رفتن به مطلب

مشکل گرافیک !

Union J
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 1 دقیقه قبل، Union J گفته است :

چیو انداخته اول مطمئن شو بعد کسی رو متهم کن . 

کارتو گرفته بعد از 20 روز اومده میگه کارت مشکل داره مگه الکیه کارت خراب باشه بعد از 20 روز یهویی سیستم بالا نیاید .

معلوم نیست چه اتفاقاتی افتاده حالا که سیستمش نمیاد بالا سریع میاد میگه کارت خرابه هیچ احتمال دیگه ای هم نمیده فقط میگه کارت .

گرافیک 0 و 100 یا سالمه یا خراب . 

برو با یه سیستم دیگه تست کن همین امروز نه فردا . 

من همین امروز احتمالا هرجایی که شما یا سایر دوستان معرفی کنن میرم برای تست ولی اگر گفتن کارت مشکل داره چی؟

لینک به دیدگاه

• ارسال 80
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

روزهای پر گپ و گفت

در ضمن من همون روز اول هم این عکس رو توی پ.خ برای شما فرستادم... غیر اینه؟

۲۰۱۶۱۱۱۸_۱۹۰۳۴۷.jpg۲۰۱۶۱۱۱۸_۱۸۰۳۴۸.jpg

لینک به دیدگاه

کارت رو سیستم من عالی کار میکرد به خدا دریغ از یه ارور کوچیک 1.5 سال رو سیستم من بود من حتی یه کرش تو بازی نداشتم همه بازی هارو هم انلاین میزنم از وقتی فروختم به ایشون همون شب شروع شد به ایراد گرفتن کارت اریتفکت داره نیم سوزه و ....

اصلا برید از کسانی که سری تاکسیک دارن بپرسید این کارت انقدر با کیفیته که اصلا همه من جمله خود من بدون گرانتی میخرن اصلا مشکلی نداشته و نداره به محض اینکه رفت رو سیستم ایشون مشکل دار شد .

من گفتم پاشو بیا خونه ما نزدیک کرجه من جلوت تست کنم ببین نمیاد میگم برو مجتمع ایران بده تست کنن هنوزم نرفته  داره اینجا چت می کنه .

من کارت سالم دادم بهش 20 روز پیش اما الان اومده میگه فلانه اخه مگه میشه بعد از 20 روز یهویی خودتون قضاوت کنید . 

لینک به دیدگاه

برو همین امروز تا وقت هست بده تست کنن با پاور بالای 600 نه پاور 500 البته اگر پاورت برای کارت مشکل درست نکرده باشه .

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Union J گفته است :

برو همین امروز تا وقت هست بده تست کنن با پاور بالای 600 نه پاور 500 البته اگر پاورت برای کارت مشکل درست نکرده باشه .

پاور اگر کم هم بیاره به سیستم آسیب نمیزنه... نهایت خاموش میشه یا ریست میشه کامپیوتر، تازه برای بار چندم می گم پاور آکبند باز کردم و GTX580 هم داشته مثل ساعت کار می کرده...

هنوزم پاور سالمه و باهاش الان تو نتم.

لینک به دیدگاه

بنداز رو یه سیستم دیگه سیستمت مشکل داره شک ندارم . 

هیچ کاری بهتر از این نیست که بندازی رو یه سیستم دیگه سریع تر اینکارو بکن . 

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Union J گفته است :

بنداز رو یه سیستم دیگه سیستمت مشکل داره شک ندارم . 

هیچ کاری بهتر از این نیست که بندازی رو یه سیستم دیگه سریع تر اینکارو بکن . 

دارم میرم همین کارو کنم ولی اگر مشکل داشت تکلیف چیه؟

ویرایش شده توسط hrp32
لینک به دیدگاه

عزیز پاور اتفاقا خیلی مهمه و میزنه کارت که سهله کل سیستمو ناک اوت میکنه. این همه پافشاری نکن که پاور اکه. پاور مشکل نداره ضعیفه...

به کارت فشار میاد به سیستم فشار میاد ببر ایشالا با یه پاور قویتر مشکلت حل میشه. درضمن کارتو خریدنی مهلت تست داره اگه ناراضی بودی تو همون مهلت باید میگفتین نه الان بعد 20 روز. باز بین خودتون حلش کنین. ولی خودتونم جای فروشنده بذارین ببینین قبول میکنین همچین حرفیو.

