رفتن به مطلب

درخواست نرم افزار اجرا فایل های صوتی با قابلیت صدای دالبی

RISING
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام ، دوستان نرم افزاری رو می خوام که بتونه  در زمانی که فایل صوتی رو اجرا میکنم با فشار یک  دکمه یا گزینه صدا رو دالبی کنه  وحرفه ای باشه ، خیلی جستجو کردم در این مورد اما به نتیجه مطلوبی نرسیدم لطفا راهنمایی کنید .

لینک به دیدگاه

درود

aimp پخش کننده‌ی رایگان و باکیفیتی‌ه .  فکر کنم با یک پلاگین کارت رو انجام بده. منتها رایگانش رو سراغ ندارم.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

aimp پخش کننده‌ی رایگان و باکیفیتی‌ه .  فکر کنم با یک پلاگین کارت رو انجام بده. منتها رایگانش رو سراغ ندارم.

ممنون ، الان مدت هاست از این نرم افزار استفاده میکنم کیفیت خیلی خوبی داره ، اما این گزینه رو پیدا نکردم میشه  لطفا اگر نصب دارید یک بررسی کنید .

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، RISING گفته است :

ممنون ، الان مدت هاست از این نرم افزار استفاده میکنم کیفیت خیلی خوبی داره ، اما این گزینه رو پیدا نکردم میشه  لطفا اگر نصب دارید یک بررسی کنید .

خودش نداره. چند بار که برای دوستان سینمای خانگی نصب کرده‌ام با پلاگین این کار رو کردیم که البته پولی بود.  باز می‌پرسم و همینجا پست می‌گذارم. امیدوارم دوستان با تجربه‌تر هم مشارکت کنند.

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

خودش نداره. چند بار که برای دوستان سینمای خانگی نصب کرده‌ام با پلاگین این کار رو کردیم که البته پولی بود.  باز می‌پرسم و همینجا پست می‌گذارم. امیدوارم دوستان با تجربه‌تر هم مشارکت کنند.

پس لطفا اگر تونستید پلاگین رو واسم قرار بدید .ممنون میشم .

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، RISING گفته است :

پس لطفا اگر تونستید پلاگین رو واسم قرار بدید .ممنون میشم .

چشم. یک سوال هم دارم مگر با تنطیمات کارت صدا نمی‌شه کاری کرد که پیشفرض دالبی پخش بشه؟

الان پرسیدم: وقتی کارت صدا دالبی باشه عمده‌ی پخش کننده‌‌ها پیشفرض دالبی پخش می‌کنند. برای نمونه media player classic  خروجی دالبی داره. aimp رو هم آزمودم روی همه‌ی بلندگوها خروجی داره. منتها نمی‌دونم دالبی همینه یا نه.  افزونه‌هایی هم هست که می‌شه خروجی رو باهاشون مدیریت کرد که خیلی‌هاشون رایگان اند و پخش کننده‌ها خودشون پشتیبانی می‌کنند. اما فرمتهای صوتی انواعی دارند که بستگی به انکودینگ‌شون داره و ممکنه نوع خاصی‌ش نیاز به کدک خاصی داشته باشه.

این دو تا رو هم بررس: من از دومی برای تگ گذاشتن روی موسیقی استفاده می‌کنم ولی امکانات بیشتری داره:

foobar

maedia monkey gold

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

سلام.

دوست من وقتی سورس شما دالبی نباشه هیچ وقت نمیتونید صدای دالبی بشنوید. نهایت کاری که میتونید بکنید این هست که با یه گزینه از همه اسپیکرها صدا بگیرید. مخصوصا تو موزیک که تقریبا موزیک دالبی وجود نداره.

برای فیلم بنده بیش از 7 ساله که از km player استفاده میکنم تو قسمت تنظیماتش بخش مربوط به audio گزینه ستاپ اسپیکر داره که به صورت 5.1 میشه تغییرش داد و خیلی خوب اجرا میکنه صدا رو.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

چشم. یک سوال هم دارم مگر با تنطیمات کارت صدا نمی‌شه کاری کرد که پیشفرض دالبی پخش بشه؟

الان پرسیدم: وقتی کارت صدا دالبی باشه عمده‌ی پخش کننده‌‌ها پیشفرض دالبی پخش می‌کنند. برای نمونه media player classic  خروجی دالبی داره. aimp رو هم آزمودم روی همه‌ی بلندگوها خروجی داره. منتها نمی‌دونم دالبی همینه یا نه.  افزونه‌هایی هم هست که می‌شه خروجی رو باهاشون مدیریت کرد که خیلی‌هاشون رایگان اند و پخش کننده‌ها خودشون پشتیبانی می‌کنند. اما فرمتهای صوتی انواعی دارند که بستگی به انکودینگ‌شون داره و ممکنه نوع خاصی‌ش نیاز به کدک خاصی داشته باشه.

این دو تا رو هم بررس: من از دومی برای تگ گذاشتن روی موسیقی استفاده می‌کنم ولی امکانات بیشتری داره:

foobar

maedia monkey gold

بله تنظیمات کارت صدا  حالت DTSرو داره که از دالبی جدیدتر هست امابنده  گزینه صدای دالبی رو لازم دارم . ویک نکته  اگر از همه اسپیکرها خروجی داشته باشیم دلیل بر دالبی بودن صدا نیست.

