رفتن به مطلب

Recommended Posts

• کاربر ویژه
در 12 دقیقه قبل، dmcmrk گفته است :

سلام 

کسی از دوستان مترو رو تونسته با dx 12 اجرا و بازی بکنه ؟

با dx 12 برای من اجرا میشه اما نمی شه دمو اولیه بازی رو  رد کرد و بعد از اون هم فقط صفحه سیاه باقی می مونه. و لی با dx11 همه چیز عادیه .

در کل هیچ فرق خاصی بین 11 و 12 نیستش و دقیقا مثل هم فریم میگیرن پس فکر نمیکنم دلیلی داشته باشه وقتی با 12 مشکل دارین ازش استفاده بکنید .

https://www.guru3d.com/articles-pages/metro-exodus-pc-graphics-performance-benchmarks,6.html

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، dmcmrk گفته است :

سلام 

با dx 12 برای من اجرا میشه اما نمی شه دمو اولیه بازی رو  رد کرد و بعد از اون هم فقط صفحه سیاه باقی می مونه. و لی با dx11 همه چیز عادیه .

nvidia geforce exprience overlay رو غیرفعال کنید درست میشه احتمالا

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

در کل هیچ فرق خاصی بین 11 و 12 نیستش و دقیقا مثل هم فریم میگیرن پس فکر نمیکنم دلیلی داشته باشه وقتی با 12 مشکل دارین ازش استفاده بکنید .

https://www.guru3d.com/articles-pages/metro-exodus-pc-graphics-performance-benchmarks,6.html

در 18 دقیقه قبل، TeTration گفته است :

nvidia geforce exprience overlay رو غیرفعال کنید درست میشه احتمالا

سلام خدمت شما دو دوست عزیز

ممنون از پاسخ شما.

کارت من amd هست و بله گویا اصلا تاثیری ندارد .

نشد یه مترو بهینه و درست و درمان بیرون بدن . 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، dmcmrk گفته است :

سلام 

برای من با dx12  اجرا میشه مشکلی نداره کارت انویدیا دارم . ولی بازی باگ زیاد داره 

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ahmad91 گفته است :

برای من با dx12  اجرا میشه مشکلی نداره کارت انویدیا دارم . ولی بازی باگ زیاد داره 

در کنار باگ ، کلا موتور بازی بهینه نیست. فریم بازی بسیار درآپ داره. کلا مترو تا بوده همین بوده  و لی گفتم شاید dx12 بتونه مقداری کمک بکنه .

بیشتر از گرافیک و داستان و... خوب ،   بهینه نبودن همیشه در فروش طولانی مدت ش موثر بوده.

لینک به دیدگاه

دوستان من نسخه فیت گیرل فارکرای رو دانلود کردم.آیا نیاز که  فایل HD Texture Pack  رو هم دانلود کنیم؟

من مانیتوم فول اچ دی هست و گرافیکم 970 با این سخت افزار میشه ازش استفاده کرد؟

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، peto گفته است :

دوستان من نسخه فیت گیرل فارکرای رو دانلود کردم.آیا نیاز که  فایل HD Texture Pack  رو هم دانلود کنیم؟

سلام عزیز

اولن کدوم نسخه مده نظرتون هست 

دومن خیر عزیز(اگر نسخه پریمال یا نیو داوون یا 5 رو میفرمایین) بهتره الکی حجم خودتون رو هدر ندید 

ویرایش شده توسط nightwolf
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، nightwolf گفته است :

سلام عزیز

اولن کدوم نسخه مده نظرتون هست 

دومن خیر عزیز(اگر نسخه پریمال یا نیو داوون یا 5 رو میفرمایین) شما حداکثر بتونین  تنظیمات نرمال پلی بدین رو فول اچ دی چون بازی جزییات بالایی داره 

منظورم همین فارکرای جدیده که دیروز کرک شد بود ممنون

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، peto گفته است :

نیو داوون بوده پس 
عرض کنم ک الان ی سرچ زدم اگر پردازنده ی خوبی هم داشته باشی میتونی فریم بالاتر از 60 بگیری رو الترا

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، peto گفته است :

و اینکه شرمنده سوالتون رو اول اشتباه متوجه شدم

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، peto گفته است :

سلام 

می توانم راحت خدمتتون بگم که خیر دانلود نکنید چون اصلا تاثیر فاحشی نداره. :D

مگر اینکه فریم خیلی بالایی میگیرید و این اسم تسکچر پک کمی قلقلک تون داده باشه که افت فریم داشته باشید و بازی رو برای ۶۰ فریم  تنظیم کنید.

اصلا به اینها توجه نکنید ، نیو دَون مثل نسخه پنج ، از لحاظ طراحی و رنگ بندی محیط ، گرافیک فنی ،داستان و آنتاگونیستها ... در سطحی هست که بودن یا نبودن تکسچر پک، تاثیری در لذت تجربه کردنشان داشته باشد.