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

عزیز پاور اتفاقا خیلی مهمه و میزنه کارت که سهله کل سیستمو ناک اوت میکنه. این همه پافشاری نکن که پاور اکه. پاور مشکل نداره ضعیفه...

به کارت فشار میاد به سیستم فشار میاد ببر ایشالا با یه پاور قویتر مشکلت حل میشه. درضمن کارتو خریدنی مهلت تست داره اگه ناراضی بودی تو همون مهلت باید میگفتین نه الان بعد 20 روز. باز بین خودتون حلش کنین. ولی خودتونم جای فروشنده بذارین ببینین قبول میکنین همچین حرفیو.

من خودم اصلا فروشنده نیستم که دنبال سود و ... باشم منم گیمرم کارتمو فروختم باور کن انقدر خوب نگش داشته بودم وقتی دادمش به ایشون گفت همه چی اوکیه فقط فناش صدا میده منم گفتم خود سافایر اینجوری ساخته مال منم روز اول همین جوری بود مدل فنای سافایر اینجوریه حتی اونایی که nitro 480 خریدن میگن فناش نویز داره منم کارتو داغون نکردم بدم به ایشون حتی اورم نکرده بودم واقعا سالم دادم بهش وقتی رفت رو سیستمش مشکلات شروع شد کارتی که من صبحش از سیستمم دراوردم بردم تحویل دادم چجوری تا شب خراب شد رو سیستم ایشون ؟ بعد تو یکی از پیغام ها بهشون گفتم اگر میخوای من کارتو میگیرم میتونم حتی عکس بزارم اینجا ایشون اصلا حتی جواب نداد من باز پرسیدم با کارت بازی کردی چون سیستمش قدیمی بود گفتم بپرسم درحالی که هرکسی میفروشه دیگه حتی جواب طرف رو هم نمیده  اما باز ایشون جواب نداره از 29 آبان تا الان کارت دستشون بوده بعد یهو خراب شده ؟ من بازم میگم تاکسیک 280 خیلی با کیفیته خراب نمیشه الکی مشکل جای دیگه ست که ایشون زود کارت رو متهم می کنه سیستم ایشون که 2017 نیست قدیمیه مشکل درست می کنهباز ایشون فک می کنه من انداختم بهش من ادمیم که اصلا نمی تونم سر کسی کلاه بزارم اصلا بلد نیستم اینکارو نمی تونم این جور ادمی باشم بعد ایشون یه جور میگه غیر مستقیم تو کارت به من انداختی نمی دونم فقط امیدوارم رو یه سیستم دیگه تست کنه . 

لینک به دیدگاه

من تو راهم که ببرم کارت رو تست کنن ولی شما که ه میگی سالمه  مشکل جای دیگست کارت برای شما اگر اینقدر مصرّ هستی.

ویرایش شده توسط hrp32
لینک به دیدگاه

در ضمن من گفتم چند روز مهلت تست می خوام... شما هم گفتی باشه نگفتیم چند روز که!

همچین میگید 20 روز انگار یه ساله کارت دستم بوده...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قوانین کالای دست دوم تا حدودی مشخصه

24 تا 48 ساعت مهلت تست داره

من به فروشنده کاری ندارم ولی بعد از 20 روز مقصر اصلی فقط خریدار هستن که همون موقعه تکلیف رو مشخص نکردن

حالا که کارت مشکل دار شده یادشون امده که باید پس بدن

شما همون موقعه که دیدین کارت مشکل داره باید پس میفرستادین فروشنده هم موظف بودن کارت رو پس بگیرن

لینک به دیدگاه

با توجه به تجربیات بنده باید بگم از همون ابتدا پاور برای چنین کارتی خیلی نامناسب بوده و اصلا نباید این مدت  ازش استفاده میشده...بنده خودم دنیا قطعه سر پاور ضعیف از دست دادم

اینکه از همون روز اول هم تصاویر مشکل دار بوده میتونه ناشی از نرسیدن توان مورد نیاز به گرافیک بوده باشه...از نظر بنده متهم سیستم خریداره اما برای اینکه کاملا همه چی مشخص بشه...اگر خدای ناکرده کارت خراب شده بود بهتره بفرستید به نمایندگی شرکتش تا ببین چه بخشی از گرافیک خراب شده و دلیلش چی بوده...اینجوری تا حدودی جریان مشخص میشه...چون صدمات ناشی از جریان برق معمولا اثار زیادی از خودشون به جا میزارن

ویرایش شده توسط حمیدرضا الماسی
لینک به دیدگاه

بردم بازار رضا طبقه دوم میگن باید Rework بشه GPU 150 هم خرجش هست. اونجا هم مشکل داشت...