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، RISING گفته است :

بله تنظیمات کارت صدا  حالت DTSرو داره که از دالبی جدیدتر هست امابنده  گزینه صدای دالبی رو لازم دارم . ویک نکته  اگر از همه اسپیکرها خروجی داشته باشیم دلیل بر دالبی بودن صدا نیست.

چطور می شه فهمید خروجی دالبی داریم یا نه؟ البته فکر کنم برای فیلم معنی داشته باشه و نه موسیقی.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز تکنولوژی دالبی رو هم باید اسپیکرها (که حتما باید 5.1 به بالا باشن ) و هم کارت صداتون ساپورت کنه

اگه ساپورت کرد، به طور خودکار صدای پخش شده دالبی خواهد بود

توی بعضی کارت صداها، اپلیکیشن همراه نصب کارت صدا ( که به طور خودکار با کارت صدا نصب میشه ) گزینه دالبی هست

توی برخی کارت صداها هم گزینه دالبی به بخش Enhancements کارت صدای ویندوز  اضافه میشه

کلا اگه اسپیکرتون به قول معروف 5 تکه به بالا هست، برین توی سایت مادربردتون و چک کنین ببینین جلوی کارت صدا نوشته دالبی یا خیر

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

چطور می شه فهمید خروجی دالبی داریم یا نه؟ البته فکر کنم برای فیلم معنی داشته باشه و نه موسیقی.

دقیق خودم هم نمی دونم ، فکر کنم به همون تفکیک دقیق صدا ها از اسپیکر های  پیرامونی یا جلو و عقب و ساب باشه .  و اگر یک آمپ وینتیج با نمایش اسکوپ داشته باشیم  یا نرم افزار استودیو  که این اسکوپ رو داشته باشه زمانی که صدا دالبی میشه  اطراف اسکوپ   اعواج رو نشون میده اما در استریو متمرکز تر  و  دو شاخه هست و این همه گیر بودن صدا رو نداره   و درسته که صنعت سینما صدای دالبی رو اختراع کرد اما چرا در آمپ های وینتیج دهه 70 میلادی که استریو یا کوادرو هست ما گزینه دالبی رو هم داریم ؟

ویرایش شده توسط RISING
لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

دوست عزیز تکنولوژی دالبی رو هم باید اسپیکرها (که حتما باید 5.1 به بالا باشن ) و هم کارت صداتون ساپورت کنه

اگه ساپورت کرد، به طور خودکار صدای پخش شده دالبی خواهد بود

توی بعضی کارت صداها، اپلیکیشن همراه نصب کارت صدا ( که به طور خودکار با کارت صدا نصب میشه ) گزینه دالبی هست

توی برخی کارت صداها هم گزینه دالبی به بخش Enhancements کارت صدای ویندوز  اضافه میشه

کلا اگه اسپیکرتون به قول معروف 5 تکه به بالا هست، برین توی سایت مادربردتون و چک کنین ببینین جلوی کارت صدا نوشته دالبی یا خیر

کارتی که روی سیستم هست گزینه فعال کردن 5/1 و 7/1  و  کوادرو  واستریو رو داره ، نشون میده که ساپورت میکنه .الان روی 5/1 و 7/1 واقعا صدا دالبی هست ؟ در قسمت  Enhancements هم همون DTS  اضافه شده.مادربرد   اسوس هیرو Z-97 هست.

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، RISING گفته است :

کارتی که روی سیستم هست گزینه فعال کردن 5/1 و 7/1  و  کوادرو  واستریو رو داره ، نشون میده که ساپورت میکنه .الان روی 5/1 و 7/1 واقعا صدا دالبی هست ؟ در قسمت  Enhancements هم همون DTS  اضافه شده.مادربرد   اسوس هیرو Z-97 هست.

ببینین مهم فعال کردن اون گزینه 5.1 یا 7.1 نیست! مهم اینه شما اسپیکر 5.1 یا 7.1 دارین یا خیر

هرچند فرمودین شما گزینه DTS دارین، DTS ربطی به دالبی نداره، در اصل DTS رقیب دالبی هست یعنی شما از سیستم دالبی استفاده نمیکنین ولی از سیستمی به نام DTS دارین استفاده میکنین که در مواقعی از دالبی بهتره ولی در برخی موارد ضعیف تر

در نتیجه اگه حتما نیاز به تکنولوژی دالبی داری - که به نظر بنده نیازی نیست و DTS و حتی THX به طور نسبی بهتر از اون هستن - میتونین از یه کارت صدای دیگه استفاده کنین که لوگوی دالبی روی بسته شون هست.

چینش درست اسپیکرها خیلی خیلی خیلی مهم هست، اگه چینش درست نباشه اصلا سیستم DTS براتون قابل احساس نیست

ویرایش شده توسط EHSANRF
لینک به دیدگاه

توی این تصویر هم تفاوت های عمده سیستم دالبی و دالبی پرو و DTS و DTS پرو  عنوان شده:

dd-vs-dts.jpg

ویرایش شده توسط EHSANRF
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...