رفتن به مطلب

خرید مانیتور گیم حرفه ای

Recommended Posts

سلام

من می خوام یه مانیتور   گیم حرفه ای بخرم در حال حاضر Vx239Hایسوس دارم

مشکلی  که این وسط هست صفحه  نمایش 4Kاکثر این مانیتور های گیم هست!کارت گرافیک من 980GTXکه روی Fullhdعملکرد خوبی داره و روی 4kافتضاح!

نکته بعدی داشتن اسپیکر هست چون من اسپیکر ندارم و مانیتور خودش داشته باشه بهتره که اسپیکر جداگانه نخرم

منتظر پیشنهادات دوستان هستم

این هم موردی که نظرم رو جلب کرده MG248qحتما بررسی بفرمایید

https://www.asus.com/Monitors/MG248Q/overview/

لینک به دیدگاه

یعنی شما الان یه مانیتور مانیتور فول اچ دی داری و یه فول اچ دی دیگه می خوای؟ با فریم ریت بالاتر؟

فکر می کنم بهتر باشه که گرافیک رو ارتقاء بدی و 1080 بگیری

درضمن اسپیکر مانیتورها معمولا کیفیت پایینی داره و بلندی صداش خیلی کمه،

فقط در حالت موقتی خوبه تا اسپیکر تهیه بشه

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، SaeedEminem2 گفته است :

یعنی شما الان یه مانیتور مانیتور فول اچ دی داری و یه فول اچ دی دیگه می خوای؟ با فریم ریت بالاتر؟

فکر می کنم بهتر باشه که گرافیک رو ارتقاء بدی و 1080 بگیری

درضمن اسپیکر مانیتورها معمولا کیفیت پایینی داره و بلندی صداش خیلی کمه،

فقط در حالت موقتی خوبه تا اسپیکر تهیه بشه

ارتقائ نمیتونم بدم کامپیوتر اسمبل شده ی ایسوس نمیشه ارتقا داد

من اگه 4Kبگیرم چجوری با 980گیم اجرا کنم؟نمیشه دیگه!

لینک به دیدگاه

پیشنهاد من به شما مانیتور های  Ultra Wide.یه زره بیشتر از FULLHD می شن... گرافیک GTX 980 هم از پسشون بر میاد. ولی خیلی خوبه تو گیم های جدید وافعا لذت بخشه. هر سبکی هم بازی می کنید.

اسپیکر رو حتما از آپشن های ضروریتون حذف کنید. یه اسپیکر 70 80 تومنی دو تیکه کوچیک 10 برابر اسپیکر های بهترین مانیتور کیفیت داره

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Magneto گفته است :

پیشنهاد من به شما مانیتور های  Ultra Wide.یه زره بیشتر از FULLHD می شن... گرافیک GTX 980 هم از پسشون بر میاد. ولی خیلی خوبه تو گیم های جدید وافعا لذت بخشه. هر سبکی هم بازی می کنید.

اسپیکر رو حتما از آپشن های ضروریتون حذف کنید. یه اسپیکر 70 80 تومنی دو تیکه کوچیک 10 برابر اسپیکر های بهترین مانیتور کیفیت داره

مرسی ولی مشکل همینه یک اسپیکر دو صفحه  نباید بیشتر از Fullhdباشه

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Dark-_-Witcher گفته است :

مرسی ولی مشکل همینه یک اسپیکر دو صفحه  نباید بیشتر از Fullhdباشه

شما برای ساپورت کارت گرافیک نگرانید و من عرض کردم نگرانی وجود نداره برا این رزولوشن و GTX 980.

در ضمن اولترا واید های 29 اینچ سایزشون دقیقا طوریه که اگه رزولوشن 1080 رو روشون اجرا کنید دقیقا پیکسل های طرفین خاموش می شه و ابعاد یک مانیتور 22 اینچ FullHD رو بهتون می ده برا وقتی که فرضا شاید یه بازی خیلی خوف و سنگین باشه که سیستمون نتونه تو اون رزولوشن اجرا کنه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...