رفتن به مطلب

مشکل گرافیک !

Union J
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 3 دقیقه قبل، hrp32 گفته است :

من پولم رفت دوستان... پولی که با. هزار زحمت بدست آوردم... مشکل همین 600 تومنم نیست... از خیلی کارام زدم تا به این پی سی برسم... عیب نداره می خوام برای عزیزان دیگه تجربه بشه لااقل... تجربه. بشه که  اگر جنسی که میخرید یه روزم بعد 48 ساعت خرابیش نشون داده بشه طبق گفته ی اساتید خودتون مقصرید... به شخصه اولین و آخرین معامله ام تو لیون بود . دوستم ندارم دلخوری پیش  اومده باشه از استارتر و فروشنده محترم هم عذر میخوام... پول چرک دسته و میاد ومیره  ولی خودشون هم میدونن کوچکتری اتهامی بهشون نزدم...

از فروشنده هم میخوام راهشون افتاد بیان کارت و بگیرن پولشم واسه خودشون اگر اینطوری راضین من حرفی ندارم...?

من از صبح بالای هزار بار گفتم کارتو بیار خونه من تست کنم گوش نمیدی دیگه چیکار کنم بعد از 20 روز 

لینک به دیدگاه

• ارسال 80
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

روزهای پر گپ و گفت

در 9 دقیقه قبل، crash گفته است :

اگر over current فعال نشه پاور تا جایی که از نظر حرارتی راه داشته باشه کار می کنه و در نهایت over temp protection باید خاموشش کنه ...

در این شرایط ایراد از سایر قطعات هست که اتصال کوتاه شدند و جریان بیش از حد میکشند... درسهای اول هرکتاب الکترونیکی در همین مورده... حتی اگر  overcurrent protection منبع تغذیه هم فعال نشه سایر قطعات خودشون در حد نیازشون جریان میکشن نه بیشتر... درغیر اینصورت خود قطعه مورد داره  نه پاور. به زبون دیگه پاور به هیچ  نمیتونه جریان اضافی به قطعات تحمیل کنه...اینها رو حتما بهتر  از حقیر بلدید دیگه.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، hrp32 گفته است :

من فکر میکردم فقط مشکل فنه و کنار میام با این قضیه... ضمن اینکه در پیام آخرم هم گفتم بهشون که فعلا وقت نکردم بشینم پای سیستم ب دلیل مشغله ای که داشتم... اگر خیلی دوست دارید این وضعیت من. رو و فکر میکنید ایراد از منه خودتونم یه موقع بالاخره جنسی می خرید و. دو هفته بعد از کار میفته... اونوقت یادی از این شرایط من بکنید وببینید میتونید همین حرفا رو بقبولونید به خودتون... ضمن اینکه با فروشنده محترم صحبت کردم ولی نگفتیم مهلت تست چقدر باشه... جوری هم نگید 20 روز که انگار  2ساله

شاید باورتون نشه ولی من تا جورابمم از اینترنت میخرم.

خودم بیشتر از 200 میلیون تومن تو اینترنت جنس فروختم و بیشتر از 100 میلیون تومن هم تو اینترنت خرید داشتم.

هم جنس دسته هم جنس نو.

مطمئنن اونقدر تو این معامله ها از این قبیل مشکلات برام پیش اومده که... پففف

5500 میلیون تومن از دیجی کالا تلویزیون گرفتم دقیقا بعد 8 روز از کار افتاد. نه دیجیکالا قبول کرد نه گارانتی. نه تعمیرکار تونست درست کنه نه دیگه به دردم میخورد!

اخرسر به عنوان جنس خراب 500 تومن فروختمش به یه تعمیر کار.

این وسط نه دیجی کالا مقصر بود نه گارانتی مقصر بود نه من نه هیچکس دیگه.

شانس من اینطوری بود.

بهم گفتن بخاطر ولتاژ بالا سوخته و از گارانتی خارجه تعمیر هم نمکنیم. در حالی که به هیچ عنوان اینطوری نبود.

