رفتن به مطلب

مشکل من با صندلی گیمینگ

Union J
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام . 

مطمئن نیستم اگه تاپیکو جای مناسبی درست کردم اگر باید جای دیگه باشه لطفا انتقال بدین . 

مشکلم اینه من یه صندلی گیمینگ raidmax drakon خریدم از لیون 1 ماه پیش .

http://lioncomputer.ir/product/9714/صندلی+گیمینگ+ریدمکس+مشکی+و+قرمز+DRAKON/

کلا هیچ فرقی با مدلای dx racer نداره بی نهایت با کیفیت هست تو همه چیز هم شبیه همن ولی من از اون موقعی که گرفتم مشکل کمر پیدا کردم مثلا اگر چند راند بازی کنم مثلا بتل 1 که نیاز به تمرکز داره و حسابی نیاز به یه جای راحت داره وقتی بلند میشم احساس می کنم کمرم خشک شده صندلی قبلیم اصلا اینجوری نبود هر کاری هم کردم باز همونه بالشتک کمر رو هم جدا کردم ولی بهتر نشد .

خواستم بدونم کسی تجربه مثل من با صنلی گیمینگش داره یا نه ؟ چون من قبلش اوکی بودم .

الان دو طرف کمرم احساس گرفتگی دارم .......

لینک به دیدگاه

صندلي هاي DX racer رو امتحان كرديد؟ چون بنده جفتش رو براي مدت طولاني امتحان كردم زمين تا كره مريخ راحتيشون فرق داره، اصلا گذشته از اين تو همون نگاه اول از نزديك از فاصله ٢ متري هم متوجه كيفيت به شدت بالاتر DXracer ميشيد...

در كل به نظر من با هزينه همين مدل ريدمكس صندلي هاي بسيار بسيار با كيفيت تري تو بازار هست، حتي دوخت اين مدل ريدمكس هم تميز و منظم نيست چندتا مدلش رو كه من ديدم چه برسه به بقيش..

لینک به دیدگاه

.

ویرایش شده توسط Ali Alborz
لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، Ali Alborz گفته است :

صندلي هاي DX racer رو امتحان كرديد؟ چون بنده جفتش رو براي مدت طولاني امتحان كردم زمين تا كره مريخ راحتيشون فرق داره، اصلا گذشته از اين تو همون نگاه اول از نزديك از فاصله ٢ متري هم متوجه كيفيت به شدت بالاتر DXracer ميشيد...

در كل به نظر من با هزينه همين مدل ريدمكس صندلي هاي بسيار بسيار با كيفيت تري تو بازار هست، حتي دوخت اين مدل ريدمكس هم تميز و منظم نيست چندتا مدلش رو كه من ديدم چه برسه به بقيش..

من همه جاش رو چک کردم هیچ مشکلی نداره همه چه با کیفیته چرخ ها دسته ها روکش و ....مشکلی تو راحتی نداره یعنی مشکل من از سفت بودم روی صندلی و ... نیست چون اونا اذیت نمی کنه ادمو من پرسیدم کسی با ارگونومیش مشکلی نداره من وقتی پا میشم کمرم خشک شده ست الان فرقی به لحاظ دیزاین بین این و مدلای دی اکس نیست اصلا .

آره ممکنه باشه ولی کلاس و زیبایی اینو نداره .

ویرایش شده توسط Union J
لینک به دیدگاه

در در 1395/09/29, 02:22:02، Eisenberg گفته است :

منم دقیقا همین مشکل دارم ولی صندلی من گیمینگ نیست

خخخخخ منم همین مشکلو دارو و صندلی گیمینگ نیست .

ولی خب زندگی روزمره رو هم در نظر بگیر . من شاید 3 سال پیش روزی 12 ساعت پای سیستم BF3 میزدم اونم روی صندلی پلاستیکی ها که 20 تاشو میزارن روی سر هم تازه چی پشتشم خم شده بود یه پایشم شکسته بود اونموقع طوریم نبود اما الان بدنم دیگه بدن قبل نیست پول صندلی گیم نداشتم ولی یه صندلی 360 تومنی خریدم از لحاظ ارگونومیک خیلی خوبه اما بازم بعضی وقتا این طوری میشم . داداش صندلی تو عوض کن ببین کلا اینجوری میشی بازم . یه دکتر میتونی بری به هر حال یا فروم های خارجی رو حتما بگرد .

لینک به دیدگاه

ببخشید یک سوال میپرسم شما اندامتون لاغر هست؟

لینک به دیدگاه

در در 1395/10/03, 00:31:41، maximal10 گفته است :

ببخشید یک سوال میپرسم شما اندامتون لاغر هست؟

آره لاغر ولی عضلانی قدمم 188 

لینک به دیدگاه

در در 1395/10/03, 00:23:10، Aryanath گفته است :

خخخخخ منم همین مشکلو دارو و صندلی گیمینگ نیست .

ولی خب زندگی روزمره رو هم در نظر بگیر . من شاید 3 سال پیش روزی 12 ساعت پای سیستم BF3 میزدم اونم روی صندلی پلاستیکی ها که 20 تاشو میزارن روی سر هم تازه چی پشتشم خم شده بود یه پایشم شکسته بود ? اونموقع طوریم نبود اما الان بدنم دیگه بدن قبل نیست پول صندلی گیم نداشتم ولی یه صندلی 360 تومنی خریدم از لحاظ ارگونومیک خیلی خوبه اما بازم بعضی وقتا این طوری میشم . داداش صندلی تو عوض کن ببین کلا اینجوری میشی بازم . یه دکتر میتونی بری به هر حال یا فروم های خارجی رو حتما بگرد .

