رفتن به مطلب

تایم اوت شدید

MamadMedusa
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلم خدمت دوستان عزیز  . من دود 2 الی 3 هفته هست تایم اوت شدید دارم به صورتی که اصلا صفحات وب رو هم باز نمیکنه . چندین بار باید رفرش کنم . ( بازی انلاین که فکرش رو هم نکن  ) حدود 4 ماهه نت از مخابرات اصفهان خریدم و 3 ماه اول خوب بوده ولی حالا این مشکل رو دارم . پشتیبانی هم که زنگ میزنم :

1- کانفیگ گنید درست میشه

2- فریم ور مودم رو اپدیت کنید حل میشه

3- اپراتور : من تنظیماتتون رو ریست کردم باید مشکلتون حل شده باشه

4- اشکالی نداره طبیعی هست این تایم اوت ها( دفعه اخر اینو بهم گفت حسابی جوش اوردم )

بیشتر شک من به تجهیزات مخابرات هست که شاید مشکل پیدا کرده چون همونطور که گفتم 3 ماه اول بدون حتی 1 تایم اوت و پینگ 110 بازی میکردم . الان هم پینگم کم و بیش همونه ولی تایم اوت اصلا اجازه بازی کردن نمیده.

بقیه isp ها وضعیت خوبی اینجا ندارن. مخابرات عالی بود که اینم خراب شد . هایوب یه مدتی خوب بود که پینگش رفته بالا توی این منطقه .

به نظرتون چیکار کنم ؟ دیگ  اعصابم داره داغون میشه .

Capture5.JPG

لینک به دیدگاه

اگر امکانش هست همین عکس ها رو حضوری ببرید مرکز مخابرات و پی گیری کنید .

دردسر داره ولی حضوری بهتره .

از اونجایی که مشکل شما خیلی اساسیه و فقط به گیم مربوط نمیشه سرویس های کاهش پینگ هم فایده چندانی نداره حتی اگر کارکنه و تایم اوت شما رو از بین ببره  هزینه شما رو افزایش میده .

لینک به دیدگاه

درود

بنده از مخابرات مازندران سرویس دارم و چند وقته دقیقا همین مشکلو دارم! سایتها بزور باز میشن! پس مشکل ربطی به تجهیزات منطقه شما نداره! کلا مالیدن!! 

لینک به دیدگاه

سلام

منم همین مشکل رو داشتم با برنامه

DNS.Jumper.2.0

مشکلم بهتر شد

موفق باشی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

dns سرور ips ست کن احتمالاً بهتر بشه ، واسه منم چندسال پیش که دوتا آنلاین میزدم تایم اوت شدید داشتم

پشتیبانی زیاد سر درنمیاره ، به مدیریت ایمیل زدم ، فرداش مسئول فنی با تیم ویور وارد سیستمم شد خودش وضعیتو دید dns ست کرد وضعیت  بهتر شد

لینک به دیدگاه

ممکنه مشکل از کیفیت خط یا حتی نوع مودمتون باشه!

اگه مودم رو تعویض کردین و همچنین یه مودم رو بردین سر خط تلفن و تست زدین همینطور بوده

مدولاسیون رو به G.DMT تغییر بدین و نتیجه رو اعلام کنین

احتمالا مشکلتون حل خواهد شد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...