رفتن به مطلب

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 6 ساعت قبل، hosseinskandari گفته است :

. شرایط رو عوض نکردن فقط قیمت پایه عوض شده دوستان.. واقعا به نظرتون منطقی نیست حرفشون؟ ?

اول قیمت پایه نذاشته بودم هیچی نزاشته بودم.بعدا نوشتم

عوضش نکردم

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، peyman-video گفته است :

اول قیمت پایه نذاشته بودم هیچی نزاشته بودم.بعدا نوشتم

عوضش نکردم

خیلی روش جالبی بوده ؟؟؟؟؟؟؟

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

اگر شرعا شو بخوای چون مزایده گذاشته بودی!!!!!

مزایده بوده شرعا و عرف الان کالا شما برای اخرین نفر پیشنهاد دهنده است .

الان در اصل اون گرافیک امانت دست شما .

لینک به دیدگاه

کارت خوبیه

ویرایش شده توسط ModernCombat
لینک به دیدگاه

اقا قبل از زدن تاپیک لطف کنید قوانبن رو کامل بخونید

زدن قیمت پایه بعد از پیشنهاد بچه ها تغییر در تاپیک فروش محسوب میشه

اگر دل فروش ندارید وقت مردم رو هدر ندین

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، KR Modir گفته است :

عجب.. دیگه این همه بزرگش نکنین! شرعا؟ خنده داره، خب گرافیک خودشه مالشه دوس نداره ارزون بفروشه! شاید نقض قوانین کرده! ولی دیگه به کار بردن شرعا و امانت جالب نبود اصلا!

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، morteza_m2n گفته است :

عجب.. دیگه این همه بزرگش نکنین! شرعا؟ خنده داره، خب گرافیک خودشه مالشه دوس نداره ارزون بفروشه! شاید نقض قوانین کرده! ولی دیگه به کار بردن شرعا و امانت جالب نبود اصلا!

میتونید بپرسید .

تو بازار خرید فروش کلامی انجام دادی 

خرید امانی کردی ؟

مزایده یکی از این نوع خرید ها محسوب میشه 

لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، morteza_m2n گفته است :

انچنان هم نمی خواد ارزون بفروشه  

ویرایش شده توسط Eisenberg
لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، KR Modir گفته است :

میتونید بپرسید .

خرید امانی کردی ؟

یه اینجا به فنا نرفته بود که به لطف برادران به فنا رفت . 

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، KR Modir گفته است :

دوست عزیز ایشون مزایده راه انداخته بودن درسته اما مهلتی هم برای آخرین پیشنهاد کارت مشخص نکرده بودن مثلا بگن 48 ساعت بعداز آخرین پیشنهاد که شما میفرمایید مزایده رو فلانی برنده شده شما آخرین پیشنهاد رو بر چه مبنایی مشخص کردی ؟

لینک به دیدگاه

درکل خواهشا دست از سر این بنده خدا بردارید بزارید توآرامش کارتش رو بفروشه .درست نیست دیگه این کارا 

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، mojtaba7 گفته است :

دوست عزیز ایشون مزایده راه انداخته بودن درسته اما مهلتی هم برای آخرین پیشنهاد کارت مشخص نکرده بودن مثلا بگن 48 ساعت بعداز آخرین پیشنهاد که شما میفرمایید مزایده رو فلانی برنده شده شما آخرین پیشنهاد رو بر چه مبنایی مشخص کردی ؟

مبنا به ساعت هست کاملا قبول دارم .

ولی مبنل مزایده قیمت پایه از قبل تعیین میشود .پ

نه وسط مزایده این جور روش ها باعث میشه که مجدد تکرار شود و اجازه بدهند که در موارد بعدی به این شکل و روند ادامه پیدا کنه 

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، mojtaba7 گفته است :

شما ضمنا 24 ساعت را هم مطالعه بفرمایید 

لینک به دیدگاه

یعنی ایشون پایان مزایده رو 24 ساعت بعد از آخرین پیشنهاد تعیین کرده بودند؟

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، mojtaba7 گفته است :

یعنی ایشون پایان مزایده رو 24 ساعت بعد از آخرین پیشنهاد تعیین کرده بودند؟

فعلا ظهر گذاشتم تا 24ساعت صبر میکنم . فردا تموم میکنم و به آخرین قیمت که داده میفروشم

این ایشون نوشتن

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، KR Modir گفته است :

میتونید بپرسید .

خرید امانی کردی ؟

الان شما اینجا چیکاره ای!؟شکر خداخریدار هم که نیستی! چرا دست از سر این بنده خدا بر نمیداری؟ مدیر داره اینجا، اگه قراره  برخوردی بشه باید مدیر این کارو انجام بده، شما چرا جوش الکی میزنی؟

ویرایش شده توسط morteza_m2n
لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، morteza_m2n گفته است :

الان شما اینجا چیکاره ای!؟شکر خداخریدار هم که نیستی! چرا دست از سر این بنده خدا بر نمیداری؟ مدیر داره اینجا، اگه قراره  برخوردی بشه باید مدیر این کارو انجام بده، شما چرا جوش الکی میزنی؟

جوش نداریم بزنیم که عزیز بنده 

سن جوش زدن ما تموم شد رفت 

وقت شما جوناس

با فرد دیگری صحبت میکردم  نه شما  (خیلی با ادبانه)

از کجا میدانی شاید منم خریدار میبودم اگر رعایت میکرد مزایده را ....

