رفتن به مطلب

گرافیک نصبه ولی انگار نصب نیست!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

شما گرافیکت باید گیگا 1050TI باشه ...درسته ؟؟؟ اینم پورتاش که وسطی hdmi هستش .... http://i44u_gv-n105td5-4gd_03.png

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، a.moradi گفته است :

شما گرافیکت باید گیگا 1050TI باشه ...درسته ؟؟؟ اینم پورتاش که وسطی hdmi هستش .... http://i44u_gv-n105td5-4gd_03.png

چه اشباه خنده داری کردم من ! اقا این بزرگه رو میبینی ، این بود ، ولی بقلیش در پوش داشت ! من اصن اونارو در نیاوردم !!!! اقعا شرمنده از دوستان

حالا مشکله بعدی میدونید چیه ؟ وقتی HDMi رو میزنم به گرافیک ، صفحه دسکتاپ فیریز میشه ! و همه ایکون ها غیب میشن ، ولی وقتی ر مبارم به حالت اول برمیگرده ، واقعا چه روزه نحسی شده برا من : (

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، wthreex گفته است :

چه اشباه خنده داری کردم من ! اقا این بزرگه رو میبینی ، این بود ، ولی بقلیش در پوش داشت ! من اصن اونارو در نیاوردم !!!! اقعا شرمنده از دوستان

حالا مشکله بعدی میدونید چیه ؟ وقتی HDMi رو میزنم به گرافیک ، صفحه دسکتاپ فیریز میشه ! و همه ایکون ها غیب میشن ، ولی وقتی ر مبارم به حالت اول برمیگرده ، واقعا چه روزه نحسی شده برا من : (

توی بایاس هم فریز می شه؟ اگر آره اسمبل مشکل داره، اگر نه درایور کارت گرافیک رو با ddu پاک کن و از نو بنصب.

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز به تصویری که این دوستمون گذاشتن توجه نکردین

ایشون درایور گرافیک اینتل رو هم نصب نکردن و به صورت دیفالت مایکروسافت میشناسه اون رو...

+ اینکه درایور Nvidia شون هم ظاهرا کامل نیست (یا اینکه کابلی بهش وصل نکردن)

لینک به دیدگاه

اخوی من الان دارم تو تصویر میبینم شما هم VGA وصل کردی به مین و هم HDMI

اولا" اینکه نگیر تصویر از مین خواستی هم بگیری یک مانیتور به 2 تا پورت از یک منبع وصل نکن

شما تمام کابل هارو بکش اون کابل HDMI رو به پورت HDMI کارت خوشگلت که اون پایین تو عکس بیکاره وصل کن

باز اگر مشکل بود بگو دوستان راهنمایی کنند

لینک به دیدگاه

به نظرم با توجه به این‌ که با اصول کار آشنا نیستی از شخص باتجربه‌تری حضوری کمک بگیر. چون اینطوری که پیش می‌ره تاپیک داره می‌ره به سمت آموزش مسايل بنیادی به جای رفع مشکل.

لینک به دیدگاه

خدا رو شکر میکنم ، و از همه دوستان ممنون که راهنماییم کردن ، واقعا ببخشید ، باور کنید من خیلی وقته سیستم جمع نکردم و اصلا از این سخت افزاری ها جدید سر در نمیارم ، سیستم قبلیه من نیم گیگ رم داشت ، یه خورده ابتدایی بر خورد کردم معذرت می خوام ، از دوستی که عکس رو گذاشت خیلی تشکر میکنم ، چون باعث شد متوجه بشم ، که 2 تا پورت روش درپوش داشت و من اصلا نمی دیدمشون ، الان هم کارت گرافیک رو حذف و نصب کردم درست شد ، و دیگه اون گلیچ رو توی ویدئو ها نمیبینم ، واقعا فکر نمیکردم لیون انقدر کاربرهاش فعال و بزرگوار باشن ، از همتون ممنونم .

لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، wthreex گفته است :

من اولش فقط با این سوزنیه وصل کرده بودم مانیتور رو ، بعد بهم گفتن باید با HDMi وصل کنی ، این عکس رو ببینید از پشت مانیتوره :

نکته ای رو که باید بگم ، اینکه ، مانیتور به تنهایی HDMI رو وقتی وصل میکنم ، هیچ صفحه ای رو به نمایش نمیزاره ! وقتی اون آبیه رو وصل میکنم همزمان ، تصویر بالا میاد ، و وقتی سیستم عامل بوت میشه ، همون اول ، اون گوشه تائیدیه HDMi رو میزنه ، شکلش هم میاد

حالا این پشت کیس هم هستش :

wv4n_l2016-12-15_14.03.39.jpg

همونطور که میبینید ، کابله HDMi رو درست زدم ، یه کلمه داره زده hdmi این از این ، اون ابیه هم که به غیر از اونجا جایی دیگه ای جا نمیرفت ، بقلیش با اون پائینی خیلی بزرگ ترن ... یعنی باید وصل میکردم اون پائینیه ؟ اخه اون بزرگه هیچ کابلی نیست اندازه اون باشه ...

حالا شما به من بگید مشکل چیه ، در صورتی که من nVIDIA رو حذف کردم  و به اخرین ورژن نصب کردم ولی وارد Control Panel نمیشه و این خطا رو میده :

zla_cj7a_photo_2016-12-15_10-58-43.jpg

لیون که زنگ زدم ، همینارو بهم گفت ، ولی باز ارور داد ، اگه مشکل حل نشه ، باید کیس وردارم ببرم پیش خودشون ، والا من اصن یه هیچی دست نزدم ، واسه اولین بار اومدم بزنم رو control pnale ارور داد ، حالا نمیدونم کابله دیگه ای هست یا برنامه ای دیگه باید نصب میشده که نشده ، نمیدونم والا ..

سلام دوست عزیز. اگه مانیتورت بجز ورودی آبی ورودی دیگه ای داره کافی کابل آبی رو از مانیتور و کیس  باز کنی  اگه hdmi داشت با یک کابل hdmi هم به مانیتور هم به hdmi پایین کیس وصل کن(زیر خروجی های مربوط به صدا). اگر هم  DVI  داشت دقیقاً همین کار رو می کنی و در نهایت اگر مانیتورت فقط یک خروجی داشت طبق دستورالعمل دوستمون Trevor عمل می کنید. در ضمن با ید کارت گرافیک ات رو  نصب (اگه تونستی نسخه بروزش رو دانلود و نصب)کن.انشاالله مشکلت حل می شه. تا بعد یاحق

ویرایش شده توسط pesari_az_kelachai
لینک به دیدگاه

چرا این کارتو با این قیمت خریدی ؟ نمیگم حقته ولی اشتباه کردی که کاملا بی حساب و کتاب پولتو حروم کردی میتونستی radeon 470 بخری که خیلی خیلی بهتره . 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...