در کل نسخه پنجم و نیو دون ، دو عنوان شدیداً اعتیاد آور هستند و تا زمانی که دچار خشکی چشم و سردرد شدید نشدیم نمیشه ازش دست کشید :D

ویرایش شده توسط dmcmrk
لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، nightwolf گفته است :

و اینکه شرمنده سوالتون رو اول اشتباه متوجه شدم

ممنون فعلا نصب کردم نتونستم بازی کنم.

بازی کنم یه تست میکنم ببینم چجوری

ولی با همین سیستم نسخه های قبلی فارکرای رو تنظیمات بالا راحت اجرا کردم ببینم این چجوری میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 13 ساعت قبل، peto گفته است :

سلام

من فقط وقتی با مغز میرم تو دار و درختا یا بافت خونه ها متوجه تفاوتشون میشم :D توی فارکرای 5 هم همینطور بود عملا. اگر روی هارد نصب کرده باشید بازی رو شاید هم باعث تاخیر در لود شدن بافت ها بشه  و وقتی بهشون نزدیک میشی ، یهو بافتشون مشخص میشه :D

* یِهو = همون زارت xD

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کسایی که مترو بازی کردن تا حالا باگ دیدن

من نسخه فیتگریل رو دان کردم پر از باگه

اولش که سیستم فریز شد

بعد رفتم تو بازی یک جا که از برجک رفتم بالا تا رفتم تو یک اتاق موس از کار میوفته

اسلحه رو که تمیز میکنم همه تجهیزات  غیر فعال میشن

نه اسلحه نه مپ نه فندک هیچی کار نمیکنه

ویرایش شده توسط WINNER
لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، WINNER گفته است :

کسایی که مترو بازی کردن تا حالا باگ دیدن

من نسخه فیتگریل رو دان کردم پر از باگه

اولش که سیستم فریز شد

بعد رفتم تو بازی یک جا که از برجک رفتم بالا تا رفتم تو یک اتاق موس از کار میوفته

اسلحه رو که تمیز میکنم همه تجهیزات  غیر فعال میشن

نه اسلحه نه مپ نه فندک هیچی کار نمیکنه

من صفحه  قبل به یه مشکل برخورد کردم...دارم کل اون مرحله رو از اول میرم😑

شما سیستمت فریز شد من بازی رو نصب کردم 20 دقیقه بازی کردم سیستم قفل کرد ریست کردم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بازیش خیلی مشکل داره

فعلا گذاشتمش کنار

الان فارکری رو دارم نصب میکنم

بشینم اینو بازی کنم

لینک به دیدگاه

اقا دیرت رالی 2 رو نصب کردم با اینکه نسبت به دیرت 4 تفاوت گرافیک انچنانی نداره من با 1070tiمجبورم رو فول اچ دی بازی کنم تا 60 فریمو قفل کنم(تازه بعضی وقتی به 50 هم میرسه) در صورتی که دیرت 4 رو 4kمیشه رو پنجاه قفل کرد😫

الان دیرت رالی 2 با این کارت رو 4k بیست و خورده ای فریم میده!!!!یعنی 1080tiنهایت چهل فریم بده و برای بازی با گرافیک معمولی باید 2080tiداشت تا به 60 فریم رسید!!!

چه سیاست کثیفی شده!سری جدید که میاد یه کاری میکنن مجبور شی نسل قبلی کارت رو بذاری کنار وگرنه باید قید خیلی از تنظیمات و رزولوشن هارو بزنی

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، Naughty boy گفته است :

اقا دیرت رالی 2 رو نصب کردم با اینکه نسبت به دیرت 4 تفاوت گرافیک انچنانی نداره من با 1070tiمجبورم رو فول اچ دی بازی کنم تا 60 فریمو قفل کنم(تازه بعضی وقتی به 50 هم میرسه) در صورتی که دیرت 4 رو 4kمیشه رو پنجاه قفل کرد1f62b.png

الان دیرت رالی 2 با این کارت رو 4k بیست و خورده ای فریم میده!!!!یعنی 1080tiنهایت چهل فریم بده و برای بازی با گرافیک معمولی باید 2080tiداشت تا به 60 فریم رسید!!!

