رفتن به مطلب

درخواست برنامه نصب ویندوز دانلود شده از روی dvd

میلاد بهرامن
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

اخرین ورژن w10 رو دارم میگیرم 6.3G حجمشه. رو یه dvd نمیشه ریخت مگه dvd 9

Dvd 9 روی dvd رایتر معمولیا میخونه؟ بعد با چه برنامه ای باید این ویندوزو بریزم رو dvd و نصب کنم؟ iso هست. نحوه کار رو هم بگین.

فلش هم ندارم

لینک به دیدگاه

درود

رایترهای موجود در بازار همه با dvd9 سازگار اند. با برنامه ی nero یا .daemon lite یا iso burner می تونی فایل iso رو روی dvd رایت کنی.

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

رایترهای موجود در بازار همه با dvd9 سازگار اند. با برنامه ی nero یا .daemon lite یا iso burner می تونی فایل iso رو روی dvd رایت کنی.

سلام خوب 7 تیکه هستن. وقتی همه رو کنار هم گذاشتم و پارت اولو استخراج کردم بقیه هم خارج شدن یه پوشه میسازه و یه فایل iso میده. اون فایل iso رو مستقیم بزنم رو dvd 9 یا اونم از فشردگی در بیارم؟ بعد بوت میشه و میره برا نصب؟

لینک به دیدگاه

سلام دوست من.
شما به راحتی میتونی با یه فایل iso و یه فلش دیسک ویندوز نصب کنی هم سریعتر و هم مطمعن تر نسبت به dvd و این تکنولوژی های قدیمی.

فقط کافیه نرم افزار iso to ubs رو دانلود کنی تیک bootable رو بزنی خودش فایل رو اکسترکت میکنه تو فلش و فلش رو هم بوتیبل میکنه و دقیقا مثل نصب از رو dvd میتونی ویندوز نصب کنی.

اگر دانلود کردی و نشد بگو دستور داس رو بدم که فلش رو بوتیبل کنی.

در خدمتتون هستم.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، میلاد بهرامن گفته است :

سلام خوب 7 تیکه هستن. وقتی همه رو کنار هم گذاشتم و پارت اولو استخراج کردم بقیه هم خارج شدن یه پوشه میسازه و یه فایل iso میده. اون فایل iso رو مستقیم بزنم رو dvd 9 یا اونم از فشردگی در بیارم؟ بعد بوت میشه و میره برا نصب؟

فایل iso رو با یکی از برنامه هایی که گفتم باز کن و روی dvd رایت کن.

لینک به دیدگاه

برنامه PowerISO رو نصب کن ( حجم کمی داره و زود دانلود و نصب میشه )

روی فایل iso دوبار کلیک کن تا با برنامه PowerISO باز بشه .

حالا روی عبارت Burn کلیک کن

سرعت رایت رو پایین بیار تا به dvd آسیبی نزنی .

با همین PowerISO هم میشه ویندوز رو روی فلش ریخت . ( البته شما فلش نداری پس بی خیالش )

موفق باشید .

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Ali Subi گفته است :

سلام دوست من.
شما به راحتی میتونی با یه فایل iso و یه فلش دیسک ویندوز نصب کنی هم سریعتر و هم مطمعن تر نسبت به dvd و این تکنولوژی های قدیمی.

فقط کافیه نرم افزار iso to ubs رو دانلود کنی تیک bootable رو بزنی خودش فایل رو اکسترکت میکنه تو فلش و فلش رو هم بوتیبل میکنه و دقیقا مثل نصب از رو dvd میتونی ویندوز نصب کنی.

اگر دانلود کردی و نشد بگو دستور داس رو بدم که فلش رو بوتیبل کنی.

در خدمتتون هستم.

سلام حرفتون منطقی هست ولی میخوام رو dvd باشه برا دفعات دیگه یا برا افراد دیگه تو خانواده مون .

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

فایل iso رو با یکی از برنامه هایی که گفتم باز کن و روی dvd رایت کن.

سلام همین کار رو میکنم استاد. البته داه حل های دیگه یه عزیزان هم کاملا درست و محترم هستن.

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، میلاد بهرامن گفته است :

سلام حرفتون منطقی هست ولی میخوام رو dvd باشه برا دفعات دیگه یا برا افراد دیگه تو خانواده مون .

البته من نمیتونم شما رو به انجام کاری وادار کنم خدای نکرده.

ولی دوست من الان هر ماه داره اپدیت جدید برای ویندوز میاد. خیلی راحت میتونید با این روش هر ماه اپدیت کنید. البته ویندوز 10 قابلیت پدیت از داخل ویندوز داره.

فلش رو هم حقیقت ما یه فلش 8 گیگ داریم خونمون صلواتیه هرکی کار فوری داره و فلش خودش نیست استفاده میکنه. با داس بوتیبلش کردم و اکثرا توش ویندوز اماده نصب مثل همین الان.

البته یه چیزم بگم من بالای 4 سال که odd ندارم به همین دلیل از فلش استفاده میکنم.

در هر صورت موفق و پیروز باشید.

لینک به دیدگاه

روش فلش بهتره

توی فلش ریختن زمان زیادی نمیگیره و توی نصب کردن هم بهتره .

شما شاید هر به 6 ماه نیاز به ویندوز داشته باشی . زمانی رو که میخوای صرف رایت کردن کنی رو میتونی صرف ریختن ویندوز توی فلش کنی کارش هم خیلی راحته اگر دوست داشتی راهنماییت می کنم .

در هر صورت هرچی نظر خودتونه

موفق باشید .

لینک به دیدگاه

ممنون دوستان. فلش ندارم متاسفانه. 

لینک به دیدگاه

سلام، این نرم افزار رو دانلود و نصب کن

و طبق این تصاویر برو جلو:

1. dvd خام رو بذار تو دستگاه، گزینه burn ISO image رو بزن و ok

2. فایل ‌iso رو انتخاب کن از کادر قرمز ...  و گزینه های ای که تیک خورده رو دقیقا انتخاب کن

3.  دکمه burn disk رو در آخر بزن و منتظر باش تا dvd رایت بشه

1.png

2.png

ویرایش شده توسط EHSANRF
لینک به دیدگاه

حجم این نرم افزار هم کمه به راحتی میتونی نصب کنی

ویرایش شده توسط EHSANRF
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...