ویرایش شده توسط KR Modir
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، KR Modir گفته است :

جوش نداریم بزنیم که عزیز بنده داشتم با فرد دیگری صحبت میکردم از محا میدونی شاید منم خریدار میبودم اگر رعایت میکردی مزایده را 

من رعایت میکردم؟

خب آشنایی نداشته به شرایط،الان هم کار درستی نیست که تاپیک این بنده خدا رو خراب کنید.. شما کوتاه بیاین خب.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، morteza_m2n گفته است :

من رعایت میکردم؟

خب آشنایی نداشته به شرایط،الان هم کار درستی نیست که تاپیک این بنده خدا رو خراب کنید.. شما کوتاه بیاین خب.

من کاری ندارم اقا من خداحافظ 

لینک به دیدگاه

مورد اول اینکه تمام دوستانی که دارید اینجا پیغام میگذارید خطا کردید

این دوستانی که دم از قوانین میزنند که کلا" معلومه چقدر سابقه دارند کاربر ویژه شدن دال بر سابقه نیست

افرادی که دارن اینجا جواب پاسکاری میکنند بی دلیل دارند تاپیک رو به روزآوری میکنند و حق بقیه کاربران در بازارچه تضییع میشه

این کاربری که گفته بود شرعا" درست نیست و گرافیک امانت هست و صحبت خرید امانی کرده بودند و این حرف ها

دوست گرامی شما مگه حق ثبت نام  درمزائده داده بودید یاپاکت پیشنهاد که انقدر رسمیش میکنید یک موضوع فروش هست در بازارچه یک فروم در دنیای مجازی

کارت ایشان هست قانونا" میتوانند مزائده رو باطل کنند و به هر دلیلی از فروش انصراف بدهند هر چند که از اول هم شرایط مزائده برقرار نبوده چون قیمت پایه تعیین نشده بوده و رسما" مزائده حساب نمیشده

پس یکسری کاربران عزیز دقت نمایید و اگر موردی مشاهده کردید گزارش کنید یا جناب رضایی یا حامدخان رسیدگی میکنند

لینک به دیدگاه

مورد اول اینکه تمام دوستانی که دارید اینجا پیغام میگذارید خطا کردید

این دوستانی که دم از قوانین میزنند که کلا" معلومه چقدر سابقه دارند کاربر ویژه شدن دال بر سابقه نیست

افرادی که دارن اینجا جواب پاسکاری میکنند بی دلیل دارند تاپیک رو به روزآوری میکنند و حق بقیه کاربران در بازارچه تضییع میشه

این کاربری که گفته بود شرعا" درست نیست و گرافیک امانت هست و صحبت خرید امانی کرده بودند و این حرف ها

دوست گرامی شما مگه حق ثبت نام  درمزائده داده بودید یاپاکت پیشنهاد که انقدر رسمیش میکنید یک موضوع فروش هست در بازارچه یک فروم در دنیای مجازی

کارت ایشان هست قانونا" میتوانند مزائده رو باطل کنند و به هر دلیلی از فروش انصراف بدهند هر چند که از اول هم شرایط مزائده برقرار نبوده چون قیمت پایه تعیین نشده بوده و رسما" مزائده حساب نمیشده

پس یکسری کاربران عزیز دقت نمایید و اگر موردی مشاهده کردید گزارش کنید یا جناب رضایی یا حامدخان رسیدگی میکنند

لینک به دیدگاه

درسته من قبول دارم که کارم درست نبوده و یجورایی شرایط رو عوض کردم و اگه همون اول قیمت پایه میزاشتم این بجثا پیش نمیومد ولی از قیمت واقعیشخبرنداشتم... بعد از پرسیدن که چقد می ارزه قیمت پایه گذاشتم 

از همه دوستان که ناراحت شدند و وقتشون گرفته شد معذرت میخوام و از این به بعد کساییکه مشتری این کارت هستند با این قیمت که گذاشته شده پیام بزارند

ممنون از کساییکه از بنده حمایت کردند و اشتباهم رو نادیده گرفتند

لینک به دیدگاه

دوست عزیز قبل از تاپیک زدن اول دقت کنین و شرایط خودتون رو بسنجین بعد تاپیک رو ارسال کنین.مخصوصا هم که مزایده باشه.

تو مزایده طبق  قوانین بعد از اولین پیشنهاد نمیشه تغیریتو قیمتا داد.

تو این شرایط یه راهه تقلب ولی کار ساز وجود داره اونم اینکه  به یه دوست بگین بیاد به قیمت بالاتر قیمت سوری بدهدتا شما مجبور نشی زیر قیمت دلخواهتوجنستو بفروشی

خخخخخخ

البته تو اون شرایطم ممکنه دیگه مشتری با جنستون با قیمت بالاتر پیدا نشه

ویرایش شده توسط peto
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام دوست گرامی.وقتتون بخیر.من خریدارم ولی ادرس شما کجاست؟من اصفهانم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...