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، hrp32 گفته است :

میگن به دلیل سنگینی هیت سینک لحیم سردی بوجود اومده

کارتو نده دست کسی باز کنه عجبا خودت دستی دستی کارتو سالمو به فنا داری میدی اونا خیلی عوضین کارت سالمم باشه براش یه مشکل میتراشن میگن انقدر میشه کارتو هنوز باز نشده بعد تا افتاد دست شما همه جور بلا سرش اومد نده دست کسی چه ربطی به هیت سینک داره آخه کارتی که رو سیستم من عالی بوده صبح بازش کردم گذاشتم تو جعبه بعد اوردم بهت دادمبه محض اینکه نصب شده تو کیس شما هزار جور مشکل پیدا کرده ....اگر اطمینان می کنی کارتو برای من بفرست یا پاشو بیا اینجا من برات تست کنم ولی کارتو نده بیرون الکی خرابش نکن .

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، حمیدرضا الماسی گفته است :

با توجه به تجربیات بنده باید بگم از همون ابتدا پاور برای چنین کارتی خیلی نامناسب بوده و اصلا نباید این مدت  ازش استفاده میشده...بنده خودم دنیا قطعه سر پاور ضعیف از دست دادم

اینکه از همون روز اول هم تصاویر مشکل دار بوده میتونه ناشی از نرسیدن توان مورد نیاز به گرافیک بوده باشه...از نظر بنده متهم سیستم خریداره اما برای اینکه کاملا همه چی مشخص بشه...اگر خدای ناکرده کارت خراب شده بود بهتره بفرستید به نمایندگی شرکتش تا ببین چه بخشی از گرافیک خراب شده و دلیلش چی بوده...اینجوری تا حدودی جریان مشخص میشه...چون صدمات ناشی از جریان برق معمولا اثار زیادی از خودشون به جا میزارن

20 روز با پاور ضعیف استفاده کرده بعد یادش افتاده من اگر میدونستم پاورش اینجوریه اصلا نمیفروختم .

بعد تو یکی از پیغام ها بهش گفتم می خوای کارتوپس بدی ؟ اصلا جواب نداد تا امروز دیگه من چیکار کنم . 

آخرین پیغامش مال 29 آبان بود امروز 21 آذر هست 

ویرایش شده توسط Union J
لینک به دیدگاه

دوستامون WINNER و حمید رضا الماسی 100% درست میگن و بهترین پاسخ رو دادن، ایشالا بین خودتون حل میشه...

لینک به دیدگاه

تو این عکس می بینید که من بهش گفتم اگر فک می کنی مشکل داره یا کارتو دوس نداری به هر دلیلی بیار پس بده چون من کارت بد بهت ندادم آدم بندازی هم نیستم چون اینجوری بزرگ نشدم ولی می بینید که هیچ جوابی نداد .آخرین پیغامش مال دیشبه بعد از 24 روز 

پاور سلامت قطعات رو به خطر میندازه اگر ضعیف و یا مشکل دار باشه .

پیغام های خصوصی منو بخونید متوجه میشین . 

fgfg.PNG

ویرایش شده توسط Union J
لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، Union J گفته است :

تو این عکس می بینید که من بهش گفتم اگر فک می کنی مشکل داره یا کارتو دوس نداری به هر دلیلی بیار پس بده چون من کارت بد بهت ندادم آدم بندازی هم نیستم چون اینجوری بزرگ نشدم ولی می بینید که هیچ جوابی نداد .آخرین پیغامش مال دیشبه بعد از 24 روز 

پاور سلامت قطعات رو به خطر میندازه اگر ضعیف و یا مشکل دار باشه .

پیغام های خصوصی منو بخونید متوجه میشین . 

fgfg.PNG

خداشاهده این ادعایی که دوستان می کنند رو به 10تا تعمیرکار که کارت رو بهشون نشون دادم گفتم خندشون گرفت. پاور اگر مورد داشته کامپیوتر خاموش یا ریست میشه چیزی نمیسوزه چون هم خود پاور وهم کا رت overcurrent protection دارند  الان  10 تا تعمیرکار رفتم کارت رو تک  جلو خودم تستکردن  کار نمیکنه...

لینک به دیدگاه

یعنی اون LED سافایر رو کارت هم روشن هم نمیشه ؟ چه کار کردی یا سیستمت کرده با کارت نمی دونم . 