تازه این جنس نو بود. بعد از 8 روز قبول نکردن.

این گرون ترین ضرر من تو خرید از اینترنت بود.

ارزون ترین هارو هم باهم جمع بزنم از اینم بیشتر میشه مبلغش.

پس 100% به خودم قبولوندم که کالای دیجیتال از این داستانا زیاد داره.

مخصوصا تو اینترنت.

با این داستانا یاد گرفتم که وقتی یه جنسی از اینترنت گرفتم ( قطعات دیجیتال ) اول تاجایی که میشه بهش فشار میارم تا ببینم تو شرایط حداکثر استاندارد سالم میمونه یا نه.

اگر خراب بشه همون روز اول معلوم میشه.

اگر سالم موند هم تکلیفش مشخصه.

در مورد این جملتون : جوری هم نگید 20 روز که انگار  2ساله

باید اضافه کنم که یه قطعه برقی در عرض 1 ثانیه خراب میشه. حالا این 1 ثانیه میتونه تو یکی از همین 20 روز باشه.

یا حتی همون اولین بار که سیستم روشن میشه. هزاران دلیل هم میتونه داشته باشه.

اگر قطعه 2 روز بتونه سالم کار کنه یعنی قطعه سالم فروخته شده. ولی تو 20 روز هزاران اتفاق میتونه بی افته.

همچنین شما هم خودتون رو جای فروشنده بزارید!

آیا بعد از 20 روز چیزی که فروختید رو پس میگیرید؟ ( با شرایطی که تو این تاپیک گفته شده )

لینک به دیدگاه

سلام

نظرات دوستان چند تاییش رو خوندم.مشکل از پاور نیست.باید سیستم تهویه کیس رو هم در نظر بگیرین.کیستون چیه داداش؟

چند تا فن داخلش داره ک نصبن و کار میکنن؟ایا زمانی ک با سیستم کارای سنگین و بازی انجام میدادین دمارو چک میکردین؟دشمن درجه اول گرافیک دماست

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، hamid5566 گفته است :

سلام

نظرات دوستان چند تاییش رو خوندم.مشکل از پاور نیست.باید سیستم تهویه کیس رو هم در نظر بگیرین.کیستون چیه داداش؟

چند تا فن داخلش داره ک نصبن و کار میکنن؟ایا زمانی ک با سیستم کارای سنگین و بازی انجام میدادین دمارو چک میکردین؟دشمن درجه اول گرافیک دماست

سلام دوست من قربون آدم چیز فهم... من کیسم دو تا فن دمنده جلوش داره و یکی مکنده پشتش + اینکه درش هم باز بوده تو این چند روز با MSI Afterburner می رفتم همیشه تو بازی دمای GPU از حدود 63 به هیچ وجه بالا نرفت تازه من به دلیل کار واجبی که پیش اومده بود سر جمع توی این چند روز  20 ساعتم کارت رو تحت فشار نذاشتم... چند ساعت فارکرای 4 چند ساعتم فال اوت که صفحه سبز شد پریروز و دیگه بالا نیومد... تازه اتاق من از جایی که خونواده میشینن دوره و اصلا بخاری تو این فصل سرما نداره... یعنی با چند دست لباس نشینی یخ می زنی...

لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، Nezami گفته است :

با این داستانا یاد گرفتم که وقتی یه جنسی از اینترنت گرفتم ( قطعات دیجیتال ) اول تاجایی که میشه بهش فشار میارم تا ببینم تو شرایط حداکثر استاندارد سالم میمونه یا نه.

اگر خراب بشه همون روز اول معلوم میشه.

عزیز من می گم همون روز اولم پس می دادم  می گفتن مشکل از پاورت بوده و سوزونده... من سالم دادم اونوقت تکلیف چیه؟!

به هر حال دیگه گذشته ها گذشته من خیری از این کارت ندیدم به خودشون هم گفتم اگر صاحب کارت زحمت بکشن بیان ببرنش پولشم نمیخوام دلخوری هم ندارم...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...