چه سیاست کثیفی شده!سری جدید که میاد یه کاری میکنن مجبور شی نسل قبلی کارت رو بذاری کنار وگرنه باید قید خیلی از تنظیمات و رزولوشن هارو بزنی

اینا هم باید نونشون رو یه جوری در بیارن دیگه،درایور میدن قدرت گرافیک رو بیارن پایین از اینکارا زیاد میشه منکنه بخوام سیستم بگیرم کلا نمیرم سمت انویدیا برای ما اصلا نمیصرفه بخاطر فلان نورپردازی بیام RTXبخرم

لینک به دیدگاه

در در 1397/12/02, 12:51:54، Farjam گفته است :

سلام دوست عزیزم

سلام از ماست

من فقط با یه چیز این بازی مشکل دارم اونم مراحل طولانی و عدم چک پوینت به غیر از اپدیت ماموریت و یا سیو لحظه ای هست که یهو میبینی یه رب بازی میکنی با سر میری تو دیوار و باید باز از اول شروع کنی😂

راستی محل سیو بازی رو پیدا نمیکنم

نمیدونید کجاس؟

لینک به دیدگاه

در در 1397/12/04, 18:00:40، Farjam گفته است :

سری Dirt rally که شامل نسخه اول و این نسخه 2.0 به همراه نسخه های آخر WRC شبیه سازِ hardcore هستن تو ژانر رالی  ، و بهترین تجربه با این بازیها با استفاده از فرمون و پدال به دست میاد ، البته هستند کسایی که با دسته هم بازی میکنن ، خیلیا معتقد هستند کنترل ماشین ها در این عناوین سخت هست

شماره دو رالی درجه سختیش خیلی خوب شده

من اول گذاشتم رو عدد یک بسیار اسان

دیدم همه مسابقاتو اول میشم🤣

یکم بردم بالا

یعنی مبتدی هایی مثل من هم دیگه میتونن اول شدنو تجربه کنن😄

به خودم امیدوار شدم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 دقیقه قبل، Naughty boy گفته است :

سلام از ماست

من فقط با یه چیز این بازی مشکل دارم اونم مراحل طولانی و عدم چک پوینت به غیر از اپدیت ماموریت و یا سیو لحظه ای هست که یهو میبینی یه رب بازی میکنی با سر میری تو دیوار و باید باز از اول شروع کنی1f602.png

راستی محل سیو بازی رو پیدا نمیکنم

نمیدونید کجاس؟

سلام مجدد

سیو بازی فکر میکنم اینجا باید باشه :

screen587.thumb.jpg.8a4741a24aa3c9bc31703391c52d5741.jpg

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Farjam گفته است :

سلام مجدد

سیو بازی فکر میکنم اینجا باید باشه :

screen587.thumb.jpg.8a4741a24aa3c9bc31703391c52d5741.jpg

اره چک کردم الان همینه

این bandaiکارو خراب کرده بود پیدا نمیکردم😅

ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 15 دقیقه قبل، Naughty boy گفته است :

شماره دو رالی درجه سختیش خیلی خوب شده

من اول گذاشتم رو عدد یک بسیار اسان

دیدم همه مسابقاتو اول میشم🤣

یکم بردم بالا

یعنی مبتدی هایی مثل من هم دیگه میتونن اول شدنو تجربه کنن1f604.png

به خودم امیدوار شدم

آره قبلیه یعنی dirt rally اول، صرفا درجات سختیش اسم داشت و چیزی مثل انتخاب درصد یا عدد نداشت اصلا  تا جایی که یادمه، چند تا اسم مثل easy  و pro و از این چیزها داشت ، مثلا هر کدومشون پله های 20 تایی بودن در صورتی که هر بازی رانندگی یا شبیه ساز باید برای میزان سختی عدد داشته باشن تا هر کسی بتونه میزان دقیقش رو پیدا کنه برای خودش

در هم اکنون، Naughty boy گفته است :

اره چک کردم الان همینه

این bandaiکارو خراب کرده بود پیدا نمیکردم1f605.png

ممنون

قربانت ، آره منم اولش داشتم جای دیگه ای رو میگشتم دنبالش که اتفاقی اونجا پیداش کردم ، مگرنه برخی بازی هایی که تحت استیم بوده باشن یک کدی دارن که سیو هاشون اگه توی مای داکیومنت نباشه، بعد از کرک شدن در فولدری به اسم اون کد ذخیره میشه (مثلا بازی dirt rally 2 لینک استیمش اینه ,و سیوهاش در فولدری به اسم اون عددی که توی آدرس لینکش هست یعنی 690790پیدا میشه و باید توی درایو C این کد رو سرچ کنی تا فولدره پیدا شه)، برای همین هم من داشتم مدت زیادی دنبال فولدری با اون کد میگشتم که این بار  در مورد AC7 جز زمانهایی بود که قرار نبود اونجا باشه  :D

لینک به دیدگاه

نمیدونم تاثیری داره یا نه اما خوب امضا داره جمع میکنه

https://www.change.org/p/let-iranian-gamers-play-apex-legends-apexforiran?signed=true

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 6 ساعت قبل، Sabertooth گفته است :

نمیدونم تاثیری داره یا نه اما خوب امضا داره جمع میکنه

https://www.change.org/p/let-iranian-gamers-play-apex-legends-apexforiran?signed=true

اون زمان که واسه بتل امضا جمع میکردن من که آنلاین نمیزنم اومدم امضا دادم اما نتیجه ای نداشت البته نمیدونم شاید به حد نصاب نرسید 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...