کلاکش رو زیاد دست کاری نکردی یا ولتاژ رو ؟ نمی دونم چرا باید کارت اینجوری شه بعد از 20 روز . 

لینک به دیدگاه

سلام 

يكي از دوستاي من ميگفت كارتهاي مرجوع sapphire هم وارد ايران ميشه اگه درست گفته باشه احتمالا يكي از اون كارت هاي مرجوع به دست شما رسيده باشه

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Hossein gamer گفته است :

سلام 

يكي از دوستاي من ميگفت كارتهاي مرجوع sapphire هم وارد ايران ميشه اگه درست گفته باشه احتمالا يكي از اون كارت هاي مرجوع به دست شما رسيده باشه

من این کارت 1.5 پیش از لیون خریدم چیو مرجوع چرا هرچی میرسه بهتون با قطعیت تو هرجایی میگین ؟  ضمنا sapphire toxic بوده . 

لینک به دیدگاه

اینا عکسای بازی هیتمن  و کوانتوم بریک بوده که شب قبل از اینکه ببرم بهش کارتو بدم تو بازی گرفتم برای خودشم فرستادم همون موقع کارتی که مشکل داشته هیتمن و کوانتوم بریک  به این سنگینی رو 60 فریم نمیده رو high منهای یه سری تنظیمات که رو مدیوم بودن . 

qe.png.abb785464435e2643eb13195dc0c53b3.png

hhjf.png.a2e9e246208efdf9872cdde23d752b6e.png

gh.png.ffea72952a2a13b428c51d6e5f3ad010.png

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، hrp32 گفته است :

خداشاهده این ادعایی که دوستان می کنند رو به 10تا تعمیرکار که کارت رو بهشون نشون دادم گفتم خندشون گرفت. پاور اگر مورد داشته کامپیوتر خاموش یا ریست میشه چیزی نمیسوزه چون هم خود پاور وهم کا رت overcurrent protection دارند  الان  10 تا تعمیرکار رفتم کارت رو تک  جلو خودم تستکردن  کار نمیکنه...

دوست عزیز اینکه پاور پروتکشن داشته باشه اصلا دلیل نمیشه...اون پروتکشن ها در مرحله اول وظیفه اشون اینه که اگر پاور به هر نحوی دچار خرابی بر اثر جریان برق شد سریعا جریان رو از باقی قطعات جدا کنه تا اسیبی بهشون نرسه...اینجا پاور شما سالمه اما از اونجا که هیچ کاربر عاقلی نمیاد کارتی به این توان رو روی یک پاور به این ضعیفی بندازه کارت از همون ابتدا با کمبود برق مواجه بود...دقت کنید کارت کار میکرده اما برای فول لود و خیلی موارد برق کافی نداشته...این نبود توازون در جریان برق که از پاور میاد در نهایت فاتحه کارت رو میخونه....مثل همون جریانی که اگر برای یک سیستم کم مصرف شما پاور خیلی خیلی قدرتمند انتخاب کنید بعد از مدتی سیستم دچار خرابی میشه که به این علت بود که چون مقدار کمی از توان پاور استفاده میشد به صورت اتومات پاور روی حالتی مثل استراحت میرفت در حالتی که قطعات در حال کار بودن....حالا شما بگو پاور انقدر قویه..یا انقدر قیمت داره یا خیلی پیشرفته هستشو...اینا دلیل که نمیشه عزیز من...مبحث برق خیلی پیچیده تر از این حرفاست...منطقی ترین راه همون راهیه که بنده گفتم...بفرستید گارانتی و دلیل خرابی رو جویا بشید

ضمن اینکه دلیل هر چی هم بود فروشنده هم با شما راه اومده و هم مهلت تست داده و هم ازتون خواسته در صورت نارضایتی کالا رو برگردونید اما همه ی کمکاری و بی احتیاطی ها از جانب خود شما یعنی خریدار بوده و مشخصه که تجربه کافی در رابطه با اینجور مسائل سخت افزاری ندارید و الا هیچوقت حاظر نمیشدید به این صورت نامطمئن و بدون توجه به موارد ایمنی کالاتون رو که براش هزینه زیادی پرداختید در معرض خطر قرار بدید...بنابراین از هیچکس جز خودتون نباید دلگیر باشید

به هر حال بنده امیدوارم که در هر صورت کارت درست بشه و این مورد هم انشالله حل بشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...