شاید باورت نشه من بتل 4 روز تا الان 4500 ساعت بازی کزدم تو پروفایلم زده 4500 هرکی می بینه میگه تو مگه زندگی نداری میگم دارم ولی چون تو کورس بودم مجبور بودم واسه رقابت با بقیه بازی کنم آخه تو leaderboard بودم و هستم .

الان چند روزه بهتر شدم از وقتی بالشتک کمر رو برداشتم . 

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Union J گفته است :

شاید باورت نشه من بتل 4 روز تا الان 4500 ساعت بازی کزدم تو پروفایلم زده 4500 هرکی می بینه میگه تو مگه زندگی نداری میگم دارم ولی چون تو کورس بودم مجبور بودم واسه رقابت با بقیه بازی کنم آخه تو leaderboard بودم و هستم .

الان چند روزه بهتر شدم از وقتی بالشتک کمر رو برداشتم . 

داداش موفق باشی انشااله . ای کاشب BF3 هم بودی ما هم زیر 100 رسیدیم ولی خب بعدش ول کردیم وضع اینترنت خیلی داغونه الان یه کم بهتر شده . بعدشم چند تا مذل مختلف امتحان کن . اگرم میبینی همیشه اینجوری هست توصیه میکنم یه کم باشگاه بری فیله کمر بزنی و روی تغذیه و استراحت هم تمرکز داشته باش خیلی مهمه بدنت نباید افت بکنه .

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، Aryanath گفته است :

داداش موفق باشی انشااله . ای کاشب BF3 هم بودی ما هم زیر 100 رسیدیم ولی خب بعدش ول کردیم وضع اینترنت خیلی داغونه الان یه کم بهتر شده . بعدشم چند تا مذل مختلف امتحان کن . اگرم میبینی همیشه اینجوری هست توصیه میکنم یه کم باشگاه بری فیله کمر بزنی و روی تغذیه و استراحت هم تمرکز داشته باش خیلی مهمه بدنت نباید افت بکنه .

بتل 3 دانشگاه بودم نمی شد ولی من از روزی که بتل 4 لانچ شد بازی کردم تا روزی که بتل 1 اومد .

من رنکم 3 هست الان  بیشتر می تونستم برم ولی دیگه انگیزه ای نداشتم . 

شدید بازی میکردم روزی 12 ساعت از صبح تا عصر تازه اون موقع هم صندلی گیمینگ نداشتم این که تو گفتی واقعا بدن مثل قبل نیست درسته من قبلا صندلیمم معمولی بود این گیمینگا هنوز نبود تو بازار اون موقع با کلی انگیزه بازی میکردم باور کن الان حتی حال بازی هم ندارم با اینکه تا مثلا 25 سالم هست و مشکل جسمی هم ندارم . 

اره من یادمه تو بتل 3 همه پینگا بالای 280 بود به زور کسی پینگ 100 داشت الان همه پینگ 100 دارن البته همه که میگم مثل خودمونو میگم دیگه کسایی که اهمیت میدن به این چیزا . 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Union J گفته است :

بتل 3 دانشگاه بودم نمی شد ولی من از روزی که بتل 4 لانچ شد بازی کردم تا روزی که بتل 1 اومد .

من رنکم 3 هست الان  بیشتر می تونستم برم ولی دیگه انگیزه ای نداشتم . 

شدید بازی میکردم روزی 12 ساعت از صبح تا عصر تازه اون موقع هم صندلی گیمینگ نداشتم این که تو گفتی واقعا بدن مثل قبل نیست درسته من قبلا صندلیمم معمولی بود این گیمینگا هنوز نبود تو بازار اون موقع با کلی انگیزه بازی میکردم باور کن الان حتی حال بازی هم ندارم با اینکه تا مثلا 25 سالم هست و مشکل جسمی هم ندارم . 

اره من یادمه تو بتل 3 همه پینگا بالای 280 بود به زور کسی پینگ 100 داشت الان همه پینگ 100 دارن البته همه که میگم مثل خودمونو میگم دیگه کسایی که اهمیت میدن به این چیزا . 

داداش مواظب بدنت و سلامتیت باش به هر حال یه دفعه دچار عیب نشه دور از جون . قصد نصیحت ندارم ولی احتیاط کن خیلی دچار مشکل نشی مخصوصا کمر .

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Union J گفته است :

آره لاغر ولی عضلانی قدمم 188 

من هم اندامم لاغر هست و روزانه 10 ساعت رو پشت کامپیوتر هستم البته نه برای گیم. من هم یک صندلی خوب دارم از این صندلی های گیمینگ نیست ولی 4 ساله پیش 400 تومن خریدم ولی با این حال توش خیلی راحت نیستم. مشکلی که افراد لاغر با بعضی از صندلی ها دارند اینه که ابعاد صندلی و بخصوص پشتی مناسب افراد چاقتر هستش و وقتی اونها میشینن راحت صندلی رو پر میکنن. ولی افراد لاغر تو صندلی هایی که ابعاد بزرگ دارند خیلی راحت نیستند

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Aryanath گفته است :

داداش مواظب بدنت و سلامتیت باش به هر حال یه دفعه دچار عیب نشه دور از جون . قصد نصیحت ندارم ولی احتیاط کن خیلی دچار مشکل نشی مخصوصا کمر .

مرسی عزیزم . 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...