلاد بهرامن ديگه جا براي توضيح بيشتر نزاشت دمش گرم اما يه موردي كه ميخواستم بگم اينه كه مانيتور ١٤٤ هرتز بگير با ms 1 همين الان يوتيوب بودم طرف يه مانيتور ١٤٤ هرتز خريده بود و ميگفت خيلي خوشحاله كه مانيتور ١٤٤ هرتز خريده گرافيكت هم حتما حتما پيشنهاد ميكنم ١٠٨٠ بگيري چون سال ديگه حسرتشو ميخوري كه چرا من بيشتر هزينه نكردم موفق باشي

Sent from my iPhone using Tapatalk

لینک به دیدگاه

با کیفیت HD بازی میکنم من .
GPU: rx460 or rx470

CPU: i3 6100 or i3 4170
Or i5 6500 or i5 4460

Ram : 8gig 1800-->^

MB:b150 or h81

Monitor: led 21" 5m/s ->lower 1600*900->^

Power: 550w

Keyboard, mouse: هر چی باشه ، ولی اندازه ماوس
خیلی برام مهمه ، باید جوری باشه که از کف دستم بزرگتر باشه .

Fan cpu : notus100

HDD: 2t سیگیت

Ssd: 120 واسه ویندوز ، نباشه هم برام مهم نیست.

Case : ی گرین هیوا میگیرم خودم پلکسی میندازم و تهویه میذارم .

دسته بازی هم هست که مدلای مختلفی با قیمتای مختلفی وجود داره ولی شخصا دسته های بیسیم رو دوست دارم .

اسپیکر هم زیاده تو بازار ، ولی خودم سیستم صوتی سامسونگ دارم و از اون استفاده میکنم ، فوق العادست.

زیاد توی گیمینگ از سیستمم توقع ندارم ، بیشتر دوست دارم بازی های جدید رو تجربه کنم ،یعنی گیمر حرفه ای نیستم .

Sent from my ara using Tapatalk

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...